Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Content Count

  13,307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1 2019

Marius had the most liked content!

Community Reputation

488 Excellent

About Marius

 • Rank
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De motor moest even wat warm lopen maar ondertussen kom je toch onder stoom. Goed om zien dat die Yahaja ook meteen zijn stempel kan drukken.
 2. Met Bakker lijk je inderdaad erg goede zaken gedaan te hebben! Die bekernederlaag was een zure maar gelukkig had je al snel je revanche beet in de competitie. De tussenstand ziet er erg goed uit. Hopelijk kan je in de top vijf eindigen.
 3. Afgesloten met een knalprestatie. Nu de zaken op orde krijgen tijdens de zomermercato en volgend seizoen verder stappen zetten!
 4. Bijna alleen maar goed nieuws! De play-offs netjes gedomineerd en met voorsprong kampioen geworden, gefeliciteerd! Enkel die nieuwe lening valt wat tegen. Hopelijk gaat die niet als een extra strop rond de nek werken want de financiële situatie was natuurlijk al precair.
 5. Vier mooie overwinningen met vooral een derbyzege die er uit springt! De voorsprong is inderdaad groot genoeg om te mogen verwachten dat dit niet meer mis loopt. Goed om zien dat ook de jeugdlichting heel erg mee viel!
 6. Met Hernandez als stichtend voorbeeld lijkt de keuze voor Mexico mij niet meer dan normaal. Natuurlijk wacht Angel een zware erfenis maar hij zal sowieso wel meer met zijn oom vergeleken worden.
 7. Ik sluit me aan bij de woorden hier boven. Ziet er allemaal prima uit maar ik kan echt niks zinnig zeggen over het niveau van je tegenstander tijdens de voorbereiding of de continentale loting.
 8. Wat een stunt van formaat om América uit te schakelen, zeker als je nog eens één van de partijen zo lang met een man minder moest afwerken. Met Atalanta als tegenstander in de finale lijk je een unieke opportuniteit te hebben om de CL te winnen.
 9. Prima voorbereiding lijkt me. Ploegen van het hoogste niveau zijn normaliter gewoon ook sterker. Zijn er geen transfers gebeurd trouwens? Aangezien je een niveau hoger gaat spelen lijkt me dat toch nodig?
 10. Louis mocht natuurlijk ook niet ontbreken
 11. What the fuck?! Even wakker geschud worden door Monaco, vervolgens geen tegendoelpunten meer slikken en zelfs twee keer op rij een negenklapper scoren!! Ongekend spannend in de CL, hopelijk weet je door te stoten.
 12. Pfoeh. Dat is toch een fikse uitdaging hoor. Geen transferbudget en het salarisbudget zal waarschijnlijk ook "gene vette zjn" zoals we hier in Vlaanderen wel eens zeggen. Mooi om zien dat je al enkele spelers kon vastleggen, en dat je je ook op de Belgische markt blijft richten. Ik verwacht dat er echter nog wel wat namen zullen (moeten) bij komen. Fijn ook dat er een nieuw stadion komt, voorlopig uitwijken naar Oostende had logischer geweest, maar dat is typisch FM natuurlijk
 13. Oktober was niet echt een maand vol zonneschijn ondanks dat je zo veel thuiswedstrijden op het programma had staan. Hopelijk kan je nu vervolgens je mannetje staan in al die uitwedstrijden die er nu aan komen.
 14. Begrijpbare transfers, al vind ik wel dat Llorente maar voor een peulschil vertrekt. Natuurlijk zal zijn loonlast ook wel een rol gespeeld hebben in de beslissing.
 15. Bij het gros van de jongens zou ik mijn twijfels hebben, al zitten er hier en daar wel een paar lichtpunten tussen die misschien wel een rol kunnen gaan spelen.
×
×
 • Create New...