Jump to content

Jotew

Moderator FM
 • Content Count

  898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jotew last won the day on July 19 2019

Jotew had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

About Jotew

 • Rank
  Moderator Team

Recent Profile Visitors

684 profile views
 1. Jotew

  FM-Café

  Prima aankoop! Zal wel veel hebben stilgezeten in Londen gok ik
 2. Jotew

  Club gezocht

  Nou, enkele weken geen FM gespeeld, kijken of het weer begon te jeuken, en dat doet het. misschien nu toch maar een save starten met mijn eigen club, Twente. Compleet nieuw team tot noch toe en er mag nog het nodige bijkomen. Daarnaast uiteindelijk weer de top 4 binnen dringen en uitbreiden met veel eigen talent etc. Iemand die een goede lower league database weet voor Nederland waarin wel de normale reglementen van toepassing zijn qua promotie/degradatie en de gele/rode kaarten? Die van @[email protected] heeft bijv de schorsingen aangepast naar 3, 6, 9 en dat wil ik niet ... (https://fminside.net/football-manager-downloads/football-manager-2020-downloads/data-updates-fm20/fm20-leagues-pack-by-timo/)
 3. Jotew

  FM-Café

  Lastige club idd. Met Eze wel een talentje huis! edit: oké, leuke speler. Onderhand “al” 22 .. :p
 4. Jotew

  Formule 1

  RP, prima! McLaren, prima! Red Bull, weekend snel vergeten en kijken naar de volgende race. Wat een blamage
 5. Eindelijk een mooi shirt voor The Saints!👌
 6. Net Crystal Palace - Chelsea zitten kijken. Wat een heerlijke pot zeg, en wat een kansen nog in blessuretijd voor Palace. Genoten!
 7. Jotew

  Club gezocht

  @Steels Als jij dat dan doet, dan start ik zo een save met Arsenal. Kunnen altijd nog ruilen mocht het niet bevallen aan beide kanten
 8. Jotew

  Club gezocht

  Wat vond je er niet uitdagend aan dan? Gezien de huidige selectie lijkt het me dat er genoeg moet gebeuren. Zowel ingame als in real life maar dat terzijde :p. Financieel gezien hebben ze momenteel niet veel geld waardoor er dus ook én goed beleid gevoerd moet worden qua ver- en aankopen, én jeugd ingepast moet worden. Talenten lopen er wel. Elke Arsenal supporter droomt er momenteel van dat het gevoerde beleid aangepast gaat worden. Daar kan ik dan misschien wel wat in betekenen :p
 9. Jotew

  Club gezocht

  @Fantasy @Mordurette @D.J. Dank voor de reactie. Nou twijfel ik nog tussen Chelsea en Arsenal. Arsenal speelt in het 1e seizoen nog Europa League en ondanks dat het een topclub (van origine) is misschien daar nét iets meer uitdaging? Zeker gezien de huidige selectie en keuzes die er momenteel gemaakt worden.. Ook daar loopt goede jeugd rond uiteraard. Chelsea gewoon sympathie voor gekregen sinds Lampard er werkt. Echter al wel veel dingen beter voor elkaar wat er voor zorgt dat het wel snel wat makkelijker zal gaan. Maar dat kan dan weer ten koste van het spelplezier gebeuren.. kortom: Wat zouden jullie doen?
 10. Jotew

  Club gezocht

  @Mordurette inderdaad niet met geld smijten. Ondanks dat het geld er natuurlijk in Engeland is. Helemaal niks kopen is niet echt mijn ding daar ik altijd veel jeugd aankoop. Misschien dat daar dan ook weer de uitdaging ligt. Geen Werners en Ziyechs van deze wereld kopen maar de jongere talenten als Bellingham etc!
 11. Jotew

  Club gezocht

  Ik krijg maar geen binding met een club. Zit nu te denken aan een topclub om een save mee te starten tot straks de transferperiode weer ten einde is en de clubs de spelers allemaal binnen hebben. Vervolgens kijken naar een nieuwe uitdaging met een nieuw elftal. Inter trekt me erg omdat ze in het echt goede aankopen doen, maar ook Chelsea spreekt me momenteel erg aan.. Iemand andere suggesties?
 12. Wat een drama dat HSV. Van Drongelen schreeuwde het ook uit van de pijn overigens, knie..
 13. Dusseldorf 2-0 achter, dat worden playoffs voor Werder Edit: 5-0, mijn god zeg
×
×
 • Create New...