Jump to content

Jotew

Moderator FM
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jotew last won the day on July 19 2019

Jotew had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

About Jotew

 • Rank
  Moderator Team

Recent Profile Visitors

638 profile views
 1. Jotew

  FIFA20

  @Thierryvane @D.J. Thanks. Overigens wel bizar hoe goed sommige tegenstanders zijn in Drafts. Volgens mij delen ze je 99 van de 100 keer bij een divisie 1 speler in ofzo, jezus wat word je soms van de mat getikt
 2. Jotew

  FIFA20

  Naja ik dacht ik begin gewoon bij het begin om zodoende coins binnen te krijgen voor mijn Division Rivals/Squad Battles team. Maar bij stap 1 zegt hij al: vanaf 0 beginnen? en ik durf niet op oke te klikken omdat ik in de veronderstelling was dat dus mijn opgebouwde team wat ik tot nu toe heb weg zou vallen en omgeruild zou worden in allemaal brons en zilver spelers.. xD @D.J.
 3. Jotew

  FIFA20

  En als ik in mijn huidige selectie alleen maar gold en specials heb? Heb naast mijn wissels en reservers geen extra spelers namelijk @D.J.
 4. Jotew

  FIFA20

  @D.J. Thanks voor je reactie. Mbt vraag 2. Begin ik dat met een brons/zilver team en ben ik dan mijn huidige squad kwijt waarmee ik DR en SB speel? Of blijft dat team gewoon bestaan?
 5. Jotew

  FIFA20

  Zoals eerder aangegeven ben ik dus pas geleden voor het eerst sinds jaaaaren weer FUT gaan spelen. Ik werd in divisie 9 geplaatst. Niet zo heel gek wanneer je in het begin zo'n knaken team hebt tegen over 90+ teams van andere spelers. Het duurde dus ook niet lang voor ik in divisie 10 terecht kwam. En ik merk dat het lastig is daar uit te komen omdat je zo weinig punten krijgt na een overwinning. Genoeg geklaagd, ik heb dus wat vraagjes m.b.t. FUT: Wanneer ik eindelijk die 2000 punten heb gehaald voor Weekend Leagues. (krijg er maar max +20 per overwinning door die lage divisie...) Kan ik dan eenmalig WL spelen, om daarna weer voor 2000 punten te spelen via Squad Battles / Division Rivals? Of kan je dan elk weekend aanschuiven? Heb gisteren 80K aan coins besteed aan betere spelers, beetje transfereren etc. Heb nu onderhand weer 19K na enkele verkopen en wil dus weer meer coins gaan verdienen. Hoe zit dat met Squad Building Challenges? Ik heb dat nog nooit gedaan omdat ik simpelweg niet wist wat het inhield (ja, had voor ik aan FUT begon even wat youtube filmpjes moeten gaan kijken :P) Als ik daar nu aan begin (SBC), ben ik dan mijn team zoals die nu is kwijt (voor DR en SB) of is het weer een apart gedeelte binnen FUT zeg maar? Aangezien je dan vanaf 0 moet beginnen..? Hoe verdienen jullie de meeste coins? Alleen door WL / DR / SB te spelen of gooien jullie elke week het complete team overhoop om bepaalde challenges te halen? Wanneer ik bijvoorbeeld een challenge zie waarmee ik Falcao 93 kan krijgen als beloning bijvoorbeeld moet ik mijn halve team vol gooien met spelers uit de Turkse competitie. En daar heb ik dan geen zin aan die paar uur in de week dat ik tijd heb voor FIFA (werk / beunhazen) Heb je verschillende teams? Voor Squad Battles, Division Rivals en Weekend League? Of speel je dat alles met één en hetzelfde team? Overigens, gisteren wel voor het eerst een leuke speler in een beloningspack. Ter Stegen 90 rated. Niet heel bijzonder t.o.v. de Allissons (97) etc maar ach, zoals gezegd speel ik het nog niet heel lang https://www.futbin.com/20/player/347/marc-andré-ter-stegen TIPS ZIJN WELKOM!
 6. Jotew

  FM-Café

  Is de verlaging van de leeftijd om te mogen debuteren in Duitsland al doorgevoerd door SI? Deze is verlaagd naar 16 namelijk.
 7. Jotew

  FM-Café

  Dat zijn de lekkerste overwinningen! @neva
 8. Erg benieuwd ‘wa’j d’r van bakt met oons clubje’! Je mag mij even een mention geven bij je updates!
 9. Jotew

  FM-Café

  Word het met een save in Nederland niet al snel te eenvoudig in de Eredivisie? Snap dat er Europees veel te halen valt maar dan lijkt me een seizoen lang duren gezien jouw resultaten in de Eredivisie
 10. In mijn Salford save speelde hij in het eerste seizoen in de Sky Bet League 2 dus dat zegt niet zo veel
 11. Jotew

  FM-Café

  Kijk/zoek even op Steam naar @[email protected], moet wel ergens tussen staan. Anders op FMScout.com even kijken.
 12. Jotew

  FM-Café

  Heeft onze plaatselijke FC alleen een -18 team of ook een -21?
 13. Jotew

  FIFA20

  Sinds kort ook maar begonnen aan FUT. Deed eerder alleen beetje carriere en online tegen vrienden enzo. Maar nou heb je in het begin niet een al te sterk elftal. Word je na de eerste 5 wedstrijden in Divisie 10 geplaatst omdat je tegenstanders met gemiddeld 91+ ratings om je oren krijgt. Dan denk je, oke Divisie 10. Maar ook daar kom ik elftallen tegen waar meer dan de helft bestaat uit icons en 90+ spelers. Waar is dan die divisie op gebasseerd? Heb het hier over Rivals.
 14. Jotew

  FM-Café

  Jep, typisch..
×
×
 • Create New...