Jump to content

DGremlin

Leden
 • Posts

  3,255
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

579 profile views

DGremlin's Achievements

467

Reputation

 1. Harwood-Bellis speelt ondertussen al bij Stoke hoor Omdat Delcroix terug is en Zeno Debast zijn kans krijgt, moest een van de 2 huurlingen terug naar afzender. Weliswaar hebben ze de verkeerde teruggestuurd maar bon
 2. Dat is een tegenvallende start. Hopelijk kan je dit snel omdraaien.
 3. City is duidelijk nog maatje te groot, maar voor de rest blijft het schitterend lopen.
 4. Zoals hierboven al aangegeven zijn er absoluut een pak boeiende en leuke novelles. Heel moeilijk om een keuze te maken dus; maar ik ik kies dit keer voor @JordiW. met zijn prestaties bij Salzburg.
 5. 54. Blijkbaar is het al een maand geleden sinds mijn laatste update, dringend tijd dus om verder te gaan. We hebben een vrij korte voorbereiding waarin alles naar wens verloopt. Alle wedstrijden worden winnend afgesloten en tegen de mindere tegenstanders kwamen we ook tot een pak doelpunten. We konden dus met vertrouwen het nieuwe seizoen beginnen. In augustus deden we het ook gewoon prima met 13 doelpunten voor en 2 doelpunten tegen in 3 wedstrijden. Vooral de 6-0 tegen Sociedad was een enorme opsteker. In september gaat het echter helemaal mis. Met een gelijkspel tegen Atlético is zeker niks mis; maar tegen Sevilla, Espanyol en Celta pakken we amper 1 puntje. In oktober gaat het iets beter, maar met 10/15 blijven we eigenlijk nog steeds onder de verwachtingen. Ook in de Champions League zijn we niet helemaal op niveau. In eigen huis kloppen we Shaktar en op bezoek bij Man City weten we een puntje mee te graaien. Op speeldag 3 gaat het echter weer mis, in eigen huis tegen RB Leipzig zijn we quasi verplicht om te winnen; maar de Duitsers komen vrij makkelijk 0-2 winnen. De titel kunnen we eigenlijk al bijna vergeten. Real Madrid is na 12 wedstrijden nog steeds foutloos en haalt dus opnieuw het hoge niveau van de voorbije jaren. We kijken al tegen een achterstand van 15 punten aan.. Ik kan me niet voorstellen dat we dit nog kunnen goedmaken. In de CL doen we nog mee, maar winst in Leipzig is een absolute must als we de groepsfase willen overleven.
 6. Mooie inkijk in het tactische plaatje! Niet bepaald schitterende resultaten in de voorbereiding, maar gezien het niveau van de tegenstanders is dat ook maar logisch. Hopelijk is er financieel snel beterschap in zicht.
 7. Niet meer dan logisch dat je de groepsfase haalt eigenlijk. En de groepsfase moet je eigenlijk gewoon als winnaar afsluiten straks.
 8. Brussel ligt die mannen van Kortrijk precies wel.. Met 4 uitwedstrijden en 2 thuiswedstrijden tegen topteams is 7/18 nog zo slecht niet voor Kortrijk.
 9. Je blijft knap meedraaien in de strijd voor promotie.
 10. Altijd jammer als zo'n Europees sprookje ten einde komt, maar wat een schitterende campagne heb je erop zitten zeg.
 11. Proficiat met de CL-winst! Wat een thriller zeg.
 12. Alweer een zeer leuke inkijk.
 13. Nog steeds ongeslagen en ook Dortmund uitgeschakeld. Waar gaat dit eindigen? (ik heb al een vermoeden )
×
×
 • Create New...