Jump to content

Daniell

Leden
 • Content Count

  2,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Daniell

 1. Zeer knap om de selectie zo om te kunnen gooien en dan zulke prestaties neer te zetten, complimenten! Ik zit overigens in een zware FM-dip dus voel me niet aanbevolen om op dit moment over te nemen.
 2. Daniell

  FM-Café

  218 miljoen ga je gewoon pakken neem ik aan?
 3. Daniell

  FM-Café

  Dat is ook zeker de bedoeling. De vraag is alleen waar ik die moet plaatsen!
 4. --- @delichris @Mordurette @ElMarcos @komodo25 @ROEMM @Marius @Gert @Chimpa @tdogg16 @GerQuakewin @Kavinos @FlyD @True_Legend @jeffrey koole @RubenS2 @neva @nasje92 @TheRedOne @rik1991 @Niejo101 @Dysproz @T10 @Vilhena @ROEMM @steff1980 @LouisPSV @Nibbors @Urbeto @Fantasy @BcB-Memphis @Don_Toni @germandutch @FM_Lesly --- Ongelooflijk maar waar! Toen we ze thuis op een gelijkspel konden houden was ik ervan overtuigd dat we zouden kunnen gaan stunten. De tweede wedstrijd was écht billenknijpen aangezien we vooral aan het tegenhouden waren. Pas in de 70ste minuut op gelijke hoogte kom
 5. Daniell

  FM-Café

  Ik ben een topic/project aan het voorbereiden waarbij ik wil laten zien hoe ik te werk ga bij het ontwikkelen van spelers. Hierbij wordt ingezet op een bepaalde visie/speelstijl die als rode draad door de club zal lopen. Ik zal vooral behandelen hoe ik de training aanpak, hoe ik tactieken maak, hoe ik de scouting opzet en de zaken waar ik allemaal op let bij het ontwikkelen van (jeugd)spelers. Zo nu en dan zal ik dan ook de progressie van die ontwikkelingen laten zien en worden de tactieken geanalyseerd en verteld hoe je dit zelf zou kunnen doen. Ik zet hier vol in op d
 6. @Vilhena Ik hoop dat je voor de tweede challenge wat minder competities geladen hebt?
 7. De grote clubs vermeden dan? Voor mij was het echt onmogelijk om PSV en Ajax te verslaan. Zeer netjes gedaan!
 8. @stef1978 Proficiat met het winnen van de eerste ronde!
 9. Dacht dat ik het goed had gedaan met 155 punten Toch nog iets meer aandacht aan besteden dus. Ben ook wel benieuwd maar vermoed dat zij de beker hebben gewonnen, dan had je meteen al 150 punten te pakken. Zeer knap inderdaad! Ik ben in de halve finale uitgeschakeld door PSV. Had ik de beker gewonnen had ik ook 305 punten gepakt. Ben uiteindelijk 8ste geworden met een spits met 14 doelpunten. Mocht nog play-offs spelen voor Europees voetbal maar in de eerste ronde meteen uitgeschakeld door Utrecht.
 10. @Vilhena sorry, laatste vraagje Tellen de doelpunten in het bekertoernooi ook mee? Stel je huurt een spits in de winterstop en hij scoort 9x in de competitie maar legt er ook 3 in het mandje tijdens de bekerwedstrijden; zijn dat dan 12 bonuspunten?
 11. @Vilhena Klopt het dat het spel bij aanvang al 25x opgeslagen is? Tellen spelers die gehuurd worden in de winterstop ook als versterking voor de punten? (zoals een spits die 10x scoort)
 12. Daniell

  FM-Café

  Tuurlijk bestaat ie nog, er is alleen nog geen topic voor dus voel je vrij er een aan te maken
 13. --- @delichris @Mordurette @ElMarcos @komodo25 @ROEMM @Marius @Gert @Chimpa @tdogg16 @GerQuakewin @Kavinos @FlyD @True_Legend @jeffrey koole @RubenS2 @neva @nasje92 @TheRedOne @rik1991 @Niejo101 @Dysproz @T10 @Vilhena @ROEMM @steff1980 @LouisPSV @Nibbors @Urbeto --- Hartelijk bedankt voor de reacties, likes en natuurlijk de stemmen voor de IDS-verkiezing! We gaan nog even door in Europa! Opnieuw met de hakken over de sloot maar we hebben het gewoon geflikt tegen Napoli. Man Utd zal wel een zware kluif worden verwacht ik, al hebben we eerder laten zien voor een stunt
 14. Je save ergens uploaden, zoals bij mega.nz ofzo, en dan het linkje naar @Vilhena sturen.
 15. Die Haaland, daar ben ik écht fan van. Heel benieuwd wat hij allemaal gaat presteren in zijn carrière!
 16. Taabouni ziet er in mijn AZ save toch echt wel iets beter uit al, ik ben aan de vooravond van seizoen 4. Andere spelers heb ik ook minder/sterker zien worden in andere spellen. Geeft toch maar weer aan dat elke save wel heel erg verschilt. Maar goed ook, anders zouden we allemaal met dezelfde spelers eindigen. Ihatraren wel heel sterk!
 17. Torino moet je kunnen pakken normaal gesproken maar de Bundesliga blijft natuurlijk ook van belang. Brewster heeft zeker potentie maar of hij het nu al kan brengen voor je, weet ik niet. Leuk gedaan met die foto's onderaan je post overigens!
 18. To Madeira zat in een voorgaande versie van FM, volgens mij CM4. Het was een nepspeler aangemaakt door een CM-scout, om voor zijn eigen mislukte carrière te compenseren. Je kon hem oppikken bij Vitória de Guimaraes voor zo'n 4 ton en het werd echt een wereldtopper. Overigens was hij ook bereid overal te tekenen, je kon hem dus met zowat elke club wel oppikken. Met AZ heb je overigens een leuke club met heel veel mogelijkheden gekozen!
 19. Op heerlijke wijze het kampioenschap gepakt en je spitsen weten het net wel te vinden zo te zien, succes in de Eredivisie!
 20. Jammer van het slippertje tegen Arsenal maar verder natuurlijk prima de zware decembermaand doorgekomen. Ook prima zaken gedaan omtrent de transfer van Bailey, ben benieuwd of er nog meer wijzigingen komen.
 21. Heel knap om nog steeds ongeslagen te zijn in de competitie met deze club. Er komt nu echter wel een zware maand aan waarbij met een paar verliespartijen de boel zomaar kan omslaan. Ben benieuwd of je hier zonder kleerscheuren doorheen kunt komen.
 22. Met drie wedstrijden kun je toch niets? Elke keer een andere tactiek, de helft kan nooit aankopen doen omdat die elke keer net de transfer windows mislopen. Wat je zegt kan inderdaad zo zijn maar natuurlijk willen we ook de club een beetje opbouwen, talent ontwikkelen, etc. Tevens is het vooral interessant om te zien hoe anderen het spelletje spelen en wat ze doen met de dingen die jij opgestart hebt. Een game met een Europese club is toch ook geen uitdaging? Guido won in zijn eerste jaar bij Ajax de Champions League, ik deed dat in mijn tweede seizoen met AZ en volgens mij deed Ke
 23. Prima begonnen aan het competitieve seizoen. Selectie lijkt ook sterk en breed genoeg om dit vol te houden en jouw kennende ga je voor niets minder dan promotie.
 24. Daar is die dan! Succes in IJsland en een prima eerste jaar inderdaad.
×
×
 • Create New...