Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Content Count

  16,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1 2019

Marius had the most liked content!

Community Reputation

940 Excellent

About Marius

 • Rank
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. February Puike resultaten! Al een eerste continentale prijs en uiteindelijk een knappe comeback beloond gezien met een vierde plaats. Volgend seizoen ga je dat sowieso nog verbeteren.
 2. Uitstekend gestart, zowel in eigen land als in Europa. Dat de tegenstand voorlopig nog mee kan is iets waar je je nog geen zorgen over moet maken nu.
 3. De CL wordt stilaan een moeilijke opgave maar nationaal mag je zeker niet klagen deze periode.
 4. Zeer sterk seizoenseinde afgewerkt, beloond met twee prijzen. De uitdaging ligt inderdaad in de voorbereiding op volgend seizoen!
 5. Een veel kleiner verschil dan je vooraf zou denken, maar het belangrijkste is dat je er een nieuwe prijs bij hebt!
 6. Pfoeh! Zo maar even PSG én Barcelona aan de kant zetten ... prachtprestatie toch om deze groep te overleven. Je doet het allemaal wel heel makkelijk lijken. Ook de oefenpotjes liepen weer als een trein en doen het beste vermoeden voor de tweede seizoenshelft.
 7. Wat een vernedering voor Fener! In de halve finales blijven er natuurlijk geen makkelijke tegenstanders over maar tegen AS Roma lijk je me zeker niet kansloos nu.
 8. Weinig tegendoelpunten in de nationale competitie, maar Brugge blijft wel goed volgen. De bekeruitschakeling is spijtig maar gezien de voortreffelijke Europese campagne hoeft daar ook niet over getreurd te worden.
 9. Enkel een verlies bij de koploper dus dat begint er weer beter uit te zien! Mooi dat het tactisch sleutelen dus meteen effect heeft.
 10. Wat een score voor een bekerfinale! Mooi aanwinst die je gratis kon oppikken ook!
 11. 40. Cup Final Nog twee wedstrijden stonden er op het programma alvorens 2024 tot de geschiedenisboeken zou behoren. Te beginnen met de bekerfinale. Een heruitgave van de finale van vorig jaar met Kristiansund als tegenstander. Toen dwongen ze ons tot verlengingen en enkele weken geleden konden we zelfs ternauwernood een competitienederlaag vermijden in de slotminuten. Ze kondigden zich dus aan als een pittige tegenstander. Extra saillant details: Rasmus Højlund, de door ons uitgeleende spits, maakte de dienst uit in de aanval. Toch werden de verwachtingen niet helemaal in
 12. Bart on a roll! Het gaat meer dan uitstekend zo te zien. Het enige wat je je kan afvragen is of de ploeg even goed zou blijven draaien mocht Storm momenteel uitvallen. In de CL blijft alles zowaar nog mogelijk na een 4 uit 9 en nog twee thuiswedstrijden voor de boeg, al zou het toch wat zijn om pakweg PSG achter je te laten.
 13. Even de vloer geveegd met Braga. Heerlijke return ook, nadat er eigenlijk niets meer om te spelen was. Met Rennes als volgende tegenstander lijkt een Europese finale nu niet onmogelijk!
 14. Blijft lekker op een drafje lopen!
 15. Met nog 10 wedstrijden op de teller blijft vijf punten inhalen natuurlijk nog goed mogelijk.
×
×
 • Create New...