Jump to content

jordydepaling

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jordydepaling

 1. jordydepaling

  FM Café

  Even een vraagje, ik ben na 4 seizoenen na leicester city vertrokken. Nu wilde ik wat trainers en scouts aannemen, maar de afspraak was blijkbaar dat ik niks mocht veranderen in de staf. Weet iemand hoelang dat kan duren of waar ik dat kan zien of veranderen?
 2. heeft er iemand ervaring met een game met feyenoord, win alles wel erg gemakkelijk en met veel goals ook 40 goals in 10 wedstrijden.
 3. jordydepaling

  FM-Café

  Weet eigenlijk ook niet wat het is, heeft geen geschiedenis is of iets. Wel natuurlijk een lekkere aanwinst in een zeer jong verdedigend duo.
 4. jordydepaling

  FM-Café

  Gaat al de goede kant op haha, geovani rechtstreeks van de amateurvelden gehaald, had nog geen club. De andere 2 heb ik opgepikt in frankrijk.
 5. jordydepaling

  FM-Café

  Heeft er alsjeblieft een van jullie een tip om goed te kunnen scouten? Ben al 2 jaar bezig om een fatsoenlijke rechtsback te scouten en ook een hangenvleugel spits, komen mijn scouts iedere keer aan met 'vleugelspitsen en van die derde rangs backs, terwijl ik wel redelijk tot goede scouts tot mijn beschikking heb.
 6. jordydepaling

  FM-Café

  Ja hij speelt altijd in die rol, alleen vond het raar dat zijn kennis in die rol eerst beter werd en daarna weer minder
 7. jordydepaling

  FM-Café

  Hij speelt gewoon bijna altijd basis, hij is 17 jaar en zijn vastberadenheid is 12 weet niet of het er mee te maken heeft.
 8. jordydepaling

  FM-Café

  Ik ben mijn spits aan het omtrainen tot valse nummer 9, inmiddels was ie licht groen, maar zijn rondje is weer terug gegaan naar licht bruin. hebben jullie daar een verklaring voor?
 9. jordydepaling

  FM-Café

  ook belachelijk eigenlijk, met feyenoord 2e seizoen laatste 7 wedstrijden 3 schoten op goal tegen gekregen. Dit vind ik echt zwaar onrealistisch
 10. jordydepaling

  FM-Café

  Hebben jullie ook het idee als je je backs belangrijk maakt en iedere schietkans benutten aanzet dat je als snel resultaat boekt?
 11. jordydepaling

  FM-Café

  Ik heb een aantal seizoen gespeeld en een aantal titels gewonnen, dus sta ik nu in de eregalerij nederlandse trainers. Ik wil echter een nieuwe game beginnen kan ik de historie van mijn eregalerij wissen? zo ja hoe zou dat dan moeten?
 12. jordydepaling

  FM-Café

  hebben jullie toevallig tips om nog meer tot scoren te komen? Wil in ieder geval de bal in de ploeg blijven houden, 60 goals in 24 wedstrijden in de competitie kan beter lijkt mijn. Soms loop ik in de eerste helft uit naar 3/4-0 maar in de 2e helft geen kans of doelpunt meer te bekennen, wat zou ik daar aan kunnen veranderen?
 13. jordydepaling

  FM-Café

  Heeft er 1 van jullie de tactiek van Ajax 1995 wel eens willen na maken en er mee gespeeld? Ik heb het wel geprobeert, maar word totaal overlopen op de flanken. Is het na te maken om in balbezit met 3 verdedigers te spelen en zonder balbezit gewoon met 4 op lijn?
 14. jordydepaling

  FM-Café

  Keeper bij mij eigenlijk niet op gelet haha, merk dit pas 2e seizoen omdat ik nu met een meer diepere spits speel en vorige seizoen met een valse nummer 9. Weer die balletjes over de verdediging heen en maar alleen op de keeper, dacht dat ze dat wel verbeterd hadden!
 15. jordydepaling

  FM-Café

  Pffff, jullie ook nog steeds zoveel last van die 1vs1? Ik scoor bijna alleen maar uit voorzetten waarbij de backs heel belangrijk zijn. Volgens mij kan je gewoon het beste veel van afstand schieten en veel voorzetten geven.
 16. jordydepaling

  FM-Café

  1ste seizoen met feyenoord, winterstop zit er bijna op. Gaat tot nu wel heel erg lekker benieuwd of we dit vol kunnen houden
 17. jordydepaling

  FM-Café

  Daar zitten heel veel mensen op te wachten, waaronder ik. Heb zoveel zin om te spelen maar weiger omdat ik niet tegen die fouten kan. 5x per wedstrijden alleen op goal door een lange bal van achter uit... nee mijn niet gezien.
 18. ik speel met deze fm redelijk aanvallend, ik vind het nogal onrealistisch dat ik maar ook de tegenstander 5 keer per wedstrijd een hoge bal van achter geven en alleen op goal af ga. dit kan toch nooit de bedoeling zijn? dat de kansen dan ook nog gemist worden laat ik er maar even buiten:p
 19. Weet iemand toevallig voor Feyenoord 2e seizoen voorbereiding een goede bvm(ver) voor centraal op het middenveld? Budget zo rond de 12 miljoen
 20. jordydepaling

  FM-Café

  hallo ik heb een vraagje, is er toevallig een update voor fm 2018 met de nieuwste selecties?
 21. jordydepaling

  FM-Café

  ik zit met een probleempje wil zelf controlerend voetbal spelen met ajax met veel balbezit. de resultaten zijn zeer goed speel met korter pasen veel druk en een iets hoger tempo. nu merk ik dat mijn balbezit heel veel schommelt de ene keer 58% en de andere keer 45% kan iemand mij hier een verklaring voor geven
 22. jordydepaling

  FM-Café

  ik dacht dat er een nieuwe patch uit is met buggs die zijn verbeterd maar weet het niet zeker hoor
 23. jordydepaling

  FM-Café

  heb het een paar dagen geleden ook al gevraagd maar waarom kan ik alleen een spel opstarten met de officielle update 19.1.0?
 24. jordydepaling

  FM-Café

  ik had ergens gelezen dat de nieuwe officiële patch al uit was maar bij mijn fm 2019 kan ik alleen via de versie 19.1.0 starten kan iemand mijn helpen
 25. jordydepaling

  FM-Café

  ik snap wat je bedoeld mijn vraag is dan waarom was dat bij de andere edities niet ik geef ze zelf een extra dag rust maar dan nog steeds beginnen sommige spelers met een fitheid van rond de 87%.
×
×
 • Create New...