Jump to content

Jotew

Moderator FM
 • Posts

  2,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Jotew

 1. Er maar eens lekker voor gaan zitten, de Finale! Erg benieuwd wat het word. Gun het zowel Eintracht als Rangers eigenlijk wel. Geweldig ook om die beide supporters groepen te zien. In het stadion, in de stad.
 2. Jep, Sadilek heeft getekend tot 2024 met een optie tot 2025
 3. Daarnaast natuurlijk ook een beetje rancune als Twente supporter, maargoed dat is bijzaak
 4. Kut spelers aantrekken, de situatie Vloet compleet verkeerd aanpakken en dat lag aan iedereen behalve het bestuur zelf. Het ontslaan van Wormuth wat echt nergens op slaat. Daarnaast is het inderdaad gewoon heel dramatisch wat ze laten zien, eens!
 5. Enerzijds vind ik nog steeds dat Excelsior momenteel niks te zoeken heeft in de Eredivisie, dus wat dat aan gaat hoop ik maar op het grotere ADO. Anderzijds ga ik de paupers uit Almelo ook niet missen. Hebben destijds, en nu nog, jaren de grootste lol om ons gehad, dan is het nu maar een keer andersom met dat wanbeleid met Gillissen en Co.
 6. Had al beslist kunnen, misschien wel moeten, zijn.. Tot aan het uitvallen van Azarkan hadden ze er al 4 of 5 kunnen maken aan de kant van de Rotterdammers
 7. Wedstrijd grossiert wel in te korte en foutieve passes zeg, mijn god..
 8. Zonde van Azarkan. Vind dat wel een leuk voetballertje, zeker voor een club als Excelsior.
 9. Poah komt Heracles na 5 minuten al twee keer heel goed weg!
 10. Jotew

  Feyenoord

  Danilo dus voor 4 seizoenen. Vinden we ervan?
 11. Jotew

  Brits voetbal

  Ja, dat is wat anders dan onder de huidige licentie voorwaarden in de KKD terecht komen en ook daadwerkelijk vol te houden.
 12. Jotew

  Brits voetbal

  Precies, daarom moet daar gewoon een beter plan voor komen dan de eisen die nu gesteld worden.
 13. Jotew

  Brits voetbal

  Zolang hij spelers als Elneny en Xhaka tot zijn beschikking heeft gaan ze sws geen stappen maken. Ik zeg niet dat ze het slecht hebben gedaan, maar kijkend naar waar ze mee moeten concurren is het gewoon niet het niveau dat een grote club als Arsenal na moet streven. Maar dat is slechts mijn bescheiden mening. Martinelli heerlijke speler, ook nog jong maar anderzijds veel geblesseerd en/of op de bank. Aubamayang die er een potje van maakte. Nketiah, tsja wat moet je er mee..
 14. Jotew

  ADO Den Haag

  Goede genade wat een kegel met het hoofd zeg!
 15. Jotew

  Brits voetbal

  Die stap is ook gewoon simpelweg te groot, kijk naar Achilles '29 destijds. Niet te doen op dit moment. Zou wel leuk zijn mits daar eens een bepaald plan in zou komen om dat te bevordenen.
 16. Jotew

  ADO Den Haag

  Nou, maar eens kijken wat ADO er van maakt tegen Eindhoven. Vooralsnog knap wat Penders met die club presteert. @Mansveld in ieder geval succes!
 17. Jotew

  PSV Eindhoven

  Brenet was voor ons de afgelopen 6 maand in in ieder geval een verademing t.o.v. onze grote vriend Troupée. Maargoed, wanneer iemand voor zes maanden tekent en er komen grotere clubs (Feyenoord, PSV, en het buitenland) weet je dat het voor ons in ieder geval lastig word. Maargoed, doorselecteren en kijken naar een goede vervanger dan maar Streuert!
 18. Het staat een ieder vrij zijn eigen mening te hebben over welke speler al dan niet in een Team of the Year thuis hoort volgens diegene. Er is niet maar één waarheid/mening correct op basis van een paar statistieken. Iedereen heeft zijn/haar gevoel met keuzes voor spelers, zij het clubliefde, zij het voetbalverstand, zij het op basis van statistieken of misschien wel een combinatie van. Laat elkaar eens een keer in z'n waarde over dit soort keuzes en meningen i.p.v. elkaar continu in de haren te vliegen en elkaars mening (!) niet te respecteren of weg te zetten als dom/onzin. Nu weer terug naar waar dit topic uberhaupt voor bedoeld is.
 19. Dit is inderdaad het geval! Hopen dat De Vries het leuk doet, benieuwd wat er dan met Latifi gaat gebeuren. Die voegt op dit moment namelijk ook echt 0,0 toe aan de F1 sport.
 20. Dit soort reacties maken de feestvreugde alleen maar groter
 21. Jotew

  Praatprogramma's

  Blij dat ze in ieder geval straks weer op de buis zijn. Dat stoppen, boycotten of hoe je het ook wilt noemen ging ook veel te ver.
 22. Gisteren Excelsior - Roda JC niet kunnen zien vanwege een verjaardag maar denk niet dat de keeper van Excelsior lekker geslapen heeft vannacht, goeie genade zeg edit: dus vanmorgen even samenvatting teruggekeken
 23. Schiet ‘m er wel overtuigend in zeg! Die knakker heeft volgens mij ook nog bij ons gespeeld een paar jaar terug.
 24. Waarom maken ze bij dit soort belangrijke wedstrijden, waar het om promotie gaat, geen gebruik van een VAR? Of zeg ik nu wat geks?
 25. Ik zeg ook nergens dat ik zijn gedragingen goedkeur m.b.t. zijn vrouw/vriendin, en ik zeg ook niet dat jij dat zegt of vind. Echter is iemand wel overleden op een veel te jonge leeftijd, ondanks dat hij fouten in zijn privéleven in het verleden heeft gemaakt. Als dat dan het enige is wat opgerakeld kan worden, ipv te denken aan familie en kinderen die hun papa moeten missen, vind ik, dus ik praat voor mezelf, het niet relevant om zijn misdragingen van toen er nu bij te gaan halen om nog even een trap na te kunnen geven. Dat doet niks af aan het feit dat het gewoon een trieste zaak is voor betrokkenen. Maargoed, dat is mijn mening.
×
×
 • Create New...