Jump to content

Nummerke10

Leden
 • Posts

  3,803
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Nummerke10 last won the day on May 11

Nummerke10 had the most liked content!

About Nummerke10

 • Birthday 05/16/1990

Personal Information

 • Biografie
  Voetbalfanaat, al jaren trouw FM-speler. Heb iets met nummers 10. Ben redelijk flauw.
 • Woonplaats
  Heeze
 • Opleiding/Werk
  Merchandiser
 • Favoriete CM/FM
  Elk jaar weer de nieuwste
 • Favoriete Club
  PSV & Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nummerke10's Achievements

Assistent-trainer

Assistent-trainer (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1.8k

Reputation

 1. Dat is inderdaad een fout in het spel, hij tekent in oktober of november een 'nieuw contract' dat hem tot het einde van het jaar bij Dortmund houdt. Dat betekent dat hij in december of januari nog niet wil praten over een nieuw contract en dus altijd transfervrij de overstap maakt naar een ander team. Zie dat bijna iedereen die een nieuwe carrière heeft gestart over hem beschikt in 2022 Mijn laatste transfer is wel een lekkere. Lang voor mijn komst ging hij voor 86 miljoen van AC Milan naar Manchester United, ik heb hem voor een jaar gehuurd en in januari benaderd om weer terug te komen. Dat wilde hij wel dus nu weer jeugdproduct erbij
 2. In Frankrijk kan je al vrij snel de top aanvallen weet ik uit eigen ervaring maar jij zet er wel echt vaart achter @Cicchio
 3. Mike de Mooij heeft de mentaliteit van een volwassen speler, voor de rest moet ie nog wat verbeteren. In de competitie kan je wat gelijke spelletjes hebben na de gigantische dominantie die je eerder al hebt laten zien.
 4. Als je nummer 2 van de PL Tottenham zo kan wegzetten is ook City een haalbare kaart. Ben benieuwd naar de slotfase van het seizoen, je gaat er in ieder geval met goede vorm heen!
 5. Sankt Gallen. Er lopen nog wel wat goede spelers rond maar denk dat Caputo de beste gaat worden. Hij loopt ook ongeveer 1 op 2 in Interlands wat voor Liechtenstein ontzettend goed is. Fritsch komt trouwens ook uit jeugd van St Gallen.
 6. Denk de eerste Liechtensteiner die ik ooit heb gekocht (@Mordurette ) Ook Italiaans paspoort en kostte me maar 12 miljoen. Mooie back-up op een plek waar ik spelers tekort kwam.
 7. Nummerke10

  FM Café

  Ik zit in 2041 dus Donnarumma is verleden tijd. Ik ben ook niet heel blij met mijn keeper maar hij is niet zo slecht dat het aantal tegengoals hier vol aan te wijten is. Meeste goals komen uit steekpasses. xG dat we tegenkrijgen is echter laagste in de competitie, we krijgen het minste aantal schoten tegen maar het percentage dat erin gaat is gewoon absurd hoog. Het 'staat' dus goed want we geven bijna niks weg. Er zijn helaas ook op het moment geen absolute verbeteringen beschikbaar voor in het doel/verdediging, daarnaast moet ik aanvallend ook in de breedte wat investeren omdat ik daar mijn sterspelers opbrand.
 8. Geweldige prestatie hoor! Nu Flamengo aanpakken!
 9. Nummerke10

  FM Café

  Aan deze kant van het spectrum heb ik nog niet vaak gezeten. Minste schoten tegen per wedstrijd, ook xG tegen is het laagst. Toch vliegen de goals er in als warme broodjes tegen ons. Iemand idee hoe ik dit kan aanpakken?
 10. Marcos Leonardo is een topaankoop, vooral voor die prijs!
 11. Bam, flinke overwinning tegen Tottenham!
 12. Nummerke10

  FM Café

  Ik hou er niet van om in het rood te staan en bij AC Milan kwam ik binnen met een saldo van €-100M. Niet echt lekker dus. In de transferperiode voor 130 miljoen verkocht en voor 80 ingekocht, mede door een domme van tevoren afgesproken transfer van 21 miljoen voor een 30-jarige prutser. Vooral qua salarissen een flinke slag geslagen, van 159 miljoen naar 120 miljoen gegaan. In de Serie A vorig jaar als derde geëindigd, waardoor ik kwalificaties voor de CL mocht spelen. daarin St Gallen en FC Porto uitgeschakeld waardoor er nog eens minstens 15 miljoen in het laatje kwam. Eindresultaat: We staan aan het begin van het seizoen €12M in de plus! Ook de vooruitzichten zijn goed dus vanaf nu kunnen we echt gaan bouwen aan de selectie. Op de transfermarkt zelf de belangrijke spelers vooral gehuurd om ervoor te zorgen dat de selectie kwalitatief goed blijft. Central verdedigers en centrale middenvelders zijn nu huurspelers. Geen ideale situatie maar kan nu voor de echte buitenkansjes gaan ipv dat ik moet gokken omdat het budget van ons niet afdoende is om een voltreffer te maken. Dit seizoen is het doel om mee te doen om de titel in Italië en overwinteren in de CL, dat laatste kan nog wel lastig worden met Arsenal (dat ikzelf tot topteam heb getransformeerd), Atlético en Nice.
 13. Financieel geweldig. Er loopt natuurlijk genoeg talent rond buiten de top 5 competities die maar al te graag met Ajax de gevestigde orde aanvalt. In de competitie gaat het geweldig, je bent klaar voor Spurs!
 14. Een mooie verrassing van Mark van Bommel, 21 miljoen voor een 30-jarige spits die afgelopen seizoen verhuurd was aan ons. Een bedrag dat ik heel graag had gehad om uit te geven aan goede spelers Zelf deze topper gehaald, die samen met mij en Milan moet doorgroeien naar de wereldtop of verkocht gaat worden voor een heerlijk bedrag zodat ik de selectie op een andere manier kan versterken. Kostte net zoveel als die 30-jarige zwerver.
 15. Nummerke10

  Jouw loting

  @Satyr Sowieso al mooi om zover te komen, geluk met de loting of al een mooie selectie samengesteld? Financieel is dit wel een topduel!
×
×
 • Create New...