Jump to content

Daniell

Leden
 • Content Count

  2,350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Daniell last won the day on May 15

Daniell had the most liked content!

Community Reputation

482 Excellent

About Daniell

 • Rank
  De Raam
 • Birthday 03/26/1991

Recent Profile Visitors

1,354 profile views
 1. Daniell

  FM Café

  Klopt inderdaad, deze kan je hier vinden @W8er @rink_hsv
 2. Ik heb de Turken vrij hoog zitten, die hebben een geweldige jonge selectie. Traditiegetrouw doen ze het altijd wel goed tegen de grotere landen en laten ze het tegen de kleintjes afweten. De Italianen zijn al bijna dertig wedstrijden ongeslagen en zullen daardoor met te veel zelfvertrouwen aan dit EK beginnen. Ik heb de einduitslag daarom op 2-2 gezet Denk namelijk dat Italië wel wat beter is en dat ze op voorsprong zullen komen, waarna door individuele fouten Turkije op 2-1 kan komen. Hierdoor moet Italië in het laatste kwartier nog even gas geven om in ieder geval één punt aan
 3. Lekker hoor @RicoV1989! Prima zaken gedaan en de prestaties uit de eerste seizoenshelft doorgezet, toch iets waar je wat angstig voor was Succes @Vis met het samenstellen van een selectie voor op het hoogste niveau! Ben zeer benieuwd hoe we ons daar kunnen gaan meten.
 4. Noot: De afgelopen weken wat druk geweest met andere zaken waardoor het updaten even op een laag pitje stond, excuses daarvoor! Tevens bedankt voor de stemmen voor IDS, leuk om die waardering te krijgen #24 De ontwikkeling en seizoenen van... Tochi Chukwuani In aanloop naar het tweede seizoen hadden we centraal op het middenveld te maken met een tekort aan kwaliteit. Luka Ilic zou terugkeren naar Manchester City, Wout Brama werd een dagje ouder en de aanwezige talenten konden mij toentertijd niet overtuigen. Sigurd Gronli, die we in het eerste jaar aantrok
 5. Klopt wat je hier zegt, behalve het dikgedrukte. Dat is sinds FM18(?) niet meer zo
 6. Het tempo is er inderdaad een beetje uit vanwege plotselinge drukte de afgelopen dagen. Ga het in de aankomende dagen zeker weer oppakken Mijn stem gaat naar @delichris - Verover de Wereld. De reden hiervoor is zijn consistentie, die ik ten zeerste bewonder. Hoewel het een 'simpele' presentatie is van zijn save, houdt hij het altijd heel lang vol en presteert hij uitstekend met zijn teams! Tevens worden zijn novelles niet vaak verkozen tot IDS omdat hij het zo 'simpel' houdt maar ik vind dat delichris er ook een keer mag staan.
 7. FCSM heerlijke youth-only save mee gehad in FM20. Komt er al wat leuks door uit de opleiding? Heb je Virginius nog? Pellissard is ook een held! Twee van zijn jongere broertjes zitten tegenwoordig ook in de opleiding, echter nog niet in FM21 geloof ik.
 8. Dat moet je meenemen in de schema's inderdaad. Al is het te adviseren een 'recovery' sessie te gebruiken in het eerst mogelijke slot na de wedstrijd, de rest van de dag rust. Op de dag voor de wedstrijd plan ik 's morgens altijd een lichte sessie, dat kan gerust.
 9. Daniell

  Club gezocht

  Puskás Akadémia FC
 10. Hey, vorige opdracht helemaal gemist! Lautaro Martínez?
 11. Zou je wel verwachten inderdaad, tot nog toe heeft hij echter nog maar vier doelpunten gemaakt. Wellicht eens kijken naar die spelhervattingen aangezien we daar zeker meer uit kunnen halen, bedankt voor de tip Ik had al wel gedacht dat deze update jouw zou kunnen bekoren. Het verschil in waarde komt vooral voort uit de competitiereputatie vermoed ik. De Eredivisie is inmiddels opgeklommen naar de zevende plek op deze ranglijst. Denk dat jij inmiddels ergens rond de twaalfde plek staat met de Eliteserien?
 12. Noot: Nu er drie seizoenen voorbij zijn, lijkt het me leuk om eens een aantal spelers uit te lichten. Ik ga een aantal updates maken over spelers die belangrijk zijn geweest in het afgelopen seizoen en aanstormende talenten die zich goed ontwikkeld hebben. Ik hoop op deze manier iets meer binding met de selectie te kunnen creëren voor jullie als lezer. Daarnaast hebben er best al wat wisselingen plaatsgevonden waardoor er misschien een minder duidelijk beeld van de selectie is ontstaan. Ik kan alvast verklappen dat de zomer richting het vierde seizoen aardig druk is geweest. Met deze up
 13. Mwah, over zijn gehele carrière loopt hij iets meer dan 1 op 1 dus valt wel mee Zonder gekheid, in zijn rapport staat nog steeds 'could improve a lot in the future' dus we zijn er nog lang niet. Hij zit nu echt aan de bovenkant van de Eredivisie dus verwacht rond een CA van 140. Ben dan ook heel benieuwd hoeveel beter hij nog wordt en waar zijn PA ligt. Ga ik aan het eind van zijn loopbaan zeker even naar kijken want ik heb een vaag vermoeden dat ie weleens boven de 180 kan liggen
 14. Dat is toch vast wel te fixen? De oude club zit ook nog gewoon in de database volgens mij, die zou je zo weer terug kunnen zetten lijkt me? Daarnaast moet het ook mogelijk zijn ervoor te zorgen dat ze wel San Marinese intakes krijgen, dat hebben ze in die bestandjes voor FM20 ook gedaan.
 15. Daniell

  FM Café

  Niet normaal hè! Vraag me af of hij dit lang kan volhouden, gezien zijn xG een beduidend stukje lager ligt dan wat hij gescoord heeft. Hij heeft er ongeveer 8 meer gemaakt dan verwacht. Hulde! Supertoffe save van wat ik heb gezien.
×
×
 • Create New...