Jump to content

DGremlin

Leden
 • Posts

  2,597
 • Joined

 • Last visited

Reputation

366 Excellent

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Aha, dus je bent de schuldige waarom Big Rom niet meer scoort? Gelieve hem zo snel mogelijk uit je ploeg te halen en je zal zien, hij gaat terug scoren aan de lopende band. Alvast bedankt voor je medewerking!
 2. 28. Review SZ4 Als we de stats van afgelopen seizoen bekijken, dan valt meteen op dat het algemeen gemiddelde van de spelers vrij hoog ligt. Het hoogste gemiddelde vinden we bij Maxi Gomez, Youssoufa Moukoko en James Ward-Prowse. Het zijn ook deze drie jongens die op gebied van andere statistieken er bovenuit steken. Youssoufa Moukoko was onze beste schutter met 25 doelpunten. Ook zijn collega-spitsen waren enorm goed bij schot. Mohammed, Gomez en Garcia legden er respectievelijk 19, 17 en 12 in het mandje. Van op het middenveld zorgen Guedes en diens vervanger Téjon ook nog eens voor 13 en 12 doelpunten. Net zoals de vorige seizoenen, heeft James Ward-Prowse voor het meeste assists gezorgd. Zijn vrije trappen en corners blijven duidelijk voor veel gevaar zorgen. Maxi Gomez komt op een tweede plek met 14 stuks. Ook dit seizoen vielen er heel wat individuele prijzen te verdienen. Bashiru Mohammed werd verkozen tot FIFA Best U21, Afrikaans spits van het jaar en Spaans talent van het jaar. Youssoufa Moukoko won dan weer de Europese Golden Boy en de NXGN-trofee. Ikzelf mocht twee keer de trofee van manager van het jaar in ontvangst nemen. We verbraken ook nog 2 records: Maarten Vandevoordt wist 22 keer de nul te houden en Youssoufa Moukoko werd 12 keer tot man van de match verkozen. Tot slot kijken we nog even naar de nieuwe lichting jeugdspelers die zich aandiende. En dan mogen we tevreden vaststellen dat er toch wel een vijftal spelers de potentie lijken te hebben om ooit een rol te spelen in de A-kern.
 3. En ik dacht dat het hier in België al ingewikkeld was
 4. Alles blijft mooi groen zien!
 5. Knappe zege tegen Ajax. Met een Duitse, Spaanse en Engelse ploeg toch wel een vrij stevige loting in de CL (al is het moeilijk echt in te schatten hoe sterk deze teams zijn na zoveel seizoenen) Ziet er overigen heel netjes uit! Een meerwaarde wat mij betreft.
 6. 27. 3e keer, goeie keer? In eigen land mag Real Madrid zich op de voorlaatste speeldag de kampioen van Spanje noemen. Na zeges tegen Villareal en Elche, lopen we tegen een nederlaag aan in Espanyol. Dat Real Madrid op dezelfde speeldag ook verliest, doet er zelfs niet meer toe. De kloof van 4 punten kan niet meer gedicht worden. De slotwedstrijd tegen Sevilla sluiten we nog winnend af. In de Champions League maken we er in de heenwedstrijd een absoluut spektakelstuk van tegen Man City. Het was een knotsgekke wedstrijd, met maar liefst 9 doelpunten! Man City kan 4 keer scoren tegen ons, maar Moukoko scoort er op zijn eentje ook al 4. Koba Lein bezorgt ons met het vijfde doelpunt de overwinning. In eigen huis valt er heel wat minder spektakel te beleven. Met een zeer zuinige 1-0 overwinning plaatsen we ons voor de CL-finale. In de finale treffen we Liverpool. De Reds zijn simpelweg beter dan ons en pakken de beker met de grote oren. Na 3 keer de finale van Europcaup I gespeeld te hebben, ontbreekt de trofee nog steeds op het palmares voor Valencia. In La Liga gaat de titel dus naar Real Madrid. Wij konden Barcelona afhouden in de strijd voor plek 2. Na een enorme eindsprint is het uiteindelijk toch nog Atlético Madrid dat het laatste CL-ticket weet te bemachtigen.
 7. In ieder geval goed op weg om die CL te pakken.. en je blijft in de beste positie om kampioen te worden ook.
 8. Ja lap, transfereer ik Tielemans uit mijn ploeg en net nu scoort hij natuurlijk
×
×
 • Create New...