Jump to content

TomFsoccer

Leden
 • Posts

  2,371
 • Joined

 • Last visited

Reputation

137 Excellent

About TomFsoccer

 • Birthday 06/14/1994

Personal Information

 • Managerstijl
  Engelsman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TomFsoccer

  FM Café

  Interesting! Wie zet je als basispionnen neer als centraal verdedigend duo en op de AM?
 2. TomFsoccer

  FM Café

  Hoe staat jouw tactiek? Ben wel benieuwd!
 3. TomFsoccer

  FM Café

  Waar kan ik deze vinden? Wil het eens bekijken.
 4. TomFsoccer

  FM Café

  Vierde seizoen nu tweede. Toch al aantal leuke games gehad deze FM versie en deze is er één van. Na een 6e, 7e en 3e plaats is dit het beste seizoen natuurlijk. Ook 107M aan transferbudget dus ga eens wat gaan versterken deze zomer. Heb nog niets gewonnen jammer genoeg, wil toch zeker de beker komend seizoen winnen.
 5. TomFsoccer

  FM Café

  Ze mogen dat vragen naar een nieuw contract wel veranderen van mij in FM22 hoor, vaak enorm onrealistisch. Speler die uitgeleend was, krijgt zijn kans bij het eerste team. Speelt eerste wedstrijd barslecht, vraagt om een verbeterd contract. Nja vertrek dan maar...
 6. TomFsoccer

  FM Café

  Het was uiteindelijk toch geen Reims geworden, maar wel Lens! @Nummerke10 Verrassend eerste seizoen gedraaid wel, had verwacht ergens in de tweede kolom... Beetje bang dat dit iets te vroeg Europees gaat zijn, maar we zien wel.
 7. TomFsoccer

  Club gezocht

  Thanks man! Veel om uit te kiezen haha. Ik hou van Engeland, maar die Brexit is zo irritant voor inkomende transfers van regens... Misschien dat ik jouw save met Reims wel achterna ga
 8. TomFsoccer

  Club gezocht

  Op zoek naar een leuke save in de Frankrijk, Engeland, België, Nederland, Spanje, Duitsland of Italië. Iets anders mag ook als je met iets leuks afkomt. Heb onder andere Norwich, Sassuolo, Valencia, Brighton, Nacional en Empoli (laatste save) als zeer leuke saves gehad.
 9. TomFsoccer

  FM Café

  Het aantal topregens zowel spelen bij Flamengo als weggekaapt werden door mij in mijn Empoli save is echt schrijnend ja. Staat zeer hoog bij mij ook!
 10. TomFsoccer

  Club gezocht

  Ik heb deze editie een zeer fijne game gehad met Nacional da Madeira. Veel uitdaging in (in het echt laatste geëindigd) maar toch wel mogelijkheden, zeker als je graag met eigen jeugd werkt. Kan het zeker aanraden!
 11. TomFsoccer

  FM Café

  In het vierde seizoen met Valencia alles gewonnen dat we konden winnen: Vier keer op rij kampioen, Spaanse Super Cup, Spaanse beker en Champions League deze keer ook gewonnen! Nummer 1 in het afleveren van spelers aan het Spaanse nationale team. Alle schulden zijn ook achter de rug en de balans staat nu op 231M positief. Veel valt er niet meer te doen denk ik, buiten de clubtalenten ontwikkelen maar goed weinig uitdaging meer dus. Zoeken naar een nieuwe club lijkt mij?
 12. TomFsoccer

  FM Café

  Ja hoor, ik doe alle trainingen zelf. Misschien is het dat laatste, na zware blessures. Zal dat even in het oog houden wanneer het weer gebeurd. EDIT: Zonet na de Spaanse beker ook het derde kampioenschap op rij! Ga nog zien wat ik ga doen, verder met Valencia of wat nieuws met meer uitdaging zoeken.
 13. TomFsoccer

  FM Café

  Bizar soms lijkt de individuele training weg te vallen. Ik stel deze meteen in aan het begin en midden in het seizoen val ik hier toevallig op en zie ik dat er niets is ingesteld. Enig idee hoe dit komt?
×
×
 • Create New...