Jump to content

Daniell

Leden
 • Content Count

  2,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Daniell last won the day on December 1

Daniell had the most liked content!

Community Reputation

227 Excellent

About Daniell

 • Rank
  De Raam
 • Birthday 03/26/1991

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. --- @delichris @Mordurette @ElMarcos @komodo25 @ROEMM @Marius @Gert @Chimpa @tdogg16 @GerQuakewin @Kavinos @FlyD @True_Legend @jeffrey koole @RubenS2 @neva @nasje92 @TheRedOne @rik1991 @Niejo101 @Dysproz @T10 @Vilhena @ROEMM @steff1980 @LouisPSV @Nibbors @Urbeto --- Hartelijk bedankt voor de reacties, likes en natuurlijk de stemmen voor de IDS-verkiezing! We gaan nog even door in Europa! Opnieuw met de hakken over de sloot maar we hebben het gewoon geflikt tegen Napoli. Man Utd zal wel een zware kluif worden verwacht ik, al hebben we eerder laten zien voor een stunt te kunnen zorgen. Ik ben heel benieuwd wat die wedstrijden ons gaan brengen.
 2. Je save ergens uploaden, zoals bij mega.nz ofzo, en dan het linkje naar @Vilhena sturen.
 3. Die Haaland, daar ben ik écht fan van. Heel benieuwd wat hij allemaal gaat presteren in zijn carrière!
 4. Taabouni ziet er in mijn AZ save toch echt wel iets beter uit al, ik ben aan de vooravond van seizoen 4. Andere spelers heb ik ook minder/sterker zien worden in andere spellen. Geeft toch maar weer aan dat elke save wel heel erg verschilt. Maar goed ook, anders zouden we allemaal met dezelfde spelers eindigen. Ihatraren wel heel sterk!
 5. Torino moet je kunnen pakken normaal gesproken maar de Bundesliga blijft natuurlijk ook van belang. Brewster heeft zeker potentie maar of hij het nu al kan brengen voor je, weet ik niet. Leuk gedaan met die foto's onderaan je post overigens!
 6. To Madeira zat in een voorgaande versie van FM, volgens mij CM4. Het was een nepspeler aangemaakt door een CM-scout, om voor zijn eigen mislukte carrière te compenseren. Je kon hem oppikken bij Vitória de Guimaraes voor zo'n 4 ton en het werd echt een wereldtopper. Overigens was hij ook bereid overal te tekenen, je kon hem dus met zowat elke club wel oppikken. Met AZ heb je overigens een leuke club met heel veel mogelijkheden gekozen!
 7. Op heerlijke wijze het kampioenschap gepakt en je spitsen weten het net wel te vinden zo te zien, succes in de Eredivisie!
 8. Jammer van het slippertje tegen Arsenal maar verder natuurlijk prima de zware decembermaand doorgekomen. Ook prima zaken gedaan omtrent de transfer van Bailey, ben benieuwd of er nog meer wijzigingen komen.
 9. Heel knap om nog steeds ongeslagen te zijn in de competitie met deze club. Er komt nu echter wel een zware maand aan waarbij met een paar verliespartijen de boel zomaar kan omslaan. Ben benieuwd of je hier zonder kleerscheuren doorheen kunt komen.
 10. Met drie wedstrijden kun je toch niets? Elke keer een andere tactiek, de helft kan nooit aankopen doen omdat die elke keer net de transfer windows mislopen. Wat je zegt kan inderdaad zo zijn maar natuurlijk willen we ook de club een beetje opbouwen, talent ontwikkelen, etc. Tevens is het vooral interessant om te zien hoe anderen het spelletje spelen en wat ze doen met de dingen die jij opgestart hebt. Een game met een Europese club is toch ook geen uitdaging? Guido won in zijn eerste jaar bij Ajax de Champions League, ik deed dat in mijn tweede seizoen met AZ en volgens mij deed Kevin ook iets soortgelijks met Ajax. Dan kun je beter voor iets in Peru gaan, helemaal als je het spelletje samen gaat spelen
 11. Prima begonnen aan het competitieve seizoen. Selectie lijkt ook sterk en breed genoeg om dit vol te houden en jouw kennende ga je voor niets minder dan promotie.
 12. Daar is die dan! Succes in IJsland en een prima eerste jaar inderdaad.
 13. Prima gedaan door te promoveren, nu bouwen aan een elftal dat makkelijk mee kan in de Eredivisie inderdaad. De Nederlanders zullen nog wel te duur zijn dus ik zou ook in het buitenland rond kijken.
 14. Hemeltje lief zeg! Je hebt het gas er wel op. Ben een paar dagen wat minder aanwezig en ik mis hier gewoon een update of tien. Toch lekker bezig daar in Hannover, gaat zeker de goede kant op. Paar leuke transfers gedaan, ik zie je wel een eind komen dit seizoen. Zo groot is de achterstand nog niet.
 15. Ben weer bijgelezen! Nog steeds goede updates en een leuk interview op de vorige pagina. Ook mooi hoe je de zaken nu weer vanuit moeders oogpunt benaderd. Vooral met de laatste zin sla je voor mij de spijker op z'n kop
×
×
 • Create New...