Jump to content

Gytkjaer

Leden
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Gytkjaer

 • Rank
  Amateur
 1. Iemand misschien een screenshot van Pelayo Morilla van Gijon? Heb hem voor 1,1 miljoen opgepikt in het eerste seizoen. Ik ben erg benieuwd hoe hij zich ontwikkeld.
 2. Gytkjaer

  FM-Café

  Iemand ervaring met de Braziliaanse spits Peglow? Heb hem 2 seizoenen nadat ik hem voor 4 miljoen gekocht heb voor 20 miljoen verkocht met een 50% doorverkoop clausule aan Benfica. Toch een mooi bedrag aangezien Europese clubs vaak wat minder geld bieden voor spelers in Azië (speel met FC Seoul.) Nu maar hopen dat hij voor een flink bedrag wordt doorverkocht.
 3. Het nieuwe seizoen De oefencampagne is van start en alle ogen zijn gericht op Monza met de komst van Berlusconi. Van Monza, dat vorig jaar op de 4e plek eindigde, wordt verwacht dat ze op de 2e plek gaan eindigen. Ondanks de speculaties dat Berlusconi grof geld in nieuwe spelers ging investeren voor de club bleef het relatief rustig in Monza. Cristian Brocchi heeft drie nieuwe jongens aan zijn selectie toegevoegd. “Ik heb het volle vertrouwen in de selectie. We hebben met de komst van Cassano, D’Amico en De Ceglie voldoende kwaliteit binnen gehaald.” Aldus Cristian Brocchi.
 4. Iemand enig idee waarom de screenshot van mijn selectie zo onscherp is? Als ik hem in word plak is hij wel scherp.
 5. SS Monza overgenomen door Silvio Berlusconi! Silvio Berlusconi is de nieuwe eigenaar van Monza. De voormalig eigenaar van AC Milan heeft grootse plannen met de club die uitkomt in de Italiaanse Serie C. Zo zou hij een strict transferbeleid willen hanteren, namelijk alleen maar Italianen. En wil hij binnen enkele jaren met Monza in de Serie A spelen. Met de komst van Adriano Galliani als algemeen directeur en Cristian Brocchi als nieuwe trainer laat de nieuwe eigenaar gelijk van zich horen. “Ik kijk er ontzettend naar uit om voor deze club te gaan werken. De e
 6. Erg goed gelukt. Thanks!
 7. Je bent bezig met een goede reeks. Succes in de finale!
 8. Naam Novelle: - Club: SS Monza 1912 Grootte banner: Geen voorkeur Kleuren: Clubkleuren Specifieke plaatjes: Berlusconi met mooie afbeelding stadion Monza of juichende spelers Monza. Extra opmerkingen: Wees creatief
 9. Gytkjaer

  FM-Café

  Iemand enig idee of het mogelijk is om het transferbeleid van een bepaalde club aan te passen in de editor? Dan bedoel ik dat het bijvoorbeeld alleen maar mogelijk is voor een club om spelers met de Baskische nationaliteit te halen, zoals het geval is bij Athletic Bilbao.
 10. Gytkjaer

  FM-Café

  Weet iemand of er ergens al een goede update is van de Nederlandse lagere klasse om te downloaden?
 11. Gytkjaer

  Logo eigen club

  Dit topic mag gesloten worden. Heb zelf de oplossing al gevonden. (y)
 12. Gytkjaer

  Logo eigen club

  Onlangs heb ik mijn eigen club aangemaakt via de editor. Hierbij heb ik een logo ontworpen echter kan ik niet vinden op het internet hoe ik één logo kan toevoegen. Kan iemand mij helpen hoe ik een logo kan toevoegen aan mijn club? Ik snap wel hoe je een logopack moet toevoegen maar dit lukt me niet. Alvast bedankt
 13. Gytkjaer

  FM-Café

  Hallo allen, weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn assistent met de tactiek speelt die ik heb ingesteld speelt als ik op vakantie ben? Ik wil graag een seizoen vooruit simuleren maar ik zie dat als ik op vakantie ben mijn team elke keer met een andere niet door mij ingestelde tactiek speelt. Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat de gesimuleerde wedstrijden wel met mijn tactiek gespeeld worden?
 14. Teleurstellend dat ik geen basisplek heb bij Schotland.
 15. Gytkjaer presteert toch wel teleurstellend in de Premier league..
×
×
 • Create New...