Jump to content

Nummerke10

Leden
 • Posts

  5,298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Nummerke10

 1. @Glenn08 Ook een ongekend puntenaantal nodig gehad om dat te bereiken zie ik. Wraak voor het seizoen 2001/02
 2. Nummerke10

  FM Café

  @Jotew Dit is mijn eerste elftal. Altay, Martinez, Rodriguez, Gouiri en Carvalho kwamen allemaal in de zomer, Palhinha in de winter. Altay was met een gemiddelde van 7,34 ontzettend belangrijk. Voor de rest kwam er veel gevaar van de flanken, Saint-Maximin was onze beste aanvaller met 15 goals 15 assists en Gouiri maakte er 21 met 5 assists. Palhinha scoorde ook een hoog gemiddelde maar Martínez en Rodríguez vielen nog een beetje tegen. Carvalho kan het niveau nog niet echt aan dus misschien komt er nog een nummer 10 bij deze zomer.
 3. Nummerke10

  FM Café

  Zo het eerste seizoen zit erop. Meteen CL-voetbal gehaald maar misschien wel het belangrijkste: We zijn entertainers. Met een aanvallende 4-2-3-1 scoorden we nipt achter Liverpool en City het meeste in de competitie. Tel er nog 52 tegengoals bij en er vielen 138 goals in wedstrijden van ons. Alleen Brighton is meer 'entertaining'. Focus ligt dan ook op versterkingen in de achterhoede. Boubacar Kamara komt gratis over van Olympique Marseille en voor de aanval is Marcus Edwards al vastgelegd voor 10 miljoen. Wat er voor de rest nog bijkomt? Geen idee
 4. Zo Bayern heeft wel een dreamteam samengesteld hè? 5 spelers bij de beste 10 ter wereld...
 5. Ja hoor, wat een resultaten! Ontzettend onverwacht. Ben benieuwd hoe je de Ancelotti challenge gaat aanvaren.
 6. Nummerke10

  FM Café

  Lijkt me inderdaad een mooie stap. In China was het met de spelers die jij rond hebt lopen ook niet heel uitdagend meer toch?
 7. Mijn nieuwe centrale verdediger bij Newcastle. Is van nature een verdedigende middenvelder maar zie hem als ideale voetballende verdediger. Wel jammer dat hij in zijn eerste duel meteen 2 keer geel pakte.
 8. Klopt het dat ik een screen van Edwards mis? Voor de rest lekkere aankopen!
 9. Nummerke10

  FM Café

  Was een beetje klaar met mijn PSV-game, de uitdaging was er al een tijdje van af en het team bouwen zit er niet meer in omdat de beste spelers al voor mij speelden. Om lekker hersenloos in de zomer een beetje te kunnen spelen ben ik met Newcastle begonnen. Zag op Viaplay de documentaire Fever Pitch: The Rise of the Premier League en daar werden ze mid jaren 90 'The Entertainers' genoemd door hun aanvallende spel. Het leek me leuk om deze titel terug te krijgen, hopelijk dit keer wel met een titel als resultaat. Dit zijn de transfers van het eerste jaar. Tavernier was een miskleun, ik was vergeten dat Trippier er al rond liep. Met Rodriguez en Guimaraes heb ik een topmiddenveld, Martínez is ideaal naast Dan Burn en Gouiri zorgt voor de finesse aan de linkerkant waardoor circus Saint-Maximin naar de rechterkant is verplaatst. Tot nu toe klopt het entertainment gedeelte wel
 10. Wat een goals zeg! Hoe krijg je je wingbacks tot zoveel assists?
 11. Mooie update, met die 2 jonge Noren heb je goud in handen, Berland heeft een geweldige club DNA en Saleh is misschien de goalgetter die je zegt niet te hebben met 12 goals in 1134 speelminuten.
 12. Denk dat Levy zo van streek is dat er meer prijzen gewonnen kunnen worden dat hij dat toch even wil bespreken.
 13. Een mooie stap en ondanks de drukke transferperiode een geweldige start. Wat een goals!
 14. Nummerke10

  FM Café

  Marco Materazzi is de eerste die ik kan bedenken. Javier Zanetti is natuurlijk geen Italiaan maar wel dé trouwe Inter-speler.
 15. Nummerke10

  FM Café

  @TheRealOne Prognose was 3e toch? Zie vaak dat FC Utrecht en AZ sterk worden in langere saves in de Eredivisie, zijn dat je concurrenten?
 16. Nummerke10

  FM Café

  @MNie Ik heb ook wel eens bij Arsenal gezeten en er prijzen gepakt, het blijft natuurlijk een game waarin je onrealistische resultaten kan behalen
 17. Wat doe je als je al 6 wereldtoppers hebt voor 5 posities? Precies, je haalt er nog een bij
 18. Nummerke10

  FM Café

  @TheRealOne Een beetje meer respect naar PSV mag wel hè!
 19. Een leuke mix tussen ervaring, Franse spelers en buitenlandse talenten. Die twee Scandinaviërs kunnen nog jaren uitblinken!
 20. Dat je geen kampioen wordt door dat gelijke spel met een xG van 4 is natuurlijk wel heel extreem. Wel leuk voor de afwisseling natuurlijk.
 21. Één 8e plek, ons wolfpack is geen echte angstaanjagende roedel wolven.
 22. Het toernooi wat ik zo verafschuw, de Club World Cup. Dit keer zat alles mee. Een loting met twee poulewedstrijden met 4 dagen rust en maar liefst 5 dagen tussen de laatste poulewedstrijd en de kwartfinale. Dat we dan in de finale Liverpool zo'n pak slaag kunnen geven is een extra heerlijk gevoel
 23. Leuk overzicht. Opvallend dat er zo weinig overtredingen op je team gemaakt worden terwijl er toch vaak wordt gedribbeld. Zou verwachten dat dat wat meer in elkaars verlengde zou liggen.
×
×
 • Create New...