Jump to content

sirkeith

Leden
 • Posts

  15,180
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sirkeith

 1. Nee, Shazzrath (of weet ik veel wat). Alliance kant. We zijn echt al met super veel.
 2. @Stefan. baas! Ik ga ook gewoon weer aan de Classic Oude tijden herleven! Al iets van een server o.i.d.? Ik ben via Tweakers bij een hele grote NL guild beland, de eerste tekenen zijn erg goed! https://discord.gg/QMuAEG
 3. Je trekt het de verkeerde kant op man. Dat de keeper van Bosnië een assist heeft is inderdaad belachelijk, kan je niks aan doen en totaal niet relevant. Maar dat al die andere namen géén assist hebben, dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.
 4. 3. Breaking Bad 4. Arrow 5. Friends 6. Planet Earth
 5. sirkeith

  Transfernieuws

  Niet meer dan logisch toch, dat hij op hoger hoopt?
 6. Dit klinkt een beetje als The Hunger Games, wel tof. Kan je het ook ergens uitproberen voordat je het gelijk moet kopen?
 7. http://www.ad.nl/formule-1/giovinazzi-crasht-in-vrije-training-hongarije~va10c0750/
 8. The Walking Dead, The 100, 3%, The Blacklist, Sons of Anarchy, Suits, er staan echt veel leuke series op Netflix :mrgy:
 9. sirkeith

  Runescape

  @Beppu; speeel je Old school RS? Ik lees nu daar dat er een of andere Deadman mode is, waarbij je overal kan PKen en 5 keer zoveel XP krijgt, klinkt wel tof :P
 10. Toch heb ik nog 1 twijfelpuntje die ik heel misschien nog ga aanpassen.... We shall see :whistle:
 11. Ondanks dat mijn naam er niet bijstaat, doe ik toch lekker mee (Y)
 12. sirkeith

  FIFA Carrière

  Borussia Dortmund heeft echte megatalenten of RB Leipzig is denk ik ook wel leuk.
 13. Little Big Planet 3 is gratis te downloaden in de PS store. Geen idee of het was is, maar gratis is altijd goed :mrgy:
 14. Ach, al jij mij niet toevoegd op de friendlist :5 En wat ga je met dat serieuze geld doen? Ik heb 40k, maar doe er echt geen reet mee :( Het enige waar je nuttig voor kan sparen, is gratis playtime. Ik heb trouwens mijn 1e legendary sinds afgelopen week :)
 15. Iets met warez / illegaal / niet toegestaan enzo...
 16. Heerlijk :D Al hoop ik dan toch echt wel dat Federer hem gaat pakken.
 17. Zou dat dan wel kunnen als je geen game-time hebt? Lijkt mij niet namelijk...
 18. Waar zijn trouwens de "Waarom stopt Federer / Nadal niet gewoon, ze kunnen het niet meer aan!"-mensen nu? :shhh: :shhh: :shhh: :banana:
 19. Ik heb Sigrid nog altijd wel erg hoog staan, puur gevoelsmatig. Is het trouwens al bekend waarom zij überhaupt de hotelsleutel had van die andere kamer?
 20. Ik heb nu 11k (nog geen idee wat ik ermee moet, heb ook nog een zooi ores en herbs (ben mining/herbalism), en ben level 109. Nog een te gaan dus, en dan maar eens kijken naar end-lvl content. Hier haakte ik vaak wel op af namelijk...
×
×
 • Create New...