Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Posts

  3,425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Community Answers

 1. FMNOOB's post in 2de elftal aan competitie laten deelnemen was marked as the answer   
  Dat is volgens mij niet mogelijk bij Jong Sparta. Dit elftal doet mee in de voetbalpyramide van de amateurs. Deze wordt niet gesimuleerd door de standaard database van FM. Jong Sparta blijft dus een team zonder competitie en worden niet ingeschreven bij de reserves. 
 2. FMNOOB's post in Titel winnen, journalist die zegt dat de titel niet is gewonnen was marked as the answer   
  Dat het bestuur teleurgesteld is ondanks je hebt gepresteerd is een bug. Dit is al bekend bij SI. Over dat wisselen moet je eerst alles goed bekijken. Heb je echt alles goed ingesteld met je staf. Probeer anders eens een dag op vakantie te gaan. Dat schijnt blijkbaar te helpen bij sommigen.
 3. FMNOOB's post in Onder je contract uitkomen was marked as the answer   
  Wat natuurlijk altijd een optie is dat je met pensioen gaat met je huidige manager en een nieuwe toevoegt die weer verder gaat bij de club.
 4. FMNOOB's post in Spelers beschikbaar stellen voor het B elftal was marked as the answer   
  Ja, dat kan zeker.  Ga naar staff > Responsibilities > Match.
  Zoals je ziet in onderstaande afbeelding moet het hokje voor Automatically make unfit…...  niet geselecteerd zijn als je niet meer wil dat spelers automatisch met het B-elftal meedoen.
   

 5. FMNOOB's post in Nederlandse voetbalpiramide was marked as the answer   
  Nee, alleen de Eredivisie en de KKD zitten in de standaardversie. Wanneer het spel uit de bèta-fase is probeer dan te zoeken op steam of de binnen de vele community die er zijn.  Bij FM19 was er een update die ging tot de 2de klasse volgens mij.
×
×
 • Create New...