Jump to content

Netzwerk

Leden
 • Posts

  2,857
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Netzwerk

 1. Prachtige shirts trouwens ook dit jaar jullie! Ik zie Union wel vlot top 10 halen.
 2. Prachtige zege al meteen tegen Antwerp, Druifie scoort er al meteen twee tegen mijn verwachtingen. Prachtig ook overigens hoe die keeper van Eupen tot tweemaal toe 'krampen' kreeg, die extra tijd was niet geheel onterecht voor Club.
 3. Bedankt voor de reacties allen! Na uren vruchteloos proberen de competitie te vervroegen (u weet in FM21 begint deze pas midden september terwijl dit in het huidige IRL seizoen midden augustus is) is dit helaas niet gelukt. Dus we gaan de drie wedstrijden die op FM in september plaatsvinden in augustus al spelen, en in september wegens vakantie drie weken pauze nemen.
 4. Bij deze start ik ook weer een nieuwe novelle, vooral om de grafische en schrijfkunsten weer wat bij te schaven! De save zal gelijk lopen met de IRL-tijd en de AI Javi Gracia zal de club leiden zodat we op alles wat er ingame gebeurt beter kunnen op ingaan.
 5. Even vanboven in de werkbalk op de wereldbol klikken, dan Europa, dan links onder het kopje 'algemeen' klik je op transfers, dan verander je alle transfers naa instromende jeugdspelers (voorlaatste). Krijgen andere clubs wel regens binnen daar?
 6. Ben zelf een aantal weken geleden zelf begonnen met Kaiserslautern, uitstekende clubkeuze!
 7. Doe je dit vaak dan? Probeer eerst eens cache te wissen.
 8. Ik zit op mobiel maar bij deze wil ik al een plaats reserveren ik vul het morgen in.
 9. Anderlecht lekker bezig. Laat die maar zakken kan je wat leuke jeugdtalentjes halen.
 10. Die fantasy competitie valt echt tegen met maar 150m voor 20 spelers imo.
 11. Midden volgende week zouden ze fantasy competities eindelijk terugkomen. Hopelijk maken ze het dan niet bosscoin afhankelijk.
 12. Gelukkige verjaardag!

 13. Je mag best ambitie tonen wat mij betreft. Je weet duidelijk te winnen van teams die nu in de middenmoot staan alle drie dus op dat vlak gaat het wel lekker. In de beker zeggen de stats wel dat je een beetje bent weggespeeld. 😉
 14. Doen ze toch ook alweer zaken met Bayat Anderlecht, als wij onze licentie niet krijgen kunnen ze beter de helft van eerste klasse ook geen licentie toekennen.
 15. Met acht punten voorsprong kan het toch nietmeer misgaan lijkt me, Stuttgarter moet dan al alles op alles gaan halen wil dat nog gebeuren en dat zie ik hen niet meteen doen.
 16. Ahja zo, ik kan je inderdaad geen ongelijk geven ik heb nu (met de nog te komen achievements) 10.000 van die coins. Maar die zijn ook allemaal nog van vroeger en van achievements. Zelf scout ik nietmeer of dergelijke maar mochten ze ooit op zijn kap ik er ook mee.
 17. Waarom heb jij je account eigenlijk verwijderd?
 18. Dat Moeskroen Eupen niets in de weg ging leggen dat zag je al zo aankomen vanwege de makelaarsbanden etc hebben ze beide belang dat ze erin blijven. Maar dat ook Beveren ons niets in de weg ging leggen wist je al op voorhand aangezien wij hun enkele jaren geleden hebben gered van PO3 en als we het haalde ze nog extra inkomsten kregen omdat we dan onze PO2-wedstrijden op de Freethiel zouden afwerken. Ook in de slotfase liet Beveren het bewust allemaal afweten net als Moeskroen alleen moet je de kansen dan wel afmaken. Het had in de eerste plaats allemaal niet zover moeten komen en we hadden er al veel eerder moeten staan, maar als je Jankovic aansteld dan weet je dat het moeilijk wordt. Dan kan er wel discussie zijn over de gemiste penalty van Rits of de niet gegeven rode kaart vorige week op Standard maar dat zal ons nietmeer in de hoogste klasse houden. Voor mij is de teleurstelling zeer groot en ik kan alleen maar hopen dat er in het bestuur een paar koppen gaan rollen en dat er in tweede directe promotie wordt afgedwongen, ik ben in ieder geval nog van de partij volgend seizoen. Succes alle ploegen in de play-offs moge de beste winnen zowel in 1 als 2. (Y)(Y)
 19. Waar ga je nu nog punten halen, dat lijkt mij de vraag. Onder enkele dagen van Wijk was het beter met vooral in het begin enkele opvlakkeringen. Maar met de fouten die Moeskroen maakte en de kansen die wij kregen (dan denk ik terug aan de twee voor open doel) lijkt het mij erg onwaarschijnlijk dat wij buiten Eupen thuis en Beveren thuis nog een overwinning kunnen boeken. Ondanks ik er niet echt meer in geloof zal ik elke thuiswedstrijd nog aanwezig zijn en vocaal alles nog geven!
 20. Achja aangezien het stilaan erger dan kritiek werd valt de keuze nog mee. De mentaliteitswijziging zal wel soelaas brengen maar of het genoeg is twijfel ik sterk aangezien van Wijk vooral een promotiecoach is. Het is goed te zien dat Timmermans het ook niet gewoon is laatste staan, als je leest welke zever hij allemaal verkoopt.
 21. [quote name='LDCRX']Ik speelde net in een volle competitie met allemaal vrienden uit onze voetbalploeg. Eindigde tweede met Sassuolo (DS 9). Speelde in het begin van het seizoen 4231, maar naarmate mijn team sterker werd speelde ik toch 442A OVA. Ik denk dat ik toch lekker eindigde met 24 ongeslagen matchen op rij. (26x gewonnen, 10x gelijk en 2x verloren) @DeJarnoxD Met welke 442 speel jij?[/QUOTE] 4-4-2 A.
×
×
 • Create New...