Jump to content

Marius

Moderator Verhalen
 • Posts

  18,953
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1 2019

Marius had the most liked content!

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marius's Achievements

 • Meesterauteur (2019)

Recent Badges

1.9k

Reputation

 1. Een doelpunt op Stamford Brigde weet je nog in leven te houden maar het zal niet eenvoudig worden om een 3-1 nederlaag nog recht te zetten in de terugwedstrijd.
 2. De visie is in ieder geval duidelijk! Dat helpt alvast om de juiste targets te vinden.
 3. Twee keer Twente na mekaar om te herstarten. Op zich ook wel opmerkelijk. Winteraanwist Woutje weet de weg naar doel ook nog goed te vinden kennelijk.
 4. Prachtige clubkeuze! Ongelofelijk eigenlijk wat Guy Roux allemaal niet klaargespeeld heeft. Ik volg alvast met grote interesse. Succes!
 5. Die CL loting jongens. En te zeggen dat ik het al een jaar of twee geleden zo gek vond. Dit is natuurlijk helemaal een lachertje. Als je de gehele loting bekijkt valt het toch ook op dat er wel meer verrassende namen deelnemen, maar geen enkele groep is natuurlijk zo erg als de jouwe. En dan die 16-0. Dat is wellicht ook een record dat nog wel even overeind blijft staan.
 6. Nationaal alleen maar goed nieuws te noteren. In Europa blijft het verschil klein maar op verplaatsing een achterstand gaan ophalen is natuurlijk nooit een eenvoudige zaak.
 7. Je blijft gewoon de overwinningen aan mekaar rijgen! Dat PSV, en Ajax zelfs nog enigszinds, kunnen volgen is eigenlijk meer dan een half mirakel. In de CL had je misschien toch op een andere tegenstander gehoopt als groepswinnaar.
 8. De goednieuwsshow zoals je zelf aangeeft! Wat valt dat er eigenlijk aan toe te voegen ... verrassend is het ondertussen niet meer maar als je kijkt van waar het IJslandse voetbal komt is het natuurlijk een geweldige prestatie!
 9. Het belangrijkste nieuwsfeit deze periode lijkt me dat je geen sterkhouders moest laten gaan ondanks alle interesse.
 10. De kwalificatie voor de CL was weer een eitje, en ook de loting voor de groepsfase biedt opportuniteiten. In eigen land wel nog niet aan kop, mede door die kwalificatiematchen waarschijnlijk, maar ook dat komt vast goed.
 11. Enigszinds verrassend dat er een stadion is dat over meer capaciteit beschikt dan dat van jouw ploeg als je 't mij vraagt. Sportief natuurlijk een vruchtbare periode, met Europese succesjes, zowel voor jouw club als twee andere IJslandse clubs.
 12. Zeer succesvolle periode in de Serie A, waarmee je Atalanta serieus onder druk zetten. Het lijkt nu helemaal op een titelduel uit te draaien. De bekernederlaag valt natuurlijk te relativeren. In Europa naar mijn gevoel een pak moeizamer dan verwacht maar het belangrijkste is natuurlijk de kwalificatie. Duitse tegenstanders blijven altijd tricky.
 13. Met de vingers in de neus in eigen land maar dat verbleekt eigenlijk nog in het niets in vergelijking met wat je daar in Europa presteert. De halve finale in de CL halen is één ding, maar zowel United als City uitschakelen én het PSG zo moeilijk maken toch nog een heel ander. Prachtige prestatie!
 14. Als promovendus meteen een knalprestatie! Met de miljoenen van de CL kan er nu wellicht nog veel meer mogelijk worden.
 15. Voortreffelijke eerste seizoenshelft achter de rug. Vooral de resultaten in de CL springen er uit: niet alleen ongeslagen maar zelfs even als groepswinnaar uit de bus gekomen en een wereldploeg als Liverpool geklopt. Dat doet nu al het beste verhopen voor het vervolg, zeker met een tegenstander als RBL die uit de koker kwam gerold.
×
×
 • Create New...