Jump to content

Nummerke10

Leden
 • Content Count

  2,047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Nummerke10 last won the day on July 5

Nummerke10 had the most liked content!

Community Reputation

588 Excellent

About Nummerke10

 • Rank
  Transferguru
 • Birthday 05/16/1990

Personal Information

 • Biografie
  Voetbalfanaat, al jaren trouw FM-speler. Heb iets met nummers 10. Ben redelijk flauw.
 • Woonplaats
  Heeze
 • Opleiding/Werk
  Merchandiser
 • Favoriete CM/FM
  Elk jaar weer de nieuwste
 • Favoriete Club
  PSV & Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zo flink getransfereerd deze zomer, zo zie ik het graag. Paar toppers voorin en op het middenveld rondlopen, lijkt me dat jullie goed gehandeld hebben. Flink Zuid-Amerikaans sausje over de selectie maar dat hoort ook in Portugal.
 2. Nummerke10

  Go or No Go?

  @JesseNL Als je nog tijd hebt om voor zijn vertrek goede vervangers aan te trekken kan je het overwegen. Ik kan me voorstellen dat 5,5 miljoen een bedrag is waarmee je je team op meerdere posities kan versterken waardoor je er per saldo beter van wordt.
 3. Zelf zoveel plekken stijgen en dan nog niet de club zijn met de meeste progressie. Voor de rest is het een grote goednieuwsshow!
 4. Gerrie Grot geblesseerd... Grote genade, geen geluk.
 5. Een van de redenen waarom het altijd handig is om in Afrika te scouten. Pareltjes voor niks of voor zeer lage prijs die in mijn geval goed zijn voor de doorverkoop maar bij veel andere teams rechtstreekse aanwinsten zouden zijn. Voor 700K samen:
 6. Screens Diallo en Jele @Vis @Fantasy @Isco22 @komodo25 @Reinoud @Tim' @ElMarcos @neva @Marius @BuJo @FlyD @Cicchio @RubenS2 @delichris @Titan @germandutch @ElPrincipito
 7. Fijne talenten erbij! Mooi dat de club vooruit wil, maakt de keuze voor een eventuele overstap wel lastiger.
 8. Pfoe lekker hoor zo'n uitslag! Lullig voor die spelers van Azerbeidzjan dat ze ook een extreem lange terugreis hebben.
 9. Dat is een mooie manier om Rapinoe haar mond te snoeren
 10. Pfoe altijd weer die Duitsers en de laatste minuut hè... Wel mooie 3e plek. MacDonald die de club overneemt zou wel een echte whopper zijn zeg!
 11. Pellisard zou toch moeten beseffen dat hij niet groter is dan de club. Voor iemand die zo jong is en zo vaak scoort is 30 miljoen ook een schappelijke prijs lijkt me.
 12. Jeugdopleiding rendeert nog op niveau 4 klassen lager lijkt het. Zelf halve finale ECL, heerlijk! Ook Frankfurt zou te pakken kunnen zijn gezien de teams die je al uitschakelde.
 13. Zo Roglic haalt even uit zeg! Onze Remco doet het goed met top-10 klassering, zou eigenlijk een puberklassement moeten zijn waar hij dan mooi bovenaan staat.
 14. Mooie uitdaging die past in de lijn die Wolves al volgt. Hoop dat je die lijn vasthoudt want het is wel smullen qua spelers bij de Wolves
 15. Selectie Preston North End 2037/38 Verhuurde spelers (wit omkaderd zijn voor doorverkoop) Transferoverzicht Premier League 2037/38 Verkoop seizoenkaarten @Vis Aston Villa jojo't tussen de Premier League en de Championship. Na de degradatie in 2036 zijn ze in 2037 meteen weer teruggepromoveerd. @Fantasy Het eigen vermogen is zo'n 1,1 miljard pond. Heb intussen denk ik al 2 miljard in reservefondsen zitten. Volgens de financiële voorspellingen zou de balans in 2040 alweer onder de 0 zitten @Isco22 Heb het allemaal verbrast dus dat was een goede vakantie haha @komodo25 @Reinoud @Tim' @ElMarcos @neva @Marius @BuJo @FlyD @Cicchio @RubenS2 @delichris @Titan @germandutch @ElPrincipito
×
×
 • Create New...