Jump to content

W8er

Leden
 • Content Count

  1,104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About W8er

 • Rank
  Coach

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zou me verbazen. Heeft geen kennis in België. Zolang hij geen goeie kennis heeft van België zal het niet top zijn.
 2. W8er

  FM Café

  Rond 23u komt de full release online
 3. Word toch moeilijk, want zijn afkoopclausule geld enkel voor buitenlandse clubs. Staat momenteel op 8 miljoen bij mij.
 4. 1A e 1B bestaan, lager vrees ik er voor.
 5. Als je het zelf moeilijk vind om een tactiek te bouwen kan je altijd eens op You Tube kijken. Staan heleboel tutorials voor het bouwen van een eigen tactiek.
 6. Mooie shirts. Vooral het uitshirt. Thx.
 7. Mooie shirts, vooral dat derde vind ik prachtig. Thx
 8. Club: Fulham Uniek FM-id: 654 Merk: Adidas Thuis: Wit met beetje zwart Uit: vrije keuze Derde (optioneel): vrije keuze Sponsor: dafabet FC’12 of de SS kits: SS Kits
 9. W8er

  FM-Café

  Heb hiervoor een truckje gezien op YouTube. Je bied hem aan als transfer, bedrag niet bepaald. En klik je ook aan, zet op transferlijst. Dan ga je naar bvb Ajax. Jeugd team en dan naar de goedkoopste speler. Doe je bod op de goedkoopste jeugdspeler van zijn waarde en voeg je Muhren als speler toe. Met wat geluk tekent hij bie die club en betaal je ergens 5k en een salaris van 1.5k per maand ipv die 36k per maand. Lijkt soms wel eens te lukken.
 10. W8er

  FM-Café

  Kan ook liggen aan de landen die je hebt geladen. Beste is om enkel het land te laden waar je in speelt (alle competities van dit land) en dan met database alle continenten toevoegen en heb je ook alle spelers. Als je meerdere landen hebt geladen (al staan die maar op alleen kijken) moeten alle wedstrijden in die landen ook gesimuleerd worden. Dus hoe meer wedstrijden er gesimuleerd moeten worden, hoe langer het simuleren duurt.
 11. W8er

  FM-Café

  In aanloop van seizoen oefenwedstrijden organiseren tegen Europese topclubs, of zelfs een oefencompetitie. Weet dat dit bij teams in lower leagues al vlug een miljoen kan gaan opleveren als je het slim aanpakt. Veel proberen gratis te huren. Moederclubs aangaan, jaarlijks bedrag en gratis huur spelers. Op staf wat besparen, enkel het broodnodige bij het eerste team, jeugdteams voorlopig laten links liggen. Werken met contracten met clausules, minder salaris, meer prestatiegericht, kan ook al een stuk schelen. Vervelende clausules uit contracten halen zoals niet in
 12. W8er

  FM-Café

  Kom ik ook heel vaak tegen.
 13. W8er

  FM-Café

  De gouden sterren is het potentie dat hij zal bereiken, mits normaal gebruik. De zwarte extra sterren is wat hij eventueel kan bereiken mits hij zich uitstekend ontwikkeld.
 14. W8er

  FM-Café

  Heeft vaak te maken met extra bestanden die je hebt geïnstalleerd. Heb dat ook eens gehad. Heb dan alles verwijderd en dan 1 voor 1 alles terug toevoegen. Gedownloade tactieken, editors, kits, ...
 15. W8er

  FM-Café

  Je kan ook gewoon wisselen tussen de licht en donker van de standaard skin van FM
×
×
 • Create New...