Jump to content

Netzwerk

Leden
 • Content Count

  2,839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About Netzwerk

 • Rank
  Willy's en Marjetten
 • Birthday 01/28/1999

Personal Information

 • Biografie
  28/01/1999
 • Woonplaats
  Bornem
 • Favoriete CM/FM
  FM 18
 • Favoriete Club
  KV Mechelen, FC Porto
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  [Sign Up] Waar begin ik?
 • Mijn novellen
  [FM16] West Ham - Lets hammer to the top.
  [Sign Up] Waar sta jij over 20 jaar?
  [Sign Up] Make your way up!
  [FM18] Two friends discovering football.
  [Sign Up] Waar begin ik?

Recent Profile Visitors

812 profile views
 1. @Tim' Klopt helemaal, je mag steeds voorspellingen doen!
 2. @spaansetukker @Isco22 @ElMarcos @Dr. Bibber @Marius @Tim' Het is inderdaad een seizoen La Liga op FM in irl tijd, waar ik niet betrokken ben in één van de clubs.
 3. @Isco22 @Tim' @Dr. Bibber @spaansetukker @Titan @Marius Bedankt voor de reacties wederom, eerste match is ondertussen gespeeld!
 4. @komodo25 @Tim' @neva @Dr. Bibber @Isco22 @delichris @RedBull @Marius @Titan bedankt voor de reacties heren! Door het slechte weer is de postduif van 11/08 helaas een halfuurtje te laat met het laatste transfergerucht. Denken jullie dat Atlético hem naar Arsenal laat gaan?
 5. Lekker joh met zen allen naar Dortmund, zet die halve liters maar al koud!
 6. Spanje, een interessant land dat mij, buiten Portugal, al jaren kan boeien op vlak van op reis gaan. Buiten de talloze toeristische trekpleisters, prachtige stranden en gezellige bars kan je in Spanje ook de beste competitie ter wereld vinden: La Liga Santander. Een competitie dat mij al jaren kan bekoren op alle vlakken, niet alleen de titelstrijd tussen meestal Real Madrid en FC Barcelona, maar ook de verschillende derby's en de talenten die bij 'de mindere goden' spelen. Denk maar eens aan de Baskische derby tussen Sociedad en Bilbao of de Sevilla derby. Wat is er dan ook beter dan op reis een wedstrijdje La Liga meepikken in de vooravond vanin één of andere bar of zwembad om daarna nog even volledig los te gaan in het nachtleven? De spaanse competitie leeft, meer dan ooit tevoren! De bedoeling met dit verhaal is om gedurende een jaar de Spaanse competitie te volgen. 1 dag irl = 1 dag in FM. De updates worden ruim vooraf gemaakt waardoor er normaal geen problemen komen met de updates, enkel in een week vakantie zal het even stil zijn. Niet alle grafische updates zullen zelfgemaakt zijn, maar ik ambieer het merendeel wel zelf te doen! Uiteraard waren Cadiz en Huesca al zeker van promotie, maar in mijn save werden de play-offs nog afgewerkt. Het Catalaanse Girona wist Elche in de play-offs makkelijk te verslaan en mag zich zo opmaken voor de openingsmatch van het nieuwe seizoen te spelen tegen Real Sociedad.
 7. Nottingham, hopelijk bottelen we het niet zoals irl dan.
 8. Lekker de dubbel met Olympiakos, met 3 goals in 4 wedstrijden kan ik toch wel zeggen dat ik hier een zeer bepalende rol in had.
 9. Niet eens mogen invallen zow zeg die komt hard aan.
 10. Succes met Laval! Ik heb ook eens naar de stand gekeken ondertussen en ben verrast dat Gazélec Ajaccio gaat degradaren naar de vierde klasse, zaten enkele jaren geleden nog in de Ligue 1. @Vis De National is de Franse derde klasse.
 11. Jammer dat net KVM weer moet degraderen... Verder prima seizoen alleen in Europa ga je toch wel verrassend hard de boot in inderdaad, zeker aangezien je de voorrondes zo vlot doorging, extra jammer dat je telkens verloor door 1 doelpunt verschil.
 12. Doe dat breng het terug tot 1.250 plaatsen in 1A.
×
×
 • Create New...