Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  18,078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Marius

 1. Een club met mogelijkheden natuurlijk ... Succes!
 2. Met de ogen dicht vliegen de ballen er nog in. Benieuwd hoe lang het duurt voor Bayern komt aankloppen voor een aantal van je spelers, of wie weet ... de trainer. Dit seizoen leken ze immers nog meer onder niveau te blijven.
 3. Wat een stunt om door te stoten tot een Europese finale! Balen dan dat je de beker ook niet mee naar huis neemt maar sowieso een prestatie om trots op te zijn.
 4. Lekkere reeks resultaten in eigen land. Je lijkt favoriet om je landstitel te verdedigen. Zelfs als de concurrentie zich danig versterkt tijdens de winterstop zullen ze moeten rekenen op een inzinking van jouw ploeg.
 5. Wat een mooie start! Hopelijk kan je daar verder op bouwen.
 6. Met zo'n resultaten in de kampioensgroep kan het natuurlijk niet meer mis gaan! Rapid Wien ging voor bijl, zoals al een beetje verwacht werd. Nu je in de halve finale staat wil je natuurlijk ook naar de finale en ondanks de nederlaag in de heenwedstrijd is er nog niks beslist tegen Feyenoord.
 7. Die bekerwedstrijden geven een wat vertekend beeld want het loopt eigenlijk nog prima.
 8. Met het potentieel lijkt het in ieder geval goed te zitten. Nu wachten wat dat geeft op het veld!
 9. Wachten op de eerste "echte" resultaten.
 10. Geslaagde groepsfase in ieder geval! RB Salzburg is inderdaad niet te onderschatten. Volgens mij kan het alle kanten uit.
 11. Lekkere voorbereiding maar ik zag wel héél veel groene bolletjes passeren bij andere ploegen ook. Met andere woorden, laat het echte werk maar komen!
 12. Opvallend sterke oefenperiode inderdaad. Er vier maken tegen clubs als Paris FC en Heracles is niet vanzelfsprekend voor een club als Vaduz.
 13. Jagellonia wie?! Mooi hoor om nog zo'n bedragen op te strijken voor spelers die je helemaal niet meer nodig hebt. Het zegt genoeg over het niveau waarop je ondertussen staat, zonder te kijken naar de kwaliteit van de kern die je aan het belichten bent. Ook de resultaten blijven meer dan voortreffelijk. Bayern heeft opnieuw een straat achterstand en mag zich opmaken voor een inhaalrace. Dortmund dus opnieuw als belangrijkste uitdager dan maar?
 14. Eén grote langgerekte goednieuwsshow natuurlijk met dat bericht over de meest opgeleide spelers in topcompetities ongetwijfeld als uitschieter. Echt iets om trots op te zijn! Ook de resultaten blijven onverminderd goed, met de resultaten in Europa als meest opvallend.
 15. Gefeliciteerd met de titel in La Liga! Prachtige prestatie, zeker met de moordende concurrentie uit Madrid. De volgende stap lijkt me Europa veroveren, al ben je daar ook al aardig op weg.
 16. Het blijft maar goed nieuws regenen! Mooi dat niet alleen jijzelf maar ook de concurrentie het zo goed doet in Europa!
 17. Heel leuk zo eens een andere update tussendoor! Mooi om zien dat Brugge toch een beetje gelijke tred houdt met de traditie, en ook bij Gent er maar wat op los schieten. Iets wat ze daar naar mijn gevoel ook wel meer doen
 18. Kleine overwinningen leveren natuurlijk even veel punten op als grote! Prachtige tussenstand maar de spanning druipt er natuurlijk vanaf met de gehele top zes binnen de zes punten. Zou er toch al stilaan van een sprookje gedroomd worden bij Sassuolo?
 19. Die 9-0 én de overwinning tegen Liverpool vallen natuurlijk het meest op. Knap om zo'n topclub te verslaan. Als gevolg win je nu de CL groep. Hopelijk levert je dat ook een gunstige loting op voor de volgende ronde.
 20. Wat een heerlijke eerste seizoenshelft! Real staat nog behoorlijk dicht dus het blijft spannend maar je hebt ondertussen wel bewezen ook de grote wedstrijden aan te kunnen!
 21. Club ook bezig aan een erg sterk seizoen met weinig verliespunten waardoor het erg spannend blijft. In de CL had ik misschien al wat meer punten verwacht maar een derde plaats is natuurlijk een prima prestatie. Met Benfica als volgende tegenstander kan het alle kanten uit.
 22. Voor de start van de play-offs lijkt het me vooral belangrijk dat je voorsprong is opgelopen, zeker op Kopenhagen. Dit zou je nu toch over de streep moeten kunnen trekken! Het verhaal in Europa blijft erg impressionant, en met Rapid Wien als volgende tegenstander heb je nu ook een uitgelezen kans om nog verder door te stoten.
 23. Marius

  Leave it all

  Mooi om weer aan te knopen met een glansrijke overwinning!
 24. Dit loopt geweldig zeg! Heerlijk om nog eens onverwacht twee rondes te overleven in Europa. Uitgeschakeld worden door Lazio is zeker geen schande. Nationaal zet je ook een dijk van een seizoen neer!
×
×
 • Create New...