Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

De Raam

Leden
 • Posts

  4,628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

De Raam last won the day on November 16

De Raam had the most liked content!

About De Raam

 • Birthday 03/26/1991

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

6,059 profile views

De Raam's Achievements

 1. De Raam

  FM Café

  Nee hoor, het is er nog wel, zit alleen een beetje verstopt tegenwoordig Settings --> Advanced --> Match --> Onder kopje "Processing"
 2. Prima! Ik ben heel even druk met andere dingen en al een paar weken aan het kwakkelen met ontstekingen. Daarnaast worden de kids 1 voor 1 ziek dus het is heel even te veel om dit lekker te kunnen updaten. Ik pak het zsm weer op!
 3. Ik had even wat updates in te halen maar ben weer helemaal bij. Je blijft het onverminderd goed doen in Spanje maar denk dat je nog niet klaar bent bij deze club, er zit nog meer in het vat dus is het mooi dat je blijft! Nogmaals gefeliciteerd met IDS
 4. Jammer van je game met Göteborg maar je eigen plezier moet inderdaad voorop staan, anders is zo'n novelle niet vol te houden. Ik ben daar zelf vaak genoeg tegen aan gelopen. Lecce is ook een mooie club, succes in Italië!
 5. De Raam

  FM Café

  Een B Team coachen is heel beperkt, ik heb wel eens Jong Ajax gedaan. Je kunt geen transfers doen, eigenlijk alleen training en wedstrijden. Spelers uut de U18 kun je gebruiken, mits ze niet al geselecteerd zijn voor een eigen wedstrijd. Eerste elftal spelers krijg je voor de wedstrijd bericht van maar gebeurde bij mij bijna niet.
 6. De Raam

  FM Café

  Sochaux blijft ook ieder jaar een aanrader. Zeker dit jaar, nu ze zijn afgegleden naar het derde niveau van Frankrijk door financiële problemen. Produceren echt geweldig talent in FM!
 7. 14. VOOR WE BEGINNEN Goed, we gaan eindelijk beginnen! Ik heb per saldo alle regels en dergelijke goed in de database gezet en alles driedubbel getest, waardoor ik het nu aandurf om daadwerkelijk te gaan beginnen. Daarnaast kwam de Major Update van SI op 30 november, die dus precies op tijd kwam voor mij. Voordat we écht gaan beginnen aan deze savegame, leek het me goed om eerst even samen te vatten wat er tot nu toe allemaal besproken is. Zo heeft iedereen duidelijk wat we gaan doen en welke kant we op willen. Daarnaast bekijken we de verschillende selecties bij Independiente del Valle en trekken we onze eerste conclusies. Ik probeer dit stapsgewijs te doen, zodat jullie zo min mogelijk hoeven te lezen! OVERZICHT JEUGDONTWIKKELING SPEELSTIJL BEPALEN HUIDIG TALENT SELECTIES & STAF Mijn eerste opdracht als manager is inmiddels ook al succesvol afgerond. Toen we naar Independiente del Valle in FM24 gingen kijken, gaf ik bij de satellietclubs al aan dat ik de samenwerking met ASPIRE en Atlético Huila wilde intensiveren. Ik ging in gesprek met de voorzitter om te vragen de optie toe te voegen, zodat deze clubs hun jeugdspelers bij ons zouden kunnen stallen. Het bestuur ging daarmee akkoord en dus bestaat de kans dat we Qatarese en Colombiaanse newgens in onze intakes gaan krijgen. Reacties Taglijst
 8. De Raam

  FM Café

  Bij mij speelt hij doorgaans als CM(a), SS of W(s) + naar binnen dribbelen.
 9. De Raam

  FM Café

  Is het geld dubbel en dwars waard! Ik krijg inmiddels in seizoen 5 biedingen boven de 100M.
 10. De Raam

  FM Café

  Gaat goed komen, Karel! Bedankt. Ik heb natuurlijk mijn Sporting save nog en de newgen sign-up dus ik heb genoeg om even afstand te nemen als dat nodig is. Spelers in SA lopen uit hun contract omdat ze vaak naar een club met hogere reputatie willen. Ze blijven hoge salarissen eisen zolang ze daar nog zitten dus happen andere clubs niet toe, totdat ze daadwerkelijk zonder club zitten en hun eisen bijstellen. Dus ja, ik heb het vaker zien gebeuren
 11. Ik heb eindelijk alle regels goed in de DB gekregen, we gaan nu dus wel degelijk écht beginnen!!
 12. De Raam

  FM Café

  Nou, daar gaat ie hoor! Eindelijk...
×
×
 • Create New...