Jump to content

rick_burgsted

Leden
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About rick_burgsted

 • Rank
  Jeugdtrainer
 1. Iemand die een tip heeft voor mij? Mijn spelers kunnen niet meer scoren de laatste tijd. In mijn laatste 5 wedstrijden had ik 150 schoten, hiervan waren er 50 op doel en hiervan waren er 11 een doelpunt. Ik heb dus maar net 7% van het aantal schoten gescoord. Mijn buitenspelers: Mijn nummer 10: En mijn spits: En de algemene taken in balbezit: Iemand die iets weet, want met trainen of afronden is het er niet beter op geworden.
 2. Iemand een goed werkende aanvallende cornertactiek? Vroeger scoorde ik vaak een kopgoal uit een corner maar laatste dagen kopt iedere speler 5 meter over...
 3. rick_burgsted

  FM-Café

  Rond de winterstop kun je bij voorstellen aan bestuur meestal de optie kiezen "trainingskamp in warm weer". Als het bestuur dan akkoord gaat kan je meestal wel een land kiezen, zo kon ik laatst met Ajax kiezen uit bv Qatar, VAE, Portugal, Spanje etc.
 4. Bedoel je verantwoordelijkheden van staf? Ik heb hele tijd dat mijn hoofd spelersontwikkeling transfers voor mijn jeugdspelers gaat behandelen, en moet elke keer weer veranderen dat ik daar de leiding over wil nemen
 5. rick_burgsted

  FM-Café

  Prachtig zeg! Hoe scout jij je spelers, komen je scouts ermee of ga je allerlei clubs af?
 6. Heb jij ook dat je aan het begin van elke wedstrijd de tegenstander instructies aan moet zetten? Ik heb altijd tegenstander instructies ingesteld per positie, maar aan het begin van elke wedstrijd staan de tegenstander instructies ingesteld per speler.. Heb jij (of andere) hier ook last van?
 7. Wat is eigenlijk het verschil tussen een inside forward en een inverted winger? Daar mijn mening lijken deze twee rollen heel erg op elkaar
 8. rick_burgsted

  FM-Café

  Wat voor spelersrol heeft jullie spits? Ik kan echt totaal geen geschikte rol voor mijn spitsen meer vinden en ze missen elke kans
 9. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hoeveel een spits scoort elke keer scoort met een verschillende rol (geen idee of je dat zo makkelijk kan simuleren hoor)
 10. rick_burgsted

  FM-Café

  Weet iemand hoe belangrijk de tactische stijl, voorkeursformatie en speelstijl zijn voor een manager (voor jeugd) assistent manager en hoofd jeugdopleiding?
 11. Hoezo mag je maar maximaal 5 keer opslaan? Wat is de reden hierachter?
 12. Thanks voor je antwoord, en jij ook @Hwb! Ik ga er binnenkort even naar kijken
 13. rick_burgsted

  FM-Café

  Waar heb je die database gevonden?:)
 14. Ik heb ff een vraagje, Heeft iemand echt goede tips voor website's / youtube accounts waar ze echt dieper ingaan op de tactiek van fm20? Ik maak wel altijd wel mijn eigen tactieken en het loopt altijd wel goed maar toch wil ik er meer over leren en doe ik meestal maar wat qua rollen. Iemand die mij wat tips kan geven:)
×
×
 • Create New...