Jump to content

Nummerke10

Leden
 • Content Count

  2,305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Nummerke10

 1. Vlak achter PSG, ondanks het puntverlies eerder in de maand. Hopen dat je in december zowel in Europa als in Frankrijk mooie resultaten neer weet te zetten, dan kan 2027 een prachtig jaar worden!
 2. Menno Koch, een echte Brabander die Willem II naar de beker schiet! Mooi om te zien natuurlijk.
 3. Twee nederlagen voordat je december ingaat is niet heel fijn, vooral als er nog wat moet gebeuren in de CL. Hopen dat je spelers niet in de war raken van dat puntverlies.
 4. Hij heeft nog een jeugdcontract?! Hoe dan? Wel heerlijk keepertje hoor
 5. Wat zouden jullie voor deze speler neerleggen? Heeft wel de toekomst en is Duits wat twee gigantische pluspunten zijn (plus natuurlijk dat hij geweldige stats heeft voor zijn leeftijd). Nadeel is dat zijn afkoopsom 118 miljoen is en ze niet echt bereid zijn om te onderhandelen.
 6. Jammer van de groepswinst maar Inter is niet de sterkste groepswinnaar zo te zien. In de competitie gaat het weer eenvoudig.
 7. Even bijgelezen. Een mooie maand en hiervoor mooie transfers gedaan. Alleen die wedstrijd tegen Liverpool was een dissonant in een tot nu toe geweldig seizoen weer.
 8. Flink verkocht, op rechtsbuiten mag Tobilko het voor een basisplaats opnemen tegen Jeppe Kjaer en Timo Werner. Arne Maier ging vorig seizoen voor 40 miljoen voor Bayern en komt nu voor 20,5 miljoen terug als back-up centraal op het middenveld
 9. Ik schrok even maar het bleek toch een wat minder bekende Obama te zijn.
 10. Aarons is een toptransfer! 69 wedstrijden voor Rui Patricio is een gigantisch aantal, goed dat je veel gerouleerd hebt met de veldspelers want anders was het in april en mei een slagveld geworden.
 11. Flink in de prijzen gevallen maar zoals @Titan zegt vreemd dat er zoveel Celtic spelers in het elftal van het jaar staan. Denk alleen niet dat je er wakker van ligt.
 12. Ik dacht dat het titelgevecht naar werd maar het gevecht moet nog komen Ik zet mijn geld in op Willem II
 13. Nummerke10

  FM-Café

  Pfoe wat een uitslagen! @Michaelinho* Over Bella-Kotchap, ik heb hem al in het eerste seizoen gehaald. In het derde seizoen verhuurde ik hem aan Bundesliga-genoot Werder Bremen omdat hij bij mij tweede viool speelde en gewoon minuten moest maken. Daarna heb ik Senesi die in principe beter was verkocht om plaats voor hem te maken. Nu één seizoen verder is hij onomstreden naast Lisandro Martinez. Technisch en mentaal komt hij trouwens nergens boven de 15 uit maar fysiek is het een beest. Met een verdediger die juist wel technisch en mentaal erg goed is werkt dit ook gewoon erg goed.
 14. Nummerke10

  FM-Café

  Heb Barça meteen maar even teruggepakt. Fati erbij zou ook nog mooi zijn maar die is net iets te duur op dit moment. Transfer Pedri Wel jammer van de Duitse kern, hoewel er met Bella-Kotchap, Kimmich, Fein, Stark, Werner, Netz, Eggestein en Klostermann nog wel wat rondloopt. Deze jongen uit de eigen jeugd zal komend seizoen dienst doen als back-up voor Kimmich op rechtsback:
 15. Nummerke10

  FM-Café

  AZ heeft een heerlijke jeugdlichting, als die allemaal door kunnen groeien hebben ze na enkele jaren echt team om van te watertanden ja. Ik werd hier niet zo vrolijk van. Dacht dat de ontsnappingsclausule wel hoog genoeg was (dit is ook hoogste transfersom in mijn FM 20 carrière) Vanaf nu gaat hij bij mij door het leven als Ai Havertz.
 16. Nou zeg, 10 duels bij Montpellier, misschien moet Theo Maassen het maar over een andere boeg gooien qua carrière.
 17. Pfoe eerste CL-finale meteen met 2-0 gewonnen! Assists van Talles Magno en Wijndal, de linkerkant fungeert uitstekend Ook mooie road to final met hoofdrol voor Lukebakio en een historische uithaal tegen Atlético.
 18. Ik voorzie een mooie run in de Europa League. Moet je nog wel even Benfica achter je houden.
 19. Nummerke10

  FM-Café

  @Nesta Bij Preston kreeg ik er pas een toen er een nieuw bestuur kwam na 14 jaar. Ze zullen altijd een afweging maken tussen kosten, baten en emoties die aan stadion hangen, hoewel die bij Ajax wel wat lager zullen zijn
 20. @Michaelinho* Havertz en Onana mogen ook bij Hertha opdraven Mooie transfers, die twee andere jongens talentvolle regens?
 21. Nummerke10

  FM-Café

  @Michiel RAFC heeft een goed geheugen, ben zelf inderdaad Hertha BSC. Klopp zat er trouwens wel bijna twee seizoenen voordat hij ontslagen was. Zijn opvolger Zidane had minder lang nodig om weggestuurd te worden, slechts 33 dagen en 6 wedstrijden. Vier gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren maar het was niet genoeg voor Bayern Uitschakeling door Real Sociedad in de Europa League na strafschoppen was genoeg om hem weg te sturen.
 22. Nummerke10

  FM-Café

  Lijkt wel alsof 2020 anders is dan andere jaren Seizoen 2022/23 met WK in Qatar blijft vervelend... Elke 3 dagen een wedstrijd, vermoeide spelers etc. In Bundesliga nu met Bayer Leverkusen verwikkeld in een tweestrijd om het kampioenschap. Bayern heeft Klopp aangesteld en ontslagen, staan 7e op het moment
 23. Ik wil hem vastleggen maar het neemt redelijk wat tijd in bestek
×
×
 • Create New...