Jump to content

Netzwerk

Leden
 • Content Count

  2,848
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Netzwerk

 1. Ik zit op mobiel maar bij deze wil ik al een plaats reserveren ik vul het morgen in.
 2. Anderlecht lekker bezig. Laat die maar zakken kan je wat leuke jeugdtalentjes halen.
 3. Die fantasy competitie valt echt tegen met maar 150m voor 20 spelers imo.
 4. Midden volgende week zouden ze fantasy competities eindelijk terugkomen. Hopelijk maken ze het dan niet bosscoin afhankelijk.
 5. Tijd om te vertrekken bij PSG en elders de CL te gaan winnen.
 6. @Tim' Klopt helemaal, je mag steeds voorspellingen doen!
 7. @spaansetukker @Isco22 @ElMarcos @Dr. Bibber @Marius @Tim' Het is inderdaad een seizoen La Liga op FM in irl tijd, waar ik niet betrokken ben in één van de clubs.
 8. @Isco22 @Tim' @Dr. Bibber @spaansetukker @Titan @Marius Bedankt voor de reacties wederom, eerste match is ondertussen gespeeld!
 9. @komodo25 @Tim' @neva @Dr. Bibber @Isco22 @delichris @RedBull @Marius @Titan bedankt voor de reacties heren! Door het slechte weer is de postduif van 11/08 helaas een halfuurtje te laat met het laatste transfergerucht. Denken jullie dat Atlético hem naar Arsenal laat gaan?
 10. Lekker joh met zen allen naar Dortmund, zet die halve liters maar al koud!
 11. Spanje, een interessant land dat mij, buiten Portugal, al jaren kan boeien op vlak van op reis gaan. Buiten de talloze toeristische trekpleisters, prachtige stranden en gezellige bars kan je in Spanje ook de beste competitie ter wereld vinden: La Liga Santander. Een competitie dat mij al jaren kan bekoren op alle vlakken, niet alleen de titelstrijd tussen meestal Real Madrid en FC Barcelona, maar ook de verschillende derby's en de talenten die bij 'de mindere goden' spelen. Denk maar eens aan de Baskische derby tussen Sociedad en Bilbao of de Sevilla derby. Wat is er dan ook beter dan op reis
 12. Nottingham, hopelijk bottelen we het niet zoals irl dan.
 13. Lekker de dubbel met Olympiakos, met 3 goals in 4 wedstrijden kan ik toch wel zeggen dat ik hier een zeer bepalende rol in had.
 14. Niet eens mogen invallen zow zeg die komt hard aan.
 15. Succes met Laval! Ik heb ook eens naar de stand gekeken ondertussen en ben verrast dat Gazélec Ajaccio gaat degradaren naar de vierde klasse, zaten enkele jaren geleden nog in de Ligue 1. @Vis De National is de Franse derde klasse.
 16. Jammer dat net KVM weer moet degraderen... Verder prima seizoen alleen in Europa ga je toch wel verrassend hard de boot in inderdaad, zeker aangezien je de voorrondes zo vlot doorging, extra jammer dat je telkens verloor door 1 doelpunt verschil.
 17. Doe dat breng het terug tot 1.250 plaatsen in 1A.
 18. Ben je de game waar je dit wil al begonnen? Anders kan ik je altijd aanraden eerst dit met de editor te doen nog, dat werkt ook een pak makkelijker.
 19. Ik ben toevallig bij Union SG nu en we zijn al in eerste klasse A na twee seizoenen, zeker een aanrader! Als je het meer Oost-Europees wil zoeken kan ik je altijd Metallist Kharkiv en Dnipro uit Oekraine aanraden, vooral Dnipro is een interessante.
 20. Netzwerk

  FM-Café

  Ze hebben nochtans geen recht van klagen aangezien ze in de game de eerste seizoenen altijd top 4 halen, iets wat hen in het echt nog amper lukt.
×
×
 • Create New...