Jump to content

AFCA90

Leden
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About AFCA90

 • Rank
  Scout

Personal Information

 • Woonplaats
  Harderwijk

Recent Profile Visitors

334 profile views
 1. 003 - Het 5 jaren plan van Alemannia Aachen Bedankt voor de reacties op de 2e update @Marius en @Cicchio bedankt voor jullie reacties. Als het aan het bestuur ligt zal een terugkeer naar de 1. Bundesliga nog wel even duren maar wie weet kunnen wij voor gaan lopen op het schema.
 2. 002 - De clubhistorie van Alemannia Aachen Bedankt voor de reacties op de 1e update @komodo25 ; @Marius ; @Cicchio en @Fantasy dat herinner je je helemaal goed. Aachen kwam net tekort. Thuis 0-0 en uit 2-1 verlies terwijl ze 0-1 voorkwamen en een levensgrote kans op 0-2 kregen. AZ bereikte dat jaar de halve finale tegen Sporting Lissabon.
 3. De selectie flink versterkt, dat zal ook wel nodig zijn om een niveautje hoger te overleven. Benieuwd naar de aftrap van het nieuwe seizoen.
 4. Bijgelezen, leuke Novelle tot nu toe en sportief een prima seizoen gedraaid. Gefeliciteerd met de promotie van de club. Stadion wordt pas in 2021 opgeleverd zie ik. Dus hoe ga je dan het 1e seizoen voldoen aan de eis van 6.000 in de hogere competitie? toch in een stadion van de buren ?;)
 5. Leuk, Volendam is ook een leuke club om te starten succes daar!
 6. Haha dit overzicht bedoelde ik inderdaad. 1 miljard winst op transfers haha schitterend
 7. Heel gaaf logo! gewoon lekker random ook vernieuwen tijdens het seizoen. Zou in het echt denk ik niet zomaar gebeuren met alle marketingzaken die daaraan gelieerd zijn. Kun je eens een screenshotje plaatsen van je manager-profiel en dan het overzicht onder het tablad - mijn geschiedenis? Ben wel eens benieuwd naar die duizelingwekkende stats.
 8. Dat gaat een spannend slot van de competitie worden. Had echt verwacht dat je wel eens gevraagd zou worden voor het nationale elftal. De IJslandse bond zit duidelijk te slapen want ik denk dat je met je opgebouwde kennis van het IJslandse voetbal een tactiek zou kunnen smeden die het nationale team tot grote hoogte kan laten stijgen. Wie weet gaat dit nog gebeuren!
 9. IJsland staat op de kaart en stevig ook. Wereld prestatie! Ben je al x uitgenodigd om bondscoach te worden van de nationale ploeg?
 10. Prima start zo een klasse hoger! Had het bestuur een open dag georganiseerd ofso de 1e wedstrijd? wat een toeschouwers aantal voor het niveau van jouw club. Mijn carrière is nu nergens te volgen maar wie weet start ik nog een x een nieuwe carrière en dan starten wij weer onderaan en ga ik het wel in beeld brengen.
 11. Leuk om weer een update te zien! was al benieuwd waar ze bleven. Niet verloren in de voorbereiding zal goed zijn voor het zelf vertrouwen. Goede tip trouwens over die contracten. Ik heb zelf een database gedownload waarin ik met AFC IJburg vanaf de 5e klasse met alleen maar jeugdinstroom naar de top wilt komen. Zit nu in de 2e klasse, de club is nog steeds Amateur maar als de club de Semi-Pro status krijgt zal ik er rekening meehouden. Heb in het verleden nog wel eens de neiging gehad om te veel spelers onder contract te hebben en niet zo gerealiseerd dat die wedstrijdpremies nogal snel op ku
 12. Daar zit t sponsorgeld bij in;) vreemd moment als t seizoen al bezig is.
 13. Geld maak je met geld tóch:) nieuwe opdracht : stadion vol spelen. Succes daarmee!
×
×
 • Create New...