Jump to content

Marc.

Leden
 • Posts

  10,328
 • Joined

 • Last visited

About Marc.

 • Birthday 12/26/1990

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

882 profile views

Marc.'s Achievements

10

Reputation

 1. Marc.

  Fortnite

  Vrije dagen, ga lekker zuipen joh.
 2. Locadia en Kongolo net nieuw bij hun club en nog niet veel minuten gemaakt. Klaassen maakt helemaal geen minuten. Karsdorp uiteraard nog geblesseerd evenals Janssen De rest zal wel een kwestie van kwaliteit zijn.
 3. Marc.

  Italiaans voetbal

  Mijn duim kan het nieuws bevestigen.
 4. Marc.

  KNVB Beker

  Dit koude weer is toch niet nieuw? Wat een dramatisch gedoe zeg. Mensonterend ook echt.
 5. Marc.

  Fortnite

  Mwoah, eerst een schot plaatsen met je Shotgun en daarna switchen naar een smg/ar werkt nog steeds het beste.
 6. De kokkie show is ook weer bezig.
 7. De Higler show was ook weer bezig.
 8. De Serdar show is ook weer bezig.
 9. Marc.

  Fortnite

  Lekker hoor. Eerste win blijft episch.
 10. Marc.

  Fortnite

  Toch verkiezen alle (top) players de rocket launcher boven de grenade launcher. Maar het blijft een mening uiteraard. Mwah dat valt reuze mee hoor. Je moet hem ook niet gebruiken om een compleet fort neer te halen. Dat duurt inderdaad te lang. Ik bedoel meer in de situatie dat je vlak achter hem zit en al geraakt hebt en hij snel een defense probeert te bouwen. Snel switchen naar minigun en die tactiek werkt 9/10 keer niet meer. Voor de rest heeft een minigun vrij weinig nut. Ben ik zeer blij mee overigens. Had echt de verwachting dat dat ding OP zou worden. Gelukkig moet hij eerst warmdraaien en is hij zo scheel als maar kan.
 11. Marc.

  PSV Eindhoven

  Alledrie. Hij is een dopedealer die niet naar de ten crack commandments van Biggie heeft geluisterd en regel nr 4 heeft overtreden.
 12. Marc.

  Fortnite

  Ik bouw wel hoor. Maar ik ben het er niet mee eens dat de grenade launchers/ rocket launchers het spel verpesten. Zorgen voor de juiste balans. Wel netjes hoor, 25 winstpercentage. Beetje jammer dat je het als een sneer moet brengen. Maar dat zijn we van je gewend. Minigun is trouwens best handig in bepaalde situaties. Wanneer je iemand spot bijvoorbeeld en hij probeert gelijk als een malle een verdediging op te bouwen. Gewoon ff sprayen met de mini en hij geeft het wel op. Dan meteen schakelen naar een ar en je hebt hem binnen een paar seconden. Ik snap alleen niet dat mensen het gebruiken om daadwerkelijk aan te vallen. Totaal niet accuraat en traag.
 13. Dat Calimero gedrag van jou niet iig. :D
 14. Marc.

  Brits voetbal

  Graziano Pelle :naughty:
 15. Marc.

  Fortnite

  Graphics geef ik niet veel om. Maar wanneer je de graphics ziet dan is het wel een schande dat de performance zo slecht is. Maar qua spanning is PUBG vele malen beter dan Fortnite. Ook een stuk meer slopend voor je mentale toestand huhu. Op het BR concept na zijn het totaal verschillende games en daarom ook heel goed naast elkaar te spelen. Het bouwen is een middel, niet het doel. Juist door te bouwen trek je aandacht. Je hebt een betere positie maar bent ook makkelijk te spotten. Door te sluipen ben je moeilijker te spotten, maar is het ook moeilijker om een aanval af te wenden. Juist wel een goede balans denk ik. De randomness van de Shotgun is wel erg vervelend inderdaad. Ben wel benieuwd naar die nieuwe gun. Echt een gun die wel eens heel OP kan worden.
×
×
 • Create New...