Jump to content

DanglingGamer

Leden
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About DanglingGamer

 • Rank
  Amateur
 1. Voorlopig ben ik nog even genoodzaakt op dezelfde voet door te gaan :checkit: Hier episode 24, volledig toegewijd aan een toffe berg etappe!
 2. Thanks voor het compliment Jimmy! Je hebt waarschijnlijk wel gelijk, helemaal niet over nagedacht. Anyways hier deel 23:
 3. Deel 21 [video=youtube;OqNAn-_2p1A] Deel 22 [video=youtube;I-2NkkI3N00]
 4. De laatste afleveringen van het seizoen: [video=youtube;axFQehq-5jg] [video=youtube;3WPDK-ktReM] [video=youtube;OXBBHKMa8-I]
 5. Voor iedereen die de filmpjes wel wil checken maar geen zin heeft om naar YouTube te gaan hier aflevering 7 t/m 12
 6. Aanvallen is niet leuk, het is pure business! ;) Nee kidding je hebt gelijk, ik moet nog een beetje mijn draai vinden met het hele gebeuren ook al zit ik nu toch al bij afleveringetje 18.
 7. Ik ben op mijn kanaal een serie begonnen als nieuwe berggeit. Het doel: ooit de bollentrui pakken in de Tour de France! Je kunt de playlist met alle afleveringen hier vinden: http://bit.ly/PCMPlaylist Episode 1:
 8. Ik ben op mijn kanaal een serie begonnen als nieuwe berggeit. Het doel: ooit de bollentrui pakken in de Tour de France! Je kunt de playlist met alle afleveringen hier vinden: http://bit.ly/PCMPlaylist Episode 1:
×
×
 • Create New...