Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  17,147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1 2019

Marius had the most liked content!

Reputation

1,294 Excellent

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op zich resultaten waar je weinig op kan aanmerken, maar toch blijft de stap naar de top vier behoorlijk groot.
 2. Logischerwijs erg mooie statistieken, maar ook de beloftevolle jeugdlichting is weer een meevaller!
 3. De finalisten zijn bekend! [FM21] Bodø/Glimt Førr Evig van @Marius [FM20] SSD Palermo | De roze feniks van @RubenS2 [FM21] Knokke voor de winst van @Fantasy [FM21] De Gouden Knuppel. van @Titan [FM21] Taking the World by Storm: A Newgen Story van @Daniell [FM21] Hertha BSC | Die Zukunft Gehört Berlin van @Nummerke10 Uitgezonderd de finalisten mag wie zich geroepen voelt om in de jury te zetelen voor de finale mij een PM droppen.
 4. 60. Nummer drie Op 27 mei 2028 stonden we op het punt van geschiedenis te schrijven op Old Trafford. Voor de zoveelste keer de afgelopen jaren. Ditmaal mochten we ons opmaken voor de volgende mijlpaal: een derde Champions League trofee op rij. Niet al te veel clubs die ons dat al voor deden. Voor onze tegenstander, Arsenal, was het nog maar de tweede finale in hun clubgeschiedenis. Na hun winst in de Europa League vorig jaar mochten ze dit jaar aan de bak in het kampioenenbal. Ze overleefden een groep met Atlético Madrid, Monaco en onze landgenoten van Rosenborg. Vervolgens werden Benfica, Juventus en Inter aan de zegekar gebonden. Met onder meer Max Aarons, Owen Wijndal en Declan Rice aan de aftrap bij de Londenaren waren het toch wij die de partij naar ons trokken. Wie anders dan de onvermijdelijke Oscar Bobb en Albert Braut Tjaland deden het werk? We leken dus te gaan rusten met een 2-0 voorsprong maar in blessuretijd zorgde Darwin Nunez toch voor de aansluitingstreffer en de nodige spanning. De tweede helft bleef zonder doelpunten en zo mochten we opnieuw de Beker met de Grote Oren in onze prijzenkast zetten. De derde op rij en in totaal de vijfde in acht jaar tijd. Als we de statistieken er dit jaar bij nemen zien we dat maar liefst negen spelers een gemiddelde van boven de 7 scoren in de Champions League campagne dit jaar. Uitblinkers waren Albert Braut Tjaland met 9 doelpunten, Jens Petter Hauge met 7 en flankaanvallers Bryan Fiabema en Oscar Bobb. Ook de verdedigeng blonk weer uit met het centrale duo Isak Amundsen-Normann Williamsen en doelman Kristoffer Klaesson. Reacties
 5. In de PL best een paar zware dobbers moeten verwerken waardoor de top vier toch weeral een stukje verder lijkt.
 6. Aan dat systeem zit in ieder geval een flink geurtje, en de clubs lijken me ook serieus onder druk gezet om het systeem te aanvaarden. Best wel benieuwd hoe dit ook in FM verwerkt is. Best nog wel interessant om een paar jaar in de anonimiteit te werken met de jeugd en pas op een bepaald moment de stap naar het hoogste niveau te mogen zetten.
 7. Uit bij Porto zal je wel gejuich hebben na da late doelpunt.
 8. Meteen weer een statement neergezet in JC Schaal. De loting moet goed te doen zijn voor dit Twente. Zo'n grafische updates zijn zeker leuk maar persoonlijk ben ik vooral iemand die graag wat diepere analyses meekrijgt als lezer en een grafisch intermezzo is dan vaak toch wat bondiger en beknopter.
 9. Je grijpt er twee keer net naast maar dat neemt niet weg dat je toch een erg knap seizoen gespeeld. De ervaring die het team nu opdeed zal zich bovendien sowieso nog uitbetalen in de nabije toekomst vermoed ik.
 10. Niet al te veel gemiddeldes boven de zeven, dus een kwaliteitsinjectie lijkt inderdaad niet ongepast.
 11. Niet altijd de grootste zeges, maar als je alle wedstrijden wil winnen tellen die natuurlijk zeker ook.
 12. Met elf op vijftien natuurlijk een geslaagde start, al is het seizoen nog lang natuurlijk.
 13. Je blijft lekker op dreef. Onderweg kom je wel eens een hobbeltje tegen maar alle prijzen blijven wel in zicht, en dat is wat telt natuurlijk.
 14. Meer dan 42 miljoen voor een keeper is niet niks natuurlijk!
 15. Schitterende resultaten en bovenal lijkt ook het kwartje in de Premier League jouw kant al op te vallen. In Europa is het nog te vroeg om victorie te kraaien maar je gaf in ieder geval wel een duidelijk signaal af tegen Rijsel.
×
×
 • Create New...