Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About FMNOOB

 • Rank
  Scout

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Zitter er een paar mooie regens tussen! Iedereen is goed bezig! Ik en Directeur Ton Caanen mogen onze 10-jarenplan al in de prullenbak gooien, want na 4 seizoenen lijkt het erop dat Haarlem wel in de top blijft meedoen. Europees een mooi debuut gehad en veel prijzengeld verdiend. In Nederland wil ik graag ook een keer de beker of supercup winnen. Stadion mag nog wel wat voller.
 2. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  @Isco22 Vergelijk het Jong team met die van Vitesse/Groningen. Deze spelen in de pyramide, maar die divisies zijn niet speelbaar in FM. Dus je zit dan niet ergens in een competitie en je wordt niet uitgenodigd voor de reserve-competitie. Helaas is promotie naar de kkd ook niet mogelijk.
 3. FMNOOB

  Fortuna Sittard

  @Nom de Guerre Hoe zit het met alle aflopende contracten (als die er zijn). Zijn er ook wat spelers die op deze manier weggaan?
 4. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Vooraf had ik hiervoor getekend, maar ik raakte de tweede plek kwijt op de laatste speeldag. Blessures en een schorsing zorgden toch voor een wat mindere resultaat. Voor een debuut in de CL is het eindresultaat wel zeer geslaagd!
 5. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Ben benieuwd hoe Boy Reith zich ontwikkeld bij jouw Haarlem. Bij mij deed hij het erg goed in 1,5 seizoen en kon ik wat geld voor vangen. @Isco22 Netjes @Jeroen. Lekker cashen om je begroting op te krikken.
 6. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Debuut in de CL tegen Real Madrid. Ik had er geen vertrouwen er in dus ik klik op instant result. Met het Haarlem scenario kun je inderdaad snel in de CL komen (3de seizoen), maar ik denk dat het leuker is om wat langer te bouwen aan een club.
 7. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Seizoen 4, Debuut in CL. Loot natuurlijk meteen een naamgenoot. Enige Nederlandse club dus lekker cashen. Stadion krijg ik nog niet vol. Gemiddeld 8.000 terwijl er 28.500 in kunnen.
 8. https://manutd.nl/fm19-scenario-engelse-academys-in-de-voetbalpyramide/ @Satyr
 9. FMNOOB

  FM-Café

  Seizoen 3 van mijn red bull challenge. Nooit verwacht om nu al kampioen te worden.
 10. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Eind seizoen 3. Geweldig eindresultaat. Verwachting was weer dat ik tegen degradatie moest vechten. Ik had verwacht dat ik wel 10 seizoenen moest hebben om een keer een gooi te doen naar de titel, maar na 3 jaar is mijn doelstelling al bereikt
 11. Lijkt er op dat je gelijk kan hebben @delichris. Trouwens alle spelers die deze transferperiode gehaald zijn door LA Galaxy staan op de transferlijst
 12. Maak het al een paar keer mee. Mijn speler wordt gekocht door een andere club, maar komt daar meteen op de transferlijst.
 13. FMNOOB

  FM-Café

  Komt denk af van jouw satellietclub/netwerk. Meestal staat het wel in het bericht dat wanneer nieuwe jeugd instroomt. Soms staat het ook nog in de geschiedenis van de speler.
 14. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Aardige selectie. Lijkt een stuk beter dan wat ik bij elkaar kon krijgen in mijn eerste seizoen
 15. FMNOOB

  FM-Café

  Wat een verschil t.o.v. een gemiddelde wedstrijd. 12.000 uit-supporters
×
×
 • Create New...