Jump to content

Lupus.

Leden
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122 Excellent

About Lupus.

 • Rank
  Jeugdtrainer

Personal Information

 • Biografie
  FM sinds 2012.
 • Woonplaats
  Brabant
 • Favoriete Club
  AFC AJAX
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  El Flaco

Recent Profile Visitors

205 profile views
 1. BELANGRIJKE MEDEDELING Helaas ben ik genoodzaakt de novelle eventjes te pauzeren. Jullie hebben wellicht wel gemerkt dat het update-tempo van dagelijks, naar twee keer in de week en uiteindelijk zelfs één keer in de week is gegaan. Dat had er alles mee te maken dat ik momenteel gruwelijk weinig tijd heb om FM te spelen. De laatste maand echt bijna niet op de laptop kunnen zitten en momenteel ben ik volledig op de voorraad updates ingeteerd. Als ik al een uurtje vrij heb om te spelen, is er helaas geen tijd meer om de update te schrijven. Leuk man, werken in een seizoensgebonden bedrijf!
 2. De poging gaat zeker nog komen! Momenteel alleen even heel weinig game-tijd helaas
 3. Bedankt voor de reacties. Na een teleurstellend gelijkspel tegen Darmstadt maakten we onze directe concurrent om de titel Augsburg genadeloos af. We waren heel de wedstrijd heer en meester. Om de pijn voor Augsburg nog wat groter te maken, heb ik doelman Luca Plogmann de penalty laten nemen, die hij nog scoorde ook. Daarna was het hek echt van de dam... het paste gewoon niet meer in de update
 4. Bedankt weer voor jullie reacties. We zijn op dreef met deze twee grandioze overwinningen. Oke, het waren niet de beste tegenstanders uit de competitie maar desalniettemin hebben we het keurig afgemaakt!
 5. Bedankt voor de reacties! Zeven wedstrijden voor het einde is Augsburg toch weer over ons heen gegaan, door ons knullige puntenverlies tegen Bochum. Over enkele weken treffen we ze, en ik heb zo het idee dat die wedstrijd gaat bepalen wie kampioen gaat worden!
 6. Het verlies tegen Bochum was inderdaad jammer. Gelukkig maken we het direct weer goed met een mooie overwinning op Union Berlin!
 7. Bedankt weer voor jullie reacties! Ook in Fürth hebben we goede zaken gedaan, maar helaas was er daarna een slippertje tegen laagvlieger Bochum.
 8. Bedankt weer voor de reacties! Na de mooie overwinningen afgelopen periode hebben we eindelijk de koppositie weten te veroveren, al is het maar op doelsaldo. Nu is het zaak om dit vast te houden. De aankomende drie wedstrijden in maart zijn in mijn optiek goed te doen, daar moet wel een 9 uit 3 uit komen. Op naar de Bündesliga!
 9. We gaan inderdaad als een trein! Ook Erzgebirge kon weinig weerstand bieden tegen dit Werder, dat met voornamelijk jonkies eenvoudig wist te winnen!
 10. Bedankt weer voor jullie reacties! Ofori gaat inderdaad als een trein, niet normaal die kerel. Zie ook hierboven, binnen 25 minuten had 'ie een hattrick op z'n naam staan tegen Osnabrück. Echtwaar, iedere cent waard geweest.
 11. Bedankt voor de reacties. We hebben er inderdaad een paar leuke talenten bij weten te halen. Natuurlijk is het maar de vraag of ze allemaal hun potentieel waar gaan maken, maar dat zal de tijd ons leren. Er is stiekem nog best wel wat transferbudget over, dus waarschijnlijk gaan er tot de zomerstop nog wel een aantal bijkomen. Ja, ik ben best wel een mensenhandelaar. Situaties zoals Nom de Guerre weleens voorlegt in de podcast (een club met 100+ talenten) zijn mij niet vreemd, haha. Ps. Leuk stuk op de homepage, @Titan!
 12. Screens van de talenten Bedankt voor jullie reacties en mijn excuses voor deze updateloze week. Drukte op het werk en een flinke koningsdagkater hebben ervoor gezorgd dat de laptop dicht is gebleven deze week. Zoals jullie zien is er in de winterse transferperiode vooral geld gestoken in het jeugdteam. Door de vele verkopen doorheen het seizoen hadden we ongeveer 15 miljoen over. Er was niet echt noodzaak om dit in het eerste elftal te pompen, dus zijn we lekker royaal geweest met het aantrekken van jeugd. Er is nog wat geld over, dus waarschijnlijk komen er nog wel wat meer bij
 13. Tevreden met mijn derde plek! Gekozen voor lage transfersom en lage reputatie, en dat heeft me geen windeieren gelegd
 14. Bedankt voor de reacties! Na de pot tegen Bielefeld wat het inderdaad tijd voor een dansje om de tafel De bal wilde er maar niet in die pot. We waren heer en meester, maar kwamen er maar niet doorheen. Inmiddels zijn we aangekomen in januari en is de transferperiode weer open. Schmidtje heeft een keurige stap terug gedaan in zijn carrière door naar Berlin te gaan. Dat zal hem leren met zijn gezeur, haha.
×
×
 • Create New...