Jump to content

Daniell

Leden
 • Content Count

  1,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Daniell

 1. In-game. Je zegt dat de gewone gameplay, dus in de menus wel vlot verloopt, echter de wedstrijden niet dus heeft het hoogstwaarschijnlijk met de onderstaande instellingen te maken Preferences --> Advanced --> Match
 2. Daniell

  FM-Café

  Dit dus, als ik ze aantrek kan ik ze natuurlijk wel aan competitiegenoten verhuren/verkopen. Er zijn er al aardig wat naar het buitenland vertrokken omdat ik toen het geld nog niet had. Ik heb er zelf ook één moeten laten gaan naar Porto omdat hij niet wilde verlengen. Aan de andere kant wil ik ook niet mijn volgende potentiële club te veel verzwakken zodat ik na tien jaar elke keer helemaal overnieuw moet beginnen. Keuzes.
 3. Toch niet de minste namen voor een club als Bolton, goed bezig!
 4. Jammer dat je Buitink hebt moeten laten gaan maar zo'n bedrag kan je als Vitesse zijnde natuurlijk niet weigeren. Met Brobbey heb je een degelijke vervanger gehaald! Ajax heeft slechts twee punten behaald in de laatste vier wedstrijden, zijn ze Europees nog actief? Ze lijken zich te verslikken in het vele aantal wedstrijden. Goed voor jouw natuurlijk. Succes met de prijzenjacht!
 5. Jammer van Leicester maar deze wedstrijden heb je er in FM altijd tussen zitten! Verder aardig op dreef inderdaad.
 6. Niet de start waarop je gehoopt had. Goed dat je toont flexibel te zijn en te luisteren naar je supporters. De wijzigingen lijken zeker effect te hebben en als je deze vorm vast houdt kun je zelf nog mee gaan doen om promotie!
 7. Jong ingekocht, ik houd daar wel van. Liever de lange termijn dan op korte termijn iets winnen en weer opnieuw moeten beginnen. Lekker bedrag gevangen voor Ekambi, met verder logische uittochten!
 8. Daniell

  (Tussen)stand

  I love it when a plan comes together! @glennix
 9. Daniell

  FM-Café

  Ik kan hiermee zo'n beetje alle grootste talenten uit Noorwegen wegsnoepen. Het is echter een afweging omdat ik er nu bijna drie seizoenen heb opzitten. Ik ben nu één van de grootste clubs uit Noorwegen en maak de meeste kans om het goed in Europa te doen. Ga ik puur op mezelf en neem ik die talenten met me mee, of laat ik ze zitten om de afstand met andere clubs niet te groot te maken? Hierbij moeten we wel denken aan mijn tien-jaren-regel. Dus over zeven seizoenen moet ik naar een andere club. Ga ik dan Tromso zo sterk mogelijk achterlaten om zelf met een andere club de aansluiting te zoeken of houdt ik de competitie zo competitief mogelijk?
 10. Daniell

  FM-Café

  Op dit moment wel. SI is bezig om te onderzoeken of ze de hotfix savedgame compatibel kunnen maken, ikzelf betwijfel dit echter. De attributen worden bij het aanmaken van je savedgame verdeeld dus ik weet niet of ze ieders spel zomaar kunnen aanpassen en of dit zonder crashes zal gaan. Ik ben natuurlijk geen kenner dus ik zou de reactie van SI even afwachten.
 11. Daniell

  FM-Café

  Bij instellingen uitzoomen naar 85%. Heb ik ook, werkt prima!
 12. Daniell

  FM-Café

  Hier kunnen we volgend seizoen wel wat mee
 13. Daniell

  FM-Café

  V1.1.1. zou moeten werken bij full release, wat werkt precies niet?
 14. Heeft te maken met je gedownloade skin. De makers zullen die sinds full-release iets moeten aanpassen omdat er sommige regels code missen. Meeste skins zijn alweer geüpdate!
 15. Bjorn Tore Rov - 19 jaar - Spits - €550K - Newgen Oskar Forsberg - 20 jaar - Middenvelder Links - €7.25K - Newgen Mikael Uhre - 26 jaar - Spits - Huur - Brondby Daarnaast nog wat transfers maar niet noemenswaardig! Verder is helaas Onni Valakari voor €6.5mln vertrokken naar Al-Ittihad. Het bedrag was ontzettend hoog voor de Noorse competitie, tevens wilde Onni al een tijdje vertrekken. Ook onze linksback, die vorig jaar alle assist records verbrak, zoals eerder vermeld, gratis de deur uitgelopen. Hij speelt nu bij Jiangsu. --- @delichris @Mordurette @ElMarcos @komodo25 @ROEMM @Marius @Gert @Chimpa @tdogg16 @GerQuakewin @Kavinos @FlyD @True_Legend @jeffrey koole @RubenS2 @neva @nasje92 @TheRedOne @rik1991 @Niejo101 @Dysproz @T10 --- De plaatjes zijn weer klikbaar en leiden jullie naar de profielen van de spelers! Bedankt weer voor de likes en reacties!
 16. Daniell

  FM-Café

  Het is mogelijk dat dit aan dezelfde bug te wijten is omdat scheidsrechters ook last hebben van die attributen bug
 17. Het gaat waarschijnlijk om de graphics, zet die instellingen eens wat omlaag!
 18. Daniell

  FM-Café

  Elke minuut die je er voor niets insteekt is zonde maar liever na vier uur dan er nog eens 20 uur in stoppen!
 19. Daniell

  FM-Café

  Deze waarschijnlijk @delichris https://www.fmscout.com/a-tcs-fm20-skin.html
 20. Daniell

  FM-Café

  Jep, helaas. Maar liever nu overnieuw beginnen dan er over een week of twee achter komen!
 21. Kon je niet op afbetaling doen? Hij koste mij totaal zo'n 1.4 maar heb maar 400k ofzo in de eerste window betaald.
 22. Daniell

  FM-Café

  Nee dit kan niet omdat er nieuwe schermen bij zijn gekomen. Op SI staat de Rensie skin, ik denk dat ik die weer ga gebruiken. Die lijkt heel erg op die van FM zelf maar hij heeft hem aangepast naar persoonlijke voorkeuren. Of TCS, die lijkt ook wel aardig.
 23. Daniell

  FM-Café

  Die van 13 november, las ik ergens. Mijn Nordic Dominance save zou dus veilig moeten zijn gelukkig.
×
×
 • Create New...