Jump to content

Remkoo

Leden
 • Posts

  7,654
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Remkoo

 1. Ik weet niet of je een fietsnavigatie oid hebt, maar hier staan veel routes op: http://www.gpsies.com/#10_52.36669921875_4.899993896484375_hikebike En als ik de heuvels/bergen in ga zoek ik bekende heuvels of bergen op die ik dan wil beklimmen.
 2. Remkoo

  Praatprogramma's

  [twitter]725211732952637440[/twitter]
 3. [MENTION=21191]Kyrill[/MENTION]; als die in het gele komt dat balkje, dan moet je altijd gelijk meer power produceren, want dan komt in sommige gebieden te weinig power.
 4. Heb je dat rioolpomp en waterpomp dicht bij elkaar staan? Als zeg maar het water wordt gepompt uit het rioolwater worden ze ziek.
 5. Je ziet inderdaad zo'n tekentje staan bij je waterpomp boven, dat betekent dat die niet verbonden is.
 6. Hoe regelen jullie het vuilnis? 40% van me uitgaven gaan op aan het vuilnis :cab:
 7. Mijn stad tot zover, op het moment 19000 inwoners.
 8. http://nl.wikipedia.org/wiki/De_schat_van_de_Oranje
 9. Ze heeft al 41e gestaan en pas 22 jaar, maarja Rus en Krajicek waren ook van die talenten.
 10. Remkoo

  Nieuwe shirts

  [spoiler=shirts] Vind dit nou niet echt mooie shirts.. Thuisshirts vind ik dan wel weer geslaagd.
 11. Songfestival: Vakjury’s gaven 12 punten aan Common Linnets // AvroTros Door Herman Roggeveen op 8 mei 2014 om 10:02, in de categorie AvroTros. common linnetsHet liedje van de Common Linnets heeft het heel goed gedaan bij de vakjury’s op het Eurovisie Songfestival. Dat verklapt Jan Smit in De Telegraaf. Van verschillende landen hebben de vakjury’s het maximale aantal van 12 punten aan Nederland uitgedeeld. “Dat hebben we via andere commentatoren her en der te horen gekregen. Je ziet dus dat kwaliteit beloond wordt op het Songfestival.” De stemmen van de vakjury zijn goed voor de helft van het puntenaantal, de rest komt voort uit televoting. Pas na de finale van zaterdag wordt officieel bekendgemaakt op welke positie elk land eindigde bij de halve finale. Wel kan een voorschot worden genomen door middel van de downloadcharts per land. Het liedje van de Common Linnets presteert vooral in Scandinavische en Baltische landen. Vanavond is de tweede halve finale, waarin 15 landen uitkomen en er wederom 10 doorgaan naar de finale van zaterdag. In de tweede lichting bevindt zich onder andere Conchita Wurst, ‘de vrouw met een baard’ uit Oostenrijk. Het is de meest opvallende inzending van dit jaar.
 12. En de eerste punten zijn binnen (h)
 13. Heb het 13 maart al verstuurd (y)
 14. Dat wist ik niet, heb het liedje veranderd (y)
 15. Land: IJsland Artiest: Yohanna Nummer: Walking on Water Youtube: [YOUTUBE]0T3UA0mZEGs&list=AL94UKMTqg-9AsxWBDiMmeG0ekCisMs_kL[/YOUTUBE]
 16. Remkoo

  Nieuwe shirts

  Prima lettertype. Maar jammer van dat logo, anders was het een geweldig shirt.
 17. Die ZImra er gewoon bijhouden tot de finale. Finale is vaak toch op uithoudingsvermogen en dan weet je dat je in ieder geval een concurent minder hebt.
 18. Heeft dan ook niks met uithoudingsvermogen te maken. Dat is gewoon geluk. Ze heeft geluk dat die 3 jongens elkaar gingen afmaken
 19. Geraldine en Anna zullen er denk ik wel op gokken dat KEes, Hans en Edith, Zimra er nu uit willen hebben
 20. Vrees ervoor als voorstukje zag. Maar hoop er ook op..
 21. Valt me tegen van Geraldien en Hans, ook hoe Jan als boeman werd neergezet door ze. Waren even vergeten wat Geza en Sef hadden geflikt tegenover Geraldien. Maarja en die Paulien waait ook lekker met alle winden mee, :-D maarja ook een manier om ver te komen. Snel weg ermee
 22. Betekend nog niet dat hij op Jan gaat stemmen. Hij kan natuurlijk ook een Edithje doen. Maarja beter wint Jan gewoon alle proeven.
×
×
 • Create New...