Jump to content

DGremlin

Leden
 • Posts

  2,590
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DGremlin

 1. Alles blijft mooi groen zien!
 2. Knappe zege tegen Ajax. Met een Duitse, Spaanse en Engelse ploeg toch wel een vrij stevige loting in de CL (al is het moeilijk echt in te schatten hoe sterk deze teams zijn na zoveel seizoenen) Ziet er overigen heel netjes uit! Een meerwaarde wat mij betreft.
 3. 27. 3e keer, goeie keer? In eigen land mag Real Madrid zich op de voorlaatste speeldag de kampioen van Spanje noemen. Na zeges tegen Villareal en Elche, lopen we tegen een nederlaag aan in Espanyol. Dat Real Madrid op dezelfde speeldag ook verliest, doet er zelfs niet meer toe. De kloof van 4 punten kan niet meer gedicht worden. De slotwedstrijd tegen Sevilla sluiten we nog winnend af. In de Champions League maken we er in de heenwedstrijd een absoluut spektakelstuk van tegen Man City. Het was een knotsgekke wedstrijd, met maar liefst 9 doelpunten! Man City kan 4 keer scoren tegen ons, maar Moukoko scoort er op zijn eentje ook al 4. Koba Lein bezorgt ons met het vijfde doelpunt de overwinning. In eigen huis valt er heel wat minder spektakel te beleven. Met een zeer zuinige 1-0 overwinning plaatsen we ons voor de CL-finale. In de finale treffen we Liverpool. De Reds zijn simpelweg beter dan ons en pakken de beker met de grote oren. Na 3 keer de finale van Europcaup I gespeeld te hebben, ontbreekt de trofee nog steeds op het palmares voor Valencia. In La Liga gaat de titel dus naar Real Madrid. Wij konden Barcelona afhouden in de strijd voor plek 2. Na een enorme eindsprint is het uiteindelijk toch nog Atlético Madrid dat het laatste CL-ticket weet te bemachtigen.
 4. In ieder geval goed op weg om die CL te pakken.. en je blijft in de beste positie om kampioen te worden ook.
 5. Ja lap, transfereer ik Tielemans uit mijn ploeg en net nu scoort hij natuurlijk
 6. Op JWP na kan ik de spelerskwaliteit niet heel erg goed inschatten, maar Southampton is mijns insziens toch een team uit de 2e helft van de PL; dus lijkt dit mij allemaal heel ambitieus.. Ik zou het toch allemaal net iets minder ambitieus instellen (je hebt momenteel de helft van je spelersrollen op een aanvallende mentaliteit staan) Om het iets simpeler te houden stel ik volgende voor: Ment: Positive In possesion - Pass into space - Play out of defence - Be more expressive - Higher tempo Transition: - Counter - Regroup OOP - Higher Def. Line - More Urgent - Get stuck in AF (at) - CF (su) IW (at) - CM (de) - BBM (su) - W (su) FB(su) - CD(de) - CD (de) - FB (su) SK (def) Met volgende PI's: LB: Stay Wider LM: Roams from position RCM: More direct passing ST: Mark Tighter + Tackle harder Voor de CF(u) kan je afhankelijk van je spelersmateriaal ook een TM(su) of DLF(su) gebruiken en hen roam from position meegeven Tegen de top-5 teams zal je dan sowieso nog wat moeten aanpassen denk ik. (BBM -> DLP(su)/CM(su) Ohja en probeer je set pieces te verzorgen, met JWP heb je zowat de beste speler uit het spel voor vrije trappen en corners.
 7. Als je d teams uit Manchester aankunt, dan mag Arsenal geen probleem vormen natuurlijk
 8. Hier zitten mijns inziens wel wat tegenstrijdigheden in.. Je speelt met hoge pressing (much higher defensive line + higher line of engagement). --> pass into space: er is helemaal geen ruimte om in te passen. --> Hit early crosses: een instructie die meer past wanneer je inzakt om snel tegen te prikken en dus vrij tegenstrijdig met je hoge pressing. Je rechterflank lijkt me ook vrij kwetsbaar.. De winger(A) gaat hoog staan en de IWB kruipt naar binnen. Ik zou eerder de Winger op support zetten en de IW op attack. (daar heb je toch die CM op def) En ik blijf erbij om de CF op support te zetten.. Of anders misschien naar een DLF(a) te gaan, zodat een van de 2 spitsen toch wat afhaakt. En misschien ook nog handig om te weten, met welk team speel je? Want als dit pakweg Crystal Palace is, dan past de gekozen tactiek totaal niet bij de spelersgroep die je ter beschikking hebt.
 9. Lijkt me vrij ok. Heb je al getest in wedstrijden? Eerder kleine zaken die ikzelf zou aanpassen zijn: - CF op support ipv attack, zodat hij iets meer terugzakt in de ruimte tussen middenveld en aanval. - WB(at) zou ik gewoon FB(at) kiezen.
 10. Hier is mijn keuze gevallen op @Daniell zijn verhaal.
 11. Meteen een lastige zeg.. Ik heb gekozen voor Blaugrana 2.0 van @John Terry
 12. 26. Nummer 9 Vermijdbaar puntenverlies.. Dat overkomt ons in maart en april. Op bezoek bij Betis en later bij Getafe worden ons 2 nederlagen aangesmeerd. Daartussen blijven we ook nog eens steken op een gelijkspel bij de buren van Levante. Dat zijn 8 punten die we verspelen tegen ploegen waar we dat niet verwachten. Vooral niet omdat we de volle buit kunnen pakken tegen Barcelona, Atlético en Sociedad... In de beker is er gelukkig beter nieuws. Een gelijkspel in de terugwedstrijd tegen Barcelona is voldoende om de finale te bereiken. In de finale treffen we Real Madrid. Dankzij goals van Guedes en Moukoko mogen we voor de 9e keer in onze geschiedenis de Copa del Rey in de prijzenkast zetten. Dat we hiervoor achtereenvolgens Atlético, Barcelona en Real Madrid opzij moesten zetten, maakt het alleen maar mooier. Ook in Europa blijft het voorspoedig lopen. Na de heenwedstrijd, winnen we ook de terugwedstrijd tegen Napoli. In de kwartfinale komen we Borussia Dortmund tegen. We zetten al een grote stap richting halve finales door in eigen huis met 3-0 te winnen. In Dortmund blijven we steken op een gelijkspel, ruim voldoende dus om naar de halve finales te mogen. Manchester City wordt het laatste team dat ons uit de finale kan houden. Het kan dus toch, Real Madrid die een wedstrijd verliest... Maar ondanks die eerste verliespartij zien de Madrilenen hun voorsprong wel groeien tot 4 punten, met nog 4 wedstrijden te gaan. De titel wordt dus een lastig verhaal, terwijl ook de tweede plek verre van veilig is met Barcelona dat amper 2 punten minder telt dan ons.
 13. Wat een geweldig seizoen! Logisch dat je dan veelvuldig in de prijzen valt. Succes met de laatste uitdaging; het zou een waar huzarenstukje zijn als je hierin slaagt.
 14. Knap om de beker mee naar huis te nemen! Dit was in ieder geval jaar na jaar een enorm succesverhaal. Enkel de titel in de hoogste klasse ontbreekt nog, jammer dat je dat doel niet meer kan nastreven.
 15. Indrukwekkende reeks die je neerzet in de competitie! In de CL heb je wel een en ander recht te zetten.
 16. 25. Steady as she goes In januari en februari blijven we vrij constant presteren. In La Liga spelen we 2 keer gelijk, thuis tegen Real Madrid en uit bij Celta Vigo. De overige wedstrijden sloten we al winnend af. De Spaanse supercup zullen we dit keer niet winnen, want in de halve finales moesten we de duimen leggen voor Atlético Madrid na strafschoppen. Dan verging het ons een pak beter in de Copa del Rey. Na opwarmertjes tegen Cadiz en Leganes; stonden we in de 5e ronde opnieuw tegenover Atlético. Met een vrij duidelijke 4-0 kwalificeerden we ons voor de halve finales. Met Barcelona troffen we weer een stevige tegenstander. De heenwedstrijd wonnen we al vast met 3-2. Er staat ons dus nog een lastige terugwedstrijd in Nou Camp te wachten. Tot slot kwamen we ook in Europa al eens in actie. We trokken richting Napels en dankzij de 1-2 overwinning ziet het er rooskleurig uit om een ronde verder te raken. Spannend is het ieder geval wel in Spanje. Ondanks de 2 gelijke spelen, naderen we leider Real; dat nog steeds niet verloren heeft, tot op 1 punt. We moeten echter niet enkel naar boven kijken, want Barcelona hijgt ons in de nek op ook amper 1 punt. Daarmee lijkt de top 3 wel redelijk vast te liggen, want Real Betis volgt al op 11 punten van Barcelona. Opvallend ook dat Atlético Madrid momenteel volledig naast Europees voetbal grijpt.
 17. Blijft goed lopen, al is de nederlaag tegen Barca wel pijnlijk.. Zeker gezien de eerdere wedstrijd tegen hen.
 18. Pijnlijke nederlaag tegen Chelsea, maar verder wel prima resultaten.
 19. Even met veel overtuiging een quasi perfect rapport neerzetten in oktober en november; met monsterzeges in de CL als uitschieters.
×
×
 • Create New...