Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Content Count

  780
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

About FMNOOB

 • Rank
  Scout

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mooi seizoen voor Brexit met erg veel wedstrijden bij Everton en alle wedstrijden van Wales in de basis. @QuaLyon leuk dat je het weer oppakt na je tijd in de VS.
 2. FMNOOB

  PSV Eindhoven

  Misschien is dat juist wel beter voor PSV. Weinig weken met doordeweekse wedstrijden en met je vernieuwde selectie alleen maar focussen op de competitie.
 3. FMNOOB

  FM-Café

  Erkan Eyibil (Mainz) komt bij mij vaak op de transferlijst in augustus voor 50.000 tot 100.000. Kijk ook goed bij de amateurs en transfervrije spelers. Bijvoorbeeld Paul Kok van HFC.
 4. FMNOOB

  FM-Café

  Man, man, man, Als dit de beste jeugdspeler is die op dit moment doorstroomt: En als de TD het met je eens is dan weet je dat het niet best is in FM. En ik was nog verheugd na een bericht in de winterstop dat er acceptabele verdedigers en vleugelspelers zouden doorstromen . Er zou mogelijk een goudenlichting komen.....
 5. Uiteindelijk het gehele pakket gekocht. Twijfelde 2 weken geleden nog om via een steam het basisspel aan te schaffen toen die in de aanbieding was en nu heb ik gewoon voor (iets meer dan) 5 euro meer de basis en 33 dlc. En ik heb gekozen om het volledige bedrag te doneren naar een goed doel. Nog een mooie pluspunt
 6. Gelukkig maar. Zou wat zijn dat je met zuinig beleid je club wil opbouwen en in één keer alles kwijt bent. Krijgen jullie trouwens ook om de 2/3 weken een bericht dat er geruchten zijn dat de club overgenomen wordt? Ik word daar zo moe van .
 7. Met interesse lees ik altijd dit topic, met als doel, om het spel ooit aan te schaffen en nu heeft Humble Bundle een leuke Universalis IV bundel. Voor $1 heb je dus al Universalis 4 met 6 dlc. Voor $17 zelfs met 17 dlc (Expension, packs, etc.). Die $1 tier die schaf ik sowieso aan, wat vinden jullie van de rest?
 8. Succes. Dit is wel een mooi project om jarenlang dezelfde FM-versie te spelen.
 9. Inderdaad een aparte reeks en wie weet loopt deze nog even door. Play-offs zijn haalbaar, maar de concurrentie is nog best groot. Donderdag op bezoek bij IJsselmeervogels. Zeker kans om door te gaan, maar zulke amateurploegen spelen vaak erg goed in de beker.
 10. Goede prestaties. Ik was in seizoen 1 ook op weg naar een degradatie. Seizoen niet afgemaakt. Liep na een tijdje echt voor geen meter meer .
 11. Misschien is het ook een tip om het forum van Si te lezen met de mogelijke problemen en dingen die uit de game zijn verwijderd. Volgens mij kun je alleen spelen met de standaard database en skin van FM. Die standaard skin is volgens mij ook wat uitgekleed, dus bepaalde instellingen of voorkeuren kun je dan niet instellen.
 12. FMNOOB

  PSV Eindhoven

  Paes is geblesseerd geraakt tijdens het trainingskamp en mogelijk gaat dat een tijdje duren. Jensen mag weg dus ze zoeken een tijdelijke vervanger.
 13. FMNOOB

  PSV Eindhoven

  Zal waarschijnlijk te maken hebben met de wens van Zoet om fit te zijn voor het EK. Gunfactor voor zijn jarenlange loyaliteit zal ook wel meewegen.
 14. Had net een filmpje gezien daarover. Trainer ook erg woedend. Als die pot al vervelend was dan krijg je met zoiets al snel dat iedereen boos wordt. In dit geval kon hij beter uitleggen wat de regel was en de gevolgen ervan zijn dan meteen een kaart trekken.
×
×
 • Create New...