Spring naar bijdragen

Marius

Moderators
 • Aantal bijdragen

  6793
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Waardering in de gemeenschap

95 Excellent

Over Marius

 • Rang
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marius

  [FM19] The Grecians; Gently to the topflight!

  Wat een uitslagen alweer! Je gaat de kaap van de 100 punten makkelijk ronden en een historisch resultaat neerzetten. Door de grote poort naar de Premier League!
 2. Marius

  [IDS] [FM19] Voor altijd in ons hart

  Opstelling Strafschoppenreeks
 3. Marius

  [LLM] Team TG FF

  "Mijn zoon heet Sverre ..." Heerlijk man! Dit soort dingen maakt deze novelle echt zo fijn om volgen. Als semiprofclub doe je het trouwens meer dan behoorlijk. Natuurlijk zijn de verschillen klein en had je even goed elfde kunnen staan. Maar ook daar eindigen dit seizoen lijkt me geen schande. Eerst maar eens een profclub worden.
 4. Marius

  Massimo

  Massimo snel terug op scherp na het WK, zelfs wanneer het even minder leek te gaan lopen. Die awards zijn natuurlijk oververdiend.
 5. Marius

  [FM19 -LLM] Dulwich Hamlet

  Zat daarnet nog te denken aan deze ... hoop toch dat je deze nog verder zet. Ik vooral graag geweten hoe je uiteindelijk het eerste seizoen in de PL beëindigd was, zeker na zo'n lang avontuur.
 6. Marius

  [FM19] Dit is Henk

  Kleurrijk figuur! Succes!
 7. Marius

  Borussias Dominanz

  Het ingekomen transferbedrag lijkt alvast goed besteed zo gespreid over verschillende spelers.
 8. Marius

  [FM19/LLM] Eastleigh FC; Our Flight to the top!

  Twee mooie zeges en dichtbij de play-off plekken in de tussenstand.
 9. Marius

  [FM19] Sunderland 'til i die

  De eerste scalp van een topclub is bij deze ook binnen, net zoals de kwalificatie voor de EL! Felicitaties! De vijfde plaats kan nog ... en dat zou natuurlijk historisch zijn.
 10. Marius

  [IDS] [FM2019] Trots op onze kleuren!

  Een betere start kan je alvast niet wensen in de competitie, al heb je enkel nog maar Standard gehad als forse tegenstander. De nieuwelingen lijken alvast goed hun draai te vinden. De CL-loting is gewoon ... tja, erg zwaar. Anders kan je het eigenlijk niet omschrijven. Elk punt is eigenlijk al een half mirakel, of RBL zou moeten tegenvallen.
 11. Marius

  [FM19] Genieten van het spelletje

  Tactiek ziet er wat bizar uit als je enkel en alleen naar het plaatje kijkt. Maar natuurlijk weten we dat het verder gaat. Benieuwd welke resultaten je ermee neerzet wanneer het er echt om gaat. De tegenstander waren immers nu nog niet echt van Primera Division niveau, al zal het vertrouwen zeker wel goed zitten.
 12. Marius

  [FM19] Újpest FC: Épség, Erő, Egyetértés

  Een wat teleurstellende periode. In de beker heb je het nog kunnen rechtzetten maar in de competitie is er toch al een half mirakel nodig vrees ik.
 13. Marius

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  Ga die Lena toch gewoon redden uit de handen van die Duitser man ... Verder wel jammer van Parkin. Heb 'm zelf ook nog onder mijn hoede gehad enkele FM's geleden: ramde ze er regelmatig lekker in.
 14. Marius

  [IDS] [FM19] Voor altijd in ons hart

  Uitslagen januari 2022 Met een tien op twaalf zijn we uitstekend uit de startblokken geschoten na Nieuwjaar. Op het veld van Brugge kregen we gelijkmaker pas erg laat tegen maar dat was op zich ook wel een goed resultaat. In de Beker gaf ik opnieuw de tweede garnituur het vertrouwen. We speelden 0-0 op Sclessin. Winst had er zelfs in gezeten. Geen slecht resultaat maar we moeten het nu wel thuis afmaken natuurlijk. Tussenstand Jupiler Pro League 2021-2022 Liever voorop dan achtervolgen ... al kijk ik ook wel stiekem naar de voorsprong op onze andere achtervolgers.
 15. Marius

  [FM19] The Grecians; Gently to the topflight!

  Mooi om ook Brighton over de knie te leggen. Leicester lijkt me nog andere koek, vooral omdat het op verplaatsing is maar je lijkt alvast vol vertrouwen!
×