Jump to content

ROEMM

Leden
 • Posts

  4,036
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by ROEMM

 1. 13 minuten geleden zei delichris:

   

  Lukkien deed het achteraf totaal niet slecht en liet ze toch aardig ballen.

  Neemt niet weg dat de selectie keer op keer dramatisch werd samengesteld. Waar Sjorro op doelt is dat er sloten aan spelers werden aangetrokken die niet of nauwelijks speelden. Kan me - rondom het succes van Pena en Araujo - nog een legertje Peruanen herinneren die niet verder kwamen dan het B-elftal. Of al die huurlingen die niet fit binnen werden gehaald, nooit speelden, maar voor een vermogen op de loonlijst stonden.

 2. 2 uur geleden zei Kyrill:

  Ik moet mijzelf behandelden zoals ik wil andere mij behandelen. Jullie behandelen mij super kut laatste tijd en dagen, ben helemaal klaar mee. 1. Dus heb ook 0.0 zin meer om lief /aardig /normaal terug te doen. 2. Jij heel veel plezier alvast met Barcelona ik ga misschien kijken. 

  Dit is toch goud :D. Pure liefde 🫶🏻

 3. 6 minuten geleden zei The Saint:

   

  Looooool 

   

  IMG_6593.png.a1736e07a4eb260bc522673c8596157b.png

  Wel handig, net als de vorige mislukte Deen op RB, snel op de trein naar Oostenrijk.

 4. 20 uur geleden zei delichris:

   

  Nee je hebt gelijk. Ik heb ook direct de BBC een mail gestuurd van hoe dom ze zijn dat ze die wedstrijden lieten zien in de voorbeeschouwing. En ik kreeg als reactie dat jullie allemaal gelijk hadden. 

  Het is toch ook heerlijk discussiëren met deze man :-D

 5. 1 uur geleden zei Hwb:

   

  Ik vind het echt ongelofelijk hoe erg die gezocht wordt. Kwakman had het er in de rust ook al over. In die situatie zijn er 4(!) spelers dichter bij de goal,die ook allemaal teruglopen: Rensch, Hato, Martha en Tahirovic. Drie aanvallers van RKC lopen vooruit. In die situatie is het helemaal niet gek dat Taylor (ook gezien zijn rol) niet volledig doorloopt, om een weggewerkte bal op te kunnen pikken. Tahirovic stopt ook met teruglopen, daar had helemaal niemand het over, terwijl die in dat omschakelmoment dichter bij de goal was én dichter bij de plek waar Kramer hem uiteindelijk binnentikt.

  Ik zoek hem zelf in ieder geval niet op en in mijn opzicht speelt hij steeds sterker de laatste weken. In de herhaling let ik echter specifiek op Kramer als doelpuntenmaker. Hij loopt vanaf de middellijn achter Taylor, sprint richting de 16 tov Taylor die dat op een wandeltempo doet. Dat valt me dan juist op.

 6. 1 uur geleden zei ElPrincipito:

  Kijkt iemand ook Winter Vol Liefde? Opvolger van B&B Vol Liefde? 
   

  Absoluut. Weer genieten geblazen! Zijn nu bij aflevering 7 oid

 7. Zojuist zei 007mark:

  Berghuis zal zichzelf (in plaats van een fan deze keer) nog wel eens een klap tegen zijn kop geven. Hoe kon hij dit bal voor open doel nu missen :cab:

  Bizar inderdaad, hoewel er daarna gefloten werd voor buitenspel. Was dan ook niet doorgegaan.

   

  Heel zuur van dit puntverlies. Blijf het bijzonder vinden hoe die 2-2 mag blijven staan, al was een overwinning ook wel teveel van het goede geweest. Zeer laconiek Ajax gezien vandaag, allejezus..

 8. 2 minuten geleden zei Jotew:

  Dat gezwets dat Vertessen nu ineens weer een geweldige speler is gaat me te ver, maar die voorzet deed hij netjes.

   

  Proficiat PSV'ers! Had het na de 2-0 achterstand niet meer verwacht!

  Is natuurlijk ook gewoon een blinde draver, maar bij momenten kan een speler met zijn snelheid natuurlijk erg waardevol zijn.

 9. 2 minuten geleden zei Rogier.:

  Brobbey

   

  Verder wel echt een prima begin, zit zowaar wat lijn in.

  En nogmaals. Echt wat janken. Hoe kan je zoveel kansen verkwanselen..

 10. 3 minuten geleden zei Hwb:

   

  Voor Ajax ja. Voor de nummer 17 van de Eredivisie niet. Gezien alles van de afgelopen maanden is deze wedstrijd gewoon een behoorlijke verbetering. En dat dat nog lang niet genoeg is, weten we ook allemaal.

  Tja, ik beoordeel m’n club dan ook liever als Ajax dan als de huidige nummer 17 van de Eredivisie. Dat je dit ziet als een behoorlijke verbetering, komt vooral door het feit dat ze met de kont op de eigen helft blijven hangen. Niet mijn manier.

 11. Pijnlijke pot man. Weliswaar geef je misschien weinig ruimte weg, maar met een 2-0 achterstand nul druk op de bal en geen enkele urgentie om ook maar iets te creëren, mag je je alsnog schamen voor wat je hier laat zien.

 12. 13 minuten geleden zei Geppiej:

  Ik heb de tv zojuist officieel voor het eerst uitgezet terwijl de wedstrijd nog niet is afgelopen.

   

  Ik kijk wel weer wanneer we een fatsoenlijke trainer hebben aangesteld. 

  Zet jij maar vaker de tv uit (y)

   

  Ongekend weer.

 13. Knappe prestatie om back to back kampioen te spelen in de Premier League. Je hebt een zeer sterke selectie tot je beschikking, dus ik ben benieuwd of je voor de tweede keer de Champions League mag afvinken binnen enkele weken.

 14. 5 uur geleden zei Urbeto:

  Voor het opwekken van sympathie is Ajax natuurlijk echt veel te laat. Ik herinner me dat toen het eerder dit jaar in de Kuip misging Dennis te Kloese er als de kippen bij was om namens de club excuses over te brengen aan Ajax en Davy Klaassen persoonlijk. Aan de andere kant zie je nu dat Ajax met dit halfbakken statement kwam:  

  Ik denk dat zelfs ChatGPT nog met een oprechter en uitgesprokener spijtbetuiging op de proppen had kunnen komen. Er zit geen enkele vorm van oprecht ogende schuldbewustheid of berouw in verborgen. Wat dat betreft is het ook wel héél typisch dat Ajax nu wat betreft het uitspelen ook nog denkt te kunnen profiteren van de lastige situatie waar de KNVB in terecht is gekomen. Dieptriest. 

  Eens dat de reactie van Ajax’ kant te wensen overlaat, maar de vergelijking met de Klassieker eerder dit jaar gaat natuurlijk niet echt op.

   

  Destijds werd een medewerker van Ajax lichamelijk letsel aangebracht, terwijl Feyenoord in de situatie van gisteren vooral benadeeld wordt in de zin van prestatie (ander resultaat mogelijk) of tijdsplanning (terugkomen op een later, vervelend tijdstip in een druk wedstrijdschema). Maakt in mijn ogen in ieder geval wel verschil tov de situatie met Klaassen.

×
×
 • Create New...