Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Posts

  4,198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by FMNOOB

 1. Op youtube een kanaal gevonden met 171 Nederlandstalige afleveringen van Shin Chan.
 2. Deze week zijn er drie games gratis te claimen in de Epic Store: Iratus: Lord of the Dead Hood: Outlaws and Legends Geneforge 1: Mutagen
 3. FMNOOB

  Reputatie Suriname

  Heb je dan ook al geprobeerd alle Surinaamse spelers in te laden? Bij de selectie van de database grootte kun je ook op geavanceerd klikken. Dan bij Nations (of landen) Suriname selecteren (Let op, dit land staat bij N-Amerika!). Dan kun je selecteren wat je je van dit land extra wil inladen. Als je alle spelers inlaad moet het mogelijk zijn om dat land te coachen.
 4. FMNOOB

  FM Café

  Misschien vinden jullie in dit topic het antwoord. FM vraagt in het algemeen niet veel van een laptop t.o.v. andere moderne games.
 5. Inmiddels alweer twee seizoenen verder en een flinke slag kunnen slaan in Oostenrijk: 2056: Kirgizië VAE Estland Litouwen Tsjechië Daarnaast had ik iemand van Gibraltar 20 keer laten opdraven, maar kwam erachter dat ik dat land al eerder had . 2057: Slovenië Cyprus Georgië Wit-Rusland Zwitserland Letland Liechtenstein Nu heb ik het continent Europa compleet en heb ik inmiddels 176 landen kunnen afstrepen. Azië, Afrika en Oceanië zijn de overgebleven continenten.
 6. Het heeft even geduurd, maar 'de FM geeft je vleugels' uitdaging is voltooid. Bij Leipzig en New York zeer snel mijn doel behaalt, maar pas vijf jaar later bij Salzburg, omdat die vacature niet vrij kwam. Kwam wel goed uit voor de Pokéchallenge. Graag 50 punten @Titan
 7. De komende dagen is Virtuaverse gratis bij GOG.
 8. Het is weer donderdag en nu zijn de volgende games gratis te claimen in de Epic Store: A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition Car Mechanic Simulator 2018
 9. Ze blijven strooien met gratis games. Voor 12 dagen is het spel Reventure gratis bij Fanatical. Je moet je wel inschrijven voor de nieuwsbrief.
 10. FMNOOB

  Verdedigers

  Naam: Naby Sarr Club: Transfervrij Nationaliteit: Frans / Senegalees Leeftijd: 27 Waarde: 0 (transfervrij gehaald) Screenshots:
 11. Naam: Naby Sarr Club: Transfervrij Nationaliteit: Frans / Senegalees Leeftijd: 27 Waarde: 0 (transfervrij gehaald) Screenshots:
 12. Het spel Fall Guys is vanaf vandaag free-to-play op de pc en consoles. Voor de pc is het verkrijgbaar in de Epic Store.
 13. Leuk plan @Olivierke. Veel succes met je eigen uitdaging!
 14. Komende 68 uur is Flashback gratis bij GOG.
 15. De komende 67 uur is Beautiful Desolation gratis bij GOG.
 16. Deze week is Supraland gratis in de Epic Store.
 17. The Elder Scrolls: Chapter 2 Dagger Unity is nu gratis bij GOG.
 18. Tot 19 juni, 19.00 is ARK: Survival Evolved gratis te claimen bij Steam. En bij GOG is Shantae and the Pirate's Curse de komende 45 uur gratis te claimen.
 19. Deze week is Maneater gratis in de Epic Store.
 20. Goed begin van je lange carrière. Knap dat je al snel aan de slag kan als bondscoach, dat zal je reputatie in de loop van de tijd een enorme boost geven.
 21. FM ging even een tijdje minder. maar dit Pinksterweekend gaat het prima. In 2055 kan ik Tanzania, Turkmenistan, Libanon, Malediven en Guam afstrepen.
 22. Gefaald ons te kwalificeren voor het WK, maar ook enthousiast dat wij al zo vroeg geplaatst zijn voor dat toernooi . Het is een traditie dat een Aziatisch organisator van het WK deelneemt, voor spek en bonen, in het tweede ronde van het kwalificatietoernooi, maar dan raakt het spel blijkbaar in de war.
 23. Komende 45 uur is Sanitarium gratis bij GOG.
×
×
 • Create New...