Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

Marius

Moderators
 • Aantal bijdragen

  6070
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

68 Excellent

Over Marius

 • Rang
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marius

  [FM18] KRC Harelbeke - De ratten van Oarelbeke

  Je hebt de goede lijn weten door te trekken, al is het verschil tussen plaats 4 en 10 in het klassement nog minimiem. Als je ook thuis nog wat meer punten weet binnen te halen kan die play-off plaats helemaal een zekerheid worden.
 2. Marius

  [FM2019] Trots op onze kleuren!

  Mooie vooruitblik. En het klopt natuurlijk helemaal. 1B is zeer aantrekkelijk met zowat iedereen die mekaar kan verslaan. Het competieformat leent zich ook tot veel spanning. Ik heb soms ook problemen met taggen. Even je post achteraf aanpassen en dan lukt het meestal wel.
 3. Marius

  [FM19] Milan jacht op prijzen

  Zeer, zeer drukke maand, dus dan is puntenverlies onvermijdelijk. Ondanks loop je gewoon nog verder uit. Je bent duidelijk favoriet om jezelf op te volgen. De CL-loting is niet de makkelijkste, maar ook niet onoverkomelijk. Sowieso een goede krachtmeting voor jouw ploeg.
 4. Marius

  [FM2019] Trots op onze kleuren!

  Je tags uit de vorige post hebben blijkbaar niet gewerkt. Als ik me niet vergis is die post ook een weergave van de realiteit en zijn dus enkel Obradovic en Odibo door jou aangetrokken?
 5. Marius

  Dutch Autocracy

  Lekkere maand, zeker ook in de CL. Met die 5 punten ligt je nog steeds op een goede koers om de tweede ronde te halen denk ik. En dat zou toch een mooie prestatie zijn in deze loodzware groep.
 6. Marius

  [FM 2019] Galatasaray - Mo's XI

  Misschien net iets meer puntenverlies dan voorheen, maar toch ruim voldoende gepresteerd om met een comfortabele marge kampioen te worden. Gefeliciteerd! Naar volgend jaar toe zit je misschien met enkele uitdagingen maar dat maakt het er alleen maar interessanter op.
 7. Marius

  [FM19] Voor altijd in ons hart

  @delichris @komodo25 @FM_Lesly @Bokke @Thomassje123 @kaspdb @bas2204 @True_Legend @Dysproz @Mordurette @Mo @Bokke Bedankt voor de reacties! @Minitolluz Nee hoor, vanaf de volgende ronde spelen we gewoon terug met ons sterkste elftal. Vanaf dan komen de eersteklassers er immers bij. @prinz poldi Ogunjimi? Haha, het zou een mooie conncetie zijn met de realiteit maar hij past niet helemaal in onze transferpolitiek vrees ik. Geen connectie met Lierse, al zou je wel kunnen argumenteren dat het een jongen uit de streek is. Maar ik vind dat zoiets enkel voor jonge spelers van toepassing mag zijn.
 8. Marius

  [FM19] Girondins de Bordeaux

  Wat mij ook opvalt is dat PSG toch wel serieus heeft terug geslagen en Lyon een enorme dip kende. Jouw derde plaats is natuurlijk erg mooi, zeker als je weet dat er nog zo'n zware EL-tornooi bijkwam. Knap dat je die even wint in je eerste seizoen. Het is natuurlijk een niveau'tje onder de CL, maar zoals je zelf aangeeft heb je heel wat gelijkwaardige tegenstanders eruit geknikkerd. Met 40 miljoen euro in kas verwacht ik nu wel wat vuurwerk van je.
 9. Marius

  [FM18] De onvoltooide voetbalrevolutie

  Heel erg mooie terugblik op een schitterende carrière en dito novelle. Zelf heb ik jouw opzet trouwens ook nooit gezien als bepaalde resultaten die per sé moesten behaald worden maar denk ik dat je er zeker in geslaagd bent om het Hongaarse voetbal naar bepaalde hoogten te brengen, én ons hier ook heel wat bijgeleerd te hebben.
 10. Marius

  [FM19] La Casa dell' Architetto

  Erg goed vervolg aan de start gegeven met de leidersplaats als gevolg. De voorsprong op de nummer twee is bovendien al meer dan 1 overwinning, altijd handig meegenomen. Ik vraag me wel af welke doelstellingen Pirlo zichzelf stelt als trainer, zowel bij Brescia op korte termijn, als voor zichzelf op lange termijn.
 11. Marius

  [FM18] KRC Harelbeke - De ratten van Oarelbeke

  Je krijgt wel wat doelpunten tegen maar met een acht op twaalf vind ik de start toch meer dan geslaagd. Hopelijk kan je de lijn de komende wedstrijden doortrekken.
 12. Marius

  [FM19] Le renard rusé et ses lionceaux

  Heel erg leuk intermezzo met nog wat weetjes over Vos. Ik ben erg benieuwd hoe hij het gaat doen als trainer. Als speler vond ik het zelf ook altijd al een markant figuur!
 13. Marius

  [FM19] Genoa CFC

  Je lijkt me goed gehandeld te hebben op de transfermarkt. De CL loting is natuurlijk erg zwaar. De voorbereiding is ook niet de beste qua uitslagen, maar vaak wil dat toch niets zeggen.
 14. Marius

  [FM19] Malinwa

  Toch wel mooi om dat Europese ticket nog te bemachtigen, al is het via penalties. Die drie namen zouden alvast erg mooie versterkingen zijn. En je zal ze nodig hebben ook om de prestatie te bevestigen en ook Europees extra wedstrijden af te werken.
 15. Marius

  Dutch Autocracy

  PSV maakt het misschien toch wat spannend ... Verder een topmaand natuurlijk, zeker met die overwinningen tegen Feyenoord en Lyon. In de CL zit je immers in een moeilijke groep dus goed beginnen is al erg goed meegenomen.
×