Jump to content

Marius

Blog Moderator
 • Content Count

  9,361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Marius

 1. Na de tactische ingreep loopt het wat beter gelukkig. Ik denk dat je na je overachievement vorig jaar vooral moet opletten dat je geen stappen overslaat. Top zes zou gewoon weer geweldig goed zijn.
 2. Prima maand maar die gelijke spelen doen je de das om aangezien Arsenal maar blijft winnen. Het is ondertussen toch al een mooi kloofje dat ze geslagen hebben.
 3. Je kan met een goed gevoel de winterstop in. De dubbele confrontatie met Feyenoord zou de competitie al snel in een beslissende plooi kunnen leggen, al zullen eventuele drukke speelschema's op een bepaald moment ook nog een rol kunnen gaan spelen. In Europa heb je je status van EL-winnaar in ieder geval kracht bij gezet met dat gelijkspel tegen Real. De volgende ronde werd sowieso zwaar en met Inter heb je eigenlijk nog wel een leuke tegenstander geloot waartegen je toch nog je kans kan gaan, zonder beschaamd te hoeven zijn als je er gewoon uit vliegt.
 4. Marius

  [FM20] X-FM

  Toch opnieuw niet door de mand gevallen. Het is vooral uitkijken naar een echte test voor Llonch.
 5. Mooi om zo op te rukken in het klassement! En misschien nog wel mooier die bekerfinale ondertussen. De cup ligt eigenlijk voor het grijpen en zo zou je wel al heel snel een prijs te pakken kunnen hebben!
 6. Alvast een goede voorbereiding achter de rug. Hopelijk voldoende voor wat wel eens meteen een zware maand kan worden!
 7. Geen overschot tegen Atlético, maar dit zijn natuurlijk de wedstrijden waar je het voor doet! Mbt de spelsnelheid, zou het iets uitmaken om wat minder competities te laten meedraaien op de achtergrond?
 8. Atlético blijft presteren. Dat kan haast niet anders of dat moet met prijzen beloond worden.
 9. Goed bij schot deze maand, behalve tegen Everton jammer genoeg. Een zege daar had je wat dichter bij de eerste plaats kunnen brengen.
 10. Iets meer moeite dan in de groepsfase maar wel knap doorgestoten! Monaco lijkt in ieder geval ook niet de meest eenvoudige tegenstander in de halve finales, maar ook die moeten er nu maar aan geloven!
 11. Uitstekende periode alweer, zeker met die twee belangrijke zeges in de CL. Toch nog steeds erg knap om deze poule te overleven, en al na 5 speeldagen zeker te zijn van de volgende ronde. In eigen land had je kunnen uitlopen op PSV mits winst, maar geen averij oplopen is natuurlijk ook al goed.
 12. Zo'n oefenperiode zorgt er natuurlijk voor dat je met een meer dan prima gevoel het seizoen kan beginnen. Haugesund zou op basis hiervan geen enkel probleem mogen vormen in de Europese duels.
 13. Leuke clubkeuze! Succes alvast!
 14. Mooi om een nieuwe novelle van jouw hand te zien! Opnieuw ééntje in Nederland, opvallend toch dat er momenteel wel een aantal met een Nederlandse club lopen. Benieuwd hoe jij het gaat aanpakken. Met Arnesen in ieder geval al een leuke insteek. De nieuwe trainer is een wat minder bekende naam, maar dat is misschien ook wel goed voor de situatie waar Feyenoord zich in bevind. Succes alvast!
 15. Niet onlogisch gezien je ervaring en het niveau van de tegenstanders. De individuele resultaten per wedstrijden viel anderzijds best nog mee.
 16. Zeer mooie analyse, al zou het jammer zijn om nog uit de top vier te vallen en zonder CL voetbal achter te blijven in mijn ogen. De Conference League zou ook mijn voorkeur hebben op de FA Cup.
 17. Een logische uitschakeling in Europa, jammer genoeg gevolgd door wat puntenverlies in de eigen Eredivisie. Geen idee van de tussenstand maar hopelijk wordt het geen seizoenseinde in mineur.
 18. Promotie, kampioen ... al voor de zoveelste keer op rij! Het kan niet op! Gefeliciteerd!
 19. Geweldige periode en de titel is een kwestie van tijd. Goed om te zien dat je ook door bent in de Copa Sudamericana.
 20. Zes overwinningen op negen partijen. Dat is een prima gemiddelde waarmee je op koers zit om de play-offs te halen. Dat je ook nog in de beker zit is een leuk extraatje.
 21. Puntendelingen tegen Liverpool en City zijn natuurlijk nooit slechte resultaten maar de top twee begint zich wel wat af te scheiden. Voorlopig niks om je echt zorgen over te maken, maar veel groter moet het gat natuurlijk ook niet worden.
 22. Alleen maar overwinningen, en dan ook in al die belangrijke grote wedstrijden. De titel komt steeds dichterbij voor Atlético, en wie weet wat daar nog bij komt.
 23. Zes keer winnen op rij is natuurlijk een geweldige reeks! Je bent ook goed bij schot met al die aanvallende weelde, en op die manier kan het natuurlijk nog alle kanten uit.
×
×
 • Create New...