Jump to content

Bazoer

Leden
 • Posts

  931
 • Joined

 • Last visited

Reputation

31 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toch lekker, ondanks dat het tegen 10 man is .
 2. Speel nog FM18. Dit geeft hij als uitleg van de MEZ:
 3. @Karlo De spitsen renderen voor mijn gevoel juist prima. In seizoen 2 was Dolberg mijn spits en heeft in 39 wedstrijden 31 goals en 11 assists gegeven. In seizoen 3 Sierhuis (33 wedstrijden, 23 goals, 11 assists) met Kühn (25 wedstrijden, 21 goals, 3 assists) afgewisseld. Liep ook eigenlijk best. Zit ook eigenlijk geen verschil tussen competitie of EL/CL qua goals per minuut. Mijn buitenspelers (op Cerny na) doen ook eigenlijk wel leuk mee met goals maken en assists geven. Speel op het moment nog met F. de Jong als VM en die vind ik eigenlijk niet geschikt als VM of HM. De vervangers die ik voor hem in de jeugd heb of als stand-in zijn ook daar niet echt voor geschikt (gescout op kwaliteiten voor SVD of REG). Heb die positie nu omgezet naar SVD met als taak ondersteunen. Ga even aankijken of dit werkt. Zal instructie 'geduld opbrengen' weghalen om te kijken wat dat doet en heb ook de instructie 'zwerven' uitgezet. Ga nu in de voorbereiding beetje kijken wat dit doet.
 4. @FlyD Ik 'kijk' de wedstrijden niet, dus van de tegengoals geen idee. Zal zo even een paar wedstrijden terugkijken om te zien of het altijd hetzelfde is. Dus in principe is het beter om de instellingen zo te laten en de REG te vervangen voor SVD of VM of met REG blijven spelen maar de instellingen expressiever spelen en zwerven eruit halen. Of kan ik deze 2 sws er beter uithalen?
 5. Ik zit inmiddels aan het eind van seizoen 3 met Ajax en ik krijg mijn tactiek nog niet helemaal super. Ik wissel vaak topwedstrijden af met slechtere wedstrijden. Daarnaast krijg ik vaak nog tegengoals in wedstrijden die ik volledig domineer. Iemand die naar mijn tactiek kan kijken en nog verbeterpunten heeft?
 6. Bazoer

  FM Café

  Ik ben dan ook 9 van de 10 keer veruit de betere. Zeker in de binnenlandse competities? Als je buiten de opties REG, DYM en VSM gaat kijken, wat lijkt je dan het beste? En weet je toevallig een wat meer verdedigende variant van deze opstelling?
 7. Bazoer

  FM Café

  Heb onderstaande regen gekregen. Waar kan ik hem het beste naar trainen? Speel normaal met een VM (regista) en 2 CM's (dynamische en VSM). Heb in principe al voldoende Regista's/SVD in de jeugd en 1e, maar dat lijkt mij eigenlijk een betere optie dan trainen naar dynamische middenvelder voor deze speler.
 8. Bazoer

  FM Café

  @Elsjorro1990 Hoe komt de Eredivisie opeens zo hoog in de ranglijst?
 9. Wat een baas die Kühn bij mij.
 10. Bazoer

  FM Café

  Kluivert is in FM18 al net zo'n geldwolf als irl . Vertikt het om te verlengen om vervolgens bij Chelsea te tekenen als roulatiespeler. Zonde, had net een basisplaats veroverd.
 11. Bazoer

  FM Café

  Heb sinds tijden FM weer opgepakt. FM18 is de laatste die ik heb, dus daar ben ik mee begonnen. Nu zoek ik nieuwe/extra coaches voor de club en ik meende dat er altijd een 'calculator' was om te berekenen hoeveel sterren een trainer geeft per onderdeel. Kan deze voor FM18 alleen nergens meer vinden. Weet iemand waar ik deze kan vinden?
 12. Hoe zit dat met die Kompany? Is hij gehaald als trainer en speelt hij ook af en toe of andersom ? Lijkt mij toch niet dat het mogelijk is dat hij alles gaat spelen en ook nog de rest even gaat bepalen? Is een garantie op problemen.
 13. Flikker je de trainer toch uit het team? Iemand van het secretariaat heeft je binnen 5 minuten toegevoegd als teamleider. Om zo'n reden niet op komen dagen is eigenlijk best triest.
 14. Bazoer

  Transfernieuws

  Is alleen niet de sterkste competitie, had hem wel in een sterkere competitie willen zien.
×
×
 • Create New...