Jump to content

Jotew

Moderator FM
 • Content Count

  1,205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jotew last won the day on July 19 2019

Jotew had the most liked content!

Community Reputation

133 Excellent

About Jotew

 • Rank
  Moderator Team

Recent Profile Visitors

873 profile views
 1. Ja, die 2 sporten zijn ook echt met elkaar te vergelijken ...
 2. Godverdomme wat een gekloot weer met die VAR
 3. Hahah dat Emmen, gaaf hoor!
 4. Jotew

  Duits voetbal

  Waarom typ je alles met de hoofdletter-N ?
 5. Jotew

  FM Café

  Welke skin gebruik jij dat je zo’n spelersprofiel krijgt?
 6. Jotew

  Super League

  Fabrizio Romano meld iig dat Woodward zijn functie behoud tot eind 2021
 7. Jotew

  FM Café

  Iemand enig idee jongens? Heb alles geprobeerd maar hij slaat ze maar niet op.. Is er ergens een duidelijke handleiding van te vinden? enige wat in de uploads map zit is een chrome bestandje en als ik die open in chrome krijg ik een filmpje van 2 seconden met enkel de SI intro. Wanneer ik in wil loggen op YouTube (in FM) zegt’ie dat Chrome niet veilig is...!? Speel op een Macbook Pro dus dat lijkt me ook stug
 8. Jotew

  Brits voetbal

  Goaltje voor Ziyech !
 9. Jotew

  FM Café

  Iemand enig idee waarom FM zegt dat een video van een goal geëxporteerd is, en er vervolgens niks in mijn Football Manager 2021/uploads map zit?
 10. Banner © Jotew De formaties van 1. FC Kaiserslautern Zoals velen van ons hier op het forum weten dat het, althans mijn inziens, belangrijk is dat je je qua tactiek op meerdere screnario's moet voorbereiden. Ik zelf werk daarom altijd aan een normale 'neutrale' tactiek, een verdedigende tactiek tegen de sterkere tegenstanders en uiteraard een aanvallende speelstijl tegen de mindere goden. Deze formaties wil ik graag kort aan jullie toelichten aan de hand van drie screenshots. Hierbij zal ik een kleine beschrijving geven hoe ik denk deze tactieken het beste te kunnen hanteren.
 11. Nou in ieder geval maar hopen dat BVB dat stink City eruit bonjourd, maar dat geluk hebben we vast niet
 12. Dat stink Bayern heeft 'm er al in liggen. Al mocht die bal van Neymar er daarvoor ook wel in. Enige waar ik op hoop is een spannende pot. Wie van de 2 doorgaat interesseert me niet, heb met beide helemaal niks.
 13. Banner © Jotew Selectie voorbereiding 2020/2010 Kersverse manager van 1. FC Kaiserslautern, Jotew, heeft de voorlopige selectie bekend gemaakt waarmee de voorbereiding afgetrapt zal worden. Oplettende en aanwezige journalisten vroegen de trainer of de selectie niet ietwat aan de grote kant was. "Uiteraard hebben we momenteel een erg brede selectie, echter wil ik iedereen een gelijke kans geven om een plek te veroveren in het eerste elftal. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook twee jeugdspelers (Anas Bakhat en Anil Aydin) voor nu overgeheveld naar de eerste selectie. Ik wil zien w
 14. Jotew

  Duits voetbal

  Wonderen zijn de wereld nog niet uit, eindelijk drie punten voor Schalke!
×
×
 • Create New...