Jump to content

Remkoo

Leden
 • Posts

  7,654
 • Joined

 • Last visited

About Remkoo

 • Birthday 05/10/1993

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Engelsman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Remkoo's Achievements

10

Reputation

 1. Ik weet niet of je een fietsnavigatie oid hebt, maar hier staan veel routes op: http://www.gpsies.com/#10_52.36669921875_4.899993896484375_hikebike En als ik de heuvels/bergen in ga zoek ik bekende heuvels of bergen op die ik dan wil beklimmen.
 2. Remkoo

  Praatprogramma's

  [twitter]725211732952637440[/twitter]
 3. [MENTION=21191]Kyrill[/MENTION]; als die in het gele komt dat balkje, dan moet je altijd gelijk meer power produceren, want dan komt in sommige gebieden te weinig power.
 4. Heb je dat rioolpomp en waterpomp dicht bij elkaar staan? Als zeg maar het water wordt gepompt uit het rioolwater worden ze ziek.
 5. Je ziet inderdaad zo'n tekentje staan bij je waterpomp boven, dat betekent dat die niet verbonden is.
 6. Hoe regelen jullie het vuilnis? 40% van me uitgaven gaan op aan het vuilnis :cab:
 7. Mijn stad tot zover, op het moment 19000 inwoners.
 8. http://nl.wikipedia.org/wiki/De_schat_van_de_Oranje
 9. Ze heeft al 41e gestaan en pas 22 jaar, maarja Rus en Krajicek waren ook van die talenten.
 10. Remkoo

  Nieuwe shirts

  [spoiler=shirts] Vind dit nou niet echt mooie shirts.. Thuisshirts vind ik dan wel weer geslaagd.
 11. Songfestival: Vakjury’s gaven 12 punten aan Common Linnets // AvroTros Door Herman Roggeveen op 8 mei 2014 om 10:02, in de categorie AvroTros. common linnetsHet liedje van de Common Linnets heeft het heel goed gedaan bij de vakjury’s op het Eurovisie Songfestival. Dat verklapt Jan Smit in De Telegraaf. Van verschillende landen hebben de vakjury’s het maximale aantal van 12 punten aan Nederland uitgedeeld. “Dat hebben we via andere commentatoren her en der te horen gekregen. Je ziet dus dat kwaliteit beloond wordt op het Songfestival.” De stemmen van de vakjury zijn goed voor de helft van het puntenaantal, de rest komt voort uit televoting. Pas na de finale van zaterdag wordt officieel bekendgemaakt op welke positie elk land eindigde bij de halve finale. Wel kan een voorschot worden genomen door middel van de downloadcharts per land. Het liedje van de Common Linnets presteert vooral in Scandinavische en Baltische landen. Vanavond is de tweede halve finale, waarin 15 landen uitkomen en er wederom 10 doorgaan naar de finale van zaterdag. In de tweede lichting bevindt zich onder andere Conchita Wurst, ‘de vrouw met een baard’ uit Oostenrijk. Het is de meest opvallende inzending van dit jaar.
 12. En de eerste punten zijn binnen (h)
×
×
 • Create New...