Jump to content

aron24

Leden
 • Posts

  1,876
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aron24

 1. Zweeds. Ongetwijfeld, maar daar is op zichzelf weinig mis mee, inspiratie ergens vandaan halen. Zelf vind ik het natuurlijk wel een goed nummer, anders had ik het namelijk niet ingestuurd. +1
 2. Dit kan me niet bekoren. -1
 3. Goed om te zien dat Jamaica tot nu toe in nog geen enkel stemlijstje is geskipt.
 4. aron24

  F1 2021

  Geen tijd deze week vrees ik zo.
 5. 0. Niet echt mijn smaak, maar goed zal ook niet gelijk weglopen als iemand het aanzet.
 6. aron24

  FIFA topic

  Ik heb gister eens gekeken naar het fenomeen BorasLegend, want al die packs kunnen me gestolen worden, maar die gameplay zag er allemachtig traag uit. Mag toch hopen dat het wat sneller is/wordt.
 7. aron24

  Feyenoord

  Heerlijke wedstrijd! Dessers inderdaad ook uitstekend ingevallen!
 8. aron24

  F1 2021

  Hoeveel pogingen waren het allemaal bij elkaar opgeteld?
 9. aron24

  F1 2021

  Controller, op een baan die ik echt verschrikkelijk vind (vooral omdat de ai echt te op is in de tweede sector).
 10. -1 Streatham van dezelfde artiest is goed, maar dit is het gewoon niet.
 11. Ach ja, het is een kampioensstrijd tussen twee coureurs. Daar past vriendelijk zijn richting elkaar niet echt bij. Af en toe crashen zonder echt grote gevolgen voor coureurs hoort daarbij. Nu hebben ze beide elkaar een keer van de baan afgereden en deed Hamilton dat wat slimmer dan Verstappen het deed (lees Hamilton schakelde zichzelf niet uit). In principe zijn beide coureurs nog een nieuwe motor nodig, waarvan Max hem waarschijnlijk steekt in Rusland en ik zie Hamilton dan eigenlijk wel hetzelfde doen. Kan Bottas ook weer eens winnen op zijn baan.
 12. Het verschil is dat Lewis door kon rijden. Dan is de strafmaat sowieso anders. Die straf mocht hoger zijn geweest wat mij betreft. Maar dat is natuurlijk een heel ander incident.
 13. Nou ja, er zijn zoveel heel veel series die te lang door zijn gegaan. Dat Casa de Papel zo'n serie zou worden, had ik eigenlijk wel zien aankomen na het derde seizoen. Meestal is drie seizoenen het maximale voor een serie, uitzonderingen daar gelaten. Hoe langer je doorgaat, hoe meer de verhalen hun krachten verliezen in mijn optiek.
 14. Nooit uitgebracht helaas.
 15. Dit is een prima nummer, hoor. +1. Wat mensen nog wel eens willen vergeten, is dat Finneas ook de muziek van Billie produceert. Nou vind ik dit niet per se zijn beste nummer, maar al die minnetjes doen de producerskwaliteiten van Finneas geen recht aan, in mijn optiek.
 16. Dat Verstappen hier een straf krijgt, is eigenlijk wel begrijpelijk. Maakt een move waar van hij weet dat hij hem nooit kan voltooien. Dat blijkt 1: uit feit dat hij nooit volledig naast Hamilton zit en 2: hij degene is die op de kerbs belandt. In principe had Verstappen nog zijn move kunnen afbreken (snap wel dat hij dat niet deed trouwens). Daarbij komend, had Hamilton allicht voor de bocht wat meer kunnen doen, maar hij zat er voor het rempunt nog ruim voor. De straf die dan standaard volgt is 3 plaatsen gridstraf, vergelijkbaar met Stroll in Hongarije.
 17. Zonde dat degene die London Grammer heeft ingezonden niet voor 'America' is gegaan. Dat is eigenlijk een nog veel beter nummer. Voor de rest ga ik hier geen spoilers weggeven
 18. aron24

  F1 2021

  Nu wel. Raar dat die niet werkte, want voor de post werd die wel weergeven.
 19. aron24

  F1 2021

  Met controller kan je ook wel snel zijn. Ik moet zeggen dat er niet eens een perfecte of na genoeg perfecte run bij zat, maar ik ben wel benieuwd of er iemand onder duikt hiero.
 20. Spijtig dat Blind speelt, die is toch eigenlijk te traag voor de linksbackpositie.
 21. aron24

  F1 2021

  Monaco vind ik makkelijker dan dat verrekte Japan met die hinderlijke curbs in sector 1. Zelf vind ik Australië ook niet echt wat.
 22. aron24

  Feyenoord

  Selectie is inderdaad te smal, vooral achterin had er nog een speler bij gemoeten. Ik heb geen hoge verwachtingen van Dessers overigens, maar ik hoop dat hij het gewoon goed zal doen.
×
×
 • Create New...