Jump to content

FMNOOB

Leden
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About FMNOOB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FMNOOB

  FM-Café

  Een nieuwe challenge begonnen. Op weg naar de amateurs!
 2. 14 spelers? is dat inclusief dat duo van Wattenscheid? @GAE EAGLES Dan is er nog zeker werk genoeg voor Bosvelt.
 3. FMNOOB

  Go or No Go?

  Mijn td heeft geboden op deze jongen. 7 miljoen + doorverkooppercentage. Ik ben zelf RB Haarlem. Deal or no deal? Edit: Heading (9) en Long shots (10)😂
 4. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Goed bezig in Europa! @dvsermelo. Ik zie dat je tot aan de Europese prijzen een stabielere opmars hebt dan dat ik had, maar binnen 11 jaar Europese prijzen dat ga ik denk ik niet halen😛 Is je het bedrag van je sponsoren enorm toegenomen nadat het contract afloopt van de sponsoring waarmee wij onze save beginnen?
 5. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Zeker prachtig @Rossi. Bij mij is het de afgelopen 2 seizoenen erg bagger geweest met de instroom van jeugd. Allemaal spelers die hooguit wisselspeler kunnen worden in de KKD😞
 6. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Weer een seizoen ten einde. Helaas, weer de verkeerde badjas mee naar huis (beker) 😞.
 7. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  2de jaar in de CL en ik mag overwinteren. Op de laatste speeldag gewonnen van Bayern, dus ik ben erg tevreden. Winterstop op dit moment. 9 punten voor op de nummer 2 in de competitie en nog in de race voor de beker.
 8. FMNOOB

  FM-Café

  Soms heb je weleens geluk met FM😂
 9. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Start van de CL. Zeer goed resultaat tegen een concurrent voor plaats 3. Heb het geluk dat de nummer 1 van NL zich plaatst voor de groepsfase. A
 10. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Start van seizoen 5: Haarlem heeft voor het eerst de JC-schaal in de kast. Op papier heeft Haarlem nu alle Nederlandse prijzen in de kast, maar de beker wil ik zelf ook een keer winnen😎 Daarnaast is de KNVB onder de indruk van het RB-beleid en mag ik deze in naam van Holland verspreiden!
 11. FMNOOB

  FM-Café

  Dat heeft natuurlijk ook te maken met de reputatie van de club/competitie. Als die groeit dan is de kans groter dat een speler kan komen, hoewel sommigen voor veel geld ook wel willen komen. Regens zijn een goede oplossing en ik zoek zelf weleens op de 'vaardigheden' die spelers hebben voor een bepaalde positie. Soms zitten daar relatief onbekende spelers bij, maar die met gemak het niveau aan kunnen. Met mijn Red Bull Haarlem save heb ik zelfs na 4 seizoenen moeite om voor bepaalde posities redelijke spelers te halen, dus geduld moet je ook wel hebben😂
 12. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Zitter er een paar mooie regens tussen! Iedereen is goed bezig! Ik en Directeur Ton Caanen mogen onze 10-jarenplan al in de prullenbak gooien, want na 4 seizoenen lijkt het erop dat Haarlem wel in de top blijft meedoen. Europees een mooi debuut gehad en veel prijzengeld verdiend. In Nederland wil ik graag ook een keer de beker of supercup winnen. Stadion mag nog wel wat voller.
 13. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  @Isco22 Vergelijk het Jong team met die van Vitesse/Groningen. Deze spelen in de pyramide, maar die divisies zijn niet speelbaar in FM. Dus je zit dan niet ergens in een competitie en je wordt niet uitgenodigd voor de reserve-competitie. Helaas is promotie naar de kkd ook niet mogelijk.
 14. FMNOOB

  Fortuna Sittard

  @Nom de Guerre Hoe zit het met alle aflopende contracten (als die er zijn). Zijn er ook wat spelers die op deze manier weggaan?
 15. FMNOOB

  Red Bull-scenario

  Vooraf had ik hiervoor getekend, maar ik raakte de tweede plek kwijt op de laatste speeldag. Blessures en een schorsing zorgden toch voor een wat mindere resultaat. Voor een debuut in de CL is het eindresultaat wel zeer geslaagd!
×
×
 • Create New...