Jump to content

RicardoKaka8

Leden
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About RicardoKaka8

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 09/01/1993

Personal Information

 • Biografie
  Feyenoord supporter - hbostudent - 23 jaar
 • Woonplaats
  Oude Tonge
 • Interesses
  Voetbal, series, wielrennen, darten, bier
 • Opleiding/Werk
  Commerciële Economie
 • Favoriete CM/FM
  CM01/02
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is van mijn laatste 3 wedstrijden, die varieert nog al. Tegen Ajax (0-5 verloren), Ajax (2-2), Vitesse (2-0 winst), op de volgorde.
 2. Na het maken van de vorige post heb ik nog 2 wedstrijden tot de winterstop gespeeld. Zoals jullie zien 'domineer' ik wel, alleen soms lijkt het helemaal in te storten. Willem II staat overigens 2e & PSV 4e (kunnen na inhaal 2e komen)
 3. @Kavinos Vooral in de omschakeling waarbij mijn backs niet meelopen, maar ik ben bang als ik ze defensiever zet ze aanvallend niks doen. Daarnaast scoren ze makkelijk van afstand, waarbij ik het idee heb (kijk wel 2D) dat mijn keepers niet vrijuit gaan. Daarnaast zijn diepe ballen ook altijd gevaarlijk. Wanneer ik m'n verdediging verder naar achter trek, moet het gehele team mee (lijkt mij), alleen dan is het vooruit druk zetten weer weg.
 4. Hi @Daniell Ik ben ontslagen voor ik alle veranderingen daadwerkelijk heb kunnen doorvoeren. Ik ben een nieuwe savegame met Feyenoord gestart waarin ik de tactiek zelf hebt gemaakt met jullie suggesties meegenomen, en de eerste maanden uitgebreide hoogtepunten bekeken om het wat beter te kunnen analyseren. In de bijlage m'n tactiek met instructies. Ik merk dat het beter gaat (27 gespeeld, 53 goals 25 tegen met een winstpercentage van 51%) maar nog niet zoals het zou moeten. Ik zit nog een beetje met de rolverdeling op het middenveld wat niet fijn voelt, maar krijg ook nog veel tegengoals. Ik zou het erg waarderen als
 5. Bedankt alledrie! Ik ga jullie feedback gebruiken en de komende dagen mee spelen. Ik laat het weten 😃
 6. Hi Kavinos, Bedankt voor je reactie. Ik zal die aanpassing is proberen. In de voorbereiding heb ik op uitgebreide hoogtepunten gekeken. In de competitie hou ik hem op belangrijkste. Ik merk dat het best aardig gaat. Krijg nog steeds veel kansen tegen, en ik leid lomp balverlies, vaak bij de defensie. Naar mijn idee wachten ze te lang en verliezen ze de bal daardoor.
 7. Goedenavond, Eigenlijk voor het eerst sinds jaren een tactiek zelf gemaakt. Moet eerlijk zeggen dat ik er altijd moeite mee heb gehad, en geen tijd/zin had om het zelf te maken. Deze editie is die motivatie er wel, en na de voorbereiding (die prima verlopen is, vind ik) kwam ik wel dezelfde fouten tegen (met behulp van mijn assistent) waarbij ik jullie hulp kan gebruiken. Worstelen balbezit te houden op de helft van de tegenstander: ik had eerst het baltempo op 'hoger' staan, ik heb deze verlaagd om zo het probleem proberen op te lossen. Wanneer ik het nog verder verlaag ben ik bang dat het ten koste van de kansen gaat. Verlies de bal veel in het centrale deel van defensieve zone: hierop had ik eerst voetballend uitverdedigen staan, echter heb ik dit weggehaald om het op te lossen echter is dit niet gelukt. Ik probeer vanuit de organisatie te spelen, daarom kies ik ervoor om in de omschakeling in positie te blijven / te hergroeperen. Wanneer we de bal hebben wil ik op balbezit spelen om zo tot kansen te komen. Ik hoor het graag!
 8. Bedankt voor het snelle antwoord! Ik zie de SI map nu wel staan na jouw trucje, en heb het in steam weer teruggezet. Het lijkt te werken want m'n skin en de nieuwste MU update is zichtbaar. Heel erg bedankt!
 9. Goedemorgen, Ik heb jaren FM gespeeld op een Windows laptop, waarbij het geen probleem was voor mij om graphics te installeren. Met FM19 lukte het ook gewoon op de MacBook, omdat bij 'documenten' een Sports Interactives mapje kwam. Bij FM20 kwam dit niet, ik kon nergens skins plaatsen. Via google ben ik er achter gekomen dat ik in steam de locatie kan wijzigen waar de inhoud van de 'Sports Interactives' map komt, dus dit heb ik aangepast. Na het opstarten van FM20 stond alles gewoon weer in documenten, maar wanneer ik mijn skins op de juiste locatie zette stond het ingame nog steeds niet erbij. Wanneer ik naar mijn tactieken ga, en een tactiek wil laden, kom ik niet op de locatie uit die ik had ingesteld. Het is een geheime map in bibliotheek, die niet zichtbaar is als ik die via finder bezoek. Wanneer ik hem in FM20 opzoek is die wel zichtbaar. Mijn vraag is dus hoe ik het wel zo krijg ingesteld dat ik skins / logo's / kits kan inladen, aangezien ik het in steam al heb proberen aan te passen weet ik niet hoe het anders kan.
 10. Ik heb de clubnaam altijd geweten (omdat ik het grappig vond), maar na de "historie" achter de club staat deze voorlopig op 1 om vanavond een nieuwe mee te starten, echt heel tof. Bedankt voor deze tip!
 11. Hoi! Ik wil een LLM carrière in Engeland starten in de Conference National of North/South. Iemand die hier een aanrader heeft, liefst een club met enigszins historie? Ik kom niet verder dan Stockport County!
 12. Goedemiddag allemaal, Ik ben op zoek naar een nieuwe club in FM. Het moet een club zijn waar nog genoeg te bouwen is! Dit wil zeggen aan de jeugd, financing, prijzen, etcetra. De club mag Europees spelen, echter moet er wel voldoende uitdaging zijn in de competitie. Daarnaast wil ik geen spelers boven de 25 jaar kopen, dus een team wat aan verjonging toe is is misschien wel leuk, maar is geen eis. De competitie moet Frankrijk, Italië, Engeland, Duitsland of Nederland zijn.
 13. Die Dani gister finale gewonnen van zo'n e-sports cup tegen die Huge Gorilla. Best of 3, 5-4 en 3-1. Na de potjes die ik in de e-divisie en gister heb gezien denk ik echt dat die met 2 vingers in zijn neus kampioen zal worden in e-divisie.
 14. Haha die Matthy is een prima gozer vind ik verder, maar hij stelt véél te veel vragen. Het beste is dat je die commentatoren lekker in een andere omgeving zet zodat de spelers er geen last van hebben. En die Dani, ik heb zelf altijd zoiets als mijn tegenstander sportief speelt (niemand op de doellijn met vrije trappen, etc) ben ik zelf ook sportief maar was is dat een eng ventje zeg. Past wel goed bij de club Ajax overigens, goed gescout.
 15. Dat is hetzelfde als je de voorbereiding prima draait maar in de competitie faalt. Hij zal best een aardig potje kunnen spelen maar voorlopig wint die niks..
×
×
 • Create New...