Jump to content

Baggio

Leden
 • Posts

  173
 • Joined

 • Last visited

Baggio's Achievements

9

Reputation

 1. Hopen mag. Maar denk dat het niet zo'n mooi jaar zoals vorig jaar gaat worden. Maarja, vorig jaar dacht ik ook kansloos verhaal dusja.
 2. 6 punten tegen Rostov, 1 tegen Atleitco en je kan zomaar door zijn. Bayern zie ik alles winnen eigenlijk.
 3. Genieten hoor, 2x alles helemaal gezien van Prison Break dus kijk hier wel naar uit. Toevallig gister Marseille (staat op Netflix) afgerond. Prima wegkijk serie, maar wouden té graag House of Cards nadoen. Morgen maar eens beginnen met Gomorra.
 4. Baggio

  Hip-Hop

  Sicke beat + Ferg killt hem ook wel. Nieuwe album van hem is ook wel de moeite waard, aantal lekkere tracks erop.
 5. Toch wel Alex hoor. Maar goed, ben niet objectief. Donker haar > blond haar.
 6. Heb tot en met 15 gezien. Heerlijke serie is dit toch. Aantal prachtige vrouwen spelen er in (altijd +1) en je hebt altijd zin om door te kijken. Heb ook in een week tijd ongeveer de eerste 15 er doorheen gehaald. :D Ben idd ook benieuwd hoe ze een 2e seizoen gaan maken, al zag ik op IMDB wel een soort van aankondiging er van.
 7. 1. The Wire 2. Sons of Anarchy 3. Breaking Bad 4. True Detective 5. House of Cards 6. Narcos 7. Homeland 8. Dexter 9. Prison Break 10. Californication 11. Suits 12. Entourage 13. The Killing 14. Club de Cuevos 15. Arrow 16. Empire 17. Penoza
 8. Baggio

  R&B

  Dat hele album van G-Eazy is sowieso het luisteren waard. Wat een baas is dat.
 9. Baggio

  PlayStation topic

  Ik zou het gewoon doen en denk dat net voor Kerst sowieso weer aanbiedingen komen. Je bent idd met console + spel + online zo'n 450 euro kwijt, maar is wel een investering voor de aankomende jaren.
 10. Seizoen 2 is ook wel lekker tot nu toe hoor, heerlijke serie.
 11. Ja een maatje en ik vonden het ook vrij snel gaan. Ik hoop het wel, want het is echt veelbelovend. Maar kan me niet voorstellen dat er 5 seizoenen over worden gemaakt, denk maximaal 3. Krijgt op IMDB niet voor niks een 9,3.
 12. Wat een serie, nu al. Eerste 3 eps gezien en vind het echt heel erg goed. Het is een serie die draait om Pablo Escobar en stapsgewijs laat zien hoe hij de coke handel in handen krijgt en verder uitbreidt.
 13. Kijk deze serie sinds 2/3 weken en heb nu S03E15 erop zitten. Seizoen 1 en 2 waren echt perfect, helaas word het niveau in seizoen 3 iets minder, maar vind het nog altijd tof om door te kijken.
×
×
 • Create New...