Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Posts

  4,608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

FMNOOB last won the day on January 27

FMNOOB had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FMNOOB's Achievements

 1. Deze week zijn Dishonored: Death of the Outsider en City of Gangsters gratis in de Epic Store.
 2. In het spel weer twee jaar verder en daardoor weer wat landen kunnen afstrepen: 2028 - 2029 Ulsan FC Kaapverdië/Portugal Zuid-Korea Oezbekistan Roemenië Thailand/Zweden Suriname 2028 - 2029 Ivoorkust (bondscoach) VS 2030 Gremio Bolivia Paraquay Spanje Polen Chili Uruguay 2029 - 2030 Engeland (bondscoach) Canada Rusland/Ukraine Ierland Turkije Sierra Leone
 3. FMNOOB

  FM Café

  Amper bijgekomen van het vorige resultaat, flikken we het in de finale weer. Tegen de verhouding in winnen. Totaal niet verwacht deze prijs binnen te halen zo vroeg in mijn Journeyman/Hexagon challenge. Een paar dagen later worden we helemaal zoek gespeeld in de nationale beker door een laagvlieger van het tweede niveau. Wat een spel is het ook af en toe .
 4. FMNOOB

  FM Café

  Alles zit ook mee dit toernooi . Keeper heeft een topdag en Veerman die voor het eerst vanuit een vrije trap scoort. Op naar de finale tegen Real Madrid!
 5. FMNOOB

  FM Café

  Kwartfinale was best spannend met z'n lange reeks op het eind. Halve finale Chelsea, dat is wat andere koek.
 6. FMNOOB

  FM Café

  Onverwacht gelijkspel tegen de titelverdediger, maar die gaan wel door na de groepsfase. Of toch niet.....
 7. Deze week twee gratis games in de Epic Store: Adios en Hell is Others
 8. Loting Nations League 14 juni: Nederland - Kroatië (De Kuip) 15 juni: Spanje - Italië (de Grolsch Veste) 18 juni: Troostfinale (de Grolsch Veste) 18 juni: Finale (De Kuip) Alle potjes in Nederland voor de liefhebbers.
 9. FMNOOB

  FM Café

  XG valt een beetje tegen . Gelukkig werd de volgende pot 0-7 nederlaag voor de Seychellen.
 10. P1 Grootste overwinning, P1 meeste doelpunten in 1 wedstrijd en P1 Hoogste XG. @Mordurette
 11. Was mijn topper in Indonesië. Natuurlijk niet de absolutie wereldtop, maar op dit niveau ben je dan wel erg veel beter dan de rest. AZ heeft hem gekocht, dus hopelijk ontwikkeld die zich wat meer.
 12. Mijn carrière tot nu toe. Bleef in clubverband lang bij Ulaanbaatar, omdat niemand mij wilde hebben. Men wilde ook niet dat ik mezelf ging bijscholen, dus kon mijn status ook niet upgraden. In Mongolië had ik het makkelijk en had zelfs de finale van de Aziatische Conference Cup gehaald. Toevallig kwam Oman op mijn pad. Geen enkele kansloze club wilde mij, maar de nummer 80 van de wereldranglijst bod mij wel een baan aan. We haalden het WK, maar dat ging niet soepel. Ik had veel veteranen en er stopten regelmatig spelers. Zo erg, dat ik uiteindelijk het WK in ging met een halve selectie aan grijze spelers. Dat viel de AI blijkbaar op en ik kon aan de slag bij de nummer 18 van de wereld Ivoorkust. Daarna met Het A-, B- en U-23 elftal een prijs mee gewonnen. Mijn overgang naar Ivoorkust gaf mijn carrière een boost en ik kon naar Indonesië om een club te trainen. Hier kon ik wel diploma's halen en won meteen de dubbel. Nu zijn wij halverwege 2028 en mijn carrière gaat wel erg hard nu. Indonesië ga ik alweer verlaten voor de absolutie top in Azië. Wie weet verlaat ik in de zomer Ivoorkust ook voor een nieuw avontuur als bondscoach. Ik heb pas 179 punten, dus een lange weg te gaan.
×
×
 • Create New...