Jump to content

joeyscenijme

Leden
 • Content Count

  1,114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by joeyscenijme

 1. mannen , allereerst mijn excuses voor de stilte . Dit gaat zeker nog door ! Helaas heeft corona er bij mij en een deel van mijn familie er hard ingeslagen de laatste weken. Nu dit gelukkig op de beterende hand is wil ik hier weer aan gaan beginnen.
 2. Ik wacht nog op een aantal tactieken , deadline stel ik in op vrijdag 23,59. Zaterdag volgt de eerste update mbt de voorbereiding.
 3. zaten beide in je B team , heb ze naar je selectie verwezen Oefenwedstrijden worden er zeker gespeeld. Na afloop van de voorbereiding krijgt iedereen hier zijn uitslag van te zien , dit ga ik doen op volgorde van de prognose van de eindstand , begin bij verwachte nummer 18 en dan steeds 1 terug. Talles Mango zat in je o19 , zit nu in 1e elftal. Wat betreft tactiek/opstelling kan je die zeker aanpassen. Na elke wedstrijd geef ik de schorsingen/blessures door en ook het schema voor de volgende speelronde, Hierna krijg je dan een paar dagen voor evt aanpassingen. Is overgeheveld. Is overgeheveld. Zijn overgeheveld. Is geregeld. mbt tot reserves mag je die zeker opgeven , als je dit niet doet kiest je assistent ze . Spelers van jeugd team mag je zeker naar je selectie halen , laat maar weten
 4. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano De nieuwe selecties staan in de openingspost. Geef zsm je tactiek + line up door zodat we snel kunnen beginnen!
 5. Klopt de dag was iets drukker dan verwacht op het werk , ben nu bezig in de editor . Word of later vanavond en anders morgen !
 6. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano De transferwindow is gesloten! Morgen ga ik alle transfers in de editor doorvoeren en dan vervang ik de screens uit de openingspost. Stuur daarna zo snel mogelijk je tactiek + Line up door zodat we lekker snel kunnen beginnen !
 7. Zodra we klaar zijn zet ik in de openingspost alle selecties , daarna stuurt iedereen mij via een pm zijn tactiek + opstelling door.
 8. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano De transferperiode loopt nog door tot morgen 23.59 , mocht je dus nog transfers willen doen wacht er niet te lang meer mee.
 9. Jullie hebben natuurlijk volkomen gelijk , een fout van mijn kant excuses. Zat zelf niet goed op te letten. De transfer van Menig blijft staan zoals die nu is omdat dit een fout van mij is . Maar vanaf nu kunnen spelers van de overbodiglijst alleen worden gehaald voor hun marktwaarde.
 10. Niks binnen gekregen , let op dat je het in een nieuw bericht stuurt !
 11. Ja zeker , alle huurperiodes van het afgelopen seizoen blijven staan .
 12. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano Mannen , ik verwijder zoals @Kelvin al zei inderdaad elk gesprek nadat ik een bevestiging heb doorgestuurd. Dit doe ik zodat ik zelf het overzicht niet verlies van wat ik al wel en wat ik nog niet gedaan heb. Voor elke transfer dus graag een nieuwe PM sturen en niet als reactie op oude PM's. Ik heb nu alles bijgewerkt wat ik binnen heb gehad , dus mocht je mij een pm hebben gestuurd met een transfer en geen reactie hebben gehad , graag opnieuw sturen in een nieuwe PM.
 13. Zou 1 van jullie mij misschien een PM kunnen sturen over deze transfer , Transfers zijn pas rond zodra ik een PM heb gehad en daar een bevestiging over heb gegeven
 14. Alle transferbudgets staan nu in de openingspost , zo kan je zelf makkelijker in de gaten houden hoeveel je nog overhebt
 15. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano Nieuwe toevoeging . Je kan nu een lijst naar mij sturen met spelers die overbodig zijn en niemand interesse in heeft , dit is zodat vooral de kleinere clubs ook een beetje aan budget kunnen komen. de waarde waarvoor de speler dan weggaat word weer bepaald aan de hand van transfermarkt.nl. Ook is het mijn bedoeling om er meerdere seizoenen van te maken . Elk seizoen word je budget weer aangevuld , hoeveel je krijgt is prestatie gericht en word aan de hand van de eindstand , KNVB beker en Europese prestaties bepaald. in Principe niet heel erg , aangezien alle transfers via de editor en later de in game editor worden gedaan. Alleen voor aflopende contracten en het benaderen van spelers van de andere eredivisie clubs waarvan het contract afloopt is het salaris budget van belang.
 16. En dan de managers een lijst laten sturen met de spelers die hij weg wilt hebben? En dan de spelers voor de waarde van FM weg doen of voor de waarde van Transfermarkt.nl?
 17. Dat is een goede... Ik ga er over nadenken . @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano Misschien dat iemand van jullie hier iets op weet ?
 18. De transferbudgets worden in het nieuwe seizoen aangevuld op basis van De eindstand , Beker prestatie en Europese Prestaties. Ook zullen vanaf de winterstop buitenlandse clubs In game boden kunnen gaan uitbrengen op je spelers , hierover overleg ik dan met de desbetreffende manager en indien diegene akkoord gaat krijg je het budget van die transfer erbij. Ik zit er inderdaad aan te denken om jaarlijks een aantal buitenlandse transfers toe te laten , twijfel alleen nog aan het aantal maar dat maak ik optijd bekend.
 19. Het is inderdaad mijn bedoeling meerdere seizoenen te spelen .
 20. Goed idee , zal dit zsm doen
 21. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano Iedereen heeft een PM gehad met een screen van zijn selectie. Bij deze is de transferperiode geopend !
 22. Helaas net te laat. Zal ik je op de reserve lijst plaatsen ? Zodra er dan een manager ontslagen word of inactief is neem jij diegene zijn plek over.
 23. @nielsinho @Regis @Fantasy @Swelley @komodo25 @Copywriter @van der Water @D.J. @Christian. @Kowet @jenskee @007mark @chrisje1993 @nasje92 @FlyD @Kelvin @toivonen @Christiano We zitten vol ! Iedereen bedankt voor het meedoen. later vanavond krijgt iedereen een pm van mij met een screen van zijn selectie. Ook krijgt iedereen zijn transferbudget en de regels van de transfermarkt te horen. Daarna begint de transfermarkt. Deze gaat duren tot woensdag 1 Juli .
×
×
 • Create New...