Jump to content

Blauwbeer

Leden
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Blauwbeer

 1. Mooi begin en leuke banner! Mij mag je taggen!
 2. Blauwbeer

  FM Café

  Niets aangepast?
 3. Blauwbeer

  FM Café

  Dat zou mooi zijn!
 4. Blauwbeer

  FM Café

  Zozo, aardig Welke (strikerless) tactiek gebruik je tegenwoordig?
 5. Prachtige resultaten die je blijft behalen! Waar gaat dit stoppen?! Ben je ook nog van plan om je tactiek te delen op het tactiekenforum zoals vorige editie met Bodo Glimt?
 6. Ben je nog van plan om je tactiek helemaal te belichten? Lijkt me dat je vooral een Wingback op de linkerkant kan gebruiken, met Sorinola die rechtsvoetig is.
 7. Proficiat met de titel! Hopelijk lukt het ze IRL ook om de titel te pakken
 8. Prachtige resultaten! Speel je nog altijd alles in een 3-4-1-2?
 9. Wow 34/34 is wel zeer netjes. Benieuwd naar welke tactiek je speelt.
 10. Één van je spitsen is een goede vriend van me, dus ik volg je avontuur met Union van dichtbij!
 11. Klopt, maar dat loopt pas later af. Ze willen hem graag nu al erbij hebben om een extra optie te hebben, alsook met oog op volgend seizoen (zodat hij nu al rustig kan aanpassen). Volgens de laatste informatie zou dat zeer snel (morgen?) in orde komen.
 12. Samatta helemaal niet van de radar zelfs. Ze verwachten sowieso dat dat dossier afgerond wordt tegen het einde van de transferperiode. Ik verwacht die eigenlijk heel snel in Genk. Genoeg spitsen is relatief natuurlijk. De Camargo is passé en moet eigenlijk buiten, Ünal zet de volgende stap niet en komt momenteel tekort. Kebano is geen spits (ook al werd hij de laatste tijd als spits uitgespeeld, bij gebrek aan andere opties). Dan blijft Karelis over... Samatta is zéker geen overbodige luxe dus.
 13. Ik denk dat Marcolinhoo het vooral over mij heeft :D Veel tijd heb je niet nodig als voetballiefhebber om geregeld een wedstrijd uit de Oekraïense competitie te kijken, en ik kijk nu eenmaal graag naar jonge talentvolle spelers uit andere competities. Ik heb hem (buiten de wedstrijden tegen Charleroi) afgelopen half jaar meer dan 10 wedstrijden bekeken. Talent en kwaliteiten als voetballer heeft hij enorm. De enige "twijfel" die er is rond Malinovskyi, is hoe hij zich kan aanpassen aan zijn eerste (buitenlandse avontuur). Hij is in ieder geval gemotiveerd om het te maken als voetballer. Helaas schat ik de kans dat we hem definitief kunnen kopen (Shakhtar gaat dat waarschijnlijk blokkeren) wel klein in.
×
×
 • Create New...