Jump to content

jj1

Leden
 • Posts

  32,771
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jj1

 1. jj1

  Het COACH-topic #2

  Wat doe je nu dan? Heel het voetbal/trainen geven los gelaten? zonde ;)
 2. jj1

  Het COACH-topic #2

  Nog O13 en daarnaast op donderdag en zondag(niet verplicht maar pak thuiswedstrijden) assistent bij het 1ste. Nog steeds Abcoude. Wel 3 clubs wilden mij voor gesprek maar was al redelijk snel rond dus geen eens geweest. Wel besloten dat dit laatste jaar hier is (alleen ik speel 3de divsie) de rest allemaal lager en volgend jaar wil ik naar O15-17. Hier in de Zaanstreek genoeg ingangen bij clubs die op dat niveau spelen, kan ik weer eens op de fiets naar een club ipv minimaal 20min in de auto haha. Jij dan?
 3. jj1

  Het COACH-topic #2

  [quote name='Srangaman']@Dansmeister @jj1 Leven jullie nog of is er een nieuw topic?[/QUOTE] Nee geen nieuw topic Beetje dood gebloeid helaas
 4. Hopelijk wint FCVD van Almere, dan toch nog playoffs :D. Ging na winterstop lange tijd goed maar laatste 3x verloren dus alles verpest. Sowieso een matig seizoen natuurlijk
 5. jj1

  Go Ahead Eagles

  Vorig jaar prima/top. Nu echt een hoop fouten bij goals vind ik.
 6. jj1

  Nederlands Elftal

  Prima optie, niet voor niks bij Real Madrid gezeten natuurlijk.
 7. jj1

  Call of Duty

  Thqs, had inmiddels ook gekeken op yt( wist niet dat het daar stond joh hehe) maar toen inderdaad gelukt.
 8. jj1

  Call of Duty

  Speelt iemand ook levels? Of alleen online. Probeer echt al tijdje bepaald level te halen maar krijg het niet voor elkaar. Gaat erom dat je die trein moet tegenhouden. Moet je eerst zon plein neerschieten maar als ze je door hebben, heb je nog bepaalde tijd. Eerste mannetje krijg ik dood zonder geluid te maken, maar daarna is het snel klaar. Drama Iemand tips of alleen maar online hier verder?
 9. jj1

  Call of Duty

  Haha hopelijk speelt het beetje normaal. Is al 2uur die versie 1.04 aan het downloaden...wat een drama. Kut internet
 10. jj1

  Brits voetbal

  Die de mos zei 5min voor die goal toch iets van ja hopen dat spurs scoort ivm wedstriid? Chelsea scoort en hy zegt ja goed voor de wedstriid...of hoorde ik het verkeerd?
 11. jj1

  PSV Eindhoven

  [quote name='Pino']Waarom staat Pasveer er eigenlijk in bij Vitesse? @Vitesse88[/QUOTE] Volgens reacties op vz omdat hy al 2 jaar niet wilt verlengen.
 12. jj1

  PSV Eindhoven

  Dat interview he van hem... Dat is toch een grap mag ik hopen. Meneertje kan zich niet opladen...
 13. Haha ja die zal ook wel weer aanwezig zijn ja ben officieel weg bij fcvd; dit heeft mijn (ex)baas/hoofdtrainer gevraagd. Maar is sowieO leuk natuurlijk
 14. Voor de 'lol' 11 aug naar de oefenwedstrijd Cambuur-Helmond haha. Ga dit seizoen wat analyses maken van aankomende tegenstanders van Volendam voor de hoofdtrainer. Leuk voor de ervaring en leuk wat stadionnetjes mee te nemen.
 15. jj1

  PSV Eindhoven

  Vind een huurspeler wat raar, al is hij natuurlijk wel eem bekende en kan het zo maar colgend jaar wel contractspeler zijn. En is het alternatief matig(zoet of propper).
 16. jj1

  Spaans voetbal

  Succes met sanel en de discussie
 17. jj1

  PSV Eindhoven

  KAn natuurlijk ook zijn dat zon gast hier gevoeliger voor is dan een 1op1 gesprek/kleedkamer gesprek. Blijft altijd lastig oordelen omdat wij die gasten niet kennen. Al zou je indedaad wel keer mogen verwachten dat je bij Luuk een andere manier probeert want hoe hij het afgelopen jaar is behandeld heeft dus niet gewerkt.
 18. jj1

  Italiaans voetbal

  Die biglia is er ook al, Keita (lazio) gaat ook komen. Sanches zijn grote geruchten over en nu schijnt Morata ook weer concreet te worden. Best aardige selectie op papier hoor dan.
 19. jj1

  Transfernieuws

  snap niet wat er triest aan is :cab: Bonucci vertrekt misschien vandaag al naar AC. Krijgen aardig team zo langzaam op papier.
 20. jj1

  Duits voetbal

  A nou op rechts zal hij vast genoeg spelen dan ja, Robben is alweer blessie :D Hoe is het met je trainerscarriere dan
 21. jj1

  Duits voetbal

  JAmes naar bayern. Nu helemaal einde verhaal van muller of wat? Speelde james onder ancelotti ook al vanaf de zijkant?
 22. jj1

  Ik luister nu..?

  e81YO8fYfe4 Blijft prima dit hoor
 23. jj1

  Transfernieuws

  Volgens VZ heeft Amrabat het gezegd he lak voordat Feyenoord tot een akkoord kwam met FC Utrecht, wilde Ajax de overstap van Amrabat dwarsbomen. “Ja, Ajax had zich ook gemeld. maar ik wilde per se naar Feyenoord toe”, liet Amrabat, die in De Kuip gaat spelen met rugnummer 21, vrijdag na zijn presentatie weten in gesprek met RTV Rijnmond. Lees meer op http://www.voetbalzone.nl Zal dan wel iets van waarheid in zitten denk ik. Maar is echt bizar ja; hoezo zou je nog een middenvelder kopen (die ik niet beter vind dat die van ons) als je al zoveel opties hebt daar.
 24. jj1

  Go Ahead Eagles

  O zondag helemaal top. Gaan we daarvoor ff dijkie, kunnen jullie daarna met ov(of rijden uiteraard). Houden wel even contact dan'
 25. jj1

  Go Ahead Eagles

  Willen jij en berrie Volendam uit volgend jaar? Weet niet wat voor dag maar kan wel wat regelen voor jullie op "vip" tribune. Alleen niet juichen want dan staat me baas dus achter ;)
×
×
 • Create New...