Jump to content

DGremlin

Leden
 • Content Count

  584
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DGremlin

 1. Jammer om de poule niet te kunnen afsluiten met een overwinning, maar uiteindelijk is het ook maar bijzaak natuurlijk.
 2. Europees loopt het nog steeds opvallend vlot, ondanks de mindere kwaliteit van de spelers en de nederlagen in de competitie. KUTGW!
 3. Netjes gedaan. Nu proberen om de kwalificatie ongeslagen door te komen.
 4. Knappe prestatie om zo snel al zeker te zijn van de degradatie! In de verschillende bekers loopt het voortreffelijk.
 5. Goed gescout lijkt me zo! 2 mooie aankopen voor weinig geld.
 6. Dat wordt een pak over en weer vliegen tussen Spanje en de VS..
 7. Het verbaast mij toch dat je in de wedstrijden waarin je wel voluit mag gaan nog zo goed presteert.. Het moraal moet toch ergens ver onder het vriespunt zitten? En dan nog zo sterk presteren.
 8. Knap seizoen gedraaid, jammer dat je de finale van EL net niet gehaald hebt. Proficiat met de beker. En die Argentijn.. Almada?
 9. Porto is duidelijk te sterk dit seizoen; voor het overige prima resultaten! CL kan je bijna niet meer ontsnappen en Europees is alles mogelijk.
 10. Knap om meteen nog een trofee toe te voegen aan de kast! Wel balen dat je de Carbao cup niet meer mag deelnemen.
 11. Net geen dubbele cijfers, flauw hoor
 12. Prima gepresteerd en zo de kloof met Porto (potentieel) kunnen verkleinen tot 4 punten; alles kan dus nog! Ook in de bekercompetities prima gepresteerd.
 13. Vrij degelijk seizoen tot nu toe; al lijkt Porto er wel wat bovenuit te steken. Als ze hun inhaalwedstrijden winnen hebben ze al een mooie kloof en zal het lastig worden om ze nog bij te halen. Die jeugd-intake valt ook wat tegen voor de talentenfabriek die Sporting normaal is.
 14. Leuk begin! Benieuwd welke weg we opgaan..
 15. Goeie voorbereiding en al meteen een prijs gepakt!
 16. Toch wat teleurstellend dat je geen laatste bent geworden hoor
 17. Teleurstellend hoor dat je geen beker weet te winnen!
 18. Dit zou een makkie moeten worden.
 19. Schitterende prestaties gewoon!
 20. Seizoen 2023-2024: Maart - juni La Liga In maart razen we door de competitie. In 4 wedstrijden scoren we maar liefst 22 keer en slikken we maar 1 doelpunt. Maar dan komt er wat zand in de machine. Real Zaragoza en Las Palmas houden ons op een gelijkspel en tussendoor wordt er ook nog verloren in Atlético. De levensbelangrijke partij tegen Real daarentegen werd een ongezien succes. Onze voornaamste tegenstander in de titelstrijd werd met 5-0 en het schaamrood op de wangen terug naar de hoofdstad gestuurd. De winst tegen Real zou wel eens cruciaal kunnen worden, want met nog 5 wedstrijden te gaan is er dankzij de winst in het onderlinge duel een voorsprong van 3 punten. Behalve tegen Sevilla blijven we foutloos en dus mag er opnieuw een titelfeest uitbreken in de straten van Valencia! Real liet zelf ook nog punten liggen, waardoor we uiteindelijk met 4 punten verschil kampioen werden. Copa del Rey Een week na het einde van competitie kreeg Real de kans om via de beker toch een prijs mee naar huis te nemen. Het werd een beklijvende partij waarbij er na 120 minuten nog geen winnaar was. Mijn jongens bleven foutloos, terwijl Assensio bezweek onder de druk en miste. De dubbel was een feit! Champions League In de CL moesten we begin maart thuis onze krappe overwinning tegen Inter verdedigen. Gescoord werd er niet, dus mochten we ons opmaken voor de kwartfinale van het kamioenenbal. Tegenstander van dienst was Monaco. In het prinsdom begonnen we vrij goed aan de wedstrijd, maar uiteindelijk moesten we afdruipen met een 3-1 nederlaag. Een lastige, maar geen onmogelijk opdracht om dit nog recht te zetten in eigen huis. Vooral het uitdoelpunt kon van cruciaal belang zijn. We moesten minstens 2x scoren; een opdracht waarin we slaagden. Helaas konden we niet voorkomen dat de Monegasken de netten ook deden trillen. Exit in de kwartfinales en dus opnieuw geen glorie in Europa. De glorie was andermaal voor Man City. Nadat eerder Liverpool 3 keer op rij met de beker ging lopen, doet Man City nu net hetzelfde. De beker met de grote oren staat nu dus al 6 seizoenen op rij in Engeland. Spanje Tot slot hadden we met Spanje nog 2 opdrachten te vervullen voor het seizoen er helemaal op zat. Maar noch Albanië, noch Rusland konden ons echt bedreigen en zo beginnen we dus foutloos aan de kwalificatieronde. Heel erg bedankt voor de reacties alweer! Als iemand niet meer wil getagd worden, dan geef je maar even een seintje. @ElMarcos, @delichris, @ElPrincipito, @komodo25, @Marius, @Fantasy, @Tim', @Isco22, @r4vje, @Karlo, @StanleyW, @Hayder, @Vis, @BuJo, @spaansetukker
×
×
 • Create New...