Jump to content

Cyberize7x

Leden
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cyberize7x

 1. Ik ben toevallig met een LLM save bezig in NL en inmiddels vanuit 4e klasse naar de 2e divisie gepromoveerd. Loop nu wel ertegenaan dat de tactiek die ik tot nu toe speelde erg veel punten begint te kosten en er iets moet veranderen. Dit is meer een 424. Ga daarom deze eens vanaf het begin seizoen uittesten en kijken of ik met name minder doelpunten tegenkrijg.
 2. Heel graag! Hoe zien die individuele opdrachten eruit?
 3. Tijd geleden dat ik het forum bezocht, maar natuurlijk flink wat in te halen. Erg leuk om te zien dat je nog steeds bezig bent met het verder finetunen van dit experiment. Desondanks raar dat Koeman na alle cijfers en resultaten blijft besluiten om een (kwa statistieken dan) wereldklasse middenvelder van NL niet op te roepen. Toch wel benieuwd of je met de komst van Frenkie ervoor kan zorgen dat Koeman vaker op de tribune zit en daardoor automatisch ook een oog werpt op onze Clint.
 4. Heerlijk om weer updates van je te lezen! Rare ontwikkelingen omtrent Leemans in het NL elftal. Misschien wel tijd dat Koemen eens zijn vertrek aankondigt. Als je zo presteert in -misschien wel de beste- competitie met die cijfers, dan kan je daar simpelweg niet omheen. Wat betreft llonch ben ik benieuwd wat dit seizoen gaat brengen. Zou er dan eindelijk eens interesse gaan ontstaan als hij het niveau van Willem 2 gaat ontgroeien? Misschien helpt het als hij Willem 2 aan een plek bij de top 5 helpt?
 5. Wat een zure eindronde zeg. 3-0 op je bek gaan tegen die Engelsen is wel vrij pijnlijk, zeker als je de statistieken zo bekijkt. Helaas niets meer aan te doen. Heeft ie inmiddels wel al interesse of nog helemaal niet?
 6. Lekkere voorbereiding gedraaid! Leuk hoe je weer uitkomt in zo'n onbekende competitie. Zit er zelf ook aan te denken om eens zoiets te gaan doen. We gaan weer nauwlettend je verrichtingen volgen
 7. Ik val halverwege binnen maar heb hem echt in 1 ruk uitgelezen! Heel erg opvallend dat na zo'n seizoen Ronald nog steeds koppig zijn eigen namen doordrukt. Ben benieuwd of dat veranderd na nog een aantal overtuigende wedstrijden op het hoogste niveau. Volg!
 8. Heel erg bedankt voor je toelichting op je tactiek! Zit echt een goed idee achter en dat uit zich zichtbaar in de resultaten ! Je gaat als een speer, succes!
 9. Gefeliciteerd met je prestatie in Mongolië! Vraagje, speel jij elke keer met een zelfde soort tactiek of is dat echt afhankelijk van je elftal en beschikbare spelersmateriaal.
 10. Echt super vet zeg! Heel erg bedankt
 11. Naam Novelle: Die Löwen Club: 1860 München Grootte banner: geen voorkeur Kleuren: licht blauw, wit en/of zwart Specifieke plaatjes: iets met een leeuw icm clubkleuren zou mooi zijn Extra opmerkingen: Nein
×
×
 • Create New...