Jump to content

Jotew

Moderator FM
 • Posts

  2,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jotew last won the day on January 20

Jotew had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,397 profile views

Jotew's Achievements

536

Reputation

1

Community Answers

 1. GP Silverstone, 03-07-2022 1. Verstappen 2. Leclerc 3. Perez 4. Russell 5. Hamilton 6. Sainz 7. Ricciardo 8. Norris 9. Alonso 10. Gasly Pole position: Verstappen Eerste uitvaller: Schumacher Snelste ronde: Leclerc
 2. Eerst gaat het mis met de krik, die brak of hij zat er niet goed onder. Nou, even met 3 man met een krik zonder lucht die auto de lucht in. Krijgt die knakker linksachter de band er niet op. Niet zo heel gek als je hem met de buitenkant naar binnen erop wil zetten. Die knakker erachter op de knie'tjes erbij ook zo kijkend van: godverdikke waarom past die band nou niet? Totdat iemand die achter de auto stond die jongens er even op attendeert dat ze de band om moeten draaien. Jack Plooij zei al: die werkt morgen bij de catering van McLaren.
 3. Zit even het Race Café terug te kijken nu. Wat een topper zeg bij McLaren in de pitcrew (linksachter). Jullie dat ook gezien?
 4. Jotew

  Transfernieuws

  Kwam er steeds beter in richting het einde van het seizoen. Ik vind hem wel wat hebben. Tuurlijk was het af en toe wat ongelukkig en allemaal nét niet bij passes en doelpogingen. Maar al met al zou hij voor Twente een TOP #10 zijn. Kijkend waar we vandaan komen, en dat we dan straks evt dus Vlap onder contract hebben met jongens als Unnerstall, Sadilek etc. We maken stappen! Daarnaast is Vlap samen met Ricky ook één van de sfeermakers van het team. Ik heb de laatste 12/13 jaar altijd in het stadion gezeten, maar de sfeer die afgelopen seizoen in het team heerste was fan-tas-tisch om te zien, en heb ik ook jaren niet gezien. Dat merkte je aan alles, het samen juichen met de wissels, na afloop van wedstrijden, in de videos op YouTube Van Binnenuit. Lang verhaal kort: laat maar komen!!
 5. Jotew

  Beste regens ooit

  Zulke stats en dan zo’n marktwaarde.. :p
 6. Jotew

  Club gezocht

  Heren! Vooralsnog neig ik nog steeds naar Girondins de Bordeaux vanaf de 3e divisie. Jullie nog leuke ideeen?
 7. En daarnaast is Max idd nergens toe verplicht ergens op te reageren, of het nou z'n schoonpa is of niet. In het voetbal hoor je toch ook niet elke speler over racisme praten!? Net wat je zegt: typisch dat het voor Silverstone naar buiten komt.
 8. Jotew

  Spaans voetbal

  Dan noem ik het toch de 31e keer? Lekker belangrijk. Gewoon een geweldig kut beleid wat de laatste jaren gevoerd is, niet zo maar een lullige ‘miskoop’. Maargoed, wie ben ik.
 9. Jotew

  Spaans voetbal

  heel netjes, zeker gezien het feit dat hij voor 120 gekocht is…
 10. Jotew

  Feyenoord

  Had Taabouni graag bij ons willen zien! Maarja wij hebben Streuer die wel weer met een oud bekende op de proppen zal komen.
 11. Jotew

  AFC Ajax

  Tsja moetie meer gebruik maken van zijn snelheid en behendigheid denk ik dan. Of de manier van spelen iets aanpassen naar zijn kwaliteiten. Waar zou jij hem graag zien spelen? Even realistisch dus niet bij Ajax maar gewoon wat qua verhuur goed voor hem zou zijn.
 12. Jotew

  F1 2021

  Het is inderdaad de bedoeling dat we de huidige titel gewoon aanpassen. Eventueel kunnen we er ook nog F1 Game van maken, daar de één straks de nieuwste gaat spelen, en de ander misschien nog een paar maand doorgaat met F1 2021, totdat de 22 versie wat goedkoper is geworden. Om voor zowel de '21, als de '22 een apart topic te openen is wat teveel van het goede!
 13. Jotew

  AFC Ajax

  Adeyemi heeft het een seizoen lang laten zien bij Salzburg en is ook nog maar slechts 18 jaar. Blijkbaar zien ze het dan gewoon (nog) niet zitten in Moukouko en zijn ze bereid het risico te lopen dat hij eventueel gratis vertrekt, ontwikkelt hij zich gewoon niet goed genoeg. Snap uberhaupt de hype niet zo rondom hem. Heeft nog niks laten zien, heeft het enkel in jeugdelftallen goed gedaan. Tsja laat het eerst maar eens een jaar of 2 zien op het 2e niveau bij een HSV of wat dan ook.
 14. Jotew

  AFC Ajax

  Als er toch één club in het buitenland is waar jong talent veel de kans krijgt op een hoog niveau dan is het wel bij Dortmund. Die mensen daar zijn écht niet achterlijk, dus waarschijnlijk achten ze hem gewoon nog niet goed genoeg. Een seizoen verhuren met veel speelminuten zal hem goed doen wanneer hij écht de potentie heeft om een topper te worden.
×
×
 • Create New...