Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Content Count

  16,374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Marius

 1. Als er al twijfels waren na de wedstrijd tegen de Noren zullen die toch verdwenen zijn na de knappe prestatie in Parijs. Op die manier lijk je alvast klaar voor het EK.
 2. In eigen land staat er geen maat op je, ondanks dat je hier of daar toch eens puntenverlies moest incasseren. Ook in Europa maakte je indruk, al kreeg je niet meteen de zwaarste tegenstander tegenover je. Je lijkt dan ook op koers voor minstens twee prijzen, hopelijk kan je ook in Europa lang blijven meedraaien, al is dat nooit eenvoudig in combinatie met het play-off schema op een bepaald moment.
 3. Goede periode zonder twijfel. Het meest opvallende lijkt ondertussen dat ook Feyenoord de goede vorm te pakken heeft en de enige ploeg lijkt te zijn die eventueel nog een woordje kan meepraten in het titeldebat.
 4. Dat slippertje in eigen huis tegen PSV voelt natuurlijk niet fijn aan, maar misschien is het wel belangrijker dat dit niet in La Liga gebeurde.
 5. Zo waar nog een keer puntenverlies, maar gezien de gigantische voorsprong kan je je dat wel permitteren natuurlijk.
 6. Damn zeg, dat is pas balen. Ook geen save meer in de cloud ofzo? In het pre-cloud tijdperk ben ik zo eens een save kwijtgeraakt waarmee ik gestrand was op 2 wedstrijden van het voltooien van de pentagon challenge. Tot op vandaag nog steeds spijt van.
 7. Als Tsjechië al weinig tegenstand oplevert zal deze groep verder geen probleem meer worden. Enkel de vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk zal dan een beetje duidelijk maken hoe sterk de ploeg nu echt is.
 8. Vooral de winst tegen Real was natuurlijk belangrijk deze periode. Het lijkt onwaarschijnlijk dat ze nog kunnen terug keren in de titelrace.
 9. Lekker verdiend op de transfermarkt en zowel tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft als de eerste wedstrijden na de winterstop eenvoudig gewonnen. Je kan de winterstop slechter door komen zeg maar
 10. Alleen maar goed nieuws, en dan ook nog eens goede oefencampagne. Lekker!
 11. Uitstekende resultaten en statistieken. Knap dat je vorig seizoen gewoon nog even overtreft. Hopelijk zorgt FM af en toe ook voor de nodige afleiding.
 12. Die nederlaag bij Eibar is natuurlijk behoorlijk schokkend, maar verder geen vuiltje aan de lucht.
 13. De winterstop lijkt niet ongelegen te komen want het bleef toch wat aanmodderen de laatste wedstrijden. Met Chelsea een pittige tegenstander geloot, maar dat is meestal niet anders in deze fase van de CL.
 14. Het geluk blijft je toelachen. Benieuwd of dat ook zo blijft in de finale!
 15. Niet de belangrijkste, maar een prijs is een prijs! En ik heb het gevoel dat er snel nog één gaat volgen.
 16. Pittige EK loting mag je toch wel zeggen!
 17. De shirtnummers maken me ook bitter weinig uit, maar grafisch is dit weer een heerlijke update natuurlijk weer. Dat kan eigenlijk niet genoeg belicht worden.
 18. Onklopbaar in eigen land lijkt het wel. Het lijkt wachten op een andere uitdaging, maar komt die er wel op deze manier?
 19. Zo'n transfer op de laatste dag van de mercato is toch altijd verantwoordelijk voor lichte paniek. Gelukkig heb je uitstekend gehandeld met zijn vervanger! Die Braziliaan had ook een stevig prijskaartje, hopelijk kan hij dat rechtvaardigen.
 20. Het belangrijkste was die cruciale wedstrijd in de CL en die ben je in ieder geval vlot door gekomen. In de Eredivisie loop je het risico het je zelf nu onnodig moeilijk te maken, al kan je voorlopig nog steeds op een voorsprong terugvallen natuurlijk.
 21. Globaal gezien een erg sterkte eerste competitiehelft denk ik. De twee competitienederlagen en de bekeruitschakeling lijken eerder een accident de parcours als je ziet hoe stevig de verdediging staat in eigen land en hoe je zeer knap deze CL poule weet te overleven.
 22. Italië gaf het nog helemaal weg in de slotwedstrijden maar je bleef zelf wel zeer sterk presteren, toch een opsteker.
 23. De aankoop van Olmo had ik even gemist maar kan ik alleen maar toejuichen. Deze jongen lijkt een beetje een gok in vergelijking met bijvoorbeeld een Isak, al mogen zijn statistieken er ook best wel zijn. Barcelona blijft natuurlijk nog een trapje hoger dus is het wel even afwachten of hij er ook meteen kan staan.
 24. Wat een heerlijke maand. Best een hoop wedstrijden maar lekker om ze allemaal te winnen natuurlijk, en nog lekkerder om er ook een paar keer flink wat doelpunten in te jassen.
 25. Een evidente keuze, behalve voor Tannehill natuurlijk. Hoe hij ermee omgaat is niet meteen Leif zijn probleem, zolang hij er tenminste geen hinder van heeft.
×
×
 • Create New...