Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Posts

  3,591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

FMNOOB last won the day on October 9

FMNOOB had the most liked content!

Reputation

868 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lijkt mij zeer overbodig om contractonderhandelingen en werving van de staf zo uitgebreid te maken.
 2. En dan was wij waarschijnlijk van alle proefspelers nog de beste kandidaat. In de winterstop Gorter huren ? Voor de rest speelde het elftal weer prima. Leuke sfeer en je ziet ook wel dat het elftal daar enorm van opleeft.
 3. Leuk dat die Britten een keer een duidelijk uitleg krijgen over de Brexit. Ik zie ook diploma eisen voor de staf, dus ik ben benoemd of men dat in alle competities heeft. Geeft wel een extra uitdaging bij een journeyman challenge. Dat laatste is echt een cosmetische upgrade die voor sommigen wat handiger aanvoelt.
 4. Er zitten inderdaad een paar competities tussen die interessant kunnen worden. Hopelijk ook met landen die geen speelbare competitie hebben. Misschien dat ik met Mongolië een gooi kan doen naar de Azië Cup. Dat sowieso zeer lang kan duren Vraag mij alleen af wat er dan gebeurd bij het clubvoetbal in Canada. Daar is een zeer laag salarisplafond en je moet niet hebben dat alle jeugdspelers weglopen naar het buitenland.
 5. Eerste prijzen zijn alweer binnen.
 6. Wel mooi voor de mensen die een lange save, zoals de San Marino challenge doen. Eindelijk kans om een gouden generatie op te bouwen.
 7. FMNOOB

  FM Café

  Als ik de exitpolls mag geloven sta ik er zeer goed voor!
 8. FMNOOB

  Salaris verlagen

  Dit heeft inderdaad te maken met de selectiestatus. De enige optie is dan om de status van de speler te 'verlagen' in de vooronderhandelingen. Bijv. van Sterspeler naar belangrijke basiskracht , maar dan is de vraag of de speler dat wil.
 9. Ik overweeg misschien wel weer z'n avontuur met de Unicorns . Even afwachten of er een nieuwe database komt voor Oostenrijk en/of alle aanpassingen die ik wil maken ook kunnen.
 10. In dit rijtje ook weer een paar toppers. Het is moeilijk kiezen dit jaar. Ik ga niet op mezelf stemmen en gun @RubenS2 de eer met zijn verhaal.
 11. Ik open de inwonerslynch op Titan. Zal wel lid zijn van een notabelenclubje. Ontopic: Een zeer origineel verhaal en verdomt goed geschreven. Elke keer in spanning afwachten wat de hoofdrolspelers weer gingen beleven. Wanneer komt het volledige boekwerk uit @Titan?
 12. Alleen die paar euro is het verschil.
 13. Stubbs The-Zombie in Rebel Without a Pulse en de paladin DLC Epic Pack zijn op dit moment gratis in de Epic Store.
 14. De Zuid-Koreaanse film Parasite gezien. Een film dat in meerdere facetten redelijk in balans is en daardoor ook de meeste mensen wel zal aanspreken. Terecht, dat men vele prijzen heeft gewonnen.
×
×
 • Create New...