Jump to content

Jaspeeer123

Leden
 • Posts

  1,315
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaspeeer123's Achievements

120

Reputation

 1. Late tegengoals! Hoe vermijden jullie ze? Dat ligt wellicht ook aan de concentratie/fitheid van de spelers maar het is enorm ergelijk.
 2. Jaspeeer123

  FM Café

  Deze jongen stond op de transferlijst bij Villarreal. Voor 1,5 miljoen heb ik mijn nieuwe shaduwspits erbij.
 3. Jaspeeer123

  FM Café

  Hoe doen jullie het met ongewilde spelers verkopen? Ik heb altijd aan de hand dat ze komen zeuren dat ze niet tevreden zijn over hun aangeboden transferprijs. Stel bv ze hebben 3,5 mil euro transferwaarde, dan zet ik ze er voor 3,5 mil euro op. Komen ze klagen, wil ik ze voor 2 mil euro laten gaan, zijn ze nog niet tevreden? Ik ga mijn spelers niet voor minder dan 1/3 van hun transferwaarde laten vertrekken...
 4. Nsimba zo goed geworden?
 5. Jaspeeer123

  FM Café

  Countervoetbal op zijn best
 6. Jaspeeer123

  FM Café

  Drukke en uitstekende septembermaand, alleen jammer dat we zo moeilijk de nul kunnen houden terwijl tegenstanders meestal maar max een XG hebben van 1-2. Baart me wel zorgen voor als het eens minder gaat lopen offensief- Ik ben KRC Genk btw. Vooral schrik van de Novembermaand. Dan moeten we naar club en gent en een dubbele confrontatie tegen Lazio en dan nog eens thuis tegen Standard in de 1ste ronde van de beker.
 7. Jaspeeer123

  FM Café

  Nah. Ik zie hem niet als spits of flank. Daarvoor heeft die te weinig snelheid. Op de 10 misschien. Maar niet blindstaren op die 17 dribbelen. Miljoentje of 2-3 miss
 8. Jaspeeer123

  Jouw loting

  Kon makkelijker.. In de laatste voorronde CL was Benfica helaas in twee wedstrijden te sterk (1-0 verlies uit 2-3 verlies thuis). In de 3de voorronde CL verloren we uit bij Celtic FC (2-0) maar wonnen we thuis met 3-0.
 9. Hij zou bij ons 2de spits worden. 6mil wel erg veel geld dan ja. Maar is dan wel weer een voetbalbelg extra en als je zo iemand moet gaan weghalen bij een andere Belgische club betaal je ook al snel 2 mil euro meer puur omdat hij Belg is. We zullen zien wat het wordt. Is in ieder geval ook wel een jongen van de streek hier( of toch dezelfde provincie). Is ook altijd mooi om zo iemand er bij te hebben.
 10. Wat vinden de Nederlanders hier van Dessers? Mijn clubbie zou al een 2 bod neerleggen momenteel
 11. Dat laatste zou niet gebeuren aangezien onze voorzitter ook de voorzitter van de JPL is Play-offs hebben de laatste jaren gewoon het niveau enorm de hoogte ingejaagd. Was ook een uithangbord voor talenten aangezien het 10 'topwedstrijden waren'. Het is niet toevallig dat de grootste verkopen in België de laatste jaren gebeuren ( Op Witsel en Fellaini na) en dat de Belgische prestaties Europees verbeterden ( Op Europa League niveau dan vooral maar kom) Ik ben en blijf voorstander van PO. Er zit veel bagger in de clubs ja. Maar veel van die clubs liggen op pakweg 40-50 kilometer van elkaar en zouden dus perfect kunnen fuseren ( zoals nu Kortrijk met Moeskroen en Roeselare aan het bekijken is). Teruggaan naar een competitie met 18 clubs is in mijn ogen terug een achteruitgang. Qua eredivisie zouden enkel Ajax, PSV en AZ van dit seizoen een aanwinst zijn. Feyenoord( in recente jaren), Vitesse, etc is in België ook gewoon subtop denk ik.
 12. Waarom? Omdat er nog 11 speeldagen moeten worden afgewerkt en ze wel geen daler eisen, maar wel eisen dat ze kampioen worden van een onafgewerkte competitie? Brugge werkt puur uit eigenbelang. Zie ook de aansturing naar de Beneliga nadat Verhaege er niet de afschaffing van de PO doorkreeg.
 13. Eindelijk eens iemand die Club en vooral Verhaege niet wilt geven waar het om vraagt. Als Genkfan ben ik nog trotser dat dat dan mijn club is.
 14. Clubtjen dat mogelijk de titel niet cadeau krijgt. Mooi
 15. Standard, Oostende en Moeskroen mogelijks terug naar amateur. Ook Lokeren, Roeselare en Virton naar amateur en Lommel komt daar mogelijks ook nog bij. Slagveld...
×
×
 • Create New...