Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Posts

  3,590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by FMNOOB

 1. Lijkt mij zeer overbodig om contractonderhandelingen en werving van de staf zo uitgebreid te maken.
 2. En dan was wij waarschijnlijk van alle proefspelers nog de beste kandidaat. In de winterstop Gorter huren ? Voor de rest speelde het elftal weer prima. Leuke sfeer en je ziet ook wel dat het elftal daar enorm van opleeft.
 3. Leuk dat die Britten een keer een duidelijk uitleg krijgen over de Brexit. Ik zie ook diploma eisen voor de staf, dus ik ben benoemd of men dat in alle competities heeft. Geeft wel een extra uitdaging bij een journeyman challenge. Dat laatste is echt een cosmetische upgrade die voor sommigen wat handiger aanvoelt.
 4. Er zitten inderdaad een paar competities tussen die interessant kunnen worden. Hopelijk ook met landen die geen speelbare competitie hebben. Misschien dat ik met Mongolië een gooi kan doen naar de Azië Cup. Dat sowieso zeer lang kan duren Vraag mij alleen af wat er dan gebeurd bij het clubvoetbal in Canada. Daar is een zeer laag salarisplafond en je moet niet hebben dat alle jeugdspelers weglopen naar het buitenland.
 5. Eerste prijzen zijn alweer binnen.
 6. Wel mooi voor de mensen die een lange save, zoals de San Marino challenge doen. Eindelijk kans om een gouden generatie op te bouwen.
 7. FMNOOB

  FM Café

  Als ik de exitpolls mag geloven sta ik er zeer goed voor!
 8. FMNOOB

  Salaris verlagen

  Dit heeft inderdaad te maken met de selectiestatus. De enige optie is dan om de status van de speler te 'verlagen' in de vooronderhandelingen. Bijv. van Sterspeler naar belangrijke basiskracht , maar dan is de vraag of de speler dat wil.
 9. Ik overweeg misschien wel weer z'n avontuur met de Unicorns . Even afwachten of er een nieuwe database komt voor Oostenrijk en/of alle aanpassingen die ik wil maken ook kunnen.
 10. In dit rijtje ook weer een paar toppers. Het is moeilijk kiezen dit jaar. Ik ga niet op mezelf stemmen en gun @RubenS2 de eer met zijn verhaal.
 11. Ik open de inwonerslynch op Titan. Zal wel lid zijn van een notabelenclubje. Ontopic: Een zeer origineel verhaal en verdomt goed geschreven. Elke keer in spanning afwachten wat de hoofdrolspelers weer gingen beleven. Wanneer komt het volledige boekwerk uit @Titan?
 12. Alleen die paar euro is het verschil.
 13. Stubbs The-Zombie in Rebel Without a Pulse en de paladin DLC Epic Pack zijn op dit moment gratis in de Epic Store.
 14. De Zuid-Koreaanse film Parasite gezien. Een film dat in meerdere facetten redelijk in balans is en daardoor ook de meeste mensen wel zal aanspreken. Terecht, dat men vele prijzen heeft gewonnen.
 15. FMNOOB

  FM Café

  Voor eerst in 17 jaar (!) is Red Bull geen kampioen meer en drie clubs uit Wenen mogen spelen in de CL. Red Bull pompt nu jaarlijks meer dan 100 miljoen in de selectie en wij bijv. 190.000. Helaas, is dit wel het einde van mijn save, want de start van de volgende competitie wordt niet ingeladen.
 16. Het einde is dan toch gekomen Jullie lezen het goed. Er komt een eind aan mijn avontuur. Deze save is gewoon niet meer te redden en na dit seizoen worden de competities weer niet ingeladen. Dit keer lijkt er geen oplossing te zijn. We sluiten dit seizoen af en dan eindigt mijn avontuur in Oostenrijk. FA Cup Vorig jaar had ik bewust deze titel gewonnen, maar nu willen wij het op eigen kracht doen. We hebben dit jaar erg veel geluk gehad met de loting en nemen uiteindelijk weer de prijs mee naar huis. Kampioensgroep De punten werden weer gehalveerd en dit keer zaten wij dichtbij de top. Met EL-voetbal al in de pocket was het doel om minimaal derde te worden voor CL-voetbal en wie weet konden wij ook kampioen worden. Door onze bekerreeks en Europees voetbal kregen wij het geluk dat wij uit het niets een zwaar schema krijgen in mei. 9 competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden. Daar was mijn selectie gewoon te smal voor. Dat verklaard het puntverlies in begin mei. Toch doen wij het goed als 'degradatiekandidaat' en blijven wij meedoen in de top. We worden net geen kampioen, maar we verslaan eindelijk Red Bull! Dit was mijn avontuur Oostenrijk. Helaas, zit het erop en dat is jammer, omdat wij eindelijk wat miljoenen in kas hebben om te investeren in de selectie. Mijn einddoel was kampioen worden en dat was nog niet gelukt. Een pluspunt is wel dat Red Bull na 17 jaar geen kampioen meer is. @Marius @DGremlin @delichris @Fantasy @FlyD @Kyrill @19CH98 @RicoV1989
 17. Vergeet ook niet dat je meteen het land moet coachen als je de aanbieding accepteert. Het zou soms veel logischer zijn om na een toernooi of kwalificatiereeks te beginnen. Ook dat je eindverantwoordelijk bent voor het U-23/U-22 elftal mag duidelijker/makkelijker.
 18. FMNOOB

  FM Café

  Dat zeker en je kunt spelers verhuren aan die clubs zodat het niveau een beetje omhoog gaat. edit: En als alle andere clubs internationaal ook beter gaan presteren komt er natuurlijk ook meer geld bij hun binnen en kunnen ze dat ook weer investeren.
 19. Als je het spel in een doos koopt dan krijg je deze coaching planner erbij .
 20. Wild Life Rescue - Find Hidden Animals: Forest Patrol is de komende dagen gratis in de Microsoft Store.
 21. FMNOOB

  FM Café

  Helaas, ik heb het tijdelijk kunnen uitstellen, maar mijn save kan gewoon niet meer verder. Het volgende seizoen wordt niet ingeladen, omdat het nieuwe seizoen eindigt op 1 januari 1900 . Nu wachten op FM22.
 22. Die gezichten van die regens worden er ook niet beter op. Bij sommige dingen, zoals wekelijkse stafmeeting ,heb ik echt het gevoel dat er weer teveel handelingen bijkomen die ik toch niet ga gebruiken. Nieuwe positie achterin en meer mogelijkheden voor data spreken mij wel aan.
 23. Het gaat om deze regel. Ik zie toch echt een 'save' in die actie ipv bewust de bal door spelen. Deze regel is misschien 1,5 jaar oud, maar dat gaat alleen om dat stukje bewuste handsbal.
 24. Internationaal voetbal We gaan het dit keer hebben over internationale wedstrijden. De Magic Unicorns debuteren in de EL en mogen zelfs voor het eerst deelnemen aan de groepsfase van een Europees toernooi. Met China is het doel om kampioen van Azië te worden. EL We zijn niet de favoriet in onze groep en met de loting die wij hadden waren wij niet kansloos. Ik was wel verbaast over het feit dat wij de eerste plek hadden behaald in onze groep en dat Lazio het laat afweten. We mogen zelfs een ronde overslaan, maar Celtic was te sterk voor ons. Ondanks dat een prima Europees seizoen en financieel hebben we lekker miljoenen verdiend. Azië Cup China is succesvol in de jeugd, Aziatische Spelen en in de eigen regio, maar nog nooit won het de belangrijkste prijs in Azië. De bond had dan ook één doel; kampioen worden. Dat is ook met gemak gelukt. China is op dit moment ook wel het sterkste team en Zuid-Korea en Japan kakken wel erg in op dit moment. In mijn volgende post gaan we dit seizoen afsluiten. We hebben de FA Cup nog en we mogen weer strijden in de kampioensgroep. Kunnen wij stunten of lopen we dit keer zelfs Europees voetbal mis? Het kan nog allemaal! @Marius Een kampioenschap zou zeker erg snel gaan. We gaan het merken of het een utopie is of dat wij echt kunnen stunten. @delichris @DGremlin Zie hier het resultaat met China. @Kyrill @Fantasy @Fulceny @19CH98 @RicoV1989 @FlyD
×
×
 • Create New...