Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  18,947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Posts posted by Marius

 1. Je blijft gewoon de overwinningen aan mekaar rijgen! Dat PSV, en Ajax zelfs nog enigszinds, kunnen volgen is eigenlijk meer dan een half mirakel. In de CL had je misschien toch op een andere tegenstander gehoopt als groepswinnaar.

 2. De goednieuwsshow zoals je zelf aangeeft! Wat valt dat er eigenlijk aan toe te voegen ... verrassend is het ondertussen niet meer maar als je kijkt van waar het IJslandse voetbal komt is het natuurlijk een geweldige prestatie!

 3. Enigszinds verrassend dat er een stadion is dat over meer capaciteit beschikt dan dat van jouw ploeg als je 't mij vraagt. Sportief natuurlijk een vruchtbare periode, met Europese succesjes, zowel voor jouw club als twee andere IJslandse clubs. 

 4. Zeer succesvolle periode in de Serie A, waarmee je Atalanta serieus onder druk zetten. Het lijkt nu helemaal op een titelduel uit te draaien. De bekernederlaag valt natuurlijk te relativeren. In Europa naar mijn gevoel een pak moeizamer dan verwacht maar het belangrijkste is natuurlijk de kwalificatie. Duitse tegenstanders blijven altijd tricky.

 5. Met de vingers in de neus in eigen land maar dat verbleekt eigenlijk nog in het niets in vergelijking met wat je daar in Europa presteert. De halve finale in de CL halen is één ding, maar zowel United als City uitschakelen én het PSG zo moeilijk maken toch nog een heel ander. Prachtige prestatie!

 6. Voortreffelijke eerste seizoenshelft achter de rug. Vooral de resultaten in de CL springen er uit: niet alleen ongeslagen maar zelfs even als groepswinnaar uit de bus gekomen en een wereldploeg als Liverpool geklopt. Dat doet nu al het beste verhopen voor het vervolg, zeker met een tegenstander als RBL die uit de koker kwam gerold.

 7. Puntenverlies in de competitie is bijna onvermijdbaar met die groepswedstrijden in de CL tussendoor, maar het belangrijkste is dat je netjes op schema gebleven bent: op kop in eigen land en lekker door naar de 2e ronde van het kampioenenbal. De tweede competitiehelft kan je nu gebruiken om de kroon op het werk te zetten.

 8. Allereerst gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! Dat gaat toch nog altijd mijlenver voor op dit leuke spelletje :)

   

  Met de prestaties kan je in ieder geval de nieuwe aanwinst al meteen trots maken. Dat je dan als groepswinnaar ook wat meeval hebt bij de loting is handig meegenomen, en toch ook altijd verdiend als je 1e weet te eindigen in een poule.

 9. Je kapitein transfervrij zien vertrekken is nooit leuk, maar een 33-jarige nog een contractverlenging geven voor 4 seizoenen is natuurlijk ook gekkenwerk. De resultaten zijn ondertussen wel uitstekend waardoor de jacht op Atalanta helemaal geopend is.

×
×
 • Create New...