Jump to content

TomFsoccer

Leden
 • Posts

  2,439
 • Joined

 • Last visited

About TomFsoccer

 • Birthday 06/14/1994

Personal Information

 • Managerstijl
  Engelsman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TomFsoccer's Achievements

254

Reputation

 1. TomFsoccer

  Club gezocht

  Southampton! Die jeugdopleiding was top dacht ik, niet?
 2. Weer te laag gescoord. Zou eens een goede week moeten hebben wil ik klimmen. "Het is marathon, geen sprint"
 3. En maar goed ook, vind die club echt niets uitstralen.
 4. Wat is Seraing toch een zwakke ploeg zeg. Hoeveel ruimte kan je spitsen geven..
 5. Ja kan wel zijn. Want staat nu in de standaard 4-4-2 nog, was niet de formatie
 6. Heel irritant dat ik niet heb gecheckt voor de speeldag. Raar genoeg is heel mijn opstelling veranderd tegenover wat ik had ingegeven.. Salah en Mendy stonden niet meer opgesteld in mijn team, ook fijn
 7. Kasper Schmeichel naar Nice is toch een zeer rare transfer of heb ik iets gemist? Die hebben toch geen goed alternatief achter de hand?
 8. Vind je die Ngoy dan echt een goeie? Ik vind hem 2x niks eigenlijk. In Malede zie ik nog wel iets, maar zal het moeilijk krijgen wanneer het allemaal niet zo goed loopt. Ben wel akkoord dat jullie best Storm verkopen na vorig seizoen. Denk ook gewoon dat hij zo performant was dankzij Vrancken. Haal die nu weg en Storm zal volgens mij niet brengen wat hij vorig jaar bracht.
 9. Toch dubbel winst gehaald denk ik zo? Wel goed gedaan dan, want was echt wel een slechte aankoop IMO. Heeft ook wat goede wedstrijden gehad, alleen het probleem is dat zijn slechte wedstrijden zo erbarmelijk slecht waren dat het afgrijselijk was.
 10. Heel jammer van Oyen inderdaad. Hoe lang is die out? Ik ken de opkomende talenten bij Genk niet zo goed. Wie kunnen we dit seizoen mogelijks nog verwachten?
 11. Toch een aantal verrassende uitslagen ook, duidelijk dat er 3 van de 9 wedstrijden niemand correct had voorspeld.
 12. Genk - Standard wel een leuke wedstrijd om de zondag te beginnen zeg. Die El Khannous is ook echt een fijne speler, 18 jaar.
 13. Was ook te voorspellen toch. Dacht niet teveel van die Buijs. Het vertrek van Vrancken was toch een enorme aderlating, het goede spel van KVM was voornamelijk aan hem te danken. Dat Vinicius en Cuypers weg zijn is ook geen cadeau. Zeker als ik die Ngoy in de plaats zie spelen, is toch een paar klassen minder.
 14. Of als Fabrizio 'here we go' zegt
 15. Tof begin! Nog niet echt tevreden van mijn plaats in de ranking maar komt wel goed hehe. Verder een blij gezicht dit weekend want het voetbal is terug. Leuke speeldag met wat fijne doelpunten toch.
×
×
 • Create New...