Jump to content

Arles

Leden
 • Posts

  325
 • Joined

 • Last visited

About Arles

 • Birthday November 20

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

380 profile views

Arles's Achievements

53

Reputation

 1. Na de 2-0 wilde ik rechtsbuiten Bayram Sahin eraf halen, omdat hij niet presteerde. Na zijn assist bij de 2-1 vroeg het spel of ik de wissel wilde doorzetten, en ik dacht: nou, ik laat hem nog even staan. Misschien dat hij er nu lekker in zit. Dat bleek een understatement
 2. Arles

  FM Café

  Zit inmiddels zeven seizoenen ver, ben langzaam aan de weg aan het timmeren als jonge trainer en het gaat prima. Wat me echter enorm tegenstaat is dat bij bijvoorbeeld Ajax nog maar twee Nederlanders in de selectie zitten, die eigenlijk ook nooit spelen. Het staat me zo erg tegen dat ik eigenlijk een nieuwe save wil starten met een fix die ervoor zorgt dat de transfers die clubs maken wat realistischer zijn. Gebeurt dat als ik de data update van dit forum download? Of is er een andere manier waarop dat kan? Vind er zo weinig meer aan namelijk.
 3. Arles

  FM Café

  Ik kom dit net tegen...
 4. Moest hier wel om lachen
 5. Arles

  FM Café

  Na twee jaar TOP Oss waar ik tegen de verwachting in in de middenmoot ben geëindigd ben ik overgestapt naar RKC. In het eerste (halve) seizoen daar al de club naar haar eerste bekerfinale ooit geloodst
 6. Arles

  FM Café

  Da's nog eens een carrièreswitch: van Lingo naar het betaald voetbal!
 7. Arles

  FM Café

  Na werkloos te zijn begonnen wilde TOP Oss me een kans geven om ze halverwege het seizoen uit het slob te trekken. Ik ben benieuwd, erg veel zin in
 8. Arles

  FM Café

  Ah, dat is mooi. Voor de rest vind ik alleen Overmars belangrijk. Zit hij ook in de game, of moet ik voor hem wel nog wachten?
 9. Arles

  FM Café

  Is er al een manier om de echte staf van Ajax in de game te krijgen?
 10. Arles

  FM Café

  Begint bij het zien van al jullie berichten toch wel enorm te kriebelen om ook te beginnen. Vandaag gelukkig alle deadlines van school gehaald, dus ik kan dinsdag vol goede moed beginnen aan een nieuwe save. Ik heb besloten om werkloos te beginnen, erg veel zin in. Heb wel gelezen dat er absurd aantal goals uit corners wordt gemaakt, en dat het percentage aangekomen passes van CB’s onrealistisch hoog is. Hoop wel dat daar voor de full release nog wat aan gedaan wordt.
 11. Arles

  AFC Ajax

  Ik vind het altijd zo wrang als ze gratis weggaan. Club en trainer hebben hem een kans gegeven in het eerste nadat er veel twijfels over hem waren, hebben meer dan tien jaar tijd en moeite in hem gestoken en dan krijg je er uiteindelijk geen cent voor terug. Ik denk dan (net als bij Onana bijvoorbeeld): teken een jaar bij, en ga voor een miljoen of tien weg. Tuurlijk is het logisch dat je op je 24e een stap wil maken, maar ik vind het niet netjes om gratis te gaan. Bovendien zie je welke clubs je echt graag willen hebben als je nog wat kost, met gratis spelers is het risico voor nieuwe clubs veel lager dus dan zullen ze sneller een poging wagen om je te halen. Als je het dan niet redt maakt het ze minder uit: je was toch gratis.
 12. Arles

  AFC Ajax

  Zeker, maar ik denk dat Raiola gewoon heel goed weet hoe hij ze moet manipuleren. Ik hoorde Nous laatst zeggen dat ie wel wil bijtekenen maar dat ie waardering van Ajax mist. Op de vraag wat Ajax dan beter moet doen, zei hij dat hij bijvoorbeeld ook na zes slechte wedstrijden niet gepasseerd wil worden. Dat is natuurlijk eigenlijk Raiola die spreekt en Nous heeft wijsgemaakt dat Ajax hem niet genoeg waardeert. Want draai het eens om, stel dat Nous de tweede rechtsback was en na zes slechte wedstrijden van Rensch krijgt hij nog steeds geen kans? Dat kan je als trainer niet maken, en dat snapt elk weldenkend mens. Ik ben ervan overtuigd dat Nous dit zelf ook wel weet, maar dat Raiola zo op hem ingepraat heeft dat hij zich echt niet gewaardeerd voelt en als Ajax niet mee wil gaan in die eis, dat hij dan denkt: zie je wel! En Raiola is de lachende derde.
 13. Arles

  AFC Ajax

  Yes ben ik ook bang voor. We zien het bij Nous al en ook bij Gravenberch is de Raiola-cyclus begonnen. ‘Ik wil bij Ajax blijven, ben hier nog niet klaar’, dan ‘we zijn in gesprek, denk dat we er wel uit gaan komen’, dan maandenlang radiostilte, dan het bericht dat de onderhandelingen stuk zijn gelopen, dan ‘daarvoor moet je niet bij mij zijn maar bij mijn zaakwaarnemer’. En in de zomer gratis weg. Eeuwig zonde, word zo ziek van die Raiola. Elke keer hetzelfde liedje.
 14. Twijfel nog tussen FC Emmen, FC Eindhoven en Excelsior. Vorig jaar voor het eerst ipv met Ajax begonnen met een KKD-club (toen Cambuur) en dat beviel enorm dus dat ga ik dit jaar weer doen
×
×
 • Create New...