Jump to content

Arles

Leden
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Arles

 • Rank
  Ajacied tot in den dood
 • Birthday November 20

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Arles

  Club gezocht

  Iemand ervaring met Real Oviedo? Twijfel of ik een game met ze zal starten om mijn plezier weer terug te vinden.
 2. Arles

  FM-Café

  Weet iemand waar ik een goede tutorial van de pre game editor kan vinden? Zit al een tijdje internet af te speuren maar krijg alleen maar tutorials hoe ik hem download, voor de rest niks. Ik zou graag met de editor mijn manager meer geschiedenis geven, waar hij als spelers heeft gespeeld en ook clubs getraind voordat ik in het huidige spel begin. Is dit mogelijk?
 3. Arles

  FM-Café

  Na een tijdje een FM-pauze te hebben genomen, begon het toch weer te kriebelen. Ben een nieuwe save begonnen, werkeloos met de top 5 competities en de eredivisie en KKD. Kreeg in december een baan aangeboden bij NAC, die met een 15e plaats teleurstellend presteerden. Ik ben na een fantastische run of form 4e geworden, en we zijn op het nippertje promitie misgelopen door in de finale play-off na verlenging te verliezen van PEC. Zie met deze selectie en Man City als moederclub wel genoeg mogelijkheden om volgend seizoen de KKD te winnen en daarna een respectabel eredivisieteam te worden.
 4. Arles

  FM-Café

  Ik ben van plan om weer te beginnen met FM17 omdat ik de match engine in de huidige versie maar niks vind.. weet iemand of het werkt als ik de graphics van deze versie (FM20 dus) gebruik in FM 17? Bijvoorbeeld een facepack, logopack, namefix etc?
 5. Arles

  Club gezocht

  Ben alvast een nieuwe game aan het plannen voor als de winterupdate uitkomt, maar heb moeite met een geschikte club vinden. Ik hou wel van een beetje clubhoppen, dus mijn doel is niet om mijn eerste club naar CL-glorie te leiden. Het maakt me niet zoveel uit of het een club actief op het hoogste niveau is, of een (aantal) niveau(s) lager. Het moet niet realistisch zijn om met deze club binnen een of twee seizoenen een prijs te pakken. En, niet onbelangrijk, het liefst in Europa, maar niet Engeland. Iemand ideëen?
 6. Arles

  FM-Café

  Mijn enige versterking is Perr Schuurs, die voor 2 miljoen op te halen was. Voor de rest is de selectie voor het grootste deel hetzelfde als toen ik begon met mijn game, de enige noemenswaardige transfer is Bazoer voor 7 miljoen naar Feyenoord, maar dat was al voordat ik naar Vitesse ging.
 7. Arles

  FM-Café

  Na twee seizoenen met Fortuna Sittard waar ik op de 9e en 8e plek ben geëindigd, vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. Zag helaas niet genoeg doorgroeimogelijkheden in Sittard, dus ben overgestapt naar Vitesse dat vorig seizoen ternauwernood in de eredivisie is gebleven. Ben benieuwd of ik ze weer in de subtop mee kan laten doen, gaat tot nu toe zeer aardig met een derde plek na zes wedstrijden.
 8. Arles

  FM-Café

  Dit jaar voor het eerst niet met Ajax gestart (vond het te makkelijk, niet meer leuk) maar begonnen met Fortuna Sittard. Het bevalt tot nu toe uitstekend, de uitdaging is groter en dan is het ook leuker om mezelf op te werken, hou wel van een beetje clubhoppen. Nu in het eerste seizoen op een keurige 9e plek geëindigd, komend seizoen weer linkerrijtje proberen te halen en kijken of het seizoen daarop mogelijk is om Europees voetbal te halen.
 9. Arles

  FM-Café

  Ik heb twee vragen, ik hoop dat iemand het antwoord erop weet: -Is er een optie om wedstrijden bij B-teams (bijvoorbeeld Jong Ajax, Real Madrid Castilla) niet weer te geven in de geschiedenis van een speler? Geen major issue maar ziet er gewoon zo lelijk uit... -Is er ergens een download die ervoor zorgt dat de regen faces wat mooier zijn? De meesten zien er dit jaar echt niet uit, best bijzonder aangezien het tot FM17 gewoon prima was altijd.
 10. Arles

  FM-Café

  Las op het forum van SI dat de bug met Jong teams die promoveren is gefixt, heb het even getest en bij mij doet ie het inderdaad weer. Moet wel een nieuwe game beginnen, maar goed..
 11. Arles

  FM-Café

  Gaat de schaal toch weer naar Amsterdam
 12. Arles

  FM-Café

  Zo vervelend dat die Jong teams kunnen promoveren uit de KKD. In mijn 5e seizoen met Milan is Jong Ajax nu landskampioen geworden en die gaan dus ook de CL in. Zonde van al mijn tijd, vind er nu niks meer aan..
 13. Arles

  FM-Café

  Het is gelukt, thanks!
 14. Arles

  FM-Café

  Heb de namefix van fmscout. Ik ben zelf totaal niet technisch aangelegd, dus wat bedoel je met een 'read me' bestandje?
 15. Arles

  FM-Café

  Weet iemand of het mogelijk is om zelf de naam van een club aan te passen? Ik heb al een namefix maar wil graag zelf nog de namen van een paar clubs aanpassen..
×
×
 • Create New...