Jump to content

Marc.

Leden
 • Posts

  10,328
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marc.

 1. Marc.

  Fortnite

  Vrije dagen, ga lekker zuipen joh.
 2. Marc.

  Nederlands Elftal

  Locadia en Kongolo net nieuw bij hun club en nog niet veel minuten gemaakt. Klaassen maakt helemaal geen minuten. Karsdorp uiteraard nog geblesseerd evenals Janssen De rest zal wel een kwestie van kwaliteit zijn.
 3. Marc.

  Italiaans voetbal

  Mijn duim kan het nieuws bevestigen.
 4. Marc.

  KNVB Beker

  Dit koude weer is toch niet nieuw? Wat een dramatisch gedoe zeg. Mensonterend ook echt.
 5. Marc.

  Fortnite

  Mwoah, eerst een schot plaatsen met je Shotgun en daarna switchen naar een smg/ar werkt nog steeds het beste.
 6. De kokkie show is ook weer bezig.
 7. De Higler show was ook weer bezig.
 8. De Serdar show is ook weer bezig.
 9. Marc.

  Fortnite

  Lekker hoor. Eerste win blijft episch.
 10. Marc.

  Fortnite

  Toch verkiezen alle (top) players de rocket launcher boven de grenade launcher. Maar het blijft een mening uiteraard. Mwah dat valt reuze mee hoor. Je moet hem ook niet gebruiken om een compleet fort neer te halen. Dat duurt inderdaad te lang. Ik bedoel meer in de situatie dat je vlak achter hem zit en al geraakt hebt en hij snel een defense probeert te bouwen. Snel switchen naar minigun en die tactiek werkt 9/10 keer niet meer. Voor de rest heeft een minigun vrij weinig nut. Ben ik zeer blij mee overigens. Had echt de verwachting dat dat ding OP zou worden. Gelukkig moet hij eerst warmdraaien en is hij zo scheel als maar kan.
 11. Marc.

  PSV Eindhoven

  Alledrie. Hij is een dopedealer die niet naar de ten crack commandments van Biggie heeft geluisterd en regel nr 4 heeft overtreden.
 12. Marc.

  Fortnite

  Ik bouw wel hoor. Maar ik ben het er niet mee eens dat de grenade launchers/ rocket launchers het spel verpesten. Zorgen voor de juiste balans. Wel netjes hoor, 25 winstpercentage. Beetje jammer dat je het als een sneer moet brengen. Maar dat zijn we van je gewend. Minigun is trouwens best handig in bepaalde situaties. Wanneer je iemand spot bijvoorbeeld en hij probeert gelijk als een malle een verdediging op te bouwen. Gewoon ff sprayen met de mini en hij geeft het wel op. Dan meteen schakelen naar een ar en je hebt hem binnen een paar seconden. Ik snap alleen niet dat mensen het gebruiken om daadwerkelijk aan te vallen. Totaal niet accuraat en traag.
 13. Dat Calimero gedrag van jou niet iig. :D
 14. Marc.

  Brits voetbal

  Graziano Pelle :naughty:
 15. Marc.

  Fortnite

  Graphics geef ik niet veel om. Maar wanneer je de graphics ziet dan is het wel een schande dat de performance zo slecht is. Maar qua spanning is PUBG vele malen beter dan Fortnite. Ook een stuk meer slopend voor je mentale toestand huhu. Op het BR concept na zijn het totaal verschillende games en daarom ook heel goed naast elkaar te spelen. Het bouwen is een middel, niet het doel. Juist door te bouwen trek je aandacht. Je hebt een betere positie maar bent ook makkelijk te spotten. Door te sluipen ben je moeilijker te spotten, maar is het ook moeilijker om een aanval af te wenden. Juist wel een goede balans denk ik. De randomness van de Shotgun is wel erg vervelend inderdaad. Ben wel benieuwd naar die nieuwe gun. Echt een gun die wel eens heel OP kan worden.
 16. Marc.

  Fortnite

  Speel het voornamelijk omdat PUBG nog steeds dikke optimalisatie nodig heeft. Het battle royale concept is gewoon heel verslavend. Bluehole kan wel wat leren van Fortnite qua performance, loopt lekker soepel over het algemeen. Verder vind ik het landen juist vrij simpel tov PUBG. Ben altijd als eerste in een dorp geland en kan daardoor lekker makkelijk overzicht houden waar iedereen is. Lijkt wel alsof bijna niemand weet hoe je fatsoenlijk moet skydiven. Grenade launcher vind ik niet zon probleem. Zeker voor de endgame vind ik het een essentieel wapen. Anders is 99 van de 100 keer degene met het grootste fort de winnaar.
 17. Meer dan prima back inderdaad. Zo slecht is hij echt niet.
 18. Dat is natuurlijk ook overdreven neergezet. Hij profiteert wel voornamelijk van zijn fysiek en het systeem bij Utrecht. Lekker veel vrijheid om de bal diep te gooien en erachteraan te rennen. Wint ook veel duels en daardoor ontzettend lastig om te verdedigen. Echt een speler die je niet bij een ploeg neer moet zetten die veel op de helft vd tegenstander speelt. Mist daarvoor gewoon het balgevoel, overzicht en de rust. Mijn bericht over Kerk was overigens ook positief bedoelt.
 19. Die Kerk is ook een aparte voetballer. Kan eigenlijk helemaal niet voetballen maar creëert elke wedstrijd ziek veel kansen. Ben wel benieuwd hoe zijn stats zijn qua expected goals. Zou me ook totaal niet verbazen wanneer hij er in een seizoen plotseling 20 inknalt, om vervolgens nooit meer boven de 5 goals uit te komen
 20. Marc.

  PSV Eindhoven

  Tosun heeft lopen schitteren in de CL en zichzelf bewezen in de spits. Locadia had zich eigenlijk nog steeds niet als spits in de basis gespeeld. Kan aan Cocu liggen natuurlijk.
 21. Marc.

  PSV Eindhoven

  16 miljoen voor Locadia man. Dat kun je toch niet jammer vinden. De wedstrijden waar hij indruk maakte in de spits kun je op een hand tellen.
 22. Want een zaakwaarnemer zegt alleen maar de waarheid over zijn cliënten. Hij zoekt toch gewoon een club die veel geld kan bieden. Het zal Buttner niet interesseren waar/of hij speelt heb ik het idee.
 23. Marc.

  Brits voetbal

  Ook echt geeneen speler van dat lijstje is vergelijkbaar met Coutinho. Felipe Anderson lijkt tot nog toe ook een one season wonder. Denk niet dat er een club op dit moment veel geld gaat neerleggen voor hem.
 24. Marc.

  Fortnite

  Waarom pak je drie keer hetzelfde wapen? Sinds vorige week speel ik ook af en toe Fortnite. Voordeel tov PUBG is dat het voor mij veel soepeler loopt. Wel is het een stuk gemakkelijker en veel minder spannend. Bij PUBG drie keer een chicken dunner gehaald in een paar maanden. Hier had ik mijn eerste win al na vier potjes. Bouwen is ff wennen, maar maakt het uiteraard een stuk simpeler om hoog te komen.
 25. Marc.

  Brits voetbal

  Keita is toch ook een ander type dan Can? Zie hem meer als een speler voor de opbouw, waar Keita meer een 8/10 is. Keita gaat volgend jaar echt shinen in ieder geval. Een speler met loopvermogen en voetballend vermogen, perfect voor Klopp. Miki lijkt me ook wel een leuke aanwinst voor Liverpool. Zal niet meer dan 40 miljoen kosten en past zeker in het systeem dat Klopp wilt spelen.
×
×
 • Create New...