Jump to content

aron24

Leden
 • Posts

  1,925
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by aron24

 1. Begin van het nummer was wel oké, daarna werd het rap minder. 0.

   

  5 uur geleden zei Steels:

   

  Inspiratie halen? Ze nemen letterlijk de beat over, zal wel geen plagiaat zijn want zal wel met toestemming van Macklemore gebeurd zijn, maar het is toch letterlijk dezelfde beat..

   

   

   

  Voor deze inzending: Niet mijn ding en vind het niet bijzonder uitgevoerd ook niet -1

   

  Ach ja, en ook dat is van alle tijden (of ja, van deze en de vorige eeuw). 

 2. 19 uur geleden zei Kyrill:

  @aron24 lekker zeg is het Deens? Without a doubt +1 

  Zweeds.

   

  14 uur geleden zei hjs:

  -1

  Inspiratie gehaald bij Macklemore of wat?

  Ongetwijfeld, maar daar is op zichzelf weinig mis mee, inspiratie ergens vandaan halen.

   

  Zelf vind ik het natuurlijk wel een goed nummer, anders had ik het namelijk niet ingestuurd. +1

 3. Ik heb gister eens gekeken naar het fenomeen BorasLegend, want al die packs kunnen me gestolen worden, maar die gameplay zag er allemachtig traag uit. Mag toch hopen dat het wat sneller is/wordt. 

 4. 43 minuten geleden zei neva:

  Dat is lekker vlotjes. Controller of stuur?

  Controller, op een baan die ik echt verschrikkelijk vind (vooral omdat de ai echt te op is in de tweede sector). 

 5. Ach ja, het is een kampioensstrijd tussen twee coureurs. Daar past vriendelijk zijn richting elkaar niet echt bij. Af en toe crashen zonder echt grote gevolgen voor coureurs hoort daarbij. Nu hebben ze beide elkaar een keer van de baan afgereden en deed Hamilton dat wat slimmer dan Verstappen het deed (lees Hamilton schakelde zichzelf niet uit). In principe zijn beide coureurs nog een nieuwe motor nodig, waarvan Max hem waarschijnlijk steekt in Rusland en ik zie Hamilton dan eigenlijk wel hetzelfde doen. Kan Bottas ook weer eens winnen op zijn baan.

 6. 2 uur geleden zei timpy00:

   

  Dit is het hele ding toch. Ik zie mensen allerlei incidenten met elkaar vergelijken. Alleen in formule 1 bekijken ze dat net iets anders als de meeste hier schijnbaar.

  En dat je van de strafmaat bij welke overtreding iets vind kan ik me voorstellen. Alleen nu zijn de regels zo dat deze straf bij deze fout hoort en deze fout zien de regels als een andere fout als Lewis in Silverstone beging.

  Het verschil is dat Lewis door kon rijden. Dan is de strafmaat sowieso anders. Die straf mocht hoger zijn geweest wat mij betreft. Maar dat is natuurlijk een heel ander incident.

 7. Op 9-9-2021 om 10:04 zei Titan:

  Casa de Papel S5/deel 1 gekeken de afgelopen dagen. Het wordt ondertussen pijnlijk duidelijk dat ze te lang met deze serie doorgaan (tja, Netflix...). Veel te veel momenten om de afleveringen maar te vullen, want echt interessant is de hoofdlijn niet meer voor een heel seizoen.

  Nou ja, er zijn zoveel heel veel series die te lang door zijn gegaan. Dat Casa de Papel zo'n serie zou worden, had ik eigenlijk wel zien aankomen na het derde seizoen. Meestal is drie seizoenen het maximale voor een serie, uitzonderingen daar gelaten. Hoe langer je doorgaat, hoe meer de verhalen hun krachten verliezen in mijn optiek. 

 8. Dit is een prima nummer, hoor. +1.

   

  Wat mensen nog wel eens willen vergeten, is dat Finneas ook de muziek van Billie produceert. Nou vind ik dit niet per se zijn beste nummer, maar al die minnetjes doen de producerskwaliteiten van Finneas geen recht aan, in mijn optiek.

 9. Dat Verstappen hier een straf krijgt, is eigenlijk wel begrijpelijk. Maakt een move waar van hij weet dat hij hem nooit kan voltooien. Dat blijkt 1: uit feit dat hij nooit volledig naast Hamilton zit en 2: hij degene is die op de kerbs belandt. In principe had Verstappen nog zijn move kunnen afbreken (snap wel dat hij dat niet deed trouwens). Daarbij komend, had Hamilton allicht voor de bocht wat meer kunnen doen, maar hij zat er voor het rempunt nog ruim voor. De straf die dan standaard volgt is 3 plaatsen gridstraf, vergelijkbaar met Stroll in Hongarije. 

 10. 2 uur geleden zei timpy00:

  We kunnen niks zien.

   

  Nu wel. Raar dat die niet werkte, want voor de post werd die wel weergeven.

 11. Met controller kan je ook wel snel zijn. Ik moet zeggen dat er niet eens een perfecte of na genoeg perfecte run bij zat, maar ik ben wel benieuwd of er iemand onder duikt hiero. 

   

  1165253621_Schermopname(433).png.950f8b88c2ced343636471af540ee174.png

×
×
 • Create New...