Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  19,833
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Marius last won the day on August 5

Marius had the most liked content!

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marius's Achievements

 • Meesterauteur (2019)

Recent Badges

2.5k

Reputation

 1. 70. Chaque 3 jours Het programma van september telde zes wedstrijden. Op zich niet onoverkomelijk, maar aangezien de eerste match pas plaats vond op 11 september, en de laatste gepland stond op 29 september, betekende dat 6 wedstrijden op 18 dagen. Oftewel, een wedstrijd elke drie dagen. De eerste match was er één in de vaderlandse competitie. Promovendus SK Lommel kwam op bezoek in het Dudenpark. Aangezien Union drie dagen later naar het Parc des Princes zou trekken, koos Vercauteren voor het eerst dit seizoen voor de zogenaamde tweede lijn. Een keuze die goed uitpakte want de Limburgers werden met 3-1 terug naar huis gestuurd. Marcel Lewis scoorde een hattrick. In Parijs kon Union zorgeloos aan de aftrap verschijnen want de Brusselaars hadden er op zich niets te winnen. Ondanks behoorlijk goed mee te spelen stond het aan de rust al 2-0 na doelpunten van Valverde en Haaland. De tweede helft was een maat voor niets, al kon Yoram Boerhout nog zijn rekening openen voor zijn nieuwe club. Hij scoorde de aansluitingstreffer na een heerlijk afstandsschot. Tegen nummer vier Charleroi wilde trainer Vercauteren geen risico nemen en bracht dan ook zijn sterkste elf op de mat. Dat bleek nodig ook want enkel Fiete Arp was uiteindelijk de enige speler die op het scorebord verscheen. In Het Kuipje kreeg de veredelde b-keus wel opnieuw haar kans. Met een 0-2 tussenstand na een kwartier spelen via Lewis en Parrott leek dat ook goed uit te pakken maar de thuisploeg knokte zich uiteindelijk toch terug tot 2-2. Toch behield Vercauteren vertrouwen in zijn ploeg en mocht dezelfde namen de wei in tegen Moeskroen. Callum Doyle zorgde voor de enige treffer van de wedstrijd. In de Champions Leauge wist Union meteen dat het in de tweede wedstrijd wel raak moest zijn. De spelers hadden dat ook begrepen en maakte er een galavoorstelling van. Via een hattrick van Brobbey, Arp en Verschaeren werd het 5-2. Aangezien PSG met 0-5 ging winnen op het veld van Atalanta springt Union zelfs al meteen naar de tweede plaats. Tussenstanden Reacties
 2. Bijzondere statistiek inderdaad! De groepsfase in de CL was een opwarmertje, en ook de volgende ronde moet te doen zijn als je afgaat op de huidige vorm van Borussia.
 3. Mooi om met het maximum van de punten te eindigen. De loting voor het WK is natuurlijk een eitje.
 4. Omgekeerde wereld ditmaal. De thuiswedstrijden worden gewonnen, en de uitwedstrijd gaat verloren in de Eredivisie. Niet onlogisch gezien de tegenstand en het tussentijds rapport oogt dan ook mooi met 12/18. Een opsteker ook dat de eerste wedstrijd in de groepsfase ook meteen gewonnen wordt. Dat schept zeker perspectief voor het vervolg!
 5. Wat ik vooral onthoud is dat Eriksen tot enorm weinig wedstrijden kan, maar daarin wel behoorlijk wat assists gaf, en dat Valencia toch wel helemaal op de dool lijkt na het vertrek van haar succestrainer.
 6. 100 miljoen pakken op een speler waarbij het er maar niet uitkwam is natuurlijk altijd lekker! Hopelijk slagen ook de inkomende transfers.
 7. Punten gepakt in de wedstrijden waarin je vooraf ook zou verwachten dat er eventueel kansen zouden liggen. Misschien had tegen Schalke meer mogelijk geweest indien je niet (zo snel) met 10 zou vallen. Het rapport oogt nog steeds zeer positief, hopelijk is dat ook het geval na de komende zeer intense periode.
 8. Snel handelen op deadline day wanneer het bestuur het heft in handen neemt! Mooi dat je in ieder geval al een back-up plan had en dat nog kon uitvoeren ook.
 9. Het uiteindelijke verdict is twee prijzen en dat is natuurlijk iets om trots op te zijn. Het zware seizoen begon echter duidelijk door te wegen, zoals je kon zien in Europa en de laatste twee PL wedstrijden. Gelukkig draaide toch nog het één en ander goed uit!
 10. Kippevel tegen BMG, ook al ging de club uiteindelijk strijdend ten onder. Gelukkig nemen Arnaldo en de ploeg de uitschakeling niet mee in de volgende wedstrijden waardoor het nog wel eens een spannend slot kan worden in de Eredivisie.
 11. Schietoefeningen tegen Armenië en een logische driepunter tegen Finland. Nog eens oefenen tegen wat sterkere tegenstanders lijkt me nog wel handig voor het WK begint.
 12. De goede voorbereiding helemaal doorgetrokken tijdens de seizoensstart! Zes op negen is een prima start, zeker met al twee uitduels. In Europa was je eerder underdog tegen Genk en dan is kwalificatie toch wel knap. De groepsfase biedt nu zeker ook de kans om te overwinteren.
 13. Een overzicht in sneltreinvaart! Een geweldig seizoen natuurlijk opnieuw, waar eigenlijk nauwelijks wat op aan te merken valt. Een Super Cup meer of minder zal het uiteindelijk niet maken. Verder wel lekker om zo te cashen op een speler die je eigenlijk alleen maar uitleende de voorbije jaren.
 14. Jammer van dat verlies op Anfield, verder liep het perfect. Het blijft zo in ieder geval razend spannend bovenaan, en bovendien kan alles nog: 3 prijzen, 2 prijzen, 1 prijs, of zelfs helemaal geen prijs. Hopelijk wordt het dat eerste!
 15. Wat een succesverhaal dit seizoen voor IJsland in Europa! Niet één maar twee prijzen! Die 4-0 van Afturelding tegen Real is natuurlijk de kers op de taart. Helemaal mooi dat het je nu ook nog eens de vruchten gaan plukken met de coëfficiënten en je doel gaat halen om de top vier in te duiken.
×
×
 • Create New...