Jump to content

Daniell

Leden
 • Posts

  3,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Community Answers

 1. Daniell's post in Football manager 2022 selectie inschrijving was marked as the answer   
 2. Daniell's post in Lange carrière was marked as the answer   
  Ik vind het altijd prettig om doelstellingen te formuleren. Deze verdeel ik vaak in drie categorieën; korte termijn (5 seizoenen), middellange termijn (10 seizoenen) en lange termijn (10+ seizoenen). In mijn FC Twente save gebruik ik de volgende bijvoorbeeld:
   
  Korte termijn:
  Niet degraderen Wordt financieel stabiel Drie jeugdexponenten (newgens) in het eerste Niet meer dan vier huurspelers in het eerste Speel een bekerfinale Verkoop een speler met minstens €10M winst Middellange termijn:
  Wees een sub-top team in de Eredivisie Win de KNVB Beker Zes jeugdexponenten (newgens) in het eerste  Geen huurspelers in het eerste Verkoop een speler met minstens €30M winst Lange termijn:
  Wees één van de topclubs in Nederland Speel elk seizoen Europees voetbal Negen jeugdexponenten (newgens) in het eerste  Produceer een European Golden Boy winnaar Produceer een Ballon D’Or winnaar Wordt hofleverancier van het Nederlands elftal Verkoop een speler met minstens €50M winst Ultieme doelen:
  Produceer op z'n minst 50 elite spelers (spelers actief in de top 5 competities) Verkoop een jeugdexponent voor meer dan €100M Ik ben hier inmiddels 6 seizoenen mee bezig. Ik richt me bijvoorbeeld ook veel meer op het ontwikkelen van spelers omdat me dat geïnteresseerd houdt. Ik heb bijvoorbeeld al 3x de CL gewonnen dus als het me om de prijzen ging was ik ook al lang afgehaakt. Doordat er elke keer nieuwe spelers doorkomen blijf ik het leuk vinden. 
 3. Daniell's post in Aanpassen max duur van huurovereenkomst speler was marked as the answer   
  Ja, dat kun je resetten. Zal straks even kijken waar je dit precies kunt doen en misschien kun je zelf alvast zoeken.
   
  Ergens bij instellingen kun je 'checkboxes resetten' of iets in die trant. Hierdoor krijg je alle checkboxes terug waarvan je hebt aangegeven dat je ze niet meer wilde zien
   
  Edit: Linksonderin op 'reset' klikken en dan de bovenste optie!
   

 4. Daniell's post in training schema's was marked as the answer   
  Dat moet je meenemen in de schema's inderdaad. Al is het te adviseren een 'recovery' sessie te gebruiken in het eerst mogelijke slot na de wedstrijd, de rest van de dag rust. Op de dag voor de wedstrijd plan ik 's morgens altijd een lichte sessie, dat kan gerust. 
 5. Daniell's post in The Great San Marino Challenge (FM20) was marked as the answer   
  OK, volgens mij is het gelukt, here it goes: @RubenS2
   
  Download deze file: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1917811437
  - Ik heb daarvoor deze downloader gebruikt, dat ging bij mij het beste
  - Deze file voegt het San Marino team toe aan de database. De oorspronkelijke club bestaat niet meer volgens mij en deze zorgt ervoor dat er weer een team is én dat je San Marinese spelers krijgt in je intakes. Download deze file: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1920497135
  Ik heb daarvoor deze downloader gebruikt, dat ging bij mij het beste. 
  - Deze file voegt de Serie D toe aan het spel. Pak beide downloads uit en plaats de .fmf bestanden in C:\Users\Gebruiker\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\editor data 
  Start een nieuw spel en zorg dat de editor data aangevinkt staat
  Laadt de gewenste competities in en het is aan te raden om via de custom database alle San Marinese spelers in te laden zodat ook het land speelbaar wordt. 


  Start het spel. Maak manager aan en bij clubkeuze navigeer je naar Serie D Grp. F en kies C.C. San Marino
  Succes en veel plezier! 
   
  Zo, nou kan ik FM20 weer verwijderen  
 6. Daniell's post in weergave selectie was marked as the answer   
  Niet zo heel lastig om te doen, je moet het alleen net even weten inderdaad!
   
  Klik eerst op de kolom 'Positie/Rol/Taak' klik daarna met de shift knop ingedrukt op de kolom 'Positie'. Overigens kun je dit in elk scherm doen, is nog weleens handig als je lange lijstjes door moet met talenten bijvoorbeeld, kun je eerst rangschikken op potentie en daarna leeftijd of iets dergelijks. 
 7. Daniell's post in Verstandig om te verhuren was marked as the answer   
  Ik heb eerder vandaag al iets geplaatst over het ontwikkelen van talent, misschien heb je er iets aan?
   
   
  Vind dit toch wel een vrij 'gevaarlijke' reactie altijd. Ja, het klopt dat vanaf 18 jaar speelminuten belangrijker worden maar dit betekent natuurlijk niet dat je vanaf die leeftijd het effect van trainen kunt negeren. Bovendien kan op jonge leeftijd een te groot aantal wedstrijden ook averechts werken! Ik probeer eigenlijk zo veel mogelijk leeftijd te negeren en meer te kijken naar hoe de individuele speler reageert op de huidige strategie. Zo lang een 19-jarige zich ontwikkeld in de jeugdelftallen - en ik hem nog niet nodig heb - laat ik hem lekker daar. Ik ga pas actie ondernemen wanneer de speler in kwestie stagnatie vertoond.
   
  @Jor Is het mogelijk dat je wat screentjes plaatst van de spelers die je eventueel wilt verhuren?
   
  In algemene zin houdt ik het volgend in de gaten wanneer ik een speler wil verhuren:
  Speler moet op juiste niveau acteren
  Kijk in zijn scoutings- of trainingsrapport op welk niveau hij zich nu bevindt en zorg dat hij minstens op dat niveau kan acteren - op een lager of hoger niveau kan zijn ontwikkeling stagneren Speler moet passen in tactische plaatje van de manager aan wie je de speler verhuurd
  In het profiel van de manager kun je zijn favoriete opstelling en speelstijl bekijken Is de speler mentaal sterk genoeg om ergens anders voor zijn kans te gaan?
  Een speler die je verhuurd kun je niet mentoren ofwel heeft de speler nog begeleiding nodig? Speler moet minimaal een reguliere starter zijn bij de club aan wie je verhuurd Faciliteiten moeten minimaal 'adequaat' zijn voor het na te streven niveau
  We hebben het hier over het trainingscomplex (hoe hoger hoe beter off course)
 8. Daniell's post in FM sluit af na melding (FM21 Memory Warning) was marked as the answer   
  @cairo
   
  De melding die je krijgt heeft te maken met je laptop/pc's werkgeheugen. Er was op dat moment niet genoeg beschikbaar om FM door te laten draaien en dan knalt je besturingssysteem het spel eruit. Dit kan te maken hebben met je RAM of de RAM van je videokaart. Gebeurt dit alleen tijdens wedstrijden? Dan zou ik het probleem eerst zoeken bij de videokaart...
  Zijn je drivers up-to-date? Had je meerdere programma's tegelijk draaien ten tijde van de fout? Download even deze drivers; klik! (Windows 10 64-bit) en installeer die door de aanwijzingen te volgen.  Ga naar je Steam bibliotheek --> rechtermuisklik op FM21 --> klik op eigenschappen --> ga naar 'lokale bestanden' --> klik vervolgens op 'integriteit controleren' Start pc/laptop opnieuw op en je zou van je problemen af moeten zijn Je specs zijn ruim voldoende om fatsoenlijk FM21 te kunnen spelen dus daar ligt het niet aan! 
 9. Daniell's post in FM20 graphics locatie MacBook was marked as the answer   
  De onderste regel in bovenstaand bericht is de eigenlijke locatie, jij zegt dat je deze hebt aangepast? Ik zou dat lekker terugzetten en in die map een mapje 'graphics' aanmaken. Daar kun je logo's, facepacks, kits en dergelijke in kwijt. Als het goed is is er al een mapje met 'skins' daar moet je de skins in plaatsen. Je krijgt dan dus het volgende: 
   
  Users/[your name]/Library/Application Support/Sports Interactive/Football Manager 2020/skins
   
  Daar plaats je je skins
   
  Users/[your name]/Library/Application Support/Sports INteractive/Football Manager 2020/Graphics
   
  Daar plaats je je logo's en faces en dergelijke.
   
  Daarna bij instellingen in FM20 even 'Skin herladen' of 'Reload skin' aanvinken en de cache even legen. Als het goed is zou het dan moeten werken. 
 10. Daniell's post in Geen graphics op startscherm en in wedstrijd was marked as the answer   
  Heeft te maken met je gedownloade skin. De makers zullen die sinds full-release iets moeten aanpassen omdat er sommige regels code missen. Meeste skins zijn alweer geüpdate! 
 11. Daniell's post in Haperende gameplay was marked as the answer   
  Het gaat waarschijnlijk om de graphics, zet die instellingen eens wat omlaag!
 12. Daniell's post in Vraag football manager 2020 was marked as the answer   
  Je hebt het spel inclusief beta gekocht. De beta is een soort testfase van de full release waar gebruikers bugs kunnen melden. Je kunt dus gewoon spelen en op 19 november zal deze vanzelf updaten naar de volledige versie. 
   
  De save die je nu start kun je straks ook gewoon doorspelen. De patches die worden gereleased zijn savedgame compatibel dat wil zeggen dat je geen nieuw spel hoeft te starten om met de nieuwste versie te spelen. Bij de full release zal wel de data mogelijk anders kunnen zijn doordat mensen fouten hebben gevonden in de beoordelingen. Sommige spelers zullen dus betere/mindere attributen hebben, iets langer of korter zijn of andere traits hebben, etc.
 13. Daniell's post in Graphics etc. niet bij de beta was marked as the answer   
  Probeer dat eens @vlekkertcvd
   
  Boven die post zijn nog meer comments die over dit probleem gaan, als je dat even doorleest kom je er wel uit! Succes!
 14. Daniell's post in Hoe krijg ik youth intake? Welke stappen moet ik volgen? was marked as the answer   
  Heeft je club wel een jeugdopleiding? Sommige laag geklasseerde clubs hebben dit wegbezuinigd. Kun je een screenshot plaatsen van je faciliteiten?
 15. Daniell's post in Spel sluit af bij opstarten wedstrijd (MAC) was marked as the answer   
  Nieuwste drivers geïnstalleerd?
 16. Daniell's post in Screenshots was marked as the answer   
  Dit is veranderd naar Alt+S
×
×
 • Create New...