Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Posts

  4,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by FMNOOB

 1. In 2053 een erg goede draw gehad en daardoor de volgende landen kunnen afstrepen: Andorra Farøer Eilanden San Marino Benin Mauritius Filipijnen Macau Noord en West-Europa hierdoor compleet. In totaal nu 154 landen kunnen afstrepen.
 2. Borderlands 3 is deze week gratis in de Epic Store!
 3. las dat er een gerucht was dat Ajax interesse in hem had om hem te betrekken bij de club.
 4. Deze week zijn er drie games te claimen in de Epic Store: Jotun: Valhalla Edition Prey Redout: Enhanced Edition
 5. Deze week is Terraforming Mars gratis in de Epic Store.
 6. FMNOOB

  FM Café

  Toch een keer leuk om mee te maken; Coach zijn van het MLS All-Stars team. Helaas, waren bij de Mexicanen niet echt van die toppers aanwezig.
 7. Deze was al een tijdje behaald, maar ik ga die 100 punten claimen @Titan: Nadat mijn directe concurrenten met pensioen gingen kon ik verder uitlopen naar een score die de AI echt niet meer kan inhalen. In tegenstelling tot mijn concurrenten, heb ik veel meer clubs en landen gediend. Biografie CV Nog wat andere informatie Is dit het einde? Nee, zeker niet! Ik moet nog de Poképlayerchallenge en mijn Hexagon voltooien. Daarnaast wacht ik op een vacature die vrijkomt in Oostenrijk, zodat ik met een derde RB-club een titel pak.
 8. In 2052 de volgende landen kunnen afstrepen: - Ethiopië - Burundi - Zweden - Armenië - Azerbeidzjan Ben nu actief in de MLS, dus gelukkig makkelijker om de spelers te dumpen.
 9. FMNOOB

  FM Café

  Naast mijn Poképlayerchallenge/Journeyman/Hexagon een andere langdurige challenge begonnen. Hopelijk blijft mijn assistent minimaal 35 jaar aan mijn zijde en dan eens zien hoeveel talen deze man kan spreken. Spreekt op dit moment alleen Mongools, dus dat hij de wereldtalen nog moet leren is een groot voordeel.
 10. Op dit moment zijn Just die Already en Paradigm gratis in de Epic store. Daarnaast zijn de volgende games nu, voor altijd, gratis bij Steam: The Elder Scrolls: Arena The Elder Scrolls II: Daggerfall Wolfenstein: Enemy Territory
 11. Dankzij deze held Het volgende lijstje compleet kunnen maken: Ben al weer vier seizoenen verder en met de volgende landen kom ik alweer op 141: Centraal Afrika Somalië Vietnam Guinee Salomons Eilanden Noord-Macedonië Luxemburg Kosovo Bosnië & Herzegovina Gibraltar Malta Bermuda
 12. FMNOOB

  FM Café

  Een oude versie van het 'normale FM selecteren' . De meeste editor-databases zijn niet speelbaar met het nieuwste update van FM. Of is dit dan ook het geval?
 13. FMNOOB

  Middenvelders

  Naam: Samúel Kári Frid Jónsson Club: Viking Nationaliteit: IJslandse Leeftijd: 25 Waarde: 22K - 65K (Gekocht voor 22k)
 14. Naam: Samúel Kári Frid Jónsson Club: Viking Nationaliteit: IJslandse Leeftijd: 25 Waarde: 22K - 65K (Gekocht voor 22k)
 15. FMNOOB

  FM Café

  Nee, dat telt dan niet mee voor je eigen club, maar wel voor 'opgeleid in eigen land' als je een speler verhuurt binnen je landsgrenzen.
 16. Voornaam: Dikkie Achternaam: Dick Geboortedatum: 2 februari Positie(s): DM Club: Faetano Linkerbeen: 20 Rechterbeen: 1 Lengte: 160 Gewicht: 120 Eens zien wat er gebeurd in FM met een speler van dit formaat .
 17. Riverbond en Amnesia Rebirth zijn de komende week gratis in de Epic Store. En de komende 30 uur is Postal 2 gratis bij GOG.
 18. FMNOOB

  FM Café

  Om de Pokéchallenge in Europa wat leuk te houden heb ik meteen een andere challenge erbij gepakt.
 19. Afrika is ook binnen. Nu alleen nog een keer coach worden in Oceanië en de Hexagon is compleet
 20. Inmiddels staat de teller op 128 door de volgende landen: Bulgarije Schotland Zuid-Afrika Lesotho Mozambique Kenia Zimbabwe Door Schotland en Bulgarije twee regio's kunnen voltooien in Europa.
 21. De komende 40 uur is Iris and the Giant gratis bij GOG.
 22. Deze week zijn: Insurmountable en XCOM 2 gratis in de Epic Store.
 23. Goed bezig @neva! Na mijn vierde jaar in Trinidad en Tobago kan ik de volgende landen afstrepen: Amerikaanse Maagdeneilanden Anguilla Bahama's Barbados Britse Maagdeneilanden Cuba St. Barthélemy St. Lucia Mis alleen nog Bermuda bij de Caraïben, maar daar was tot nu toe geen enkele speler met deze nationaliteit. Nu komt er net een regen in het spel, maar die is pas 15. Even wachten tot deze speelgerechtigd is en inmiddels op zoek naar een nieuwe uitdaging in Afrika, Azië of Europa.
 24. FMNOOB

  FM Café

  In Noord-Amerika mag je wel erg veel spelers selecteren voor de WK-kwalificatiewedstrijden.
 25. Erg productief seizoen met 11 nieuwe landen: Antigua & Barbuda Grenada Puerto Rico Sint Maarten Dominicaanse Republiek Turks & Caicos Eilanden Costa Rica Honduras Sierra Leone Pakistan Tadzjikistan De bonuspunten voor Centraal Amerika zijn ook binnen.
×
×
 • Create New...