Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Content Count

  12,603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1 2019

Marius had the most liked content!

Community Reputation

395 Excellent

About Marius

 • Rank
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Apart concept, maar ik laat me graag verrassen!
 2. Wat een geweldige periode. Celtic is nu definitief helemaal los geschud. Mooi dat Chelsea ook gewoon haar plicht deed en je alsnog over Bayern kon springen. Nu een heel leuk duel met Ajax, én met mogelijlkheden.
 3. Een periode waarin de ploeg zich door de vermoeidheid moet bijten maar je pakt ondertussen wel de punten, en dat kan wel eens gaan doorwegen in de eindafrekening. Het uit zich nu ook al in de tussenstand. Je lijkt wel eens de grootste uitdager van PSG te kunnen gaan worden.
 4. Een voorbereiding waar je in ieder geval op kan bouwen!
 5. Mooi dat ook de reserves dit over de streep kunnen trekken. Extra zuur zal het wel geweest zijn voor de Hearts supporters; gelijk maken vlak voor affluiten nadat je heel de wedstrijd moest achtervolgen, en dan alsnog het deksel op de neus krijgen.
 6. Een moeilijk begin, toch in punten. Het kan op zich ook nog alle kanten uit, maar het zal waarschijnlijk tot de laatste speeldag duren voor je weet waar je aan toe bent.
 7. Aan het bondscoachschap had ik ook al zitten denken ... benieuwd wat het dan wel wordt! Het blijft in ieder geval spannend.
 8. Gezien de reputatie van de club is het niet onlogisch dat bepaalde spelers die je in het vizier hebt momenteel nog niet haalbaar zijn. Moest je aan het einde van het seizoen een CL-ticket bemachtigen zal dat ongetwijfeld anders zijn. En daar ben je ondertussen toch steeds meer naar op weg. De voorsprong begint er immers steeds beter uit te zien, mede omdat je ook weet te winnen tegen rechtstreekse concurrenten zoals Chelsea. Mooi om zien dat je ondertussen ook nog in de race blijft voor een eerste prijs!
 9. Nationaal heers je als nooit tevoren! Een periode van totale dominantie lijkt nu definitief aangebroken. In Europa lijkt Chelsea over een zeer sterke ploeg te beschikken maar de zege tegen Bayern is natuurlijk een fantastische prestatie. Als Chelsea nu nog haar laatste wedstrijd niet te licht opvat, lonkt de volgende ronde!
 10. Mooi ook om te zien dat het gaat om een update waarin ook de nieuwste transfers verwerkt zitten. Met Verthongen wordt er natuurlijk dan wel al gezondigd tegen de 28+ regel
 11. Verraderlijke tegenstander maar het thuisvoordeel zou wel eens beslissend kunnen worden voor Beerschot.
 12. Nationaal nog steeds fenomenaal, zelfs als je niet met de sterkste elf speelt. Celtic probeert wel aan te klampen, maar in de Ligabeker heb je hen opnieuw een mentale tik bezorgd. In Europa mag een verlies tegen Chelsea niet als vreemd aanzien worden maar het zal wel knokken worden om de volgende ronde in de CL te bereiken.
 13. Heerlijke tweede seizoenshelft bekroond met Europees voetbal! Je beleid begint duidelijk vruchten af te werpen. Goede instelling in ieder geval om meteen aan een versterking van de breedt te denken voor komend seizoen wanneer het programma er zeker niet minder druk op wordt.
 14. Mooi om niet te gaan afwijken van een koers die past bij de clubcultuur. Er liggen verschillende uitdagingen, maar met de kwaliteit die aanwezig is kan je daar ook zeker wel een antwoord op verzinnen.
 15. Leuke opening! Het blijft nog wat raden waar het naartoe gaat, maar dat maakt het alleen maar geheimzinniger en aantrekkelijker. Succes in ieder geval.
×
×
 • Create New...