Jump to content

Nummerke10

Leden
 • Posts

  4,031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Nummerke10 last won the day on August 3

Nummerke10 had the most liked content!

Reputation

2,030 Excellent

About Nummerke10

 • Birthday 05/16/1990

Personal Information

 • Biografie
  Voetbalfanaat, al jaren trouw FM-speler. Heb iets met nummers 10. Ben redelijk flauw.
 • Woonplaats
  Heeze
 • Opleiding/Werk
  Content marketeer
 • Favoriete CM/FM
  Elk jaar weer de nieuwste
 • Favoriete Club
  PSV & Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tsja, als PSG maar 4 punten pakt en Marseille 3 dan wordt de rode loper wel echt uitgerold voor ons... Tegen Nîmes verloor PSG 0-2 met 2,02-0,49 xG terwijl ze tegen Lyon gelijkspeelden met 1,48-0,51 xG. Beetje pech dus voor PSG maar daar ben ik niet rouwig om.
 2. Pfoe dat gaat lekker daar, zowel verdedigend als aanvallend @MisterX Zelf met nog 3 wedstrijden te gaan verrassend genoeg in titelstrijd verwikkeld in Frankrijk. Marseille moet nog tegen nummers 5, 10 en 20 Reims moet nog tegen 15, 12 en 18 PSG moet nog tegen 12, 18 en 6 PSG dus grote favoriet, vooral ook omdat ze ons vorige maand met 4-1 verslagen hebben. Ben benieuwd of er nog een wonder kan plaatsvinden met mijn bejaarde spelersgroep en -staf.
 3. Hoofd Jeugdopleidingen die zelf waarschijnlijk weer in de luiers zit Edit: Volgens mij is die champagne goed voor de leeftijd want er zit een gigantisch gat tussen de 3 oudste stafleden in het spel en nummer 4 Good Old John de Jong.
 4. Mooie update met een flinke overwinning op Ajax. Ik heb zelf volgens mij hetzelfde lettertype dat je voor de doelpuntenmakers had ook ooit gebruikt, deze is soms wat lastig leesbaar.
 5. Bij Reims ging het de eerste 20 jaar na mijn vertrek nog goed maar de laatste jaren is de klad erin gekomen. Met zes grote sterren van 35 of ouder stond er weinig kapitaal meer op het veld en de club staat ook nog eens 100 miljoen in het rood. Toch was er nog wat transferbudget om spelers aan te trekken. Uitgaand lekker wat kunnen cashen voor spelers die of geen toekomst hadden in mijn plannen of in het geval van Sagaf nog wat op konden leveren. Bij Sagaf kwam het mooi uit dat we in de zomer al een groot talent uit Uruguay op konden pikken die de vergelijking met Sagaf wel aankan en vele malen beter kan worden. Inkomend hebben we ons deels op de korte en deels op de lange termijn gericht. Kort omdat CL-voetbal onmisbaar is met deze financiën, lang omdat de waarde weer op het veld moet staan ipv in salarissen van 35+'ers. Camara en Pastorek zijn echt voor de korte termijn, zij blijven een jaar en mogen dan terug. Pastorek wil ik wel langer houden maar dat zal flink wat gaan kosten. Despotov, Barcellona en Mesanovic zijn gehaald voor op de lange termijn, goedkope talenten die hopelijk basisspeler worden in de toekomst of met winst doorverkocht kunnen worden. Dorrega is ook nog jong maar meteen belangrijk centraal achterin. Maël Paris is een sterke centrale middenvelder in de kracht van zijn leven, hij kostte buitensporig veel voor een team dat diep in het rood staat maar hij zal hopelijk sportief meer op gaan leveren voor het team. Met dit team staan we nu in januari 4e in de Ligue 1, met de nummers 2 en 3 één puntje voor ons en koploper Marseille 6 punten. In de CL zijn we gekoppeld aan Barcelona dus ik verwacht dat we ons vanaf dan op de competitie kunnen richten en nog wel een plekje kunnen stijgen.
 6. Ik ga voor @19CH98. Een verhaal van iemand die in het begin zegt geen succescoach te zijn op FM om vervolgens een hegemonie van heb ik jou daar neer te zetten en de CL te winnen met Ajax zonder met miljoenen te smijten. Verfrissend verhaal van iemand die zijn FM-kwaliteiten onderschat
 7. Colombia en Zweden zouden als outsider nog wel in de kwartfinale kunnen komen inderdaad, Argentinië is de enige die je er mag verwachten. Voor de rest slaat het eigenlijk nergens op, vooral omdat het 2022 is @MNie
 8. Twee huurlingen die scoren en veel oude krachten die de fysiek hebben van een Rafael vd Vaart in zijn nadagen. Mag dus nog het een en ander gebeuren maar de start is er!
 9. 16 jarigen op de bank, dat zal wel een flink feestje zijn geweest
 10. Ja ik zit in 2052 maar Maleisië is nog steeds geen voetballand en De Graafschap nog steeds een sympathieke club waar een mooie John Deere belangrijker is dan een goede selectie.
 11. Nummerke10

  FM Café

  In 2052 weer terug bij Reims gekomen. Een club in verval helaas, met een kern oudere spelers waar je bang van wordt. Deze spelers verdienen samen zo'n 80 miljoen per jaar en de bovenste 6 zijn eigenlijk nog steeds basisspeler. Voor Bastian werd in 2051 nog 21 miljoen neergelegd. Tussen 2025 en 2047 wist Reims elke titel te pakken, in 2049 pakte het ook nog een titel en in 2050 werd het tweede maar sindsdien zijn ze twee keer vierde geworden. Dit jaar is de prognose schokkend genoeg 13e, genoeg werk aan de winkel dus. Nice, Lille en PSG zijn de grote concurrenten voor een eventuele titelrace. De thuiswedstrijden spelen we wel in het voor mij gebouwde stadion Ondanks dat we 114 miljoen in het rood staan is de financiële situatie Oké. Door de grote namen langzaam te laten afvloeien en goedkope talenten terug te halen hoop ik dat we snel weer boven de 0 komen. De 10 routiniers hierboven hebben op Ivo na geen enkele meerwaarde. Ik denk dat Ivo ook meteen een belangrijke pijler wordt onder de eventuele komende successen van het team: Wordt weer een leuke uitdaging zo de laatste FM 21 weekjes
 12. Als beste meest succesvolle manager ter wereld heb ik ontslag genomen bij AC Milan. Krijg vervolgens vragen van media over De Graafschap en Maleisië... Zou realistischer zijn als er gespeculeerd wordt over managers die niet goed presteren bij grote clubs in Europa of functies die vrijkomen met een hogere reputatie lijkt me? Ik heb weinig behoefte om in te gaan op de vrijgekomen functie op de Vijverberg
 13. Fijne aankoop en goede instroom met een toptalent tussen de palen. Gaat goed daar in het hoge Noorden.
 14. Het zal moeilijk worden om Gnonto te behouden lijkt me maar hopelijk kan hij met je meegroeien naar een team dat om de landstitel mee kan strijden!
 15. Het speelde al eerder inderdaad maar gisteren kwam ineens weer in het nieuws dat een overname dichtbij is. Blijft nog wel wat gedoe met het op gruwelijke wijze vermoorden van een kritische journalist maar hé, geld is vaak belangrijker dan moreel besef
×
×
 • Create New...