Jump to content

Boeruh!

Leden
 • Posts

  5,071
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Boeruh!

 1. Was eerst cv, maar omdat hij daar met Obispo moest concurreren staat hij de laatste twee jaar inderdaad op de back. Kans dat hij echt belangrijk gaat worden lijkt mij ook niet bijzonder groot, maar hij maakt meer kans dan Abels, Van Vlerken of Kardes :D
 2. Boeruh!

  Amateurvoetbal

  Dat lijkt wel Bart Vriends joh
 3. Lundqvist is inderdaad middenvelder, heeft sporadisch in de spits gespeeld afgelopen seizoen. Maar zoals Soof al zegt, zit hij te sukkelen met blessures. Zit al wel lange tijd bij het eerste, maar vrees dat hij het niet gaat worden. Maar ik doelde op verdedigers, daar is Carolina naast Obispo de enige met nog enige vorm van potentie.
 4. Inmiddels sterkhouder bij Lyon. Verwacht dat Obispo komend seizoen z'n minuutjes wel mee mag pakken. Verder loopt er weinig rond in de jeugd voorlopig.
 5. Ik vind het hem wel waard, maar denk niet dat we dat geld hebben.
 6. [quote name='Magikarp']Jij niet ;c [/QUOTE] Aahahahah wauw :/ Ik begon eerder te denken dat hij in de war was omdat hij over onrust begon en Bizot de laatste tijd wat foutjes gemaakt heeft, en toen is het bij mezelf fout gegaan blijkbaar.Dat ging dus ook over Padt ;c @MrMHB
 7. Bizot wel inderdaad, maar we hadden het over Padt ;)
 8. Unnerstal is ook zeker een goede keeper, maar je doet Bizot nu echt tekort. Top 5 keeper van de Eredivisie zonder twijfel. En Unnerstal zit imo rond datzelfde niveau.
 9. Je onderschat hem nu flink. Zijn vertrek bij Ajax was in 2011 he, toen was hij 20. Sindsdien heeft hij zich goed ontwikkeld en denk ik dat hij zo bij Feyenoord onder de lat kan staan. De laatste jaren pakt hij heel erg veel punten voor Groningen.
 10. [quote name='Erwin.']Daarom snap ik ook eigenlijk niet dat hij weer verhuurd wordt, wat is je plan dan met hem. Of er moet een clausule inzitten dat als Zoet weg is hij niet verhuurd wordt, maar denk niet dat VVV daar akkoord mee was gegaan.[/QUOTE] Zoals ik al zei, wordt Unnerstal tweede keeper wanneer Room vertrekt medio 2019. Als Zoet vertrekt, komt er gewoon een vervanger. @Pino [quote name='MrMHB'] Padt beter dan Unnerstall? Ik vermoed dat je weer gedronken hebt op een wekelijkse dag![/QUOTE] Niet zo'n gek statement, allebei hele goede keepers. En van Padt zien we het al meerdere jaren, dus snap dat je hem in ieder geval voorlopig nog boven Unnerstal zet.
 11. Die mogen jullie nog een jaar huren ;)
 12. Inmiddels wel. Wordt komend seizoen weer verhuurd, zodat hij in 2019 Room kan opvolgen als tweede keeper, die dan uit contract loopt. Het is nu dus ook zo goed als zeker dat PSV een vervanger voor Zoet gaat halen als hij vertrekt. Bergwijn zie ik ook nog wel vertrekken, er werd in de winter al 10 miljoen geboden en daarna begon hij pas goed te presteren. Uiteraard zal lang niet iedereen gaan, maar het wordt echt een ontzettend interessante transferzomer, al helemaal met het vertrek van Brands (en geen vervanger!).
 13. Als 'ie het goed doet krijg je er zo 15 voor terug hoor, dat is het probleem niet.
 14. Subtopper of middenmoter in het buitenland en vanuit daar misschien doorgroeien?
 15. Boeruh!

  Hip-Hop

  Ik kijk vooral uit naar het album van SFB van over een week. En hoop dat SMBG dit jaar eindelijk met een project komt.
 16. Boeruh!

  Hip-Hop

  Dat is toch van J. Cole? Las veel negatieve reacties, zelf nog niet geluisterd eigenlijk.
 17. Boeruh!

  Amateurvoetbal

  Is Jong AZ niet leuk genoeg? @Beppu Ps. Ben ik de enige bij wie quoten niet werkt de laatste tijd?
 18. Zag ook veel Ajacieden die het onterecht rood vonden, maar ik vind 'm terecht. Je arm op zo'n manier naar achter gooien is niet natuurlijk, ook niet als je wil wegdraaien of losrukken.
 19. Jij bent de enige die niets in Mauro ziet hè :D
 20. Is wel gewoon zo toch? Verder ligt de schuld vooral bij PSV zelf uiteraard, maar de scheids was om te janken (komt je GIF wel weer van pas).
 21. Boeruh!

  Transfernieuws

  Hij zegt ook puur dat het tegen Bayern makkelijker is dan tegen een middenmoter uit Kroatië en dat snap ik. In de wedstrijd zelf geeft hij gewoon 100%.
 22. Hij startte de laatste wedstrijden voor de winterstop ook al niet, hij is gewoon onzichtbaar. Jammer, begon hoopgevend aan het seizoen.
 23. Boeruh!

  Transfernieuws

  Vind de ophef over die uitspraak nog steeds heel erg overdreven.
 24. Boeruh!

  Transfernieuws

  Locadia heeft juist een erg goede mentaliteit
 25. Prima deal voor Locadia imo, heeft veel beperkingen, maar als hij op de juiste manier gebruikt wordt, kan hij zeker van waarde zijn. Maar geld daargelaten vind ik het wel jammer dat hij vertrekt, mooie persoonlijkheid. Mauro in de basis, leuk. Ik heb er zin an.
×
×
 • Create New...