Jump to content

Nummerke10

Leden
 • Content Count

  1,417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nummerke10 last won the day on April 25

Nummerke10 had the most liked content!

Community Reputation

373 Excellent

About Nummerke10

 • Rank
  Jeugdtrainer

Personal Information

 • Biografie
  Voetbalfanaat, al jaren trouw FM-speler. Heb iets met nummers 10. Ben redelijk flauw.
 • Woonplaats
  Heeze
 • Opleiding/Werk
  Merchandiser
 • Favoriete CM/FM
  Elk jaar weer de nieuwste
 • Favoriete Club
  PSV & Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pfoe weer flink uitgehaald in de CL. Gigantische lading talenten weer, vind ik eigenlijk niet kunnen... Wel lekker die speler uit eigen jeugd, zo zien we ze het liefst!
 2. Transfers uit overzicht @komodo25 @Isco22 @neva @Vis @Cicchio @ElMarcos @Reinoud @Tim' @YerrollP @delichris @Titan @germandutch @Fantasy @Marius @RubenS2 @ElPrincipito Het was een prachtig EK en ik werd gek tijdens de wedstrijd tegen Duitsland... Vind het nog steeds raar dat Bamert speler van het toernooi is geworden terwijl door zijn twee (!!!!) gemiste penalty's Duitsland de finale verloor.
 3. Gegenpressing is de go to tactiek in FM, bij jou werkt hij ook heel goed. Zou met je talentvolle spitsen haast denken dat een tweespitsensysteem ook geweldig zou werken maar de resultaten geven je gelijk om zo te blijven spelen.
 4. Heerlijk kampioenschap! Misschien kan Guti aankloppen bij Real voor een enkele huurling, je zal versterking nodig hebben voor La Liga.
 5. Aii dat is jammer. Zonder backs zou je nog kunnen overwegen om met 3 centrale verdedigers te gaan spelen natuurlijk. Maar met een beetje geluk komt er nog een mooie lichting Belgen aan.
 6. Mooi stuk, niet echt netjes van die Wijnen dat hij zo'n jongen meteen in zijn eentje naar Valenciennes stuurt. En volgens mij sporen ze op Corsica ook echt niet hè...
 7. Dadelijk met een fitte basiself tegen Engeland. Wordt pittig... Als je ziet dat Duitsland aan Schotland gekoppeld is had je misschien wel wat meer moeite moeten doen om groepshoofd te worden.
 8. Cuisance Hopen dat je hem kan overnemen van Bayern. Die Grondman ziet er ook ontzettend goed uit, luxeproblemen voorin bij jou! En natuurlijk gefeliciteerd met het kampioenschap!
 9. Postema kan prima spitsje worden, op die positie zit het sowieso wel goed komende jaren.
 10. Zit er bij andere Baskische clubs nog iets leuks tussen? Voor de toekomst is dit niet de meest ideale instroom. Hoop dat je Valencia nog 4 wedstrijdjes achter je kan houden.
 11. Wat een prachtig verslag en geweldig eindresultaat natuurlijk! Gefeliciteerd mannen!
 12. Pfoe fijne speler hoor! 17 passen 17 techniek op zijn 17e is echt top! Spelmaker in wording. @Cicchio
 13. Moest deze even hier kwijt hoor Wat een zenuwslag die penaltyreeks
 14. Knotsgekke wedstrijd tegen Duitsland Screen Van Riel, die in basis kwam na blessure Gravenberch Team van het Toernooi Knock-outfase EK 2032 Terugblik EK 2032 @RubenS2 Lineker had al getweet na de halve finale. @komodo25 @Isco22 @neva @Vis @Cicchio @ElMarcos @Reinoud @Tim' @YerrollP @delichris @Titan @germandutch @Fantasy @Marius @ElPrincipito
×
×
 • Create New...