Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  21,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Marius last won the day on November 28 2022

Marius had the most liked content!

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marius's Achievements

 • Meesterauteur (2019)

Recent Badges

3.3k

Reputation

 1. Weinig veranderingen in de kern, en een prima voorbereiding. Voorlopig lijkt alles dan ook rolletjes te lopen en lijkt niets een goede seizoensstart in de weg te staan.
 2. Ik kon een glimlach niet onderdrukken toen ik de titel van het stuk zag, en vervolgens toch twee aankopen zag aangekondigd worden. Maar richting de toekomst is de visie zeker een erg mooi voornemen. Qua resultaten loopt alles natuurlijk meer dan op rolletjes. Het is een wonder dat er nog twee ploegen in je spoor volgen.
 3. De meeste verschillen lijken me marginaal en weinig reden tot zorgen. Enkel wat Khedira betreft zou ik durven denken aan een alternatief.
 4. Er zijn slechtere locaties om te vertoeven me dunkt. Succes!
 5. Een keer gewonnen van City, en een keer van Liverpool. Dan zijn de supporters sowieso tevreden. Maar ook verder blijf je bijna alles winnen.
 6. Ietwat vreemd dat Milano zo weinig minuten kreeg bij Oranje. Zijn "revanche" had hij in ieder geval snel beet, en na die woorden van Mourinho smaakt ze ongetwijfeld extra zoet.
 7. 6-1 tegen Barcelona. Wtf zeg?! Van een vliegende start gesproken.
 8. Slechts één speler, en dan nog met een verwaarloosbaar verschil, onder de magische grens van 7 als gemiddelde beoordeling. Dat zegt al meteen heel wat! Het belang van Leonardo wordt ook nog wel eens duidelijk in dat overzicht zeg. Als je deze ploeg kan bij mekaar houden, en eventueel versterken, liggen er nog mooie dingen in het verschiet.
 9. Tegen Vitesse was Jess er dicht bij maar zoals ze zelf terecht aangaf lag niet daar haar prioriteit. Met sprekend gemak kan ze op naar de volgende bestemming, al zal dat bekerverhaal ook wel even voor een rollercoaster aan emoties gezorgd hebben.
 10. De jeugdinstroom springt er toch wel het meest uit. Als ze hun potentieel waarmaken moet daar toch heel wat lekkers uit voortkomen. Verder mooi om zien dat ook het DNA gemiddelde goed scoort.
 11. Een korte maand, maar met deze resultaten weldegelijk het jaar afgesloten in stijl in mijn ogen. Wie vooraf had gezegd dat Eindhoven het jaar op een vierde plaats in de Eredivisie zou afsluiten werd waarschijnlijk gek verklaard. Hopelijk kent dit sprookje in het nieuwe jaar een happy end.
 12. Heerlijke transfers, heerlijke resultaten. Het nieuwe bestuur zal wel snel overtuigd geraken van je kwaliteiten. Met of zonder grote namen.
 13. Money time en je staat voor het eerst in de top zes. Zelfs het gat met de top-twee is niet meer zo heel groot. Je lijkt dan ook niets anders dan goede zaken te hebben gedaan afgelopen periode met een paar goede resultaten tegen rechtstreekse concurrenten.
 14. Dat loopt lekker op rolletjes. Af en toe eens terugvallen op ervaring om het over de streep te trekken maar over de gehele lijn, zeker in deze fase van het seizoen, valt er amper iets aan te merken. Integendeel, duels zoals tegen City en Bayern moeten vertrouwen geven naar de toekomst toe.
 15. Het enige wat momenteel zorgen kan baren zijn die aflopende contracten inderdaad. Aan de resultaten zal het immers niet liggen. Na alweer een schitterende reeks lijkt het bijna ondenkbaar dat je nog uit de top vier valt. En wie weet wat er nog in zit!
×
×
 • Create New...