Jump to content

Remkoo

Leden
 • Posts

  7,654
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Remkoo

 1. Hoe plannen jullie een fietsrondje? In de buurt van mijn huis weet ik vaak de weg en waar het handig is om wel/niet te rijden. Ik zit er echter aan te denken om een fietsendrager te komen, zodat ik ook eens ergens anders heen kan rijden, om daar in de buurt een rondje te rijden. Ik vraag me dan wel af hoe jullie zo'n rondje plannen? Gebruiken jullie een of andere site ofzo?

   

  Zelfde geldt voor als de rondjes iets groter worden en dus iets verder van mijn huis af zijn. Nu rijdt ik daar nog te kleine rondjes voor, maar ik hoop dit in de zomer wel te doen. Rondjes van 100+ km bedoel ik dan. Die vind ik ook lastig in te plannen als je de omgeving niet goed kent.

   

  Ik weet niet of je een fietsnavigatie oid hebt, maar hier staan veel routes op: http://www.gpsies.com/#10_52.36669921875_4.899993896484375_hikebike

   

  En als ik de heuvels/bergen in ga zoek ik bekende heuvels of bergen op die ik dan wil beklimmen.

 2. [MENTION=21191]Kyrill[/MENTION]; als die in het gele komt dat balkje, dan moet je altijd gelijk meer power produceren, want dan komt in sommige gebieden te weinig power.

 3. Gister dit spel aangeschaft omdat het toch een beetje begon te kriebelen. Heb nu een dorpje van 4000 mensen ofzo alleen zijn er heel veel mensen ziek. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

   

  Heb je dat rioolpomp en waterpomp dicht bij elkaar staan? Als zeg maar het water wordt gepompt uit het rioolwater worden ze ziek.

 4. Maar die Nadia had toch al een keer eerder mee gedaan aan zo'n soort programma? Of is dat alleen een dejavu-achtig gevoel van mij haha

   

  Wel heel lekker ja, leukste kandidate die er bij zit wat mij betreft

   

   

   

  Als er een iemand een negatieve uitstraling was dan was het die Juliette wel, godverdomme dat vond ik nou echt misschien wel de meest irritante kandidaat van alle Expeditie Robinson's bij elkaar, wat een achterlijk wijf echt. Snap ook echt totaal niet hoe iemand haar leuk kan vinden.

   

  http://nl.wikipedia.org/wiki/De_schat_van_de_Oranje

 5. Alles :P Belgen zijn gewoon irritant 'gniffel' En naar het schijnt domineerden de Belgen een aantal jaar geleden nog het vrouwentennis of waren er in ieder geval twee speelsters die regelmatig een Grand Slam wonnen :P

   

  Ik denk trouwens dat Bertens best wel eens de top 30 kan halen, daar heeft ze wel het talent voor... Ze is nog niet constant genoeg

   

  Ze heeft al 41e gestaan en pas 22 jaar, maarja Rus en Krajicek waren ook van die talenten.

 6. Hoewel het natuurlijk niet hoort als Inter thuisshirt, vind ik hem wel heel vet.

   

  Liverpool is nog even wennen, maar net zoals de afgelopen jaren vind ik het wel wat hebben. Snap het gezeik over Warrior nooit zo. Waarschijnlijk gewoon omdat het nog niet zo'n bekend voetbalmerk is.

   

  [spoiler=shirts]Liverpool-Away-Kit-Warrior.jpg

   

  Liverpool-third-shirt-2013-2014.jpg

   

   

  Vind dit nou niet echt mooie shirts..

  Thuisshirts vind ik dan wel weer geslaagd.

 7. Songfestival: Vakjury’s gaven 12 punten aan Common Linnets // AvroTros

   

  Door Herman Roggeveen op 8 mei 2014 om 10:02, in de categorie AvroTros.

   

  common linnetsHet liedje van de Common Linnets heeft het heel goed gedaan bij de vakjury’s op het Eurovisie Songfestival. Dat verklapt Jan Smit in De Telegraaf. Van verschillende landen hebben de vakjury’s het maximale aantal van 12 punten aan Nederland uitgedeeld. “Dat hebben we via andere commentatoren her en der te horen gekregen. Je ziet dus dat kwaliteit beloond wordt op het Songfestival.”

   

  De stemmen van de vakjury zijn goed voor de helft van het puntenaantal, de rest komt voort uit televoting. Pas na de finale van zaterdag wordt officieel bekendgemaakt op welke positie elk land eindigde bij de halve finale. Wel kan een voorschot worden genomen door middel van de downloadcharts per land. Het liedje van de Common Linnets presteert vooral in Scandinavische en Baltische landen.

   

  Vanavond is de tweede halve finale, waarin 15 landen uitkomen en er wederom 10 doorgaan naar de finale van zaterdag. In de tweede lichting bevindt zich onder andere Conchita Wurst, ‘de vrouw met een baard’ uit Oostenrijk. Het is de meest opvallende inzending van dit jaar.

 8. [MENTION=3331]Remkoo[/MENTION]; Hetzelfde nummer is al eens eerder bij een muziekspel (MU Worldvisionsongfestival #4) langsgekomen dus zou misschien een ander nummer van haar (of andere artiest) kiezen, kan namelijk punten kosten omdat het niet nieuw is.

   

  Dat wist ik niet, heb het liedje veranderd (y)

 9. Tsja zoals Zimra die proeven ingaat is niet echt Robinson-waardig. Misschien als ze een half uur eerder mag beginnen dat ze dan wel kans maakt. Maakt het des te knapper dat ze op Duivelseiland heeft weten te overleven en ook bij de samensmelting tot nu toe zonder echte problemen overeind blijft. Zal het allemaal wel slimmer spelen dan hoe het nu overkomt.

   

  Heeft dan ook niks met uithoudingsvermogen te maken.

   

  Dat is gewoon geluk. Ze heeft geluk dat die 3 jongens elkaar gingen afmaken

 10. Valt me tegen van Geraldien en Hans, ook hoe Jan als boeman werd neergezet door ze. Waren even vergeten wat Geza en Sef hadden geflikt tegenover Geraldien. Maarja en die Paulien waait ook lekker met alle winden mee, :-D maarja ook een manier om ver te komen. Snel weg ermee

×
×
 • Create New...