Jump to content

W8er

Leden
 • Content Count

  1,092
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About W8er

 • Rank
  Coach

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. W8er

  FM-Café

  De gouden sterren is het potentie dat hij zal bereiken, mits normaal gebruik. De zwarte extra sterren is wat hij eventueel kan bereiken mits hij zich uitstekend ontwikkeld.
 2. W8er

  FM-Café

  Heeft vaak te maken met extra bestanden die je hebt geïnstalleerd. Heb dat ook eens gehad. Heb dan alles verwijderd en dan 1 voor 1 alles terug toevoegen. Gedownloade tactieken, editors, kits, ...
 3. W8er

  FM-Café

  Je kan ook gewoon wisselen tussen de licht en donker van de standaard skin van FM
 4. W8er

  FM-Café

  Op steam staan er al diverse scenario's.
 5. W8er

  FM-Café

  Ik had afrikanen die blank waren en blanke spelers die zwart waren. Heb ik terug verwijderd. De standaard stellen ook niet veel voor, maar dan liever zo, dan huidskleuren die omgewisseld worden.
 6. W8er

  FM-Café

  Denk dat die vooral te maken heeft met je scoutingskennis. Waarschijnlijk zal je scoutingskennis in Frankrijk een stuk hoger zijn dan in Servië.
 7. W8er

  FM-Café

  Normaal moet dit inderdaad daar te vinden zijn. Verantwoordelijkheden en dan bij Tactiek. Gebruik zelfde tactiek zou je moeten kunnen uitvinken normaal, heb de game nu wel niet meer open staan om dit te controleren. Bij sommige verantwoordelijkheden heb je wel nog submenu's.
 8. Met de ingame editor kan je dit zonder problemen toevoegen.
 9. Al eens geprobeerd met gewoon geavanceerde configuratie aan te klikken. En misschien ook nog geen club kiezen, later club kiezen.
 10. W8er

  FM-Café

  Je kan ook gewoon instant result donwloaden.
 11. W8er

  FM-Café

  Gewoon instant result met deze oefenwedstrijden.
 12. W8er

  FM-Café

  @Mordurette Ga je dan niet te veel gaan vergelijken met vorig jaar? Als ik ergens een save heb gehad en paar versies erna probeer ik het zelfde ga ik teveel gaan vergelijken met de vorige keer en heb ik het al vlug gehad.
 13. W8er

  FM-Café

  Heel veel, trainers en trainingscomplex is 1 van de belangrijkste vereisten om spelers te ontwikkelen tot hun 18de. Vanaf 18 begint vooral speeltijd belangrijk te worden.
 14. W8er

  Winningtitles

  The proces is gaan vliegen sinds de komst van Vercauteren.
 15. W8er

  Winningtitles

  Bij Anderlecht wil je gewoon de helft van de kern eruit gooien
×
×
 • Create New...