Jump to content

Netzwerk

Leden
 • Posts

  2,929
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Netzwerk

 • Birthday 01/28/1999

Personal Information

 • Biografie
  28/01/1999
 • Woonplaats
  Bornem
 • Favoriete CM/FM
  FM 22
 • Favoriete Club
  KV Mechelen, FC Porto, Fulham, FC Köln
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  [Sign Up] Waar begin ik?
 • Mijn novellen
  [FM16] West Ham - Lets hammer to the top.
  [Sign Up] Waar sta jij over 20 jaar?
  [Sign Up] Make your way up!
  [FM18] Two friends discovering football.
  [Sign Up] Waar begin ik?

Recent Profile Visitors

1,215 profile views

Netzwerk's Achievements

91

Reputation

2

Community Answers

 1. Terwijl in de rest van de Europe de modernisering wel (redelijk) goed gaat (Kijk Modena, Valladolid, Norwich, Saint-Etienne, PAU FC) slaan ze in ons land de bal weer volledig mis. Prachtig dat men een jaar heeft nodig gehad om tot dit te komen, het lijkt wel alsof men het een jaar is vergeten en op deadline day op een kwartier dit heeft gemaakt.
 2. Virton zit weer in hetzelfde schuitje als vorig jaar, geen trainer en maar 10 spelers. Moesten altijd gezakt zijn aangezien ze sportief laatste waren, jammer voor FC Luik.
 3. Netzwerk

  FM Café

  Ik ben nog niet klaar voor Europees maar sta wel achtste, dus ergens hoopte ik dat Nantes de bekerfinale won.
 4. Netzwerk

  F1 Manager 22

  Naja gisteren nog eens een race gedaan in het twee spelers seizoen van de concurrent en het spel liep in 24/28 vast voor mij terwijl ik in positie 1 zat, maat had DNF dus race over... Slechter dan dat van EA kan het moeilijk worden, ik kijk ernaar uit!
 5. Netzwerk

  FM Café

  Midden in het seizoen overgenomen en handhaving is een feit, nooit gedacht dat het zo snel zou zijn. Nu @Patje! met Reims nog de CL in!
 6. Waasland-Beveren is volgend seizoen weer KSK Beveren met oud logo, wil zeggen dat zowel nu de eerste provincialers YB Beveren als Waasland hun naam veranderen naar (K)SK Beveren en met hetzelfde logo spelen.
 7. Netzwerk

  FM Café

  Beter in vorm dan de stadsgenoot!
 8. Netzwerk

  FM Café

  Waar is Sunderland?
 9. Ondanks ik (Paris FC) in de middenmoot sta en @Patje! derde zijn we toch net altijd net iets blijer met een zege in de 'derby del managér'!
 10. Netzwerk

  Rode Duivels

  Ben ik blij dat ik totaal geen feeling heb met interlandvoetbal en meer bepaald onze nationaal elftal. Blijkbaar was het een ramp wederom, een weggegooide gouden generatie dat er geen zin meer in heeft.
 11. Netzwerk

  FM Café

  Opvallend, had het niet door tot ik die twee namen onder elkaar zag in verschillende berichten. Papa Dardai is de trainer van LASK en zoonlief speelt net een goede wedstrijd tegen hem.
 12. Door het nieuws van Mazzu is Moeskroen vandaag in alle stilte heengegaan, jammer voor de supporters daar uiteraard. Ik ben nieuwsgierig welke club ze nu gaan parasiteren.
 13. Wat een treurnis weer dit, spelers moeten letterlijk lopen voor hun leven en gezinnen dat wederom met huilende kinderen huiswaarts gaan. Dit zal zowiezo volgend seizoen starten met puntendeductie zijn. Gezien dit seizoen wat er overal weer gebeurde qua geweld in stadia in Europa moeten we ons niet verbazen dat we binnen vijf jaar achter grote hekken mogen plaatsnemen en zo geen zak meer zien. Overigens wel een goed parcours van Dupraz nog, heeft de club uit een hopeloze situatie gehaald en toch nog naar de play-offs gekregen. Om positief af te sluiten met Auxerre hebben we er dan weer een erg leuke club bij in de Ligue 1!
 14. Heb het wel al meerdere keren gezien dat er een team zakt en Europees gaat maar 2x is voor mij een primeur.
 15. Netzwerk

  FM Café

  Denk je ik ga na even toch nog eens de offline save aanslingeren het is tijd, is het na één wedstrijd meteen alweer gedaan. Wat een koekerdgame is het toch soms ook.
×
×
 • Create New...