Jump to content

Bazoer

Leden
 • Content Count

  913
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Bazoer

 • Rank
  Coach

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bazoer

  FM-Café

  Klopt, maar heb geen zin om 50 euro ervoor neer te leggen om vervolgens na 2 maanden niet meer te spelen.
 2. Bazoer

  FM-Café

  Wil FM weer beetje oppakken, maar heb nog FM18. Weet iemand waar ik de meest actuele data update hiervan kan vinden. Het liefst vandit seizoen als dat mogelijk is.
 3. Hoe zit dat met die Kompany? Is hij gehaald als trainer en speelt hij ook af en toe of andersom ? Lijkt mij toch niet dat het mogelijk is dat hij alles gaat spelen en ook nog de rest even gaat bepalen? Is een garantie op problemen.
 4. Flikker je de trainer toch uit het team? Iemand van het secretariaat heeft je binnen 5 minuten toegevoegd als teamleider. Om zo'n reden niet op komen dagen is eigenlijk best triest.
 5. Bazoer

  FM-Café

  Kun je mij toevallig een andere speler aanbevelen? Of een speler die in een vergelijkbare rol kan spelen.
 6. Bazoer

  FM-Café

  Heeft iemand ervaring met deze jongen? Kan hem voor 10 miljoen ophalen. Qua stats ziet het er wel redelijk uit. Heb alleen al wel redelijk wat middenvelders lopen. Alleen niet echt voor de specifieke rol dynamische middenvelder. Maar moet ook voor de toekomst wel echt een topper zijn, wil ik hem halen.
 7. Bazoer

  Go or No Go?

  Ik kan voor Dolberg 98 miljoen krijgen. Ik heb Sierhuis en Paquetá als vervanger. Vooral Paquetá vind ik waardig vervanger. Dolberg verkopen en deze jongens als vervangers houden?
 8. Bazoer

  FM-Café

  Wat is je tactiek? Speel ook met Ajax, maar ben nogal kwetsbaar achterin.
 9. Bazoer

  FM-Café

  Iemand enig idee hoe een database valt te gebruiken in FM18. Ik heb een nieuwe map gemaakt (editor data) in de map Football manager 2018. Als ik vervolgens een nieuwe game start wordt de database niet gebruikt. Ik kan de database ook niet handmatig kiezen. Heb ik de gedownloade database verkeerd geplaatst?
 10. Bazoer

  Transfernieuws

  Is alleen niet de sterkste competitie, had hem wel in een sterkere competitie willen zien.
 11. Bazoer

  Transfernieuws

  Wat is van der Wiel nou aan het doen ?? Naar Fenerbahce?
 12. Quantico is niet te zien via kodi/genesis? Via popcorntime lukt het me ook al niet...
 13. Heeft iemand een aanrader? De TV doet het ook niet met dit weer... Actie, oorlog en humor kunnen me altijd wel bekoren. :)
 14. Gaat mij niet om de crossovers of de overlappen met Arrow, maar in het begin (ik ben ook pas bij E5) zit er veel magie in en dingen die nooit zouden kunnen. Dat maakt het een stuk minder leuk. Ik snap dat het allemaal niet erg realistisch is, maar hou het een klein beetje mogelijk aub.
 15. Krijg van dit seizoen juist het gevoel dat al het realistische eruit is zo ongeveer. Maakt het allemaal niet veel leuker imo.
×
×
 • Create New...