Jump to content

Jaspeeer123

Leden
 • Posts

  1,315
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaspeeer123's Achievements

120

Reputation

 1. Hij zou bij ons 2de spits worden. 6mil wel erg veel geld dan ja. Maar is dan wel weer een voetbalbelg extra en als je zo iemand moet gaan weghalen bij een andere Belgische club betaal je ook al snel 2 mil euro meer puur omdat hij Belg is. We zullen zien wat het wordt. Is in ieder geval ook wel een jongen van de streek hier( of toch dezelfde provincie). Is ook altijd mooi om zo iemand er bij te hebben.
 2. Wat vinden de Nederlanders hier van Dessers? Mijn clubbie zou al een 2 bod neerleggen momenteel
 3. Dat laatste zou niet gebeuren aangezien onze voorzitter ook de voorzitter van de JPL is Play-offs hebben de laatste jaren gewoon het niveau enorm de hoogte ingejaagd. Was ook een uithangbord voor talenten aangezien het 10 'topwedstrijden waren'. Het is niet toevallig dat de grootste verkopen in België de laatste jaren gebeuren ( Op Witsel en Fellaini na) en dat de Belgische prestaties Europees verbeterden ( Op Europa League niveau dan vooral maar kom) Ik ben en blijf voorstander van PO. Er zit veel bagger in de clubs ja. Maar veel van die clubs liggen op pakweg 40-50 kilometer van elkaar en zouden dus perfect kunnen fuseren ( zoals nu Kortrijk met Moeskroen en Roeselare aan het bekijken is). Teruggaan naar een competitie met 18 clubs is in mijn ogen terug een achteruitgang. Qua eredivisie zouden enkel Ajax, PSV en AZ van dit seizoen een aanwinst zijn. Feyenoord( in recente jaren), Vitesse, etc is in België ook gewoon subtop denk ik.
 4. Waarom? Omdat er nog 11 speeldagen moeten worden afgewerkt en ze wel geen daler eisen, maar wel eisen dat ze kampioen worden van een onafgewerkte competitie? Brugge werkt puur uit eigenbelang. Zie ook de aansturing naar de Beneliga nadat Verhaege er niet de afschaffing van de PO doorkreeg.
 5. Eindelijk eens iemand die Club en vooral Verhaege niet wilt geven waar het om vraagt. Als Genkfan ben ik nog trotser dat dat dan mijn club is.
 6. Clubtjen dat mogelijk de titel niet cadeau krijgt. Mooi
 7. Standard, Oostende en Moeskroen mogelijks terug naar amateur. Ook Lokeren, Roeselare en Virton naar amateur en Lommel komt daar mogelijks ook nog bij. Slagveld...
 8. Toch vooral weer 2 punten weggegooid vanavond. Knap dat we nog terugkomen en zelfs nog de kans krijgen om te winnen via Aidoo. Illustreert eigenlijk ons hele seizoen. Net niet. Jammer, thuis valt dit Charleroi wel te pakken.
 9. http://m.video.sporza.be/cm/sporza.m...vid/1.3165053# Dit is toch ook gewoon naslaan en rood, pure frustratie nog niet eens geel:-D. Met VAR dan nog Maar ach vijgen na pasen natuurlijk.
 10. Was niet om aan te zien.120 minuten kou geleden. En Standard. Tja. Na de 0-1 was dat gewoon antivoetbal van de bovenste plank. Denk niet dat we 5 minuten aan een stuk voetbal gezien hebben in de verlengingen. En Lardot. Hoe onbekwaam kan iemand zijn zeg. Heb je videoassistent en zie je dat rood voor Luyindama nog niet. Nastic rood was wel correct en ook Mata had 2× geel kunnen hebben, maar dan nog. Had ook wel wat meer verwacht van de Standardsupport. Zelfs na de 0-1 weinig tot niks. We zullen het maar steken op de koude zeker. En oja de organisatie. 2 eetkramen met 2 man achter voor 20.000 man. :-D Op de terugweg ook nog een uur door Brusselstad moeten rijden vooraleer we de autosnelweg opkonden.
 11. Mechelen speelt blijkbaar PO2(indien ze dat zouden halen) in het stadion van... Beveren:xd: Enkel in België dit
 12. :-D JIj vindt Antwerp-Beveren-Gent makkelijker dan Brugge-Mechelen-Oostende? Gisteren grote stap gezet. Als we nu winnen in Beveren zijn we erbij.
 13. Onverwacht punt op Brugge gisteren. Ik vond ons goed spelen. Maar denk nog steeds niet dat we PO1 gaan halen. Kortrijk gisteren weer gewonnen en Standard vorige week ook met geluk voorbij Moeskroen. Verwacht dat die 2 het gaan halen. Brugge kan ons wel een handje helpen door te winnen van Kortrijk en Standard maar in hun huidige vorm.... Moeilijk. 2-luik Antwerp-Beveren wordt nu cruciaal. Als we daar 6/6 pakken zijn we er sowieso bij.
 14. Dat is dan vooral heel slecht afgewerkt door die spits.:cab: Anyway, vanavond rustig kijken en hopen dat er nog een paar geelgeschorst geraken bij Standard en Club. In beide teams staan er immers een paar scherp.
 15. Ik vond ons dinsdag thans beter dan Kortrijk. In de heenwedstrijd had Kortrijk natuurlijk met meer moeten winnen maar dinsdag heeft Kortrijk toch maar 2 echte kansen gehad(die 2 van Perbet)? En ja als je die lob van Chevalier een kans wilt noemen.... En onterecht bekerfinalist goh. Dan was Oostende vorig jaar ook onterecht bekerfinalist. Want in Oostende verdienden we met meer te winnen en thuis verdienden we gewoon ook te winnen. Als je in de finale van de beker staat is dat gewoon verdiend imo. Een finale dient ook nog gespeeld te worden, dus echt uitspreken over een uitslag kan je nog niet.
×
×
 • Create New...