Jump to content

Jotew

Moderator FM
 • Posts

  3,526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jotew last won the day on January 20 2022

Jotew had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,120 profile views

Jotew's Achievements

1.2k

Reputation

1

Community Answers

 1. Slechts een invalbeurt voor Dele Alli, bijzonder.. Verder natuurlijk een meer dan prima prestatie!
 2. Jotew

  PSV Eindhoven

  Ronduit schandalig dit natuurlijk
 3. Ik gok op een Top-3 klassering. Vitesse is toch een club van niks
 4. Jotew

  FC Twente

  Steijn vind ik ook enorm gehyped. Zijn kracht is op het juiste moment op de juiste plaats staan in de 16, voor zover daar ook niet over geluk gesproken kan worden. Verder werd hij eruit gelopen door f*cking Viergever, neemt hij ballen continue in de loop verkeerd mee (behalve bij die 1 op 1 kans).. Vlap was ook droevig slecht, maar in deze wedstrijd had ik hem sowieso naar 10 gehaald en Steijn eruit.
 5. Zusammen Aus'm Tal Bis zum nächsten Mal ... @Mansveld @Willem @jefri @DGremlin @Marius @ElMarcos @xJordinosaur @Mordurette @MNie @De Raam @delichris @Netzwerk @JordiW. @chrisje1993 @Titan @r4vje @John Terry 2.0 @timpy00 @glennix @FC Bruges @rich ruzzian @Arezo @Kami @germandutch @Michaelinho* @Bogatyr @FlyD @Satioz @Tim Windt @Nom de Guerre @Thomassje123 @Tim' @Djurovski @19CH98 @Orrie @KayDeManaager @Keeza @Oerlie @sennid @reibleetsak
 6. Jotew

  FC Twente

  In jaren niet zo lopen ergeren als gisteren, gadverdamme wat een stelletje slappe zakken zoals ze in het veld stonden. Ditmaal wederom met Vlap, Smal en Brenet voorop in de polonaise. Verder mochten die kansen er ook wel in van o.a. Steijn, maar meneer is drukker met wie de vrije ballen mag nemen.
 7. Iedereen het nieuwe seizoen al aan het kijken?
 8. Jotew

  FM Café

  Bug gevonden in FM m.b.t. transfers? Geen idee of het al geplaatst is hier, maargoed https://www.pcgamer.com/football-manager-players-are-exploiting-a-bug-in-its-naive-ai-to-buy-the-best-players-in-history-for-less-than-1-of-their-value/
 9. Jotew

  FC Twente

  Onderstaand is nog niet heel positief
 10. Jotew

  FC Twente

  Dat is wel het streven. Ook zonder koopoptie willen ze hem komend half jaar huren. Hij is fit en ze zien in hem wel een directe versterking om voor die 3e plaats te gaan. Het is nu aan Monaco en het management van Boadu die bij de werkgever de druk moeten gaan opvoeren.
 11. Jotew

  FC Twente

  Boadu heeft zijn ja-woord aan Twente gegeven, de clubs zijn nu aan zet. Word wel krap aan zo
 12. Jotew

  PSV Eindhoven

  Vertessen kan je niet nu ineens binnenboord houden als PSV zijnde na een medische keuring, akkoorden etc. Die jongen zit al in Berlijn.
 13. Jotew

  PSV Eindhoven

  PSV heeft zich slechts gemeld, Excelsior wil 5 miljoen.
 14. Stelling 4: De rugnummerlijst aan het begin van het seizoen vul ik zelf in. Zeker! Jeugdspelers spelen altijd met en hoog rugnummer, plus wat @Thomassje123 al aangeeft ligt het ook aan de afkomst van de speler. Verder houd ik het voornamelijk logisch qua getallen voor welke positie ze in de basis ook bedoeld zijn.
 15. Jotew

  FC Twente

  Tsja, gezien het verleden bij de club, en dan met name de financiele wanorde, snap ik dat Twente hier geen nee tegen kon zeggen. Is het chique? Nah weet niet, uiteraard heeft het een bijsmaakje. Anderzijds vind ik het wel weer wat anders dan kopen van een dergelijke club. Lastig dilemma. Zo'n jongen is opgegroeid in armoede, geld regeert. Ieder zijn eigen standpunt daarin. Voor een buitenstaander is het makkelijk oordelen. Hij kan met z'n nieuwe salaris zijn hele familie en nageslacht onderhouden.. 'T is wat het is.
×
×
 • Create New...