Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

Pieter

Leden
 • Posts

  46,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pieter last won the day on February 11 2009

Pieter had the most liked content!

About Pieter

 • Birthday 01/23/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pieter's Achievements

141

Reputation

 1. Pieter

  AFC Ajax

  Ik denk persoonlijk een discussie tussen Magikarp (8000 woorden) en Cimbomcu (Twents voicebericht) en mogelijk Kavinos (namens de vedettes). Het zou me ook niet verbazen als Nom de Guerre en E2E samen een tactisch betoog houden waarbij de gewone mens afhaakt, of Gert een grapje maakt. Arsène wellicht nog met een enigszins geforceerd komische toevoeging, Pino met een enorme dooddoener, Hwb 'in alle ernst' en we zijn weer helemaal in 2010! Mooi topic hoor de laatste 4 pagina's, alsof de tijd heeft stil gestaan
 2. Waar heb je het gekeken? Utrecht (hopefully)?
 3. Eerlijk ga die Million Yen Women kijken, parel. 12x 25 minuutjes.
 4. Behalve dan The 100 die een onvoldoende verdient, maar we wel paar seizoenen blijven kijken :lol: Goed Vincent dan ga ik A Quiet Place gunnen. Helaas doet de movies.haus versie het niet dus moet hem ff ergens anders vinden.
 5. Tomb Raider kan je gerust laten liggen, hoewel, voor mevrouw Vikander kan je prima gaan zitten. Wel echt een dramatisch slechte film zich, heb je zon groot budget :'/
 6. Valt me trouwens op dat jullie series allemaal veel hoger raten dan films.. why? En die film van John Krasinsky kan ik echt niet gaan kijken als echt echte Office nerd.. dat kan gewoon niet werken.. of wel? Wat betreft series is The Good Place toch wel het beste dat ik heb gezien laatste tijd, maar ook 1.000.000 yen no Onnatachi is een leuke 'hidden' serie op Netflix. [h=1][/h]
 7. Laatsten weken kleine opleving gehad en stuk of wat films gezien waarvan ik die SF waarin Alicia Vikander (hai) een robot speelt de leukste vond. Shot Caller idd wel leuk 7-tje, Love Simon leuke tienerdrama maar toch voor een jonger publiek. Heb ook een rits aan comics(?) gezien, van Captain America tot Hulk (opeens andere acteur Hulk ja dag!) en The Avengers.. het is allemaal niks man.. vond Iron man nog wel ok, maar dat ook maar omdat Downey Jr het draagt. van die domme bijrollen van Sam L Jackson en mijn hemel Cobie fucking Sulders krijg ik echt een slappe lus. Nee dat zal nooit iets voor mij zijn. Oh wacht de leukste film die ik heb gezien is denk ik toch die film van de regisseur van Okja..... die trein, in een nieuwe ijstijd, door dat mislukte experiment.. Vooral de scene in de coupe met die basisschool was gruwelijk. Snowpiercer dus 8) aanrader maar hebben de experts vast al gezien.
 8. Nope Glitch is wel geinig
 9. Pieter

  Brits voetbal

  Er zal wel meer aan de hand zijn hè. Ik heb vaker gelezen dat Costa moeilijk kan aarden in Engeland dan dat de coach ontevreden is.
 10. Pieter

  Hip-Hop

  En luister je het nog? Vond het na 2x wel genoeg, vind het zijn minste tot nu toe en ver van 'old-skool' ..
 11. Daar kon ik precies 1 seizoen van volhouden, toen was het wel klaar. Voor de mensen die het niet hebben gezien; The MIssing en Broadchurch relatief onderbelichte topseries wat mij betreft. Echt bij het betere wat ik van Netflix heb gezien. Behapbaar ook want korte seizoenen met een eigen verhaal. Sterke drama zonder hollywood of miscasts, daarbij zeer pakkende plots :)
 12. Ik vind het ok, ik vind het idee goed, de hoofdpersoon is prima (een aantal bijrollen heel matig), maar het duurt me te lang, ik denk te vaak jajajaja next. En dit: Pretty Little Liars-teen-highschool-drama-omgomg is niet echt aan mij besteed en toch wel aanwezig... Vriendin was er van ondersteboven dus ik kijk nog wel even af.
 13. Ik denk dat hij het wist ook op het moment dat hij het deed, dit besef je je meteen.
 14. Pieter

  Brits voetbal

  Wie? Ken ik niet denk ik maar klinkt als een koopje
 15. Pieter

  Brits voetbal

  Ach, Arsenal, December, shame old, Sneuzil voorop, kansloze vent @E2E; ;) United gaat eindelijk qua resultaten weer lekker. Sinds de ramp tegen Chelsea (0-4) zo'n 10 PL potjes ongeslagen waarvan 7 winst en 3 gelijk die je eigenlijk alle 3 moet winnen (Burnley 100 kansen 0-0, Arsenal vernederd last minute goal Giroud ;e en Everton last minute die blunder van Fellaini na zijn wissel). Ben er wel blij mee, maar het is wel een ramp als je Zlatan een keer moet missen een periode..
×
×
 • Create New...