Jump to content

Marius

Blog Moderator
 • Content Count

  10,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1 2019

Marius had the most liked content!

Community Reputation

271 Excellent

About Marius

 • Rank
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Schitterend natuurlijk om nog op zo'n arsenaal aan potentiële toppers te kunnen terug vallen in de toekomst.
 2. Ongeslagen en een straat voorsprong op de nummer 4. Niets om over te klagen, tenzij de bekeruitschakeling misschien, maar dat was uiteindelijk ook niet meer dan een extraatje.
 3. Alvast een amusant begin! Leuke clubkeuzes ook sowieso. Alvast veel succes!
 4. Gaat vlotjes op deze manier natuurlijk. De concurrentie zal je niet kunnen bij blijven op deze manier. 22,5 miljoen voor een CV is in ieder geval ook een stevig bedrag maar goed dat je alvast inspeelt op een mogelijk vertrek van anderen.
 5. Wat een voorbereiding zeg. De supporters zijn alvast goed verwend, zeker met zo'n prestigieuze zege in de CS er ook nog eens bij.
 6. Vince The Prince bij United. Veel gekker moet het niet worden. In de CL alvast een haalbare loting nu in de kwartfinale.
 7. Weeral een zege in een topper in de Eredivisie maar de CL lijkt inderdaad een moeilijker verhaal. Hopelijk kan je thuis afstand nemen van de Duitsers.
 8. Als je op een spits met zo'n neus voor doelpunten kan rekenen, loopt het natuurlijk allemaal net iets vlotter. Met nu al acht punten voorsprong op een niet-rechtstreekse promotieplek lijkt het duidelijk waar je ambities dienen te liggen. Dat bekerspektakel is natuurlijk een leuk extraatje, daarvoor zal niemand extra moeten gemotiveerd worden.
 9. Op deze manier is het zelfs geen zaak meer van ongeslagen het seizoen door te komen. Voor je het weet is het niet eens ondenkbaar dat je elke partij in winst omzet: 45 op 45 zeg! Om over de CL nog maar te zwijgen; Real met 3-0 naar huis sturen. Na de CL winst vorig jaar moeten de supporters zich toch nog steeds in de ogen blijven wrijven denk ik.
 10. Vooral een opmerkelijke finale in de Conference League. Kan me niet voorstellen dat dit tornooi ooit voor dit soort clubs werd opgericht.
 11. Mooi om zien hoe ver sommige talenten het wel geschopt hebben!
 12. Nog steeds alles gewoon, en dat is toch zeer netjes met uitwedstrijden bij City en Bayer. In de competitie is het toch zeker van belang om die druk op Bayern hoog te houden en het eerste puntenverlies zo lang mogelijk uit te stellen.
 13. PSG raast momenteel echter met de snelheid van een TGV door de competitie. Afwachten of ze nog vaart gaan minderen. Zelf doe je het gewoon nog altijd uitstekend, ook in de CL. Jammer dat Proper te weinig brengt. In mijn game laat hij zelfs al mooie dingen zien in de CL in seizoen 2.
 14. De laatste loodjes wegen het zwaarst. Maar gelukkig gold dat ook voor Real. Op die manier toch een tweede plaats en rechtstreeks gekwalificeerd voor de CL. Volgend seizoen oogt nu al mooi, al zal het ook zwaar worden door de combinatie met het kampioenenbal.
×
×
 • Create New...