Jump to content

Arles

Leden
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Arles

 • Rank
  Ajacied tot in den dood
 • Birthday November 20

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Arles

  FM-Café

  Mijn enige versterking is Perr Schuurs, die voor 2 miljoen op te halen was. Voor de rest is de selectie voor het grootste deel hetzelfde als toen ik begon met mijn game, de enige noemenswaardige transfer is Bazoer voor 7 miljoen naar Feyenoord, maar dat was al voordat ik naar Vitesse ging.
 2. Arles

  FM-Café

  Na twee seizoenen met Fortuna Sittard waar ik op de 9e en 8e plek ben geëindigd, vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. Zag helaas niet genoeg doorgroeimogelijkheden in Sittard, dus ben overgestapt naar Vitesse dat vorig seizoen ternauwernood in de eredivisie is gebleven. Ben benieuwd of ik ze weer in de subtop mee kan laten doen, gaat tot nu toe zeer aardig met een derde plek na zes wedstrijden.
 3. Arles

  FM-Café

  Dit jaar voor het eerst niet met Ajax gestart (vond het te makkelijk, niet meer leuk) maar begonnen met Fortuna Sittard. Het bevalt tot nu toe uitstekend, de uitdaging is groter en dan is het ook leuker om mezelf op te werken, hou wel van een beetje clubhoppen. Nu in het eerste seizoen op een keurige 9e plek geëindigd, komend seizoen weer linkerrijtje proberen te halen en kijken of het seizoen daarop mogelijk is om Europees voetbal te halen.
 4. Arles

  FM-Café

  Ik heb twee vragen, ik hoop dat iemand het antwoord erop weet: -Is er een optie om wedstrijden bij B-teams (bijvoorbeeld Jong Ajax, Real Madrid Castilla) niet weer te geven in de geschiedenis van een speler? Geen major issue maar ziet er gewoon zo lelijk uit... -Is er ergens een download die ervoor zorgt dat de regen faces wat mooier zijn? De meesten zien er dit jaar echt niet uit, best bijzonder aangezien het tot FM17 gewoon prima was altijd.
 5. Arles

  FM-Café

  Las op het forum van SI dat de bug met Jong teams die promoveren is gefixt, heb het even getest en bij mij doet ie het inderdaad weer. Moet wel een nieuwe game beginnen, maar goed..
 6. Arles

  FM-Café

  Gaat de schaal toch weer naar Amsterdam
 7. Arles

  FM-Café

  Zo vervelend dat die Jong teams kunnen promoveren uit de KKD. In mijn 5e seizoen met Milan is Jong Ajax nu landskampioen geworden en die gaan dus ook de CL in. Zonde van al mijn tijd, vind er nu niks meer aan..
 8. Arles

  FM-Café

  Het is gelukt, thanks!
 9. Arles

  FM-Café

  Heb de namefix van fmscout. Ik ben zelf totaal niet technisch aangelegd, dus wat bedoel je met een 'read me' bestandje?
 10. Arles

  FM-Café

  Weet iemand of het mogelijk is om zelf de naam van een club aan te passen? Ik heb al een namefix maar wil graag zelf nog de namen van een paar clubs aanpassen..
 11. Arles

  FM-Café

  Ik speel FM 2017 en ben zojuist met Liverpool kampioen geworden in 2027, heb een geweldig team gebouwd en alles is goed, maar bij bestuursvertrouwen staat ‘het bestuur durft zich nauwelijks nog te vertonen met de imagoschade die je de club hebt toegebracht’... wat doe ik fout?
 12. Arles

  Europa League 2015/16

  Liverpool-Man U vanavond. Wordt tijd dat we de Mancs weer eens pakken. C'mon you Reds!
 13. Arles

  Vitesse #5

  Natuurlijk krijgt hij er een dik salaris. Maar weet niet of het op dit moment een slimme keuze is, gezien de situatie in Tel Aviv. En sportief gezien kan je er natuurlijk ook vraagtekens bij zetten.
 14. Arles

  Darts Topic

  Daar moet hij idd aan werken, maar als hij eenmaal bezig is is hij ook niet meer te stoppen hoor. Die wedstrijd voordat ie tegen Barney moest was hij ook weer bezig, sjongejonge :<
 15. Arles

  Darts Topic

  Precies, lijkt me ook wel een aardige gozer. Moet alleen constanter worden, en mentaal kan het ook nog beter. Maar talent heeft hij zeker.
×
×
 • Create New...