Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  19,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Marius

 1. Gefeliciteerd @delichris ! Jij mag de IDS van afgelopen maand op je naam zetten!
 2. Je trekt duidelijk de kaart van de jeugd met je transfers, maar met investeren in de toekomst is natuurlijk nooit iets mis mee. Zeker niet als de huidige selectie al sterk genoeg is om "even" de CL te winnen. Heel erg knap hoe je naar de finale ging en die ook nog eens wist te winnen! Opvallend trouwens dat het aantal seizoenskaarten beperkt blijft (terwijl ik er vanuit ga dat het stadion wel zowat elke wedstrijd vol zal zitten).
 3. Goede zaken gedaan tijdens de wintermercato en opnieuw voortvarend van start gegaan. RB in de CL moet zeker te doen zijn.
 4. Goede zaken gedaan op de transfermarkt lijkt me. De eerste resultaten uitstekend. Enkel het verlies om de Europese Supercup na pingels smaakt misschien wel zuur omdat je er zo dichtbij was. De CL loting vind ik persoonlijk behoorlijk pittig. Clubs als Porto en Salzburg zijn elk jaar opnieuw moeilijk in te schatten.
 5. Goed om weten dat ik niet de enige trage FM speler ben Dat uitgerekend Simeone nu naar Fiorentina trekt is wel opmerkelijk te noemen. Ik kijk al uit naar de eerste clash met je ex-ploeg. De eerste kennismaking met de PL was in ieder geval ook al een positieve ervaring!
 6. Behoorlijk wat activiteit voor een wintermercato maar het gaat natuurlijk veelal om spelers die geen hoofdrol speelden/zullen gaan spelen dus op zich niet meteen grote effecten op de resultaten te verwachten hierdoor.
 7. Enigszins verrassende wendig toch wel! Dat trainer hoofdstuk was te voorspellen, maar mede-eigenaar klinkt in ieder geval als een originele insteek!
 8. Even PSV zes doelpunten om de oren ... Zo geef je de neutrale voetbalfans neutraal toch nog iets terug, want de spanning is natuurlijk al lang weg in het klassement. Opmerkelijke loting in de CL trouwens ook
 9. Pittige loting voor de CL toch weer, maar aan voorspelling durf ik me bij jou niet wagen
 10. Jarno Trulli lijkt me een uitstekende aanwinst met oog op volgend seizoen! Met twee betrouwbare piloten zal je alvast een pak minder kopzorgen hebben want Gene lijkt je die dit seizoen toch nog een aantal keer te gaan bezorgen.
 11. Niets mis mee, maar leg de selecties van Liverpool of City ernaast en dan zie je toch nog een verschil natuurlijk.
 12. Met twee overwinningen op zak sluit je de heenronde toch nog op een mooie positie af. De derde plek blijft dan ook in het vizier voor de tweede competitiehelft. Ook het maximum van de punten in Europa is natuurlijk een opsteker!
 13. Ik ga voor #hierkomikweg van @delichris Een verhaal dat ook al een tijdje loopt en waarbij een kleinere club gestaag wordt uitgebouwd om uiteindelijk ongeziene resultaten neer te zetten. Na enkele jaren van dominantie in eigen land werd ondertussen de CL veroverrd en dat is toch een uitermate knappe prestatie. De vintage presentatiestijl van dit verhaal doet het ook nog steeds bij mij; lekker overzichtelijk en gestructureerd!
 14. Met de clubkleuren zit het alvast goed! Interessante, originele clubkeuze in ieder geval. De eerste seizoenen verliepen alvast behoorlijk realistisch. Dat is altijd wel mooi om zien. Benieuwd of je gestaag verder kan doorgroeien. Succes!
 15. 50 miljoen lijkt bijna een schijntje voor dat soort speler. Doe er een jaar of 3-4 bij en hij is waarschijnlijk onbetaalbaar. Qua resultaten lijken vooral die van de nationale ploeg ditmaal op te vallen. Of toch de tussenstand in de kwalificaties. Met Nederland dat na amper twee wedstrijd al achter de feiten aanhinkt zou je volgende interlandperiode al wel eens een grote stap richting het WK kunnen zetten.
 16. De zomervakantie betekent vaak dat de activiteit hier een duik naar beneden neemt maar tot op heden is daar nog niets van te merken. Genoeg actieve verhalen momenteel en laat ons hopen dat dit de komende tijd ook zo blijft zodat we ook nog wat leesvoer hebben voor aan het zwembad ... Om de auteurs alvast een duwtje in de rug te geven en te motiveren is dit dan ook het uitgelezen moment om hen even in de spotlights te plaatsen. Stem hieronder dan ook even op je favoriete verhaal van afgelopen tijd, en vertel er tegelijkertijd bij waarom, én welke andere verhalen je ook konden bekoren! Stemmen kan tot aanstaande vrijdagochtend 10u.
 17. Wordt daar gehint naar een nieuwe eerste piloot? Los van de content, grafisch een zeer aantrekkelijke update toch wel!
 18. Het lijkt er op dat de motor toch nog steeds wat blijft sputteren in de Ligue 1. Europees voetbal blijft in het vizier maar de CL plekken lijken wel wat weg te lopen. In de Conference League gaat het als op automatische piloot vanzelf.
 19. Prachtig om niet alleen als koploper de winterstop in te gaan maar bovendien ook al zes punten los te staan. Zodoende mag je met de nodige ambitie de tweede competitiehelft aanvatten.
 20. Sterk weekend toch opnieuw, zeker met dat eindresultaat van Badoer. Uiteindelijk zelfs nog bijna een domper te noemen dat hij net buiten de punten finisht.
 21. Enkele stevige tegenstanders afgelopen maand ... en toch weer maar alleen groene bolletjes! Hoedje af!
 22. Met zo'n perfecte maand kan je natuurlijk niet anders dan tevreden zijn. De beloning in de competitie volgt dan nog wel.
 23. Over eentonigheid zou ik je niet al te veel zorgen maken. Genoeg voorbeelden hier van verhalen die steeds bij elke update eenzelfde structuur aanhouden en daarmee toch een interessant verhaal kunnen brengen. Als je 30 seizoenen wil bespreken zou ik vooral aanraden om niet te snel er overheen te willen gaan, of niet te veel in detail te willen treden wanneer je grotere tijdslijnen belicht. Dan bestaat immers het risico dat je lezers niet meer helemaal mee zijn.
 24. Lekker geschreven stukje zeg! Je kan je zo inleven in de situatie.
 25. Verrassend dat PSG eens niet de koploper is. Zouden er kansen liggen dit jaar? Hele knappe prestatie in Europa ook, waar je het toch absoluut niet getroffen had met de loting.
×
×
 • Create New...