Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Content Count

  3,069
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by FMNOOB

 1. Gefeliciteerd @DGremlin met de titel! Schick op plek twee qua mooiste doelpunt. Dat is mooi meegenomen. Hij was, en Paul Quasten natuurlijk , het enige lichtpuntje dit toernooi voor ons.
 2. Gefeliciteerd met je eerste titel op naar de volgende competitiereeks en hopelijk maak je dan ook indruk in de CL.
 3. Hopelijk kun je de goede prestaties doorzetten in de play-offs.
 4. Weer een overweldigend seizoen gehad. Mooi dat een wens van je vader was uitgekomen.
 5. FMNOOB

  FM Café

  Weer een mooie pot voor de neutrale kijker .
 6. Naam: Urtzi Iriondo Club: Clubloos Nationaliteit: Spaans Leeftijd: 25 Waarde: Transfervrij / 0 Screenshots:
 7. Naam: Urtzi Iriondo Club: Clubloos Nationaliteit: Spaans Leeftijd: 25 Waarde: Transfervrij / 0 Screenshots:
 8. Verassende voorbereiding Ondanks dat wij op een laag niveau spelen staan wij er financieel fantastisch voor. We kregen het afgelopen seizoen meerdere malen donaties van de voetbalbond en het lijkt erop dat de maker van de database op deze manier de financiën van amateurs een beetje wil opkrikken. Het gevolg hiervan is dat ons bestuur wel erg veel ambitie erdoor krijgt. We zijn al na één seizoen semi-profs en men kijkt of het mogelijk is voor de bouw van een nieuw stadion. Dit lijkt mij niet echt de bedoeling van een LLM-save, maar we zullen het wel
 9. Weer een goede periode achter de rug. Hopelijk kan je ook meteen je eerste internationale prijs met América winnen.
 10. Heb je Battlefield 4 op Steam dan kun je tot 28 juni 19.00 de DLC Vehicle Shortcut Bundle gratis claimen.
 11. Je bent goed op weg om de play-offs te halen en hopelijk sleep je de Leagues Cup ook binnen.
 12. Er zijn weer wat gratis games! In de Epic Game Store zijn Hell is other Demons en Overcooked 2 gratis voor één week. Bij GOG is Absolute Drift de komende 48 uur gratis!
 13. Leuk avontuur tot nu toe @OptimistPrima. In FM is Brazilië meestal oppermachtig in de CL, dus genoeg kansen voor de winst. Het winnen van de CL in Europa is meestal lastiger, omdat er een klein groepje tot de top behoort.
 14. Tja, we sluiten met Paul Quasten eervol af. Helaas, lieten we het niet zien tegen Ierland en dat was nou net de wedstrijd waarin wij het moesten laten zien.
 15. Jammer van de Supercup, maar voor de rest ben je goed begonnen!
 16. Dit was onze kans en dat heeft onze rechtsback persoonlijk verpest. Ondanks dat we met tien man speelden scoorden wij nog drie keer.
 17. Op naar onze eerste titel Onze missie was simpel; We moesten gewoon alles winnen en dan was de titel een zekerheid. We scoorden zelfs meer dan in het eerste seizoenshelft en werden uitgerekend kampioen tegen onze concurrent. We gaan al na één seizoen promoveren! Mijn spits Marc Haretter bleef ook doorgaan met scoren! Daarnaast had ik ook mijn eerste jeugdlichting. Er werd gesproken over een gouden lichting, maar deze stelt ondanks al die sterren niet veel voor. Vooral veel ongemotiveer
 18. Gefeliciteerd met het wereldkampioenschap!
 19. Hellpoint voor de komende twee dagen gratis bij GOG!
 20. Veel sterkte en hopelijk kun je nog zolang mogelijk genieten van zijn aanwezigheid. In je save is het kampioenschap eigenlijk al wel zeker.
 21. Tot morgenavond 19.00 is Titan Souls gratis bij Steam
 22. Het WK goed begonnen. Hopelijk mag je aan de slag in Mexico. América is een mooie club!
 23. Debuut op het negende niveau Voor het eerst neemt deze club deel in de voetbalpiramide van Oostenrijk en het bestuur verwacht dat wij in de middenmoot eindigen. Onderstaand tactiek gebruik ik voor dit seizoen. Misschien teveel instructies, maar ik zie wel. In mijn vorige save had ik veel succes met Mongolië en Maleisië, dus ik verwacht dat de spelers het hier ook wel kunnen. De eerste seizoenshelft is uitstekend begonnen door mijn team. We winnen er elf en spelen gelijk tegen de nummer twee. Op basis van het doelsaldo staan wij eerste. Kortom, we mogen echt ni
 24. Dit weekend kun je Surviving Mars - Deluxe Edition gratis claimen bij Humble Bundle.
×
×
 • Create New...