Jump to content

Marius

Moderators
 • Content Count

  8,455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Marius last won the day on January 1

Marius had the most liked content!

Community Reputation

161 Excellent

About Marius

 • Rank
  Moderator

Personal Information

 • Woonplaats
  Brussel, België
 • Interesses
  Voetbal, FM, DJ, Deep House
 • Opleiding/Werk
  Marketing
 • Favoriete Club
  K. Lierse S.K.
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je dat plaatje met eindklasseringen bekijkt lijkt het een beetje op een grijze muis, maar eerlijk gezegd vind ik toch dat ze meer uitstralen. Hopelijk laat je ons ook kennis maken met de huidige spelerskern.
 2. Mooi om toch nog vijf (knappe!) punten te pakken in deze beslissende wedstrijden. Drie had volstaan maar dit maakt het toch nog net een tikketje mooier. Wolves hoort natuurlijk ook gewoon thuis in de PL en op deze manier hebben ze al een basis om volgend seizoen op verder te bouwen. De Verlosser kan in ieder geval nu een paar maanden uitblazen alvorens een nieuwe uitdaging roept!
 3. Wat een heerlijke maand. Kampioen én een tienklapper tegen Dortmund. Dat laatste is toch echt uniek in deze fase van de CL. Tegen Atlético begin je natuurlijk wel weer van 0. Mbt Colo Colo: Chili is toch een onbekende competitie, en dan had een keuze naar een bekendere (Europese) competitie toch veiliger geweest. Maar niets mis met een uitdaging natuurlijk!
 4. Allemaal jongens die passen in je transferbeleid. Al zal je natuurlijk serieus getest worden dit seizoen met de CL.
 5. Een echt verhaal ditmaal. Benieuwd na alvast een prima introductie! Maar zoals je zelf aangeeft, hou het behapbaar, want niet iedereen heeft altijd even veel tijd of is even gefocust wanneer ze hier "snel" iets willen lezen natuurlijk. Succes alvast.
 6. Zestig miljoen euro winst?! Dat is wel héél veel zeg. Ik wist dat de club voorliep op haar Oostenrijkse tegenstanders, maar ze liggen dus echt mijlenver voorop. Een zo goed als onoverbrugbare kloof eigenlijk.
 7. 20 december 2025, afscheid van een icoon René Trost is midden het seizoen 2025-2026 afgezwaaid als trainer van Lierse Kempenzonen. Na acht en een half seizoen kondigde hij zijn afscheid aan op de persconferentie na de finale van het WK voor clubs. Trost stopt zo op een hoogtepunt en zal de geschiedenisboeken ingaan als beste Lierse-trainer aller tijden. Een terugblik op de laatste maanden: Een terugblik op de carrière: @delichris @Mordurette @ElMarcos @FM_Lesly @komodo25 @Karlo @FlyD @Daniell @True_Legend Even wat meer mensen getagd voor deze allerlaatste update. Na de winst in de CL heb ik nog even een half seizoen verder gespeeld met het doel de kroon op het werk te zetten door het WK voor clubs te winnen, zoals enkelen ook al aangaven. En dat is dan nog gelukt ook! Toen ik deze game en novelle startte had ik niet meteen dit doel voor ogen, maar het is natuurlijk des te mooier dat dit eruit gerold is, zeker in zo'n korte tijd en met een grote focus op de jeugd. Bij deze wil ik nog even iedereen bedanken om deze novelle te volgen, te reageren en verkiezen tot novelle van het jaar. Op naar de volgende, en een nieuw avontuur in FM20!
 8. Toch een behoorlijk verrassing deze transfers. Niet meteen het type overgangen/profielen die je meteen zou verwachten maar zonder twijfel goede zaken gedaan denk ik, al is het misschien nog even wachten op hun piek.
 9. Verrassende wending. En het lijkt niet op te houden. Lekker om te volgen!
 10. Al bij al toch een behoorlijk goede tweede seizoenshelft. Natuurlijk wisselen de resultaten wel wat, maar eigenlijk is dat geen verrassing als je ziet van waar je komt en in zo'n degradatiestrijd verwikkeld zit. Met drie op negen en wat meeval - het zou toch onwaarschijnlijk zijn dat Sheffield plots twee keer wint aangezien ze nog maar acht keer hebben kunnen vieren - lijkt me de redding er wel in te zitten.
 11. Een Mexicaan in Engeland. Als dat maar goedkomt. Al weten we dat een novelle van jouw kant natuurlijk altijd een plezier om volgen is. Succes alvast!
 12. Iemand zonder ervaring, maar wel met het juiste diploma. Heb je soms een screentje met zijn stats?
 13. Geweldig begin. Op Spurs na natuurlijk ook bescheiden tegenstanders maar dit nemen ze je toch al niet meer af en is een uitstekende basis om verder op te bouwen. Uitkijken naar de wedstrijden tegen titelkandidaten!
 14. Volgend jaar toch alweer wat meer bekende namen om de kalender. Wordt mooi om te zien hoe goed je in die reeks kan meedraaien. Na afgelopen seizoen zijn er toch zeker perspectieven.
 15. De prestaties lijken inderdaad wat te lijden onder je sollicitaties, maar het lijkt me duidelijk dat het een beetje opgeraakt was bij MTK. Nieuwe lucht en een nieuwe uitdaging lijken welkom. Colo Colo zal daar ongetwijfeld voor zorgen! Verrassende en gedurfde keuze.
×
×
 • Create New...