Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Content Count

  12,630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Marius

 1. Naar titelduel met Feyenoord De maand maart heeft de verhoudingen in de Eredivisie duidelijk gemaakt. Niet AZ maar Feyenoord lijkt ondertussen immers opgestaan als belangrijkste uitdager voor de titel. Twee prijzen Na de Europese uitschakeling wisten de Tricolores zich uitstekend te herpakken. Amper drie dagen na het debacle op Stamford Bridge stond er immers al een uitermate belangrijk duel met concurrent AZ op het programma. Een wedstrijd die de thuisploeg lang leek te gaan winnen, maar een tegendoelpunt van AZ in minuut 87 zorgde uiteindelijk voor een puntendeling. Het werd het enige puntenverlies voor Willem II dat verder deze maand won van Zwolle, Cambuur en Heracles in de Eredivisie. Toch profiteerde de Rotterdammers van dat enige puntenverlies van de Tilburgers om tot op 1 punt te naderen in de tussenstand. Binnen twee speeldagen treffen de titelpretendenten mekaar in De Kuip. Tussendoor wisten de Tricolores zich ook te kwalificeren voor de finale van de KNVB Beker. In de halve finale werd eenvoudig afgerekend met Heracles. Met Utrecht als tegenstander in de finale lijkt een dubbel niet uitgesloten. Contractverlenging Verder was er ook heugelijk nieuws met een contractverlenging voor succestrainer Chris Janssens. Na de eerdere buitenlandse interesse dit jaar besloot het bestuur de coach te belonen met een salarisverhoging voor het geleverde werk. Bijgevolg blijft de Belg de drie komende jaren verbonden aan de club. Reacties
 2. Mooi dat je Uruguay op deze manier kon doorstrepen. Misschien voetballend niet de sterkste, maar in de tussenstand wel, en dat is wat telt. Voor het interview ben ik vooral benieuwd wat je zelf als strafste prestatie tot nu toe ziet. En welk land je met stip hebt aangeduid op je af te werken lijstje.
 3. Hoge verwachtingen, maar op dit niveau is een tegenstander soms sterker dan je vooraf kon inschatten. Plek 3 is nog niet binnen, maar ik neem aan die je die nog wel over de streep trekt.
 4. Altijd mooi om een enfant terrible als coach terug op het juiste spoor te kunnen brengen.
 5. De ploeg moest zich aanvankelijk nog wat naar het seizoenseinde slepen, maar veel beter kon ze toch niet eindigen. Altijd mooi om scherprechter te mogen zijn in het titeldebat, zeker zo op de laatste speeldag. De FA Cup winst is natuurlijk de kers op de taart! Gefeliciteerd met een prachtig debuutseizoen! Hopelijk weet je de vele miljoenen intelligent, en in de lijn van je huidige (realistische) transfers, te investeren.
 6. Niet de tegenstander die je verwacht, al had Hibernian wel overduidelijk haar finaleplaats verdiend gezien hun road to the final. Maar zoals verwacht mochten ze weinig hoop koesteren. Heel erg mooie treble in eigen land!
 7. Zware openingsmaand maar toch wel heel goed doorgekomen. Soms was het erg lang wacht alvorens een wedstrijd in je voordeel kon beslecht worden maar op deze prestaties kan je alvast verder bouwen! De loting in de CL is zeker pittig.
 8. Je zit even in de hoek waar de klappen vallen. In de Premiership zijn de gevolgen te overzien want ik neem aan dat je in de slotwedstrijden de derde plaats nog wel over de streep trekt. Europa is natuurlijk een domper, zeker omdat Lazio na de groepsfase toch wel te pakken leek. Niets is minder waar zo blijkt, maar je hebt er natuurlijk ook een uitermate lang en geslaagd Europees avontuur op zitten. Met de Cup Final heb je bovendien nog een opportuniteit om er helemaal een uniek seizoen van te maken.
 9. En nu echt helemaal officieel ... ALLE wedstrijden gewonnen ... hulde!
 10. De omschrijving klikt alvast veelbelovend, een screentje is ook altijd welkom
 11. Wat een prachtige stunt met Noorwegen! Zeker een hoogtepunt! Van die opzet in Uruguay zou ik helemaal gek worden eerlijk gezegd.
 12. Heerlijke transfer: een peulschil voor zo'n talent, en dan ook nog eens de Engelse top aftroeven!
 13. Pittige wedstrijd: terug komen van een 0-2 achterstand diep in de wedstrijd, heerlijk gevoel natuurlijk!
 14. PSG toch een maatje of twee te groot. Wel mooi de eer hoog gehouden in de terugwedstrijd. Dat je ondertussen dan "even" alle wedstrijden in de Schotse competitie wint is ongezien! Wat een dominantie! Jammer dat de kloof in Europa nog wel een heuse opgave zal worden om te overbruggen. En in tussentijd blijft wel de uitdaging om gemotiveerd te blijven in eigen land. De beker pak je ook nog wel mee schat ik.
 15. "Doodzonde" Chris Janssens was op zijn zacht uitgedrukt "not amused" na de uitschakeling van zijn ploeg in de Europa League. De Willem II trainer hield het beschaafd en liet zich geen te zware uitspraken ontvallen maar wees wel met een beschuldigende vinger naar de FIFA en UEFA. Stamford Bridge De Tricolores kregen het niet in de schoot geworpen met hun tegenstander in de achtste finales van de Europa League. Met Chelsea kwam er immers een erg zware opponent uit de koker. Maar het feit dat de strijd bovendien in slechts één wedstrijd beslist werd door het afgelopen WK in Qatar was in Tilburg vooral in een verkeerd keelgat geschoten. De match werd dan ook nog eens afgewerkt in de thuishaven van Chelsea waardoor de opdracht dubbel zo zwaar werd. Willem II legde zich niet zo maar neer bij een te voorspellen nederlaag en vocht met gevaar voor eigen lijf en leden. Het hield bijgevolg ook 87 minuten stand maar moest dan toch een tegendoelpunt slikken van Lewis Cook. "Snel herpakken" Willem II trainer Janssens beschreef het resultaat als een "doodzonde" en dat "vooral omdat de ploeg en supporters de smaak wel te pakken hadden na de onverwachte finaleplek vorig jaar". Hij voegde er ook nog fijntjes aan toe dat "hij het nog wel eens wou zien als er nog een terugwedstrijd zou volgen. Chelsea was nog niet klaar met ons geweest." Toch wil hij ook snel de knop omdraaien. "Binnen amper drie dagen - een erg ongelukkige timing - volgt al een mogelijk beslissend titelduel met AZ, en later deze maand ook nog de halve finale in de beker. We meoten deze teleurstelling snel weg spoelen." Reacties
 16. Toch weer een periode waar je tevreden op kan terug blikken hoor. Allereerst een beloftevoller transfer kunnen vastleggen en dan ook nog eens kunnen pieken op de juiste momenten. De competitie is immers al zo goed als gespeeld, dus over dat puntenverlies moet je je niet al te veel zorgen. En die twee late gelijkmakers geven toch het nodige vertrouwen. Dat je je echter mag opmaken voor de Cup Final nadat je City eruit flikkert is toch wel een ferme prestatie. En ook in Europa blijft het lekker lopen. Bayer was toch niet de minste, en ook Lazio zal er nu wel aan moeten geloven denk ik. Je hebt het thuisvoordeel, en bovendine heb je die jongens al eens eerder vernederd dit seizoen geloof ik.
 17. Dikke pluim hoor. Het leek net alsof ik Hein écht aan het woord hoorde. Al denk ik niet dat het zo veel uitmaakt of hij nu op krukken loopt of niet, veel meters zal hij sowieso niet meer maken op het veld gok ik
 18. Mooi om zelfs met zijn tienen nog de overwinning over de streep te kunnen trekken! Zeker zo laat in de wedstrijd wanneer je het eigenlijk niet meer verwacht.
 19. Jammer dat een eerste mogelijke prijs door je neus geboord werd door zo'n onthoofde finale te moeten spelen. Gelukkig heeft de ploeg het zich niet aan het hart laten komen. Heel erg knap om in de verschillende tornooien te blijven meedraaien terwijl de competitie al zo veel eist. Met de Duitsers nu wel een stugge tegenstander maar behalve de Moskovieten lijken er alleen maar sterke tegenstanders over.
 20. Het belangrijkste duel gewonnen, en verliezen van de Argentijnen is natuurlijk geen schande!
 21. Zeer overtuigend de titel gepakt. De vierde ronde brengt inderdaad een zwaardere tegenstander, al denk ik dat je Celtic wel aankan.
 22. De titel zat er al even aan te komen, maar mooi dat deze nu al zo snel een zekerheid is. De focus kan nu wat meer op de andere prijzen! Dat duel in Amsterdam leek me nog behoorlijk spannend. Nu zijn er natuurlijk geen kleintjes meer over; PSG is een zware tegenstander, maar dat hadden de andere clubs ook geweest.
 23. Goede positie vergaard uit de heenwedstrijd tegen Ajax, ondanks de vroege achterstand. Hopelijk voldoende om het in Amsterdam over de streep te trekken.
 24. Heerlijke periode en meteen al een buffer kunnen opbouwen voor de komende periodes wanneer het terug wat drukker wordt. CL-voetbal lijkt immers nu al binnen handbereik. Mooi dat je Europees nog steeds verder op avontuur mag en met St Etienne in de volgende ronde lijkt daar ook nog niet meteen een einde aan te moeten komen. Maar tussendoor misschien ook eerst even een eerste prijs pakken ...
 25. Die spelersnamen zijn in ieder geval al om te beginnen watertanden ...!
×
×
 • Create New...