Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  17,155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Marius

 1. Prima start. Wedstrijden die verloren zoals tegen Real en City zijn op zich zeker verklaarbaar.
 2. Ajax maakte het je ook in het onderlinge duel moeilijk maar met zo'n late treffer blijf je wel op koers voor "mission impossible" natuurlijk! Stap voor stap dichter om elke wedstrijd te winnen.
 3. Betancur heb ik altijd al een vervelende tegenstander gevonden. De voorbij FM's hem dan ook al een keer op het oog gehad maar nog nooit (kunnen) binnen halen. Benieuwd wat hij voor jou kan betekenen.
 4. De domper die na het behalen volgde met het verliezen van de bekerfinale bleek uiteindelijk niet meer dan een voetnoot na een schitterende finale op het allerhoogste niveau. Met zo'n wedstrijd je verhaal en carrière afsluiten in FM21 is écht de kroon op het werk. Schitterend verhaal was dit, heb altijd ontzettend genoten van je updates. Waar het eerst leek alsof je een hele carrière zou uitbouwen aan de Belgische kust werd je uiteindelijk een wereldreiziger met heel wat interessante ontwikkelingen. Dank om deze te delen!
 5. Bijna geruisloos tussen al je overwinningen door blijft Ajax opvallend genoeg toch volgen "in je zog". Al is ook dat natuurlijk relatief, maar helemaal weg is de spanning eigenlijk nog niet.
 6. Op zich resultaten waar je weinig op kan aanmerken, maar toch blijft de stap naar de top vier behoorlijk groot.
 7. Logischerwijs erg mooie statistieken, maar ook de beloftevolle jeugdlichting is weer een meevaller!
 8. De finalisten zijn bekend! [FM21] Bodø/Glimt Førr Evig van @Marius [FM20] SSD Palermo | De roze feniks van @RubenS2 [FM21] Knokke voor de winst van @Fantasy [FM21] De Gouden Knuppel. van @Titan [FM21] Taking the World by Storm: A Newgen Story van @Daniell [FM21] Hertha BSC | Die Zukunft Gehört Berlin van @Nummerke10 Uitgezonderd de finalisten mag wie zich geroepen voelt om in de jury te zetelen voor de finale mij een PM droppen.
 9. 60. Nummer drie Op 27 mei 2028 stonden we op het punt van geschiedenis te schrijven op Old Trafford. Voor de zoveelste keer de afgelopen jaren. Ditmaal mochten we ons opmaken voor de volgende mijlpaal: een derde Champions League trofee op rij. Niet al te veel clubs die ons dat al voor deden. Voor onze tegenstander, Arsenal, was het nog maar de tweede finale in hun clubgeschiedenis. Na hun winst in de Europa League vorig jaar mochten ze dit jaar aan de bak in het kampioenenbal. Ze overleefden een groep met Atlético Madrid, Monaco en onze landgenoten van Rosenborg. Vervolgens werden Benfica, Juventus en Inter aan de zegekar gebonden. Met onder meer Max Aarons, Owen Wijndal en Declan Rice aan de aftrap bij de Londenaren waren het toch wij die de partij naar ons trokken. Wie anders dan de onvermijdelijke Oscar Bobb en Albert Braut Tjaland deden het werk? We leken dus te gaan rusten met een 2-0 voorsprong maar in blessuretijd zorgde Darwin Nunez toch voor de aansluitingstreffer en de nodige spanning. De tweede helft bleef zonder doelpunten en zo mochten we opnieuw de Beker met de Grote Oren in onze prijzenkast zetten. De derde op rij en in totaal de vijfde in acht jaar tijd. Als we de statistieken er dit jaar bij nemen zien we dat maar liefst negen spelers een gemiddelde van boven de 7 scoren in de Champions League campagne dit jaar. Uitblinkers waren Albert Braut Tjaland met 9 doelpunten, Jens Petter Hauge met 7 en flankaanvallers Bryan Fiabema en Oscar Bobb. Ook de verdedigeng blonk weer uit met het centrale duo Isak Amundsen-Normann Williamsen en doelman Kristoffer Klaesson. Reacties
 10. In de PL best een paar zware dobbers moeten verwerken waardoor de top vier toch weeral een stukje verder lijkt.
 11. Aan dat systeem zit in ieder geval een flink geurtje, en de clubs lijken me ook serieus onder druk gezet om het systeem te aanvaarden. Best wel benieuwd hoe dit ook in FM verwerkt is. Best nog wel interessant om een paar jaar in de anonimiteit te werken met de jeugd en pas op een bepaald moment de stap naar het hoogste niveau te mogen zetten.
 12. Uit bij Porto zal je wel gejuich hebben na da late doelpunt.
 13. Meteen weer een statement neergezet in JC Schaal. De loting moet goed te doen zijn voor dit Twente. Zo'n grafische updates zijn zeker leuk maar persoonlijk ben ik vooral iemand die graag wat diepere analyses meekrijgt als lezer en een grafisch intermezzo is dan vaak toch wat bondiger en beknopter.
 14. Je grijpt er twee keer net naast maar dat neemt niet weg dat je toch een erg knap seizoen gespeeld. De ervaring die het team nu opdeed zal zich bovendien sowieso nog uitbetalen in de nabije toekomst vermoed ik.
 15. Niet al te veel gemiddeldes boven de zeven, dus een kwaliteitsinjectie lijkt inderdaad niet ongepast.
 16. Niet altijd de grootste zeges, maar als je alle wedstrijden wil winnen tellen die natuurlijk zeker ook.
 17. Met elf op vijftien natuurlijk een geslaagde start, al is het seizoen nog lang natuurlijk.
 18. Je blijft lekker op dreef. Onderweg kom je wel eens een hobbeltje tegen maar alle prijzen blijven wel in zicht, en dat is wat telt natuurlijk.
 19. Meer dan 42 miljoen voor een keeper is niet niks natuurlijk!
 20. Schitterende resultaten en bovenal lijkt ook het kwartje in de Premier League jouw kant al op te vallen. In Europa is het nog te vroeg om victorie te kraaien maar je gaf in ieder geval wel een duidelijk signaal af tegen Rijsel.
 21. Zes op negen is natuurlijk een uitstekende start als promovendus!
 22. Wat een transfers en wat een resultaten meteen om de toon te zetten voor de rest van het seizoen. Op die manier gaat het je nog lukken om alle wedstrijden te winnen.
 23. 59. Op naar Old Trafford Vanaf maart was het helemaal tijd voor het echte werk. Te beginnen met de Super Cup in eigen land. Tegenstander: Kristiansund. Uitslag? 4-0. Met drie doelpunten van wintertransfer Oscar Bobb. De beste man mag dan een serieus prijskaartje rond zijn nek hebben hangen, zijn visitekaartje was bij deze ook meteen afgegeven. Een week later bleef het iets bescheidener in de opener van de competitie. In Kristiansund bleef het slechts 0-2. Op papier kenden we verder een behoorlijk zware competitiestart met ook Rosenborg en Brann Bergen als tegenstanders deze maand maar met respectievelijk 3-0 en 2-0 was daarvan niets te merken op het veld. Ook in april en mei bleven we gewoon foutloos in de competitie: zeven partijtjes brachten zeven overwinningen. Rechtsachter en nieuw goudhaantje Tom Erik Gronli, pas 17, doorgestroomd naar de A-kern vanuit de jeugd en al meteen heel dicht bij de basisploeg, opende zijn rekening tegen Ranheim. Viking en Molde werden later nog een pandoering getrakteerd. Ook de beker ging in tussentijd van start, maar met tegenstanders van een lager niveau kon ons nog niets in de weg gelegd worden: 4-0 en 7-1 werden dan ook als resultaten genoteerd. De belangrijkste partijen werden echter in Europa gespeeld. Barcelona werd allereerst, na het gelijkspel in Nou Camp, relatief eenvoudig opzij gezet in eigen huis. Op naar de kwartfinale en Manchester United als tegenstander. Niet meteen onze favoriete tegenstander en dat bleek ook wel een beetje aan de resultaten. In het Theatre of Dreams bezorgde Bobb ons een belangrijk uitdoelpunt: 1-1. In eigen huis was het Tjaland die twee keer op het scorebord verscheen: 2-1. Op naar de halve finale met City als traditionele tegenstander. Ik denk niet dat er een ploeg is die we al vaker ontmoet hebben in het kampioenenbal. Een finale avant la lettre op papier maar op het veld was daar niets van te merken. Het werd maar liefst 4-0 in eigen huis in de heenwedstrijd. Jens Petter Hauge was de grote man met twee doelpunten. Op bezoek in Manchester stond er behalve de eer nog weinig op het spel: 1-1 en Bobb bewees nog eens zijn waarde met een doelpunt. In de finale op Old Trafford wacht ons een treffen met Arsenal. De Londenaren kwamen we al eerder dit seizoen tegen in de Super Cup en mochten aantreden in de Champions League na hun winst in de Europa League vorig jaar. Na de groepsronde vochten ze zich een weg voorbij Benfica, Juventus en Inter. Een verrassende tegenstander, maar we zijn in ieder geval gewaarschuwd. Reacties
 24. Per groep gaan de drie verhalen met het meeste stemmen door naar de finale. Stemmen kan tot aanstaande maandag 21u.
 25. Per groep gaan de drie verhalen met het meeste stemmen door naar de finale. Stemmen kan tot aanstaande maandag 21u.
×
×
 • Create New...