Jump to content

BA1986

Leden
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BA1986's Achievements

224

Reputation

 1. @timpy00 deze lichting ziet er prima uit, heb je wel het idee dat de talenten uit de vorige lichtingen gestaag doorgroeien richting 'promotie niveau' ?
 2. Seizoen 23 Stand Wederom een 2e plek, kwam er weer net niet aan te pas, dit keer tegen Barca. Zowel Barca als Real Madrid blijken telkens nog een maatje te groot voor ons. In de CL in de 16e finales uitgeschakeld door Real Madrid, maar ik probeer nu eerst de liga te winnen daarna de CL. Prognose en intake nee, dit is hem niet. 1x elite speler, maar hier verwacht ik niet al te veel van. Hieronder nog wel wat screenshots alleen fel, verder is het niet veel vind ik heeft zijn karakter mee en is snel en kan afronden, vandaar dat ik hem benoem, maar de PA is maar 4 sterren. Dan nog de nieuws rubriek Zelfde spelers als seizoen hiervoor en ook ongeveer op dezelfde plekken Eindelijk een prijs(je) te pakken, de Spaanse supercup. vooral met de reserves gespeeld, maar toch de prijzenkast is gevuld En dan de volgende aankondiging, een stadion van 49k toeschouwers. Had wat mijn part nog groter gemogen, maar mag niet klagen. Dit wordt ons 2e nieuwe stadion deze game, naar de eerdere oplevering in 2032.
 3. Seizoen 22 Stand: 2e stek, de hoogste positie tot nu toe. verschil van 3 punten is weining, maar we zijn geen moment in de buurt geweest Europa Wederom de finale van de Europa league gehaald, maar ook weer verloren in de verlenging :( Nextgn Prognose Weer een hoop 9s, dus dat beloofd weer wat! Zeker niet slecht, zitten een paar mooie talentjes tussen Weer een hangende spits (ik heb er een abbonnement op), en ook deze ziet er weer goed uit. Echter de voorgangers konden de nr 1 telkens niet uit de basis spelen, maar deze heb ik wel een goed gevoel bij Ga ik trainen als rechtsback, kan zomaar de eerste keuze gaan worden over een paar seizoenen Prima speler, nog even kijken waar we hem op gaan trainen Kan zomaar een topper worden, heeft al prima basisstats voor een 15 jarige.
 4. Inderdaad prima seizoentje gedraaid, ook nog wat leuke jeugdspelers. Heb je trouwens om het stadion gevraagd of kwam het bestuur daar zelf mee? Denk dat 25k wel wat aan de kleine kant is of niet?
 5. Seizoen 21 Stand 6e plek, na de CL plek vorig jaar een kleine tegenvaller, maar ik mag niet klagen. Villareal had een goed jaar, verder is het prima zo Dan de CL campagne Uitgeschakeld door Villareal met pingels , dat is toch zonde. Prognose: Intake Hier even jullie aandacht, want dit wordt een toplichting verwacht ik! Linksback, fysiek en mentaal heel goed, technisch werk aan de winkel, maar dat zal vast goed komen! Litmanen, oh hoo CV mentaal al ijzersterk CV prima stats Deze linksbuiten wordt een mezzalla , jammer want echt een leuke linksbuiten (maar daar speel ik niet mee) Dan nog even deze @reibleetsak Beste spelers en tactiek in de spoiler
 6. Seizoen 20, (ik blijf vrolijk doorgaan) De Stand 3e plek en CL voetbal, kan ik alleen maar tevreden over zijn. Prognose en de intake Kan er kort over zijn, het is 3x niks. (2 jaar later , blijkt Rocky het grootste talent te zijn :)) Wat gebeurde er dan nog wel dit seizoen. Finale van de Europa League Helaas verloren, had zeker meer ingezeten, maar het viel helaas niet onze kant op Goldenboy Vooral door zijn gemiddelde en assist, qua stats is de rek er wel een heel eind uit, maar toch weer een teken dat we op de juiste weg zijn Volgende puntje van trots Eerste debutant voor Spanje, ons wonderkind Pedro (het is er voorlopig ook bij deze 2 interlands gebleven) Next gen Nr 3 op de lijst, maar ook dit is niet echt een ster in woring Dan nog het afscheid van onze aanvoerder en recordhouder aantal wedstrijden, 666 stuks. Altijd mooi zoiets, helaas geen stafrol voor hem.
 7. Seizoen 19 Stand: Keurige 6e plek, mooi doelsaldo. Prognose Wederom een aantal 9's , VM kan ik goed gebruiken en spitsen zijn ook altijd welkom wat kwam er nu daadwerkelijk 3x een elite talent De VM, prima speler het enige nadeel is dat die niet kan tackelen. Ik speel met een balveroverende middenvelder, hier valt die niet helemaal in, maar we gaan hem omtrainen. Ik heb al eerder getest met een spelmaker / regista op deze plek, maar dat beviel niet. Nog een middenvelder deze is aanvallend ingesteld. Als deze groeit maken we voor hem een plekje vrij centraal op het middenveld als centrale middenveld met de rol aanvallen. de derde speler was iets minder dan deze 2, dus geen foto van dan mijn derde wonderkind en denk ook de beste speler uit mijn team. speelt als Mez (A). technisch niet zo denderend , maar metnaal en fysiek meer dan prima. Dan nog even 2 screentjes, 1x van mijn A selectie en 1x mijn u19. Links en rechts zit er nog wat potentie in spelers dus hoop dat ik met deze selectie nog meer weet te bereiken De u19, hier zit volgens de sterretjes nog voldoende selectie. doorgaans wordt iedereen hier vanaf 1,5 ster uitgeleend en aan het einde van het seizoen wordt gekeken wie naar de A selectie mag.
 8. BA1986

  FM Café

  is dit eigenlijk positief of negatief? Instinctieve doelman
 9. Op de Engelse youth challenge worden ook alle contintenten aangedaan, dus waarom hier niet? Seizoen 18 Beginnen met de stand Of het door Europees voetbal komt weet ik niet, maar toch 'maar' een 10e plek. Vooral de het begin en het eind waren niet best te noemen. Dus helaas geen Europees voetbal volgend seizoen Europees voetbal Na een lastige voorronde een makkelijke poulefase en helaas met pingels verloren tegen de latere finalist (verloren van Vitesse !! ) En dan na 4 lange jaren , dan eingelijk onderstaand bericht. Heb er het seizoen om moeten zeuren. dit is denk ik poging 5 , maar bestuur zei telkens nee, terwijl we 80millie op de bank hebben. Prognose Ik moet verdedigers! Niet slecht, maar ik zit echt te wachten op de talenten die ons richting de titel gaan loodsen Centrale middenvelder, fysiek al redelijk maar verder valt het tegen, wel 5 sterren potentie. zal eerst een paar keer verhuurd worden Weer een hangende spits, daar heb ik wel patent op. mentaal en technisch al goed, fysieke mag het wat meer. Ook hier geldt, paar keer vehuren en dan zien we het wel een centrale verdediger met potentie, die moet ik koesteren. Met een paar goede eigenschappen al, alleen jammer van zijn snelheid. Dan de Next gen, daar zijn we dit seizoen ook op te vinden Dehmelt Sinds dit seizoen basisspeler, stond niet te boek als het grootste talent van zijn lichting, maar ontwikkelt zich prima Pedro Let op de transferwaarde van deze man, is het hoogste van de selectie. Al vanaf zijn eerste profcontract is deze erg hoog en wordt steeds hoger. Heeft ook een basisplekkie en de verwachtingen zijn bij hem al erg hoog, denk ook dat dit mijn 3e wonderkind gaat worden. Op naar volgend seizoen!
 10. Seizoen 17, een korte update deze keer Stand trots, voor de eerste keer gaan we Europees voetbal spelen. prognose Zou fijn zijn als we een CV gaan krijgen, dit is echt de linie die beter moet willen we om de hogere plekken gaan strijden Valt dat even tegen. 1x Elite talent, die niet zo goed is en geen CV's , althans geen goede Voor de vorm nog deze spits, zoals gezegd verwacht er weining van. media beschrijving is ook 'jonge spits'. Ik zit nu wel in de fase dat er moet staan ' veelbelovende spits'
 11. De eerste (van hoop ik velen) en iets later meteen ook nr 2
 12. Seizoen 16 Stand 10e plek, dan zou je zeggen dat is prima, maar niet als we halverwege nog 5e stonden. Maar een waardeloze 2e seizoenshelft zorgde dat we nog wat plekjes zakten. Gelukkig veel meer gescoord dan vorig seizoen! Prognose Nog steeds een aantal 9's . ik hoop echt op een linksback want die mag er na 16 jaar wel eens komen.. Dan de intake kijk eens aan, weer wat potentieel basis materiaal. Helaas geen linksback, dus dit wordt wellicht problematisch Weer een rechtsback, heb er inmiddels al veel de revue zien passeren, maar er blijft nog weinig echt plakken. Maar denk dat deze het wel gaat worden in vergelijking met mijn basis rechtsback Denk de topper uit de lichting, mentaal en techinsch al zeer behoorlijk. Ga hem trainen tot Centrale middenvelder (aanvallend) Tsja een spits zonder afronden, ben ik nooit zoon fan van. Maar ik speel met een hangende spits, dus dat past dan wel weer Weer een linksbuiten, maak er er maar weer linksback van en wellicht wordt het nog wat. Tot slot nog even de facaliteiten, we zijn inmiddels 16 seizoenen onderweg. We hebben al een paar jaar een nieuw stadion en al 1x uitgebreid tot 20k, Het zit net vol, dus voor nu meer dan prima. Trainingscomplex, hypermodern, dus dikke prima. Jeugopleiding en jeugdwerving , weet eigenlijk niet of het beter kan, wordt al een paar jaar niet meer aangeboden. Dan de jeugdaccommadatie , vrij goed, daar baal ik wel van. krijg al 3 seizoenen geen keuze om deze up te graden. als iemand weet hoe dat kan hoor ik het graag. Aan het geld ligt het niet, we staan 70m in de plus
 13. Seizoen 15 Stand Geen degradatie, dus doel bereikt! Had ik het moelijk, jazeker, maar gelukkig pakte veel puntjes tegen de directe concurrentie, maar ook b.v. uit bij Vilareal 0-2 en uit bij Barca 0-0 zijn ons bij gebleven. Aan de andere zijde ook periode van 7/8 wedstrijden zonder overwinning en zeikende spelers. ' we spelen onder onze kunnen' als grote favoriet viel dat wel mee denk ik, maar toch gaan ze dan zeiken. Ook over nieuwe contracten, ineens wil iedereen miljonair worden lijkt het wel. Dan onze eerste prognose in la Liga, Hier word ik wel enthousiast van, vooral een nieuwe spits zal van pas gaan komen. Onze huidige beste spits voelt zichzelf al te goed voor ons. Wat wil je ook met een doelpuntenaantal van 6 goals uit 26 wedstrijden (sarcasm off) . Zou fijn zijn als we een keer een linksback krijgen, want die heb ik in 15 jaar nog maar 1 gehad. Dan de intake zelf op het oog 4 bruikbare spelers, maar streep de keeper maar weg, die zal er niet komen denk ik. Alleen Pedro is een groot talent , zie ook zijn transferwaarde tussen de 12 en 19 miljoen Van Oscar maken we ook weer een wingbank, Van de andere geen screenshot, maar op zich ook redelijke talenten, maar schat geen basis materiaal. Dan heb ik gekozen voor een nieuwe HOYD, niet omdat ik slechte intakes krijg, maar ik kon deze niet laten lopen, toch? Dan nog een screentje van mijn beste speler (althans van het aantal sterren) Prima speler, met nog potentie. Ik denk zeker een speler die tot het einde van de challenge van nut zou kunnen zijn. Snel kan afronden en technisch en mentaal ook wel redelijk. Helaas wil meneer al vertrekken. Heeft nog een contract van 2 jaar, dus hoop dat er nog iets veranderd in de situatie.
 14. Goed gepresteerd, succes in Europa
 15. Seizoen 14 - Promotie! Stand Eigenlijk van het begin geen zorgen gehad en we koerste steady richting promotie. Tactisch hadden we het iets anders staan en dit zorgde voor het succes, ook het feit dat onze spits het eindelijk begint waar te maken met 25 doelpunten ipv de 10-15 in voorgaande seizoen. Hieronder de tactiek met de beoogde basisspelers (sorry dat het irritant oogt met dat rode) Zoals eerder gezegd iets meer op balbezit spelen en dat heeft het dit jaar goed gedaan. Enige minpuntje is Perez Martin, nu als mezella, mijn beste speler maar weet niet waar ik hem tot zijn recht moet laten komen. Perez Martin Dan de prognose Weer alleraardigst Intake Prima, maar niet echt de posities waar het nodig is. hieronder de beste 4 Prima keeper, jammer van zijn karakter Zal denk ik geen basisspeler worden, maar wellicht als back up voor mijn huidige VM Rechtsbuiten, daar speel ik niet mee, maar deze turnen we om tot spits AMC, ik zie de potentie wel, maar zal nog flink moeten ontwikkelen met zijn 1 ster current ability. Dan voor het overzicht een screentje van mijn u19. er zit nog behoorlijk wat in het vat qua talent. Maar het meerendeel zal nog maals worden verhuurd en dan zien we wel wat er aan kan sluiten bij de hoofdmacht. Wie mij hierbij positief is opgevallen is de volgende speler. Op het moment dat die verhuurd werd aan (Lens, 2x gedegradeerd) was die 2 sterren, nu is die 3,5 sterren. Dus deze zie ik als mijn enige 'aankoop' voor het nieuwe seizoen! Dan hoop ik dat we heel veel geld gaan binnenharken , want de afgelopen seizoen stonden we rond het 0 punt te klooien. En daarbij hoop ik dat we niet degraderen. Denk dat er nog voldoende ruimte in de huidige selectie zit, maar de meeste hadden een jaartje extra op het 2e niveau nog prima kunnen gebruiken.
×
×
 • Create New...